damjanmb 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 EL NINO NAJ MI PROSIM POVEJO KAKO BO Z STARO SLUZBO PA CE JE NA VIDIKU KAJ NOVEGA PA KDAJ , ker so nasi sli ze malo predalec.. to sem ti napisal. kaj menis ???? Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Lep pozdrav! Še ena nove..nesrečna in zmedena na sceni;) Se zgodi. Mam že nekaj takih, ki so mi odgovorili na moje vprašanje...pa še vedno vstrajam..so majhna odstopanja. Kdaj se bom končno ustalila glede ljubezni..je bivši res bivši..al še prihaja nazaj. Bom dovolj močna, da ga odslovim? Tenx;) Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 el nino ves kaj pogresam karto dneva hehe Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 El Nino - srček si - tenx Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lipica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala lepa za odgovor SMMS....Verjetno bi v takih trenutkih raje slisala oz. dobila malo potuhe, ces saj bo OK, pa ljubav do groba bla,bla...Kaj pomeni,da stvari se niso dorecene...Bo se krega preden nehava...bo kdo skocu u sosedovo koruzo, bova preponosna za sklepanje kompromisov...Skratka ta konec, ki bo, bo...???? Hvala lepa za odgovor,M. Kar nekako ne znam prilepiti zadnjega odgovora draga SMMS...upam, da se lahko znajdes, kaj je bil tvoj zadnji odgovor...Skratka - jaz odlocam o koncu, good....kaksna pa so njegova custva, njegovo misljenje o koncu...si ga zeli...ali bi bilo vredno truditi se se kaj?? Hvala lepa, zelo si prijazna... M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Hvala smms - verjetno po 30 letih zakona res velja, da se ne štekaš - pride tako leto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Hey SMMS Mene tudi zanima... čist na kratko:- služba - kdaj... nekaj so mi že gledali v karte, ampak....- selitev od doma .... želja je močna.... kdaj bo in s kom?- otroci - če... in kdaj? ... da ne bo presenečenj:) Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ojla! Pripravljam eno obsežno nalogo. Zanima me, če bo izpadlo ok in v roku? Lp vsem forumovcem! Ciao! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 elNino jest nism cist dobr steknla- a to kle misls da je v to zensko zalublen al v koga druzga ?Kako to misls da je ta zenska zelo pomembna?citiram...Natalie, zaljubljen je ima eno žensko, zelo pomembno, kariera čudovito stoji, veliko denarja, mrbit mu je malo dolgčas v tej karieri... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Hi SMS mene pa zanima tole:-kako bo z denarjem v prihodnosti-ali je izbrana kariera zame ustrezna Hvala Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 elNino jest nism cist dobr steknla- a to kle misls da je v to zensko zalublen al v koga druzga ?Kako to misls da je ta zenska zelo pomembna?citiram...Natalie, zaljubljen je ima eno žensko, zelo pomembno, kariera čudovito stoji, veliko denarja, mrbit mu je malo dolgčas v tej karieri... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ojla!Jst bi pa rada sam neki sporocila SMMS HVALA ker si mi odprla oci!!! Čist prov si mela!!! Ni iskren..in vedno bolj ko seštevam najine pogovore, vedno bolj najdem nepravilnosti, ki se mi ne zdijo logične...Sem pa tud sama šla prevert in ugotovila da laže...bomo naredil konc temu...no sej v srčku smo že naredili konec Pa tud k si rekla za izpit 8.9, včeraj, si mela prav...težave bi ble fuuuul velike, če ne bi imela malček sreče in dobro sosedo Tko da upam da bo profesor dobre volje in naredimo Sam neki bi te še prašala...mam bolj smolo z dečki, pa si rekla, da letos spoznam "pravega"...kje naj bom pozorna? kje naj gledam? da mi ne uide mimo...kaj kej o tem praviš?? Am..ok mal smesno vprašanje ampak...upam da nism staknila kake bolezni od tega neiskrenega dečka???? Za izpit v pon.si pa rekla da ga bom nardila... Zdej se grem pa hitr naprej učit Hvala za odgovore in prov lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>elNino jest nism cist dobr steknla- a to kle misls da je v to zensko zalublen al v koga druzga ?Kako to misls da je ta zenska zelo pomembna?citiram...Natalie, zaljubljen je ima eno žensko, zelo pomembno, kariera čudovito stoji, veliko denarja, mrbit mu je malo dolgčas v tej karieri... nevem ej mislim da je tako zelo pomembna v njegovem življenju hihi mrbit kaka bivša, nvem hihi zaljubljen je lahko pa tudi v kako novo pač na splošno .... zdi se mi da kr v tisto ta pomembno iz preteklosti, čeprav morda to ni res... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 tok tok.. Še vedno sem tu...čakam na oovor..čenebi blo pretežko...od večih če je možno.. Upam, da me spet ne spregledate. Pa če mogoče gdo ugotovi, kdaj me bo bivši spet pričel zalezovati..če bo to letos? Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 mene pa tudi neki zanima, ja koga pa ne, a ne:)? ok, zanima me, če se mi bo zgodil ponovni daljši odhod v tujino (študijsko), pa kako kaj v ljubezni kaže (premiki na boljše?) thnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa tudi neki zanima, ja koga pa ne, a ne:)? ok, zanima me, če se mi bo zgodil ponovni daljši odhod v tujino (študijsko), pa kako kaj v ljubezni kaže (premiki na boljše?) thnx hmmm neke poti ti kaze , v ljubezni pa bo ostalo enko. Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 hvala, a grem lahko še malo dalje? Ja kdaj pa kaže kaj premika na ljubezenskem področju? v + seveda... lep vikend! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, a grem lahko še malo dalje? Ja kdaj pa kaže kaj premika na ljubezenskem področju? v + seveda... lep vikend! hmmm ceprav neves na kaj cilas in si malo rastresen pa bo v ljubezni z tvojo partnerko slo na bolje . Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 hvala damjanmb, ma sem ona , ne on ...in nimam partnerja, zdej pa postaja res zanimivo....le kaj za vraga je tam skrito, mogoče pa res ne vem kam ciljam?! se pravi nobene konkretne ljubezni ... ah, no ja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 hehenoja pol pa ti bo naklonjena neka sreca v ljubezni hehe prvo pa razcisti sama sebo kaj hoces hihih Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Damjan je pa res dobra dušica...z veliiikim srcem;) Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 AJA HEHEHEHEHE Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 zdele čez vikend me ne bo .. šlogam spet od pondelka naprej. lp in lep vikend vsem!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdele čez vikend me ne bo .. šlogam spet od pondelka naprej. lp in lep vikend vsem!!! Enako!! Uživej!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ireona 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 No super da sem naletela na tole temo, mam pa res dva vprašanja , no najprej lepo vsi pozdravljeni, videla sem da vas več vedežuje men je vseeno kdo mi. Končno sem se na novo zaljubila pa me zanima če bova skupi, in če bova v kolkem času?Pa še kakšna so njegova čustva do mene a zgolj prijateljska ali kaj več? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.