noka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 SMMS - jutri imam na sodišču neko zadevo - zanima me, kako se bo izteklo?Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Hej!Joooj, jst mam tako zmedo v glavi in srcku... Prosim naj mi kdo pove, kaj bo z bivšim? Sem storila prav? In kdaj bo kej novga na področju ljubezni? Bo starejši al mlajši? Hvala, hvala... Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav! Kdaj se bom končno ustalila glede ljubezni..je bivši res bivši..al še prihaja nazaj. Bom dovolj močna, da ga odslovim? Tenx;) se boš nekak ustaljila. bivši je res bivši. sicr bo še hotu pridt nazaj. glede tvoje moči ... treniraj na ljudeh okoli tebe, da jim poveš tisto kar jim gre, pa bo. znaš pa met težave pr komunikaciji z njim <{POST_SNAPBACK}>.kaksna pa so njegova custva, njegovo misljenje o koncu...si ga zeli...ali bi bilo vredno truditi se se kaj?? Hvala lepa, zelo si prijazna... M.čustva ima do tebe... zgledajo kar iskrena trenutno. on si ne želi končat, ti pa si. znal bi bit še najboljš, da končata zadevo ... mam občutek, da je že izpeto <{POST_SNAPBACK}>Hvala smms - verjetno po 30 letih zakona res velja, da se ne štekaš - pride tako leto. itak da ... mal naveličanost, mal male odtujitve ... to pride ... pa odide ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hey SMMS Mene tudi zanima... čist na kratko:- služba - kdaj... nekaj so mi že gledali v karte, ampak....- selitev od doma .... želja je močna.... kdaj bo in s kom?- otroci - če... in kdaj? ... da ne bo presenečenj:) Hvala služba: bl švoh ti kaže ... se zadost trudš, da bi jo dobila?selitev: 3 mesce po tem, ko boš dubla službootroci: da ne boš presenečena ... uporabljaj kontracepcijo, a ne <{POST_SNAPBACK}>Ojla! Pripravljam eno obsežno nalogo. Zanima me, če bo izpadlo ok in v roku? Lp vsem forumovcem! Ciao!ja v roki in ok izpade <{POST_SNAPBACK}>Hi SMS mene pa zanima tole:-kako bo z denarjem v prihodnosti-ali je izbrana kariera zame ustrezna Hvaladenar: isto kt dozdejkariera:ja <{POST_SNAPBACK}>Sam neki bi te še prašala...mam bolj smolo z dečki, pa si rekla, da letos spoznam "pravega"...kje naj bom pozorna? kje naj gledam? da mi ne uide mimo...kaj kej o tem praviš??Am..ok mal smesno vprašanje ampak...upam da nism staknila kake bolezni od tega neiskrenega dečka????Za izpit v pon.si pa rekla da ga bom nardila... Zdej se grem pa hitr naprej učit Hvala za odgovore in prov lep dan vsem pogumna ... bodi pogumna in imej oči odprte ... pa boš ga najdla oz. se bosta najdlazdravje: nč se nisi nalezla od njega. ti sam prov zdrava pa tud nisi. a kej delaš na temu? <{POST_SNAPBACK}>tok tok.. Pa če mogoče gdo ugotovi, kdaj me bo bivši spet pričel zalezovati..če bo to letos? ja in ja. pa dej ga steri že nekam. <{POST_SNAPBACK}>Končno sem se na novo zaljubila pa me zanima če bova skupi, in če bova v kolkem času?Pa še kakšna so njegova čustva do mene a zgolj prijateljska ali kaj več? hvalajap. poparčkanje ne uide. a se sam men zdi al je kle preveč enga tuhtanja z njegove strani? daj mu čas ... <{POST_SNAPBACK}>SMMS - jutri imam na sodišču neko zadevo - zanima me, kako se bo izteklo?Hvala!preložitev ... pomanjkanje gradiva/paperjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 zdravje: nč se nisi nalezla od njega. ti sam prov zdrava pa tud nisi. a kej delaš na temu? aja?? Nism zdrava?? Mogoče me mal psiha daje zarad izpitov..da bi blo pa kej narobe fuul z mano pa ne vem..mela sem pa prejšnji mesec probleme z sečili, pa menstro.. kaj predlagaš? Pa izpit iz danes smo preložili na sredo...joooj kaka muka :xx!: Upam da bo.. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 smms, kaj morda vidiš v kakšnem času se mi bo "izbranec" javil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> aja?? Nism zdrava?? Mogoče me mal psiha daje zarad izpitov..da bi blo pa kej narobe fuul z mano pa ne vem..mela sem pa prejšnji mesec probleme z sečili, pa menstro.. kaj predlagaš? Pa izpit iz danes smo preložili na sredo...joooj kaka muka :xx!: Upam da bo.. Lp pomoje je tud to to. itak je pa psiha vse skratka prid spet k seb, pa bo <{POST_SNAPBACK}>smms, kaj morda vidiš v kakšnem času se mi bo "izbranec" javil? kmal.drug tedn najkasnej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 (popravljeno) Hvala smms !!!! Z dobro ali slabo novico? Popravljeno 12. september 2005 -> noka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 smms a veš da si prov faca Thanx za vse in upam da tud ti lepo skrbiš in paziš nase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ireona 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Hvala smms... ja res mislim da je sedaj nastalo tuhtanje iz njegove strani, prej sem pa jst tuhtala vendar takrat sem bla v vezi in sem ga mogla zavrnit. No sej mislim da sem mu dala dovolj časa:) no tolk ko ga mam rada mu ga dam pa še večSamo da bova enkrat skupi. In upam da kmalu, a se da videt približno kolko časa bo to trajalo da prideva skupi? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Kako karte kažejo zame pa za eno moško devico (25.08.1982) ? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala smms !!!! Z dobro ali slabo novico?počak in boš zvedla vsega ti pa ja nam povedala, če ne bi bil dolgčas, a ne? <{POST_SNAPBACK}>smms a veš da si prov faca Thanx za vse in upam da tud ti lepo skrbiš in paziš nase hvala se trudm, sam včas tud jest mal nase pozabm ... sicr zmer manj, ampak še zmer včas kdaj rata <{POST_SNAPBACK}>Hvala smms... ja res mislim da je sedaj nastalo tuhtanje iz njegove strani, prej sem pa jst tuhtala vendar takrat sem bla v vezi in sem ga mogla zavrnit. No sej mislim da sem mu dala dovolj časa:) no tolk ko ga mam rada mu ga dam pa še večSamo da bova enkrat skupi. In upam da kmalu, a se da videt približno kolko časa bo to trajalo da prideva skupi? hvalaše letos dost natančn (glede na to da smo že skor sred septembra) <{POST_SNAPBACK}>Kako karte kažejo zame pa za eno moško devico (25.08.1982) ? uredu kaže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 uredu kaže hmmmmmmm..... pa kaj to pomen, da kej bo med nama al kaj??? Hvala. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>služba: bl švoh ti kaže ... se zadost trudš, da bi jo dobila?selitev: 3 mesce po tem, ko boš dubla službootroci: da ne boš presenečena ... uporabljaj kontracepcijo, a ne SMMS Hvala za odgovor Glede službe... imam občuek, da se trudim dovolj, mogoče preveč... a ne vem, če na pravi način .... otroci, ahaaa a bodo pa? Prijeten dan še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 SMMS, ti pa res pripomoreš k temu, da kile vztrajno padajo .PAPA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ireona 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 še letos dost natančn (glede na to da smo že skor sred septembra) ja ja bo dost natančn ( čeprav nebi mela kaj proti če bi blo še bolj natčen vsaj dolčen mesec):D ampak vseeno hvala:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 in kako kaj meni kaže? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 hej smms a ves kaj mene se zanima. A se tale tip zdej spila z mano al je res kar prau?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Hej! Kaj pa otroček, bo kmalu njegov čas? Drugo leto? Hvala ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Men pa zanima, kako bo kj moje ljubezensko življenje v bljižni prihodnosti?????Hvala....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meta123 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 zivio, pa sem tudi jest prisla do tele strani in ne morem drugace kot da malo pobaram o svoji prihodnosti smms zanima me precej stvari, amapk najbolj ljubezen (to podrocje mi ne uspeva najbolj) ........... obstaja par moskih, ki razlicne nacine vpivajo na moje zivljenej in me zanima, kaj bo s temi tipi v prihodnosti- najbolj me muci moj bivsi, ki bi ga takoj vzela nazaj, samo si je ze nasel drugo, torej predvidevam, da nimam vec sans- eden je znanec, kolega, ki se vsake toliko oglasi, pa ne vem zakaj oz. kaksni so njegovi nameni- eden je sodelavec, simpaticem fant, za katerega nikoli ne vem, kaj se mu plete po glavi- eden pa je precej mlajsi od mene, ima zensko, vendar se do mene obnasa precej naklonjeno, mhm kakrsnekoli odgovore bom dobila, bom izredno zadovoljna, ker cez firbec ga ni hvala lepa ze vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 svoji vprašanji bi rada naslovila še na smms...glede negotove prihodnosti. A bi mi prosim lahko pogledala, -kako stvari kažejo glede mojega odhoda v tujino (za daljši čas al kaj se kaže) in pa-ali se kaže kakšen premik (zveza) na ljubezenskem področju? hvala, hvala pa en lep dan vsem forumcem! P.S. Se opravičujem, sem menda najprej napačno poslala svoje sporočilo! Res eno veliko opravičilo-vam nisem hotla zasesti prostora v inboxu sw svojim vrašanjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baby 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Živjo! Mene pa tud zanima ljubezen in sicer prav tako moj bivši; a je mogoče še kaka možnost da se bo ta veza ponovno vzpostavila in če si morda tudi on to želi! Thanx za odgovor pa en lep pozdravček vsem skupaj!!!! Tia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiara 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Smms, tudi jaz bi imela zate par vprašanj... , sicer mi je že bilo odgovorjeno, da z bivšim ne bo nič, toda jaz ga ne morem pozabiti - ali vidiš, da se bova kdaj pogovorila, kaj se je zgodilo z nama. SE lahko dokončno sprostim v službi oz. se lahko nadejam zaposlitve za nedoločen čas (določen čas imam do konca marca) ali pa bom dobila drugje službo? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Smms, jaz bi tudi imela vprašanej zate. kako kaj kaže za mojo službo? ostanem tukaj dokler ne dokončam faks ali že prej iščem kaj drugega? huala Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.