Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

tud to še ne,... sori, ampak zdaj pa morem it spat, kdo bo jutri ob šestih vstal... če bo spet taka zmeda na cesti jao, se bom začel ukvarjat z uroki...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Huhja, moja zvesta stranka...., hm kje so zdaj karte.... pa še eno vprašanje, grem naprej na večerjo al najprej tole pedenat..., hm hm hm, ah lačen nisem ravno....opa karte mam spodaj... se dobr da ne ves da mores cakat...

Hm a ka bom zdaj kar za vse tvoje frendice šlogal..., hm hm hm, no bomo vidli nimam še nobenga poslovnega pravilnika...., tko da bom tu polenaril, in ga ne pisal.... ;) hehe, torej K, Hm 15 let? nikoli? nevem daleč je ta, M, je velik bližje, par let, 4, mrbit, kmalu..., T. tam pet let, oziroma dokaj hitro, recimo temu to, tisto mrbit niso leta so tud lahko meseci, ampak, to je pač tko z leti, postanejo tedni meseci, meseci leta...., prva nevem če kdaj, drugi dve pa najbrž ja,

Marija.... hm daleč je tale Marija, sicer so lepe karte, tko da prijeten spomin, ampak nebi računal da se bosta kar najdli, vsaj kmalu ne..., mrbit nikoli, hm :( sori, mrbit jo lahko poiščeš, saj slovenija ni tako daleč...

pusti to zavidanje prijateljev, sem ti že enkrat odgovoril na to, če ti pač zavidajo to boljš da ne veš...

Tekma hm poraz se mi zdi bliže...

Tvoja mama...Še ma energijo v sebi, in pogum za naprej, nevem, mrbit bi blo vredu mal shujšat, pa mal začet migat pa to, sicer pa za enkrat, bi še kar blo. (čeprav zdravja nkol nisem znal šlogat...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ker tko pridno odgovarjaš na vsa ta vprašanja, je tut mene zamikalo, da bi te nekaj vprašala.... x:Dx

1. Sedaj nisem v vezi oz. v razmerju. Ali bo v prihodnje v mogoče v poletju kakšna ljubezen, kakšna veza...če pa v poletju ne, kaj pa bi se po lahko kaj pojavilo?

2. Zanima me kako kaže kaj pri študiju? bo šlo vse po načtih? ali bodo velike ovire pri doseganju ciljev , sedaj do počitnic, do začetka julija?

Prosim, za tvojo tolmačenje oz. pogled v karte, v prihodnost.

Lp. x:Ix

Huhu ljubezen se zelo pridno greje, mesec dva, pa bi se moralo že precej zgodit, mrbit tja v sredino tretjega meseca, kmalu po začetku poletja..., najbrž ga že poznaš...........

Študij pa, hm edina ovira bi lahko bila lenoba, ampak boš hitro poprijela, in moralo bi se izteči, z večino ciljev opravljenih, recimo tam 80% ciljev..., vsekakor dobro kaže, nisi še tam, ampak bo šlo.

El nino hvala ti, za te odgovore. x;)x

Kr lepo sem se počutla, ko sem tole prebrala. x:)x x;)x dodatna motivacija, da poprimem za delo, uspešno opravim pri študijo, zraven pa ogrevam tudi ljubezenko področje, ki doseže vrhunec v poletju... x;)x x;)x kaj bi še lahko želela več...

Upam da misliva na enako osebo in res bi blo lepo, da bi iz tega nastalo kaj več, kot le prijateljstvo, občasna srečanja na pijači - sicer nikoli nisva bla par ---a vedno tista energija, a noben ne naredi koraka naprej... ja, pa še njegova punca je tukaj .. :xx!: :xx!:

Lp x:)x

zspankaaaa

Hm, ja srečanje bo dokaj odprto, velik besed, malo zaključkov, mal harmonije in to.... nobenih resnih posledic. al pa konkretnih posledic... da ne bo zvenelo negativno..

Hm, ja srečanje bo dokaj odprto, velik besed, malo zaključkov, mal harmonije in to.... nobenih resnih posledic. al pa konkretnih posledic... da ne bo zvenelo negativno..

eh- no ja... v skladu s pričakovanji.

thx ;)

Pozdravljen!

Zanima me nekaj stvari:

* Imela sem izpit pa me zanima ce ga bom naredila..

* Cez koliko casa se bom porocila oz spoznala bodocega moza? x;)x

* Kasno je stanje glede zdravja moje babice Anice?

* Kaj se bo ( ce se bo ) razvilo med mano in Janezom?

* Bom po koncanem faksu hitro dobila sluzbo?

* Bom zivela v domacem kraju ali kje drugje?

* Bom uspela kot slikarka?

Res hvala za vse odgovore in zelim ti en lep, soncen dan! LP x:Dx

...sem nenehno v pricakovanju....

Uuu moja najljubša dvojčica... hm v aprilu boš velik na luninem forumu, mal boš lenarila in na sploh ti bo dolgčas, najbrž boš pa tudi precej s prijatelji..., proti koncu pa mrbit kaj bolj na ljubezen bo šlo.. x;)x

Jasinti 1. Težko bo, tole z izpitom, nevem če, mogoče, vendar ne najbolj očitno.....

2. Huhja še daleč je to, ne v tem desetletju...

3. Babica bo kar vredu, ma še voljo do življenja pa to..

4. Utegne se razviti zelo vroče razmerje, ne najbolj ljubeznivo sicer pa...

5. Kar hitro bo služba, mesec dva, ne dost več...

6. Daleč od domačega kraja.

7. Ne najbol:(

Lp

El nino, x;)x .... ti si pa res zaslužiš vse pohvale :palec: ...tolik vprašanj... in na vese to ti zvesto odgovarjaš.....lepo, predvsem pa zanimivo.. xDDx

prosim za odgovore naslednjih vprašanj: x;)x x;)x x:)x

A ) ali se lahko kaj resenga, mogoče kaka veza razvije med mano in določeno osebo, sedaj sodelujeva tut nekaj poslovno.

B) hja, kdaj oz. čez koliko časa bi naj srečala fanta - življenskega sopotnika

C) bom v zakonu oz. v "žiljenski vezi" srečna, ali bodo neprestano ovire?

Č) ali bom v svojem poklicu uspela, bom zadovoljna?

x;)x

x:)x x:)x Lep pozdrav. xDDx

zaspankaaaa

El Nino! x:)x

- Pred kratkim sem spoznala enega zanimivega človeka. Zanima me, če se bo med nama razvilo prijateljstvo? Kakšen je v resnici?

- Mi lahko poveš še to, kdaj bom spoznala svojega bodočega moža?

Bo to še v tem letu?

- Kako bo s študijem?

Hvala in pozdravljen! :palec:

Vreme...., huhu kaka prašanja, "What's my age again... če poznaš od blinkov" no pa da pogledamo.. Ja Maja bo shujšala, čeprav ne nevem kolk... Guli bo še vedno ponavljala za majo (ona bo še malo bolj shujšala),... hehe Janez bo poklical Kate...

Zaspankaaaauaaa 1 Ja utegne se kaj razviti, lepega in vročega..., 2. hja ni tako daleč vendar vseeno še par let.... 3, na začetku bo bolj tko, pol pa bo odlična prava ljubezen. 4. Zadovoljna boš v svojem poklicu, hm mrbit spada sem tud uspeh..., ;) hehe, najbrž oboje.

Možgančki... Prijateljstvo bo, čeprav mi ni čist jasno kako naj ti ga opišem, vsekakor ima svoje posebnosti in skrivnosti, ki ti morda ne bodo najbolj všeč, bolj vodno zemeljske vrste, mal škorpijona vmes...., pa to, nekaj takega je v resnici.. Vsekakor tvoj Možek še ne prihaja letos, še dolga pot bo... Študij pa boš počasi mal manj govorila in kaj več naredila da boš lahko potem spet govorila.... o tem kako znaš... dobro kaže.

še jst... huhu moja žena pa še dolgo ne bo prisotna če sploh kdaj..., še izjemno daleč je..., hudimano, dokaj naraven odgovor glede na to da se ne nameravam poročit.....

Hvala El Nino! x:)x

Me bo doletelo vsaj kakšno romantično srečanje v bližnji prihodnosti, al kaj?

Tisti nenavadni fant me je povabil na pot v poletnih mesecih. Kako bo, če bom sprejela povabilo? x?x

Ti pa, če bo kakšna "taprava", le ne odkloni možnosti... :palec: :palec:

Ja če sprejmeš to se utegne razvit v zelo lepo, hehe, ljubezensko prijateljsko zvezo... ;) xsrcx

Hja, Jaz že mam "Tapravo" a kaj ko bi ona rada bila samo prijateljica..., ne saj bojda bo ena škorpijonka konc, leta..., :vragec: :inocent: :2src: x:Ix x:Dx

dobro jutro x;)x

El nino hvala. x;)x

Najbolj zanimivo mi je , ko si napisal " na začetku bo bolj tko, pol pa bo odlična prava ljubezen". Pred enim letom sem bla pr vedeževalki, pa mi je rekla, da se poročim čez 5 let, sedaj je še ostalo 4 leta... je pa tut rekla, da bo na začetku zmeda polj pa velika prava ljubezen.

Sedaj pa te prosim še neki: xrolleyesx :eek:

1. kaj bo tisto, kaj bo na začetku oviralo najino srečo ( mogoče kdo od staršev, ali okolica, ali mogoče kakšna njegova prejšnja ljubezen oz. moja?)

2. bom z življenski sopotnik iz okolice mojga kraja , ali od drgod

3. ali bova z njim živela v okolici domačega kraja ali..

lep pozdrav x:)x

Uuu moja najljubša dvojčica... hm v aprilu boš velik na luninem forumu, mal boš lenarila in na sploh ti bo dolgčas, najbrž boš pa tudi precej s prijatelji..., proti koncu pa mrbit kaj bolj na ljubezen bo šlo..  x;)x

hiiiiiiiiiiiiih xsrcx ,

hm, hm.....kje bom že konec aprila.....aja..v Hamburgu.nikjer sama, ta stari zravn....hm bomo vidli....samo maloooo...mogoče pa res kaj ;)

joj, čist zabluzla....

tnx Jure w:Iw

Zaspankaaaa... 1. starši so možni, hja edin starši druzga ni tam..., hm no ja, mrbit zna kaka mama pridet vmes... saj veš kako je to.. ;) 2. od kod drugod ampak ne tako zelo zelo daleč, recimo znotraj ure vožnje...., živela pa bosta še bolj daleč...

Kris :palec:

xDDx ola, ja saj starši, oz. mame bi rade za svoje otroke le najboljše, .... kr pogosto se mi dogaja, da fant pač ni bil najbolj po njenem oz. njihovem okusu... :inocent: :8): :8): :eek: :o|o:

...preseneča me da govoriš enake stari kot ona gospa....res zanimivo...

..še nekaj bi te prosila.... zanima me :

1. kako oz. kje naj bi se spoznala

2. in z kakšnim poklicom se naj bi ukvarjal ta moj živlejnski sopotnik

3. koliko let bi naj bil staresjši od mene

Lep pozdrav. xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...