Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Lep pozdrav!

Še ena nove..nesrečna in zmedena na sceni;) xrolleyesx

Se zgodi.

Mam že nekaj takih, ki so mi odgovorili na moje vprašanje...pa še vedno vstrajam..so majhna odstopanja.

Kdaj se bom končno ustalila glede ljubezni..je bivši res bivši..al še prihaja nazaj. Bom dovolj močna, da ga odslovim?

Tenx;) :2src:

Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hvala lepa za odgovor SMMS....Verjetno bi v takih trenutkih raje slisala oz. dobila malo potuhe, ces saj bo OK, pa ljubav do groba bla,bla...Kaj pomeni,da stvari se niso dorecene...Bo se krega preden nehava...bo kdo skocu u sosedovo koruzo, bova preponosna za sklepanje kompromisov...Skratka ta konec, ki bo, bo...????

Hvala lepa za odgovor,

M.

Kar nekako ne znam prilepiti zadnjega odgovora draga SMMS...upam, da se lahko znajdes, kaj je bil tvoj zadnji odgovor...Skratka - jaz odlocam o koncu, good....kaksna pa so njegova custva, njegovo misljenje o koncu...si ga zeli...ali bi bilo vredno truditi se se kaj??

Hvala lepa, zelo si prijazna...

M.

Hey SMMS xvrtcx

Mene tudi zanima... čist na kratko:

- služba - kdaj... nekaj so mi že gledali v karte, ampak....

- selitev od doma .... želja je močna.... kdaj bo in s kom?

- otroci - če... in kdaj? ... da ne bo presenečenj:)

Hvala :detelca:

elNino jest nism cist dobr steknla- a to kle misls da je v to zensko zalublen al v koga druzga x;)x ?

Kako to misls da je ta zenska zelo pomembna?

citiram...

Natalie, zaljubljen je ;) ima eno žensko, zelo pomembno, kariera čudovito stoji, veliko denarja, mrbit mu je malo dolgčas v tej karieri...

velike sanje malega vesolcka

Hi SMS mene pa zanima tole:

-kako bo z denarjem v prihodnosti

-ali je izbrana kariera zame ustrezna

Hvala

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

elNino jest nism cist dobr steknla- a to kle misls da je v to zensko zalublen al v koga druzga x;)x ?

citiram...

Natalie, zaljubljen je ima eno žensko, zelo pomembno, kariera čudovito stoji, veliko denarja, mrbit mu je malo dolgčas v tej karieri...

velike sanje malega vesolcka

Ojla!

Jst bi pa rada sam neki sporocila SMMS HVALA ker si mi odprla oci!!! Čist prov si mela!!! Ni iskren..in vedno bolj ko seštevam najine pogovore, vedno bolj najdem nepravilnosti, ki se mi ne zdijo logične...Sem pa tud sama šla prevert in ugotovila da laže...bomo naredil konc temu...no sej v srčku smo že naredili konec :palec:

Pa tud k si rekla za izpit 8.9, včeraj, si mela prav...težave bi ble fuuuul velike, če ne bi imela malček sreče in dobro sosedo x:Dx Tko da upam da bo profesor dobre volje in naredimo x:Ix

Sam neki bi te še prašala...mam bolj smolo z dečki, pa si rekla, da letos spoznam "pravega"...kje naj bom pozorna? kje naj gledam? da mi ne uide mimo...kaj kej o tem praviš??

Am..ok mal smesno vprašanje ampak...upam da nism staknila kake bolezni od tega neiskrenega dečka????

Za izpit v pon.si pa rekla da ga bom nardila... x^x Zdej se grem pa hitr naprej učit xDDx

Hvala za odgovore in prov lep dan vsem xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>elNino jest nism cist dobr steknla- a to kle misls da je v to zensko zalublen al v koga druzga  x;)x ?

citiram...

Natalie, zaljubljen je ;) ima eno žensko, zelo pomembno, kariera čudovito stoji, veliko denarja, mrbit mu je malo dolgčas v tej karieri...

nevem ej mislim da je tako zelo pomembna v njegovem življenju :D hihi mrbit kaka bivša, nvem ;) hihi zaljubljen je lahko pa tudi v kako novo pač na splošno .... zdi se mi da kr v tisto ta pomembno iz preteklosti, čeprav morda to ni res...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tok tok..

Še vedno sem tu...čakam na oovor..čenebi blo pretežko...od večih če je možno..

Upam, da me spet ne spregledate.

Pa če mogoče gdo ugotovi, kdaj me bo bivši spet pričel zalezovati..če bo to letos?

xrolleyesx

Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa

No super da sem naletela na tole temo, mam pa res dva vprašanja :), no najprej lepo vsi pozdravljeni, videla sem da vas več vedežuje men je vseeno kdo mi.

Končno sem se na novo zaljubila pa me zanima če bova skupi, in če bova v kolkem času?

Pa še kakšna so njegova čustva do mene a zgolj prijateljska ali kaj več?

hvala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...