Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pozdravljen El Nino! x:)x

Že dolgo me ni bilo tu gor,sem bla bolj mal v Sloveniji.Vidim,da je kr neki novga. Mene pa še vedno mučijo iste stvari.Še vedno ni denarja-dolga,ki mi ga je dolžn prjatu,ne vem tudi kaj bo z mojo službo.Vpraši mal te karte kako mi kaže glede službe in tega dolga.

xrolleyesx xrolleyesx

Pa lep pozdravček... Gael xrosex

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hmmmmmmm.....  xscratchx  pa kaj to pomen, da kej bo med nama al kaj???  :eek:

Hvala.  x:Ix

neki bo x;)x

<{POST_SNAPBACK}>SMMS x;)x

Hvala za odgovor :palec:  Glede službe... imam občuek, da se trudim dovolj, mogoče preveč... a ne vem, če na pravi način :sori:  .... otroci, ahaaa :ermm:  a bodo pa?  :irs:

Prijeten dan še naprej  x:o)x

boš mela

<{POST_SNAPBACK}>SMMS, ti pa res pripomoreš k temu, da kile vztrajno padajo x^x  x^x  x^x .

PAPA

in maš kej proti? x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>in kako kaj meni kaže?

klavdija

glede česa?

<{POST_SNAPBACK}>hej smms a ves kaj mene se zanima. A se tale tip zdej spila z mano al je res kar prau?!  :eek:  :ermm:

se špila, vednar so nameni iskreni ... vse obrnu na igro

<{POST_SNAPBACK}>Hej!

Kaj pa otroček, bo kmalu njegov čas? Drugo leto? xsrcx

Hvala !

prej drug let k letos

<{POST_SNAPBACK}>Men pa zanima, kako bo kj moje ljubezensko življenje v bljižni prihodnosti?????

Hvala.......

pestro. boš nekoga spoznala. sam ne še tok kmal.

<{POST_SNAPBACK}>zivio,

- najbolj me muci moj bivsi, ki bi ga takoj vzela nazaj, samo si je ze nasel drugo, torej predvidevam, da nimam vec sans

- eden je znanec, kolega, ki se vsake toliko oglasi, pa ne vem zakaj oz. kaksni so njegovi nameni

- eden je sodelavec, simpaticem fant, za katerega nikoli ne vem, kaj se mu plete po glavi

- eden pa je precej mlajsi od mene, ima zensko, vendar se do mene obnasa precej naklonjeno, mhm

kakrsnekoli odgovore bom dobila, bom izredno zadovoljna, ker cez firbec ga ni :)

hvala lepa ze vnaprej

bivši:maš prov ... zadeva končana

znanec:ne prov iskreni nameni,sam igral bi se s tabo. sta pa lohka prjatla

mlajši:kle maš šanse. z uno ne bo dolg časa. kle pusti času čas. ne prehitevaj

<{POST_SNAPBACK}>

-kako stvari kažejo glede mojega odhoda v tujino (za daljši čas al kaj se kaže) in pa

-ali se kaže kakšen premik (zveza) na ljubezenskem področju?

x:Ix

tujina:kaže mi ja, sam ne za daljši čas, ne vem, bl kokr en obisk

ljubezen: zaenkrat tko kt je

<{POST_SNAPBACK}>Živjo!

Mene pa tud zanima ljubezen in sicer prav tako moj bivši; a je mogoče še kaka možnost da se bo ta veza ponovno vzpostavila in če si morda tudi on to želi!

Tia

tole mi deluje zaklučena zadeva.

<{POST_SNAPBACK}>Smms, tudi jaz bi imela zate par vprašanj... , sicer mi je že bilo odgovorjeno, da z bivšim ne bo nič, toda jaz ga ne morem pozabiti - ali vidiš, da se bova kdaj pogovorila, kaj se je zgodilo z nama.

SE lahko dokončno sprostim v službi oz. se lahko nadejam zaposlitve za nedoločen čas (določen čas imam do konca marca) ali pa bom dobila drugje službo?

Hvala

bivši:ja zaklučena zadeva, mislm, da se ne bosta nč več o tem pogovarjala.

služba:prej drugo službo kt da bi ostala tu kjer si za nedoločn čas

<{POST_SNAPBACK}>Smms, jaz bi tudi imela vprašanej zate. kako kaj kaže za mojo službo? ostanem tukaj dokler ne dokončam faks ali že prej iščem kaj drugega?

huala

drugo službo si najdeš

<{POST_SNAPBACK}>in moja služba?

maš sicr neke probleme, sam nč tko hudga, mečejo ti polena pod noge. sam kake izboljšave ne vidm ... se bo to še nadaljevalo

<{POST_SNAPBACK}>pozdravljena!  smms x:Ix

Mam eno vprašanje...namreč nkako za dušo in hobi si urejam prostor za masaže... :vio: čeprav pravim ,da bolj za  :2src: carkljat"  x:Ix .pa me zanima ..kako bo šlo? x:Ix

cmooookec  x:Xx  :2src:  :2src:

bo ti zalaufal. povej k boš štartala ... pridm x;)x

...ti smms... zadnxc si mi rekla, da bo z denarjem isto kot je zdaj-zdaj sem pa trenutno v obdobju ko sm si vzel par mescev frej da diplomo koncam in nimam rednih dohodkov...a to pol pomen, da tut v prihodnje ne bo dohodka??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hej smms a ves kaj mene se zanima. A se tale tip zdej spila z mano al je res kar prau?! icon1_eek.gif ermm.gif

in kako so lahko iskreni nameni, ce se spila?! uh ne razumem to je pa ze mal prevec zame w:Iw Pol nej pa zastop clovk pripadnike moskega spola al kaj?! :unsure:

Uspeh je drznim zagotovljen!

zivio,

smms najlepsa hvala za odgovor, ki me je precej presenetil, ker ta tip je 8 let mlajsi od mene, zanimivo vse skupi, bom pustila casu cas, mimogrede v kolkem casu pa se bo razsel z zensko, s katero je zdej?

aja pa se neki me zanima, kdaj bom pa srecala ljubezen svojega zivljenja? letos, drug let, čez 3 leta, čez 5 let ...

najlepsa hvala

smms,ker vidim,da si tudi ti vzameš čas za nas,da nam polepšaš ali pa obratno dneve,bi tudi jaz imela vprašanja zate.

Zanima me kdaj bom dobila dolgovani znesek od prjatla in ali bom še imela službo v mesecu novembru.

Lep pozdrav Gael xrosex

hej!

po dolgem času se spet malo javljam... nino, ti si mi pred časom že fino napovedal kako in kaj in se je potem izkazalo da je vse kar držalo... x:)x

zato imam spet eno vprašanje...

dva tipa... 1. odvetnik, 2. vojak... x:Ix kako, kaj, zakaj, kdaj, kako... vse :inocent: :inocent:

hvala!!!! :8): :8):

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>smms,

glede srčnih težav, kako kaj kaže?

klavdija

zaenkrat bo še kr tko ... on je tist "vir" težav ... rešl se pa bodo, sam ne še tko kmal. pazit na komunikacijo

<{POST_SNAPBACK}>A name ste pa pozabl?  :C:

ups ... očitn res ... šment ... kaj te že zanima?

<{POST_SNAPBACK}>smms, a te lohk še prosim, če mi pogledaš kako se pa bo odvijalo življenje v tem letu...kaj se kaže, služba, kaj zanimivega, al kako.....

Zmeda, zmeda:)

pa hvala še enkrat!

zmeda še kr bo ... ampak se bo uredila. služba bo (sam ne fenomenalna) ... praši bl konkretn ;)

<{POST_SNAPBACK}>hej smms a ves kaj mene se zanima. A se tale tip zdej spila z mano al je res kar prau?!  icon1_eek.gif  ermm.gif

in kako so lahko iskreni nameni, ce se spila?! uh ne razumem to je pa ze mal prevec zame w:Iw  Pol nej pa zastop clovk pripadnike moskega spola al kaj?! :unsure:

čist izvedljiv. tud otroci se prek igre marsikaj naučijo. ker točn ne ve, kaj bo rad, se igra, pa ne z slabimi nameni. osvajanje je vzel kot igro ... ne znam ti razložit. nč slabga skratka.

dece je itak nemogoče razumet, tko kt ns babe (smo na svetu zato, da nas ljubijo, ne pa razumejo)

<{POST_SNAPBACK}>Hvala ti za ogovor....zaštartam konec meseca.....a se prideš "CARKLJAT"

uuuuu ja z veseljem ... sam povej kdaj in kam x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>zivio,

smms najlepsa hvala za odgovor, ki me je precej presenetil, ker ta tip je 8 let mlajsi od mene, zanimivo vse skupi, bom pustila casu cas, mimogrede v kolkem casu pa se bo razsel z zensko, s katero je zdej?

aja pa se neki me zanima, kdaj bom pa srecala ljubezen svojega zivljenja? letos, drug let, čez 3 leta, čez 5 let ...

najlepsa hvala

kmal. v začetk druzga leta ... tko nekak

mogoče že v roku 1 ga leta ... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>A MI LAHKO KDO ŠLOGA ČE BOM ŠE KDAJ DUBLA EPI NAPAD

jap ... na žalost še kdaj

<{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima če se bo ubilbse res ubil? :wOOt:  :fiju:

kdo naj bi se ubil?!?!?!

<{POST_SNAPBACK}>smms,ker vidim,da si tudi ti vzameš čas za nas,da nam polepšaš ali pa obratno dneve,bi tudi jaz imela vprašanja zate.

Zanima me kdaj bom dobila dolgovani znesek od prjatla in ali bom še imela službo v mesecu novembru.

Lep pozdrav Gael xrosex

dnar: še letos

služba: verjetno da ne ... sorry. neki dvomi so v luftu

<{POST_SNAPBACK}>nekje sem slišal rek: posojilo dajemo z dvignjeno glavo, posojeni denar pa prejmemo vrnjenega na kolenih.

pa še kok je to res ...

ok, grem na bolj konkretno varianto kot si mi predlagala. Še vedno imam v mislih ta študij, ker nekako mi je skoraj na dlani, sam za it imam. Torej, a prosim lahko še enkrat pobrskaš po tej odločitvi? Oziroma, ali glede na to obstaja kakšna druga alternativa...

Thnx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...