smms 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala smms, carska si hvala se trudm. javi mi, ko ti bo ratal <{POST_SNAPBACK}>smms a nej grem na izpit v cetrtek 22.9 al bom samo stran vrgla cas?? Hvala za odgovor in lep začetek tedna želim jah tkole je ... bl švoh kaže ... mah ne vem, odvisn od tebe. kokse maš še za naućit, ker vidm težavnosti. ampak nič ni nemogoče. odloči se sama <{POST_SNAPBACK}>Ja ne sej nisem s kom trenutno v zvezi, sam pač v ljubezni je že neki časa mal suša.. tko da je zadni čas da se začne kaj dogajt .No in dozdeva se mi da se zaljubljam v njega, in a bova prišla v kratkem skupi?mogoče sm pa vidla probleme glih zarad suše ... te hormoni dajejo. al pa da z unim se že tok dobivaš, da po enis trani deluje ta kot ene vrste parček. sam da ti ne veš, kaj bi glede njega. sam ne cincej preveč, da se nau umaknil <{POST_SNAPBACK}>Smms, a mi pogledaš še kdaj pa se kaže kaj premika na ljubezenskem področju...Pa tukaj je še ena oseba, ki je zelo daleč, pa me vendarle zanima ali on čuti kaj več kot prijateljstvo in ali je sploh kakšna šansa, da se še kdaj srečava? Nočkopremik bo in to kmalglede unga:ma te za prjatlco. bl ne kt ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Smms kako bo kej z mojo zaposlitvijo? A se je lahko že kmal veselim al ne? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Smms,naj ti sporočim, da si imela prav glede mojih hormonov. Sem dobila menzes v hudi obliki. Sedaj sem dobila 2 mesečno terapijo za vzpodbujanje jajčnikov pa me zanima če nama bo uspelo, da bi v tem času tudi zanosila? Hvala in lp Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muci 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Živjo!sem nova tu, pa ni ni čist vse jasno kako delam s temi ukazi in to.No bom že ugotovila čez čas.Ker vidim, da ste tu fajn folk pa vsi nekaj o službah sprašujete sem se tud jaz odločila, da vas prosim za pomoč.Kaj bo z mojo službo?Prosim naj mi negdo pomaga in mi odgovori.Hvala. muci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lencka 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Haj. A lahko mal pogledas kako kaze z mojo sluzbo - se moram odlocat: 1. al naj se naprej delam to kar delam zdej (ceprav se nam v oddelku obeta selitev nekam drugam - na eno drugo institucijo - selimo se cel oddelek) in grem torej v neko cisto novo situacijo (delovno okolje, sodelavci,...) al naj2. sprejmem ponudbo tukaj v tej instutuciji kjer sem zdej in delam cisto eno drugo delo. Rekla sem da ostanem ce mi dajo visjo placo (moji pogoji). V tem primeru torej zamenjam samo delo, institucija in ljudje, ki jih poznam ze dolgo dolgo ostanejo torej isti, torej tudi isti pogodji dela.Hvala za odgovor. LP, Lenčka. Citiraj Kar narediš drugemu narediš sebi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Smms, ali naj zamenjam službo in sicer, če sprejmem ponudbo, ki se je odprla včeraj? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Ojla! En lep pozdravček vsem!Kje se pa El nino potika? Sem opazila da ni nobene njegove napovedi! No, vidim pa tudi da so se že našli drugi cool ljudje, ki nadaljujejo njegovo "misijo"! COOL!No, pa da ne bom nakladala preveč; zanima me če se na področju ljubezni kaže kaj pozitivnega oziroma če se sploh kaj kaže? Pa še glede nekih čudnih tel.klicev ki jih prejemam; a bi bil lahko to moj bivši? Pa še malce o tem kaj se njemu po glavi plete!?Thanx za odgovor - kdorkoli si bo že vzel 5 min časa še zame! Pa še en lep pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Hojla smms, mene in mojega moza zanima, kaj bo z njegovim virtualnim studijem... se ni vpisan ..ali je sploh pametno, da se sedaj vpise ali naj pocaka... financno nama sicer sedaj ne blesti ...ampak saj nama nikoli ne :xx!: .. bodi mavricno Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Ojla smms! Spoznavam enga mladga gospoda; precej zanimiv vtis je naredil name. A lahko mal pokukas v karte, ce bo ratal kaj vec iz tega? Ze vnaprej ti hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pravnik:neka prekinitev se mi kaže. kaj imaš z njim. v sislu odmikavojak:prijatelja sedaj, vendar lahko kej več.res ... je zmešnjava hvala, hvala in se enkrat hvala! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ojlasamo eno vprašanje...kako kaže z eno tako majhno službico?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 pozdravcek vsem, posebi pa se smms, hvala ker se tolk trudis za nas .... men se dozdeva, da sem koncno prebolel abivsega in se zacela ogrevat za nekoga druzga, zdej me pa zanima, ce si od tega lahko kaj obetam in kdaj (ker vem, da trenutno ima on punco), pa se ene druge ovire so, sam je dober tip, pa tud precej mi je naklonjen hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Smms,a mi lahk mal pogledaš kako mi kaže glede ljubezni? Zaenkrat sem se nekako čez poletje umaknila vsem simpatijam,v podzavesti,zdej mi je pa že mal dolgčas.A vidiš kaj zame,ali koga? Še bolj me pa zanima,če se bova z mojim bivšim ljubimcem spet kaj slišala,in če je sploh dobro,da se. :!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Hvala ti sms Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Hojla smms,mene pa zanima ce mi lahko poves kaj se kaze glede ljubezni? Kak mesec sem se dobivala s tem fantom,vsake tolk casa mi kaze nasprotujujoce si znake...Sem mu kao vsec..njega se strah zaljubit...rabi cas....Se bo kaj skuhalo iz tega ali nic kaj? Ne vem vec naj vztrajam,pustim casu cas ali prekinem vse to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 hmmm, kar sem dosedaj prebral takih podobnih zgodbic, je čas negotovosti vedno prinesel večjo odtujenost in trajno ločitev... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muci 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Ojla!Nevem zakaj me nihče ne jemlje resno .Jaz bi res prosila, da mi nekdo pomaga.Kaj bo z mojo službo ?Prosim prosim za odgovor. Muci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 No, pa bom še jaz malo pofirbcala, če smem.Teme? Vse dobre stvari so tri... torej 1. služba2. ljubezen3. finance Ja, sem finance ločila od službe, za vsak slučaj Ne morem vprašati točno tako, kot bi rada, pa se bom no naslednjič potrudila, da oblikujem vprašanja bolj konkretno. Naj bo za zdaj bolj na splošno. Za zdaj in za naprej, če lahko. Kar je bilo, je tako bilo. Če pa je lažje odgovoriti v sklopu preteklost, sedanjost, prihodnost, pa bom z veseljem prebrala vse. Naj naj lepša hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smms kako bo kej z mojo zaposlitvijo? A se je lahko že kmal veselim al ne? ne še tok kmal. v roku enga mesca približn <{POST_SNAPBACK}>Smms,naj ti sporočim, da si imela prav glede mojih hormonov. Sem dobila menzes v hudi obliki. Sedaj sem dobila 2 mesečno terapijo za vzpodbujanje jajčnikov pa me zanima če nama bo uspelo, da bi v tem času tudi zanosila? Hvala in lpopa, a to je bla ta blokada. da vidmo: tkole ... tole se more najprej mal pocajtat, pa uredit zadeve. dokler se tole ne urihta ne bo nič <{POST_SNAPBACK}>Živjo!sem nova tu, pa ni ni čist vse jasno kako delam s temi ukazi in to.No bom že ugotovila čez čas.Ker vidim, da ste tu fajn folk pa vsi nekaj o službah sprašujete sem se tud jaz odločila, da vas prosim za pomoč.Kaj bo z mojo službo?Prosim naj mi negdo pomaga in mi odgovori.Hvala. mucimuci, sej boš pogruntala ukaze tkole, težave so, pa en po tvoji krivdi, mečejo ti polena pod noge. probi delat tko kot znaš, in to je to. ne ukvarjaj se preveč z ostalimi, kot je potrebno <{POST_SNAPBACK}>Haj. A lahko mal pogledas kako kaze z mojo sluzbo - se moram odlocat: 1. al naj se naprej delam to kar delam zdej (ceprav se nam v oddelku obeta selitev nekam drugam - na eno drugo institucijo - selimo se cel oddelek) in grem torej v neko cisto novo situacijo (delovno okolje, sodelavci,...) al naj2. sprejmem ponudbo tukaj v tej instutuciji kjer sem zdej in delam cisto eno drugo delo. Rekla sem da ostanem ce mi dajo visjo placo (moji pogoji). V tem primeru torej zamenjam samo delo, institucija in ljudje, ki jih poznam ze dolgo dolgo ostanejo torej isti, torej tudi isti pogodji dela.Hvala za odgovor. LP, Lenčka.tkole ti rečem, obe opcijo sta v redu. "delovno vzdušje" bo pa približno enako. odloči se sama <{POST_SNAPBACK}>Smms, ali naj zamenjam službo in sicer, če sprejmem ponudbo, ki se je odprla včeraj? tale ta nova opcija je ok, dnar ok, sam mal težavic s sodelavci.nč hudga. <{POST_SNAPBACK}>Ojla!No, pa da ne bom nakladala preveč; zanima me če se na področju ljubezni kaže kaj pozitivnega oziroma če se sploh kaj kaže? Pa še glede nekih čudnih tel.klicev ki jih prejemam; a bi bil lahko to moj bivši? Pa še malce o tem kaj se njemu po glavi plete!?Thanx za odgovor - kdorkoli si bo že vzel 5 min časa še zame! Pa še en lep pozdravček! lj: se kaže pozitivnost, kmal navežeš stike spet z nekom iz preteklostine, to ni bivši (klici), en se samo zajebava, ne se sekerat, bo odnehu <{POST_SNAPBACK}>Hojla smms, mene in mojega moza zanima, kaj bo z njegovim virtualnim studijem... se ni vpisan ..ali je sploh pametno, da se sedaj vpise ali naj pocaka... financno nama sicer sedaj ne blesti ...ampak saj nama nikoli ne :xx!: ..bodi mavricno Mojcakumot se lahko vpiše,če želi in če se je pripravljen že zdej temu posvetit tko kt treba <{POST_SNAPBACK}>Ojla smms! Spoznavam enga mladga gospoda; precej zanimiv vtis je naredil name. A lahko mal pokukas v karte, ce bo ratal kaj vec iz tega? Ze vnaprej ti hvala za odgovor mal časa še rabi pobič, da uredi s svojo preteklostjo in zaceli rane. bolj avanturistična zadeva mi deluje, nekak mu zdele ne diši ena resna veza <{POST_SNAPBACK}>ojlasamo eno vprašanje...kako kaže z eno tako majhno službico?hvalakmal <{POST_SNAPBACK}>pozdravcek vsem, posebi pa se smms, hvala ker se tolk trudis za nas .... men se dozdeva, da sem koncno prebolel abivsega in se zacela ogrevat za nekoga druzga, zdej me pa zanima, ce si od tega lahko kaj obetam in kdaj (ker vem, da trenutno ima on punco), pa se ene druge ovire so, sam je dober tip, pa tud precej mi je naklonjen hvala lepamalenkost. superca, prebolevaš bivšega, ampak dej si še mal časa, nisi ga še čist. tkole, glede unga ... zaenkrat vidm sam prjatelstvo, več ne. zaenkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Hvala smms Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smms,a mi lahk mal pogledaš kako mi kaže glede ljubezni? Zaenkrat sem se nekako čez poletje umaknila vsem simpatijam,v podzavesti,zdej mi je pa že mal dolgčas.A vidiš kaj zame,ali koga? Še bolj me pa zanima,če se bova z mojim bivšim ljubimcem spet kaj slišala,in če je sploh dobro,da se. :!:spet se bosta šla z bivšim. bi ga blo pa fajn na miru pustit. <{POST_SNAPBACK}>Hojla smms,mene pa zanima ce mi lahko poves kaj se kaze glede ljubezni? Kak mesec sem se dobivala s tem fantom,vsake tolk casa mi kaze nasprotujujoce si znake...Sem mu kao vsec..njega se strah zaljubit...rabi cas....Se bo kaj skuhalo iz tega ali nic kaj? Ne vem vec naj vztrajam,pustim casu cas ali prekinem vse to...znata bit par, ampak dečkos ploh ne ve, kaj bi rad. to je tist problem, ki vnaša nemir med vaju. mogoče bi blo bolš, da bi bla zaenkrat sam prjatla <{POST_SNAPBACK}>No, pa bom še jaz malo pofirbcala, če smem.Teme? Vse dobre stvari so tri... torej 1. služba2. ljubezen3. finance Ja, sem finance ločila od službe, za vsak slučaj Ne morem vprašati točno tako, kot bi rada, pa se bom no naslednjič potrudila, da oblikujem vprašanja bolj konkretno. Naj bo za zdaj bolj na splošno. Za zdaj in za naprej, če lahko. Kar je bilo, je tako bilo. Če pa je lažje odgovoriti v sklopu preteklost, sedanjost, prihodnost, pa bom z veseljem prebrala vse. Naj naj lepša hvala!dej me rak kej konkretnga praši. raj tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 SMMS najlepša ti hvala za odgovor, pa lepo se imej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lencka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haj. A lahko mal pogledas kako kaze z mojo sluzbo - se moram odlocat: 1. al naj se naprej delam to kar delam zdej (ceprav se nam v oddelku obeta selitev nekam drugam - na eno drugo institucijo - selimo se cel oddelek) in grem torej v neko cisto novo situacijo (delovno okolje, sodelavci,...) al naj2. sprejmem ponudbo tukaj v tej instutuciji kjer sem zdej in delam cisto eno drugo delo. Rekla sem da ostanem ce mi dajo visjo placo (moji pogoji). V tem primeru torej zamenjam samo delo, institucija in ljudje, ki jih poznam ze dolgo dolgo ostanejo torej isti, torej tudi isti pogodji dela.Hvala za odgovor. LP, Lenčka. Odogovoril si, da sta obe opciji v redu... da naj se samo še odločim. Mi lahko še poveš, če bi bili moji pogoji (pod opcijo 2 - višja plača) sprejeti in kako bi se odvijale zadeve z obema šefoma - neposrednim in tistim višjim v tem delovnem okolju (ta višjega ne znam prebrati če je iskren ali ne) ? Naj naj ti hvala in lep vikend, Lenčka. Citiraj Kar narediš drugemu narediš sebi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muci 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Hvala smms!Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 OK. Konkretna vprašanja, teme iste. 1. Ali se mi v službi kažejo kaj boljši časi? Na kaj moram biti pozorna? 2. Ali je moj moški že na vidiku in ko bo prišel, kako ga bom prepoznala.. 3. Finančno stanje se naj bi mi izboljšalo. Se da približno časovno opredelit kdaj in količino (malo, malo več, dosti). Saj vem da ni kaj dosti bolj konkretno, po drugi strani pa vendarle je. SMMS, hvala v naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.