LeINA 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 smms najlepsa ti hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Hvala smms.Imaš prav,ga bom rajš pustila pri miru.Mi pa nisi nič napisala,kako mi kaže glede ljubezni nasplošno.Bo kaj novega? Mi kaže koga' Lep pozdrav. Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Ej!Sms, hvala za odgovor! Saj tako ni možno s tem, meni trenutno zanimivim gospodom karkoli več, kot bolj prijateljska veza. Ni blizu - fizično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 hej hoj, malo me prijemlje depresija, ker nikakor da najdem neko sluzbo...a mi lahko kdo pogleda, kdaj se bo tu spremenilo, pliz Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 El Nino,kje se skrivaš,jest te kr pogrešam tle gor?!! Sem rada kramljala s teboj,čeprav ne vsak dan,pa le....No dej oglasi se spet kej,seveda ko boš utegnil,pa še letos. lep pozdravček in sweet dreams.... Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Zdravo! Ali lahko prosim nekaj pogledate! Zelo me zanima ali grem na potovanje decembra/januarja in kako kaj kaže fax za letos? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 smms; kako pa kaj meni kaže glede srčnih zadev? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2005 Avtor Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>El Nino,kje se skrivaš,jest te kr pogrešam tle gor?!! xrosex hojla gael tu sem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 hojla vsem skupaj, ko bo kdo imel čas, bi prosila, če mi pove, kakšen mesec je pred mano, torej kaj si lahko obetam od oktobra????? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Mam tak čuden filing, ki se ga ne morem znebiti...da ga moj lomi z drugo....Mi lahko kdo razjasni moje dvome? Lep dan Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 No vidim,da si še živ Ninči.Pa pozdravljen El Nino!!Vedno si mi pogledal kako je z mojim stanjem,me večinoma kr razveselil,zdej pa moram na odgovor čakati dolgo.Sej veš kako je to,vsak si želi,da bi čimprej izvedel za....Zdej me pa zanima,če si še za stvar,da mi pogledaš,kako mi kaže naprej z službo.Jo bom še imela naprej ali bo kaj prekinitev.Zanima me pa tudi LJUBEZEN nasplošno.Vidiš koga.....? Pa hvala če si boš vzel čas zame! GAEL xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Mogoče pa celo z moškim??? Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 Gael, ok sej ne slogam vec redno tk da naj bo ti pogledam mal.. hm no glede sluzbe, prekinitve ne kaze, ... mi kaze pa enega tipcka, pomoje sam en, naklonjen ti je ze nekaj casa, malo skriva svoje simpatije je pa blizu in ti dostikrat kaj pomaga, ali stoji ob strani mrbit bo se v prihodnosti zraven pa prilike z njim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Hojla! A mi lahko prosim kdo pogleda za moje ljubezensko področje? Prosim, prosim! Zanima me če se bo v bližnji prihodnosti kaj dogajalo, oziroma če bom srečala kakega cool tipa ali pa morda zgladila nesporazume z mojim ex?Res lepo prosim za odgovor, pa hvala že v naprej! Pa, pa, pa lepo se imejte še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Hvala Ninči! Nisem pa vedela,da ne gledaš več,bi te drgač ne gnjavla,ampak najrajši sem kramljala s tabo tle gor. Še enkrat ti hvala ker si si vzel čas ZAME.ZLATEK si. Pa še poljubček Gael xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 smms, imam še par dilem....a lahko in sicer zanima me ali mi bo študij všeč, če je to to? pa ali si bom našla zraven kakšno priložnostno delo? In če bo folk u redu, oziroma ali bo kdo prav posebej u redu? Ok, pol ta zmedena suerte, da mir za nekaj časa Hvala, si eno veliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Halo! Da se še jaz oglasim spet po dolgem času, upam da ne bom preveč zagnjavila, ampak me res nekaj zanima. Namreč moj dragi pa jaz sma spet skupaj , ampak me bolj zanima kako kaže kaj tole. Vseeno imam občutek da je precej zmeden, čeprav je veliko časa z mano. Me zanima samo, ali to bo uspelo ali ne, ali kako. Jaz si ful želim da bi se midva skupaj selila on o tem razmišlja. . Kaj pa mi lahko ti poveš o vsem tem? No, upam da nisem preveč zatežila. Hvala za odgovor pa lep dan ti želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ojla! Zivljenje se mi odvija mal cudno zadnje case... Smms, bi mi lahko pogledla prosim, kako se bo odvijalo v naslednjega pol leta? Ciao in hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Ninči! Nisem pa vedela,da ne gledaš več,bi te drgač ne gnjavla,ampak najrajši sem kramljala s tabo tle gor. Še enkrat ti hvala ker si si vzel čas ZAME.ZLATEK si. Pa še poljubček Gael xrosex za kramljanje pa kar piši mi na os pa pokramljamo hihi ni problema Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bolhica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ojla! skoraj vsak dan vas prebirem in včasih, ko vas takole "požiram", ostajam brez sape. ne najdem pravih besed, zato naj povem le, da se mi zdite kot pravi čarodeji - mišljeno je kot kompliment, najbolj iskreno! na kratko, vsa čast! ... zdaj, na svojem trenutnem popotovanju skozi deželo čustvene norosti, tudi jaz potrebujem pomoč kakšnega dobrodušnega čarodeja s kartami, ki je med vami. že slaba dva meseca sem izgubljena v tisočero labirintih nore zaljubljenosti... uff! živim in počenjam norosti, ki jih prej nikoli nisem (in jih ne bi za živo glavo!)... ne prepoznam se več... meče me iz ene skrajnosti v drugo, izgubljam tla pod nogami in slutim da se iz tega ne bo (ni!) izcimilo prav nič dobrega... ohhh... mi lahko nekdo, lepo lepo lepo prosim, pove kako mi/nama kaže v tej zaljubljeni noriji... oziroma mi nakaže pot iz te moje norosti? (... ker tako več ne gre... v meni vse nori... tako zelo nori, da že boli... zelo zelo boli!)... morda še to: jaz sem oven, on je bik... v naprej hvala, bolhica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 prosm sam eno karto- kaj naj naredim? Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ok, prosim pomoč nekoga ok, sem spoznal dve zelo fajni osebi, ena hodi v isti razred kot jaz, druga hodi v malo višji letnik, trenutno imam željo bit skupaj z tisto osebo, ki hodi v moj razred, samo bi pa ga sral z tisto osebo iz višjega letnika Zanima me č bo kaj možno od tega. Oseba, ki hodi v moj razred ve da mi je všeč in so naju danes cel dan spravljali skupaj, oseba iz višjega letnika ne ve da mi je všeč, pa niti še nisva govorila upsi No in me zanima če bo kaj od tega možno Saj bi sam, ampak psihično lih nisem sposoben šlogat - živčki, moram se svašta naučit :xx!: Ok, hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 Bolhica;) malo se umiri primi se v roke, ubogemu bikcu se najbrz sploh ne sanja kaj naj s tabo k si taka "nora" ovnicka, malo se umiri preseli metuljcke v srcka, bodi malo pridna pa tako pa bo vse vredu ko bos malo segla po svojih moznostih ki jih imas res veliko... torej malo umirjenosti... ce zmores Natalie, zberi vso svojo moc, najpreprostejsa resitev je najbrz tudi prava, in jo uresnici sama ves katera je z malo intuicije pa trudom... bo slo... Behemot, ko si najde cel razred kaj bolj pametnega za pocet kot vaju skupaj spravljat bodo lepe moznosti do takrat pa seveda bolj zabava, oseba iz visjega razreda pa vsekakor lahko kaj pocneta bodo lepe priloznosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pozdravček vsem! Pred časom, ko sem zašla sem, sem videla, da si, El Nino, zelo aktiven.. potem pa dolgo nič, tako da sem že jaz pogrešala tvoja javljanja. No, pred dnevi sem prosila za nasvet, pa sem vmes že potem v real lifu videla kako se stvari vrtijo in trenutno imam samo dve vprašanji, če se me seveda kdo usmili in mi pomaga s kartami ali s čimerkoli že... eno zadevo imam na sodišču in me zanima ali se bo kmalu rešila oz. če bo še kdo kaj nagajal. druga tema pa kaj drugega kot en mi je v uč padel. kaj bo iz tega? trenutno je malo čudno stanje, pa me zanima kako naj se obnašam do njega... če se da... bom zelo vesela odgovora. zaradi obojega imam krče v želodcu. hvala hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Na mene ste pa pozabli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.