abaddon 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 smms zanima me kako bo letos z ljubeznijo. vnaprej hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 A bom šla konc mesca na en tečaj, ki si ful želim? Pa kako mi bo šlo? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 hvala smms.S službo je pa tko,da nadomeščam sodelavko na porodniškem dopustu in se po oktobru vrača,torej ne bo nič s podaljšanjem,ker ni mesta. Sicer pa sem optimist,se bo pa kaj drugega našlo!! Pa lep pozdrav Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 hej smms tole si pa tolk fajn povedala! zdej pa razumem ves! uh kolk se bom jest tuki se naucila...... pocas bom ze tipe razumela aja smms pa hvala za odgovor Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 smms.... .ne bom pozabila nate.... cmokec Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej! po dolgem času se spet malo javljam... nino, ti si mi pred časom že fino napovedal kako in kaj in se je potem izkazalo da je vse kar držalo... zato imam spet eno vprašanje... dva tipa... 1. odvetnik, 2. vojak... kako, kaj, zakaj, kdaj, kako... vse hvala!!!! glede na to da me nino ignorira ze 2 dni bi kar tebe smms prosila za en vpogled v karte! k mam tako zmesnjavo in mi ni nic jasno... hvala... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Pozdravljena smms.Prosila bi te,če lahko moji prijateljici pogledaš kako bo z njeno službo,trenutno je brez nje,se ji kaj kaže v prihodnosti.Hvala že vnaprej in lep večer. Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na to da me nino ignorira ze 2 dni bi kar tebe smms prosila za en vpogled v karte! k mam tako zmesnjavo in mi ni nic jasno... hvala... nekateri majo šolo in se morajo učiti smms, kaj bi lahko meni mal pogledala zdaj ko sem v srednji šoli, me zanima kak mi bo šlo pri teh predmetih: Nega in prva pomoč - praksa ; Nega in prva pomoč-teorija ; Anatomija in fiziologija človeka ; Vzgoja za zdravje in socialno medicino s statistiko ; Kemija; Fizika; Matematika; Mikrobiologija.Ker mam bolj slab občutek in vsi pravijo da so ti najhujši Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 se mi zdi, Behi, da si naštel kar vse, kar jih je Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok, grem na bolj konkretno varianto kot si mi predlagala. Še vedno imam v mislih ta študij, ker nekako mi je skoraj na dlani, sam za it imam. Torej, a prosim lahko še enkrat pobrskaš po tej odločitvi? Oziroma, ali glede na to obstaja kakšna druga alternativa... Thnxgreš na ta študij. če želiš seveda <{POST_SNAPBACK}>ojla, mene pa zanima, če bom imela kaj otrok. LP, Laralara a maš ti kake probleme z zdravjem kar se tiče ginekološkega področja? eno blokado vidm klele <{POST_SNAPBACK}>smms - ne razumem tega: "zaenkrat bo še kr tko ... on je tist "vir" težav ... rešl se pa bodo, sam ne še tko kmal. pazit na komunikacijo" zakaj je on vir težav? torej me noče? in pazit na komunikacijo - z njim? klavdijaker ne ve točn, kaj bi rad in ker težko izrazi čustva <{POST_SNAPBACK}>smms zanima me kako bo letos z ljubeznijo. vnaprej hvala za odgovornekoga spoznaš. bo ok človk <{POST_SNAPBACK}>A bom šla konc mesca na en tečaj, ki si ful želim? Pa kako mi bo šlo? kdo ti ne pusti it na tečaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej!Joooj, jst mam tako zmedo v glavi in srcku... Prosim naj mi kdo pove, kaj bo z bivšim? Sem storila prav? In kdaj bo kej novga na področju ljubezni? Bo starejši al mlajši? Hvala, hvala...smms, tole me zanima... prosim hvalaja nardila si čist prav. ljubezen zacveti 2.go leto. starejši. <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena smms.Prosila bi te,če lahko moji prijateljici pogledaš kako bo z njeno službo,trenutno je brez nje,se ji kaj kaže v prihodnosti.Hvala že vnaprej in lep večer. Gael xrosexbo dobila. in to čist ok službo. oktobra. <{POST_SNAPBACK}>nekateri majo šolo in se morajo učiti smms, kaj bi lahko meni mal pogledala zdaj ko sem v srednji šoli, me zanima kak mi bo šlo pri teh predmetih: Nega in prva pomoč - praksa ; Nega in prva pomoč-teorija ; Anatomija in fiziologija človeka ; Vzgoja za zdravje in socialno medicino s statistiko ; Kemija; Fizika; Matematika; Mikrobiologija.Ker mam bolj slab občutek in vsi pravijo da so ti najhujši Hvala praksa nege:bo šloteorija nege:mal problemov. zoprn prfoks. velik se uč in sprotanatomija: možni problemi, ampak ti to lohka ... če sej veš vzgoja: problemi ... spet sej veš kugakema:okfiza:opet problemimata:okmikrobio: opet probemiskratka behi ... če se boš sprot pridn uču, ti bo ratal, ne bluzit, pa boveš pa ... da si bl lene sorte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 če sm koga spustila ... je slučajno ratal ... naj me spomni še 1x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>če sm koga spustila ... je slučajno ratal ... naj me spomni še 1x mene? dva tipa... 1. pravnik, 2. vojak... kaj, kako, zakaj, kdaj... k mam zmesnjavo... hvala Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 hej smms, najlepša ti hvala..... ne veš koliko je moj dan lepši zarad tega, ker vem, da sem nardila prov, kjub temu da mi nekateri hudo očitajo... hvala, hvala, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Hvala sms, čeprav ne vem kako bi mi labo šla nega - teorija, če pa je skoraj enaka ko praksa Ja saj za fiziko ti pa verjamem, zajeban tip pa še iz istega kraja je doma kot jaz No, še 1x hvala Pa, če bi te lahko vprašal, kako bo kaj tko, z sošolci itd. Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 smms, drug teden imam vpis vzporednega faksa. Razpisano mesto je samo eno. Mi bo uspelo?hvala ti za odgovor Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 smms tokrat nič zahtev od tvoje velikodušnosti, pač pa en velik HVALA!Zanimivo, postavim vprašanje in pričakujem dober odgovor. uživaj v vikendu, čeprav nam dežek trka na vrata! in vsem skupaj en nazdravje z barcaffe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Hojla, kako mi kaže prihodnost z sedanjim partnerjem, s keaterim sem se po nemoralni sugestiji nekega zdravilca pred nekaj časa razšla, pa sva spet skupaj in je res dober fant, skupaj sva že 6 let, a naj se ponovno vrnem k duhovnim vodam,v katere me tako vleče, letos se mi je življenje res popolnoma spremenilo, sploh po aktivaciji dnk, a res ne morem sprejet sebe takšne kot sem, ali je ta pot sedqaj moja prava, a sem spet zašla iz smeri,kdaj bom diplomi, prosim odgovori, 7.12.1979farmacevtka Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 behi prijatelj bos mi vrgo karte za ljubezen ce ti je prosimmmmmm Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Pozdravljeni vsi... No po dolgem času sem spet zašla sem v to temo. No mam problemo glede love:D, a mi lahko pogledaš v karte kako bo v prihodnje saj je trenutno zelo slaabooo :(.Drugo vprašanje pa je povezano z enim tipom nevem a to kar čutim do njega je le prijatelstvo ali je kaj več zanima me tudi seveda iz njegove strani. hvala Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mene? dva tipa... 1. pravnik, 2. vojak... kaj, kako, zakaj, kdaj... k mam zmesnjavo... hvala pravnik:neka prekinitev se mi kaže. kaj imaš z njim. v sislu odmikavojak:prijatelja sedaj, vendar lahko kej več.res ... je zmešnjava <{POST_SNAPBACK}>hej smms, najlepša ti hvala..... ne veš koliko je moj dan lepši zarad tega, ker vem, da sem nardila prov, kjub temu da mi nekateri hudo očitajo... hvala, hvala, hvalaah ajki ... ne oziraj se na to, če ti očitajo. le ti si odgovorna za svoje življenje, zato si ga v tem smislu tudi skreiraj <{POST_SNAPBACK}>Hvala sms, čeprav ne vem kako bi mi labo šla nega - teorija, če pa je skoraj enaka ko praksa Ja saj za fiziko ti pa verjamem, zajeban tip pa še iz istega kraja je doma kot jaz No, še 1x hvala Pa, če bi te lahko vprašal, kako bo kaj tko, z sošolci itd. Tnx mah ne vem, prakso demonstriraš, teorijo moraš govort ... moja predstavase boš kr ok razumel, večjih štal zaenkrat ne vidm. maš koga še posebi v mislih? <{POST_SNAPBACK}>smms, drug teden imam vpis vzporednega faksa. Razpisano mesto je samo eno. Mi bo uspelo?hvala ti za odgovor bo <{POST_SNAPBACK}>Hojla, kako mi kaže prihodnost z sedanjim partnerjem, s keaterim sem se po nemoralni sugestiji nekega zdravilca pred nekaj časa razšla, pa sva spet skupaj in je res dober fant, skupaj sva že 6 let, a naj se ponovno vrnem k duhovnim vodam,v katere me tako vleče, letos se mi je življenje res popolnoma spremenilo, sploh po aktivaciji dnk, a res ne morem sprejet sebe takšne kot sem, ali je ta pot sedqaj moja prava, a sem spet zašla iz smeri,kdaj bom diplomi, prosim odgovori, 7.12.1979farmacevtkapartner:vse ok tudi za naprejnemoralna sugestija zdravlica? zdej sm pa ferbčna ratala ... povej več, magari na OS.vzemi si še mal časa zase, pol pa kumot, vendar bodi zelo nežna s sabo in ne bezljaj iz enga tečaja na druzga. pa dobro premisl, o čemer ti govorijo predavatelji iz duhovnih vod. eni so tud taki, ki radi nase navežejo učence, da so od njih odvisni. (splošno povedano). torej po pameti. si na pravi poti. diplomerala boš, drugo leto enkrat <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni vsi... No po dolgem času sem spet zašla sem v to temo. No mam problemo glede love:D, a mi lahko pogledaš v karte kako bo v prihodnje saj je trenutno zelo slaabooo :(.Drugo vprašanje pa je povezano z enim tipom nevem a to kar čutim do njega je le prijatelstvo ali je kaj več zanima me tudi seveda iz njegove strani. hvalajap problemi so, ampak jih bosta rešla. ni tok hudo kt mislš.glede unga. ti ga maš za prijatelja, vendar on cilja na kej več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hvala smms, carska si Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 smms a nej grem na izpit v cetrtek 22.9 al bom samo stran vrgla cas?? Hvala za odgovor in lep začetek tedna želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 jap problemi so, ampak jih bosta rešla. ni tok hudo kt mislš.glede unga. ti ga maš za prijatelja, vendar on cilja na kej več Ja ne sej nisem s kom trenutno v zvezi, sam pač v ljubezni je že neki časa mal suša.. tko da je zadni čas da se začne kaj dogajt .No in dozdeva se mi da se zaljubljam v njega, in a bova prišla v kratkem skupi? Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Smms, a mi pogledaš še kdaj pa se kaže kaj premika na ljubezenskem področju...Pa tukaj je še ena oseba, ki je zelo daleč, pa me vendarle zanima ali on čuti kaj več kot prijateljstvo in ali je sploh kakšna šansa, da se še kdaj srečava? Nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.