Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Zdravo Binga-bonga!

A bi lahko še meni pogledala prosim? x:Ix

Zanima me samo ljubezen-kako kaže med mano in mojim fantom? Bo ostala zveza ali ne?

Jaz sem stara 27 let, velika nekje 160 cm, originalno imam kostanjevo barvo las, sedaj trenutno pa sem temno rjava z blond prameni. On pa je eno leto mlajši, velik 170 cm in pa krasijo ga bolj temno rjavi lasje.

Hvala že v naprej! x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

Binga - Bonga, sorry, če sem te prizadela z okrajšavo BB!

Mož je res plešast in sva v ločitvi; ostalih tipov sploh ne vidim, razen tistega rjavolasca.

Šola - vem, da je treba dosti dela, mislila sem pač, kao bo šlo skozi pri prvem izpitu.

Lep petek in vikend!

x:)x

Lep vikend vsem na Vedeževalnici in uživajte; tebi Binga Bonga pa želim, da se napolniš z energijo, ki jo boš potrebovala. Jaz hitim na predavanja!

Še nekaj o možu - nekako mi hoćče dokazati, da je on sposoben prinesti k bajti ful denarja, ampak to je meni vseeno. Moški ego mu ven tolče!

Poljubček vsem! x:Xx

ojla Binga -Bonga!

zanima me ljubezen, ali je možnost dolgoročne veze z tehtnico, 30 let, rjavi kratki lasje, okrog 176 cm.

jaz sem 22, vodnarka, rjavi lasje srednje dolgi, 166 cm., ter kdaj se bom selila od doma?

ali bom diplomirala v let 2006?

študentsko delo, ki ga sedaj opravljam, ali je možno dolgoročno? V kakšnem poklicu me ti vidiš v prihodnosti?

Najlepša hvala že v naprej, če boš si vzela čas in mi odgovorila

lep pozdrav

Zivjo Abaddon!

Glede sole ti kar povem brez kart: Ce se bos ucila, bo slo, ce ne , ne. Je brez veze vprasat slogarce, kako bo s solo. Potem ti bo ona rekla: Jaaaaaa, vse ok, bos nardila. In ti se bos nehala uciti (ko pride pomlad vse trka) in potem bos vsa zacudena, kako te je tista krava slogarca zajebala, k ti je use narobi puvedala, ne!

Glede ljubezni: Danes/jutri ti bo telefoniral en se kar premozen gospod, toda ne verjemi, bo nekaj lagal v zvezi z denarjem ali poslom.

Ena tvoja sorodnica je doma vsa depresivna, mogoce mama. Oce misli nate ali pa en starejsi sorodnik.

Velike ljubezni tudi pri tebi ne vidim vsaj zaenkrat ne. Lep pozdrav ....

Damjan, a ti mislis, da gre to takole: VELJA TUDI ZA DRUGE!!!

Odprem karte, si zamislim eno osebo brez imena, brez podatkov, kar tam enega ne, ni vazno koliko je star ne, sam da je ziv.... pogledam v karte in jaaaaaaaaasno vse tocno vidim in vem ..... PA JA, ne JAPAJADE!!!

Sm rekla: leta, barvo las!!!

madona se razburimo hmmm to skodi zdravju.....

rojen 22.3.1978

lasje crni

ocke rjave

doma iz maribora

upam da bo to dovolj

PA NE SE RAZBURJAT TO VELJA TUDI ZA DRUGE.

vse je lahko angelsko

Binga-Bonga, hvala za odgovor. Hvala, ker se trudiš in nam pomagaš.

Pa si prepričana, da je svetlolas ali plešast?

Glede stanovanja si uganila.

No, to glede kreganja pa je kakor kdaj, zadnje čase ga je res manj, le da ni neke sreče ... No, ne bom zdaj o tem ...

x:o)x x:o)x

PIKA POKA! Tebe pa tolk zanima,da mam premal kart. OBRNI SE NA DRUGO! Ko bos reinkarnirana bos spet ista z istimi tezavami, zatorej jih zdaj resi! Svetujem ti, da se obrnes na eno prou dobro slogarco, jest u tvojm primeru sm cist nemocna. Vem kr vem, torej vem use.[/b]

A me zezaš? Ma, komu se pa da....če ne znaš našlogat nč fajnga, pol pa nč.

:o|o: x:Dx

uh BINGA-BONGA vidim, da prav pridno šlogaš ;) pa sem se opogumil... zanima me ena veza ;) med ovnico pa ovnom, 23 pa 21, oba blond, oba modre očke, ona 171 on 182;) kako kaj kaže ;)

zame pa še če bom še kdaj kaj šlogal me zanima če je sploh pametno da se ukvarjam s šloganjem kaj preveč pa tko ;)...

Hvala!

Jure

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Eh, Ninč, to ti lohk jst vse našlogam...vse bo kul, če se bosta oba trudila in spoštoval drug drugega. Fertik dew.

Hej, to pa sploh ni tko težko. :o|o: x:Dx

:inocent:

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Hej, to pa sploh ni tko težko. :o|o: x:Dx

baby če bi bilo tako lahko nebi vprašal... težki časi so mimo pa bi mi bilo všeč mal prihodnost pogledat... kako kaj prspektive pa tko zgledajo ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bom probala to prevest...dobila bom enga, k bo škilu, pa zategnen bo 100 na uro, ampak ljubil me bo iz dna svojih oči, pa mčkn bo prtegnen, sploh pa, k bo z očmi zaviju. A sm zadela? :inocent: x:Dx

Pika Pikica + luzer x;)x

xsmx[

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Jst pa vem da ima Pikica prov ker, že hujši časi so bli pa sva preživela xsrcx ne zdej zarad ene škorpijonske lune mislit da je z nama kej narobe drugač bom jezna na vse nice škorpije na forumu x:Dx

Anyway - honey, you know you bub me x:Xx and I bub you too!

Pa če bom mal nesramna, a ni kul če tipčk tut kdaj z očmi zavija x:Ix od ....mmmm x:px

Ajde bejžmo v čvekarije zdej mularija, da nom šlogat začela, boste vsi zbežal :vragec: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...