Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

hvala smms.S službo je pa tko,da nadomeščam sodelavko na porodniškem dopustu in se po oktobru vrača,torej ne bo nič s podaljšanjem,ker ni mesta. Sicer pa sem optimist,se bo pa kaj drugega našlo!! x;)x

Pa lep pozdrav Gael xrosex

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hej!

po dolgem času se spet malo javljam... nino, ti si mi pred časom že fino napovedal kako in kaj in se je potem izkazalo da je vse kar držalo...  x:)x

zato imam spet eno vprašanje...

dva tipa... 1. odvetnik, 2. vojak...  x:Ix  kako, kaj, zakaj, kdaj, kako... vse :inocent:  :inocent:

hvala!!!! :8):  :8):

glede na to da me nino ignorira ze 2 dni bi kar tebe smms prosila za en vpogled v karte! x:Ix :inocent: x:Ix xDDx

k mam tako zmesnjavo in mi ni nic jasno... x?x :eek: xrolleyesx x?x

hvala... x;)x

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>glede na to da me nino ignorira ze 2 dni bi kar tebe smms prosila za en vpogled v karte!  x:Ix  :inocent:  x:Ix  xDDx

k mam tako zmesnjavo in mi ni nic jasno...    x?x  :eek:  xrolleyesx  x?x

hvala...  x;)x

nekateri majo šolo in se morajo učiti :o|o:

smms, kaj bi lahko meni mal pogledala x;)x :?: zdaj ko sem v srednji šoli, me zanima kak mi bo šlo pri teh predmetih: Nega in prva pomoč - praksa ; Nega in prva pomoč-teorija ; Anatomija in fiziologija človeka ; Vzgoja za zdravje in socialno medicino s statistiko ; Kemija; Fizika; Matematika; Mikrobiologija.

Ker mam bolj slab občutek in vsi pravijo da so ti najhujši :O: :sori:

Hvala x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>ok, grem na bolj konkretno varianto kot si mi predlagala. Še vedno imam v mislih ta študij, ker nekako mi je skoraj na dlani, sam za it imam. Torej, a prosim lahko še enkrat pobrskaš po tej odločitvi? Oziroma, ali glede na to obstaja kakšna druga alternativa...

Thnx

greš na ta študij. če želiš seveda

<{POST_SNAPBACK}>ojla,

mene pa zanima, če bom imela kaj otrok.

LP, Lara

lara a maš ti kake probleme z zdravjem kar se tiče ginekološkega področja? eno blokado vidm klele

<{POST_SNAPBACK}>smms - ne razumem tega:

"zaenkrat bo še kr tko ... on je tist "vir" težav ... rešl se pa bodo, sam ne še tko kmal. pazit na komunikacijo"

zakaj je on vir težav? torej me noče?

in pazit na komunikacijo - z njim?

klavdija

ker ne ve točn, kaj bi rad in ker težko izrazi čustva

<{POST_SNAPBACK}>smms zanima me kako bo letos z ljubeznijo. vnaprej hvala za odgovor

nekoga spoznaš. bo ok človk

<{POST_SNAPBACK}>A bom šla konc mesca na en tečaj, ki si ful želim? Pa kako mi bo šlo?

x;)x

kdo ti ne pusti it na tečaj?

<{POST_SNAPBACK}>Hej!

Joooj, jst mam tako zmedo v glavi in srcku...  Prosim naj mi kdo pove, kaj bo z bivšim? Sem storila prav? In kdaj bo kej novga na področju ljubezni? Bo starejši al mlajši? 

Hvala, hvala...smms, tole me zanima... prosim  x:)x  hvala

ja nardila si čist prav. ljubezen zacveti 2.go leto. starejši.

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena smms.Prosila bi te,če lahko moji prijateljici pogledaš kako bo z njeno službo,trenutno je brez nje,se ji kaj kaže v prihodnosti.

Hvala že vnaprej in lep večer.

Gael xrosex

bo dobila. in to čist ok službo. oktobra.

<{POST_SNAPBACK}>nekateri majo šolo in se morajo učiti :o|o:

smms, kaj bi lahko meni mal pogledala x;)x  :?: zdaj ko sem v srednji šoli, me zanima kak mi bo šlo pri teh predmetih: Nega in prva pomoč - praksa ; Nega in prva pomoč-teorija ; Anatomija in fiziologija človeka ; Vzgoja za zdravje in socialno medicino s statistiko ; Kemija; Fizika; Matematika; Mikrobiologija.

Ker mam bolj slab občutek in vsi pravijo da so ti najhujši :O:  :sori:

Hvala x:Xx

praksa nege:bo šlo

teorija nege:mal problemov. zoprn prfoks. velik se uč in sprot

anatomija: možni problemi, ampak ti to lohka ... če sej veš x;)x

vzgoja: problemi ... spet sej veš kuga

kema:ok

fiza:opet problemi

mata:ok

mikrobio: opet probemi

skratka behi ... če se boš sprot pridn uču, ti bo ratal, ne bluzit, pa bo

veš pa ... da si bl lene sorte

Hvala sms, čeprav ne vem kako bi mi labo šla nega - teorija, če pa je skoraj enaka ko praksa x:Dx

Ja saj za fiziko ti pa verjamem, zajeban tip :vragec: pa še iz istega kraja je doma kot jaz :P

No, še 1x hvala x:Xx

Pa, če bi te lahko vprašal, kako bo kaj tko, z sošolci itd. :?:

Tnx x;)x x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

smms tokrat nič zahtev od tvoje velikodušnosti, pač pa en velik HVALA!Zanimivo, postavim vprašanje in pričakujem dober odgovor.

uživaj v vikendu, čeprav nam dežek trka na vrata! in vsem skupaj en nazdravje z barcaffe!

Hojla,

kako mi kaže prihodnost z sedanjim partnerjem, s keaterim sem se po nemoralni sugestiji nekega zdravilca pred nekaj časa razšla, pa sva spet skupaj in je res dober fant, skupaj sva že 6 let, a naj se ponovno vrnem k duhovnim vodam,v katere me tako vleče, letos se mi je življenje res popolnoma spremenilo, sploh po aktivaciji dnk, a res ne morem sprejet sebe takšne kot sem, ali je ta pot sedqaj moja prava, a sem spet zašla iz smeri,kdaj bom diplomi, prosim odgovori, 7.12.1979

farmacevtka

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Pozdravljeni vsi...

No po dolgem času sem spet zašla sem v to temo. No mam problemo glede love:D, a mi lahko pogledaš v karte kako bo v prihodnje saj je trenutno zelo slaabooo :(:(:(.Drugo vprašanje pa je povezano z enim tipom nevem a to kar čutim do njega je le prijatelstvo ali je kaj več zanima me tudi seveda iz njegove strani.:)

hvala

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

<{POST_SNAPBACK}>:ermm:  x:(x  mene? x:)x

dva tipa... 1. pravnik, 2. vojak...  w:Iw  kaj, kako, zakaj, kdaj... k mam zmesnjavo...  x:Ix  x:)x

hvala x;)x

pravnik:neka prekinitev se mi kaže. kaj imaš z njim. v sislu odmika

vojak:prijatelja sedaj, vendar lahko kej več.

res ... je zmešnjava

<{POST_SNAPBACK}>hej smms, najlepša ti hvala.....  :palec: ne veš koliko je moj dan lepši zarad tega, ker vem, da sem nardila prov, kjub temu da mi nekateri hudo očitajo...  x;)x

hvala, hvala, hvala

ah ajki ... ne oziraj se na to, če ti očitajo. le ti si odgovorna za svoje življenje, zato si ga v tem smislu tudi skreiraj

<{POST_SNAPBACK}>Hvala sms, čeprav  ne vem kako bi mi labo šla nega - teorija, če pa je skoraj enaka ko praksa x:Dx

Ja saj za fiziko ti pa verjamem, zajeban tip :vragec:  pa še iz istega kraja je doma kot jaz :P

No, še 1x hvala x:Xx

Pa, če bi te lahko vprašal, kako bo kaj tko, z sošolci itd. :?:

Tnx x;)x  x:Xx

mah ne vem, prakso demonstriraš, teorijo moraš govort ... moja predstava

se boš kr ok razumel, večjih štal zaenkrat ne vidm. maš koga še posebi v mislih?

<{POST_SNAPBACK}>smms, drug teden imam vpis vzporednega faksa. Razpisano mesto je samo eno. Mi bo uspelo?

hvala ti za odgovor x;)x

bo

<{POST_SNAPBACK}>Hojla,

kako mi kaže prihodnost z sedanjim partnerjem, s keaterim sem se po nemoralni sugestiji nekega zdravilca pred nekaj časa razšla, pa sva spet skupaj in je res dober fant, skupaj sva že 6 let, a naj se ponovno vrnem k duhovnim vodam,v katere me tako vleče, letos se mi je življenje res popolnoma spremenilo, sploh po aktivaciji dnk, a res ne morem sprejet sebe takšne kot sem,  ali je ta pot sedqaj moja prava, a sem spet zašla iz smeri,kdaj bom diplomi, prosim odgovori, 7.12.1979

farmacevtka

partner:vse ok tudi za naprej

nemoralna sugestija zdravlica? zdej sm pa ferbčna ratala ... povej več, magari na OS.

vzemi si še mal časa zase, pol pa kumot, vendar bodi zelo nežna s sabo in ne bezljaj iz enga tečaja na druzga. pa dobro premisl, o čemer ti govorijo predavatelji iz duhovnih vod. eni so tud taki, ki radi nase navežejo učence, da so od njih odvisni. (splošno povedano). torej po pameti. si na pravi poti. diplomerala boš, drugo leto enkrat

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni vsi...

No po dolgem času sem spet zašla sem v to temo. No mam problemo glede love:D, a mi lahko pogledaš v karte kako bo v prihodnje saj je trenutno zelo slaabooo :(:(:(.Drugo vprašanje pa je povezano z enim tipom nevem a to kar čutim do njega je le prijatelstvo ali je kaj več zanima me tudi seveda iz njegove strani.:)

hvala

jap problemi so, ampak jih bosta rešla. ni tok hudo kt mislš.

glede unga. ti ga maš za prijatelja, vendar on cilja na kej več

jap problemi so, ampak jih bosta rešla. ni tok hudo kt mislš.

glede unga. ti ga maš za prijatelja, vendar on cilja na kej več

Ja ne sej nisem s kom trenutno v zvezi, sam pač v ljubezni je že neki časa mal suša..:D tko da je zadni čas da se začne kaj dogajt :D.

No in dozdeva se mi da se zaljubljam v njega, in a bova prišla v kratkem skupi?

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

Smms, a mi pogledaš še kdaj pa se kaže kaj premika na ljubezenskem področju...Pa tukaj je še ena oseba, ki je zelo daleč, pa me vendarle zanima ali on čuti kaj več kot prijateljstvo in ali je sploh kakšna šansa, da se še kdaj srečava?

Nočko

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...