leica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ojlaBinga Bonga mene pa zanima, ali si še bom v letošnjem letu kupila avto, in ali bom si kaj pametnega kupla ali kakšno staro kripo? Kako bom preživela ta vikend?noro, žalostno, žuraško? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ninci, Itak ti ne mislim prevzeti tvoje rubrikice, toda ko sem videla, da ljudje sprasujejo in ne dobijo odgovora, sem se odlocila, da te malo nadomestim.Ko bos, ali ce bos v formi, pa ti nadaljuj.... zivjoEna "vila" prišepnila da mu je čist fino, imet tale podaljšan dopust Drugače zna pa on prav fino pogledat pa rad to počne samo, to je tut to ena obveznost in ko se nagrmadi preveč vsega je enostavno preveč in zgubiš voljo... tako da če nekdo ponudi prst, ne zagrabit cele roke - tam do ramen gor alright da ne bo potem spet blokade (zgledam kot ena f.... odvetnica ampak sej štekate, upam...on je 3 much nice da bo rekel da je preveč dokler ne bo čist volje zgubil) Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 mislim da je name spet binga bonga pozabila pa kaj . Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 kak ste smesni, ko se bojite opisat, ma jaz vam povem še stevilko modrca, med 2 in 3 je. Cevlje imam pa 39, prevelika stevilka za mojo nizino. Taksna skrivnostnost... kaj ste res neki tko posebnega, da se celo za ekranom tko skrivate, a? Veš jaz mislim, da je vsak nekaj posebnega tako jaz kot ti. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. november 2005 Avtor Prijavi Deli 10. november 2005 huh sem nekaj obljubljal da bom ob 21 slogal se opravicujem sam sem prisel domov sele ob 22.40 zdej sem se pa mal stusiral pa letim direkt spat... velja pa za kak drugi dan sori vsem ce ste cakali... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 HVALA BINGA BONGA DO ZDAJ SEM CAKAL NA TO Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 hojla binga bonga mene zanima glede službe - želim si eno stalno, bolj ali manj delam preko avtorskih pogodb, pa bi rajs kaj bolj ziher... pa glede moje veze - ziviva skupja s fantom, sam nisva sama v stanovanju - kdaj bova lahko cist za sebe? ce sploh bova... leta - 28, barva las - naravno srednje rjava (prevarvana na srednje blond ) gracia in lep dan pa pol se vikend Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Hojla! Kako ste kaj? Vidim da aktivno, kot vedno! Lepo"!!!No, mene pa tudi nekaj zanima in sicer; zanima me če bom v kratkem našla stanovanje, ki ga iščem že dalj časa in pa če je kje na obzorju kakšen dober tip zame? Upam! Zanima pa me še, če imam kakšne možnosti pri fantu, ki ga nikakor ne morem pozabit ! Je morda tudi on še vedno zainteresiran zame, pa si ne upa pristopit mogoče???Hvala za odgovor, pa lepo se imejte še naprej! Pa, pa Mia P.S. Leta: 27, Barva las; rjavo-blond, Barva oči; modra, Velikost; 168, Teža; 48 Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Hey BB Velja ... počakamo do torka .... definitivno bodo karte takrat bolje pokazale, kot danes Sicer pa Ti želim prijeten vikend - v družbi najljubših .... Aja še to..... A ti veš kakšna je najboljša kontracepcija? .... hmmm..... Ja streho namažeš z oljem, da štorklja ne more pristati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ojla BB.Praviš,da gledaš ob torkih in petkih---TOREJ--dans je petek.Naslednji teden bi morala dobiti nekaj odgovorov glede službe.Bodo res prišli in ali bodo pozitivni? HVALA.....rdečelasa,zelenorjave oči,ločena,171,56kg. GAEL xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 pozdravcek vsem, sem po dolgem času spet malo pokukala sem gor in vidim, da je binga-bonga zelo zelo pridna. pa bi seveda tudi sama neki vprašala .... zaljubljena sem in to zelo, pa nekako sklepam, da tudi moj goji neka custva do mene pa me zanima, ce me obcutek vara al imam prav? pa seveda, kako se bo tole kaj razpletalo, ce se sploh bo??? hvala lepa 168cm, oranžno-rdeča je moja brava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Binga bonga...jest te sekiram kar na OS.... Bi bla zeloooooooo vesela odgovora, čeprov maš verjetno danes kar precej dela. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ojlaBinga Bongamene pa zanima, ali si še bom v letošnjem letu kupila avto, in ali bom si kaj pametnega kupla ali kakšno staro kripo? Kako bom preživela ta vikend?noro, žalostno, žuraško?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Hellow! A lahko pogledaš kako bo šel moj izpit v četrtek. Torej sem majhna ( 160 ) 25 let in rjava... TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ej Binga-bonga tnx Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 BINGA BONGA! Na kolena grem al pa na koruzo, samo lepo prosim, če mi poveš kaj več o "mojem" fantu in meni.Navednice zato, ker ne vem, če je sploh še moj. Kaj me čaka? Bova skupaj ali ne? Ali kaj ali to ali ono. Po eni strani sem ok, po drugi strani pa sploh nič več... Hvala hvala... prosim za odgovor, preden me raznese.. Sliva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 kolk ste pridni a lahk se js kaj naslogam? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 kolk ste pridni a lahk se js kaj naslogam? Ej, Primorc, mislim, da je kar velik dela tukaj... ... le pomagaj malo Bingi-Bongi, da punca ne pregori ... pa kje so tisti časi, ko so fantje bili še pravi gentlemeni Lep dan še naprej in velikoooooo sončka želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 PINKICA Dej no dej jamrat, ne verjem cist use, mugoce pa ni tko. Dobr bi blo, d k neki slabga n'pism, d ne bi verjel!!!! Sam t dobre stvari izlusc!!! Lep dan, ti bom pa u tork spet pugledala, ne!!! hehe, sej je dobr. ma sm razmišlala sm ugotovila sama pr seb, da med nama ni blo več tko kokr je blo na začetku. pa sva se skp odločla, da skp pač en bova bla več, ker ful preveč narazn žviva. sam frenda sva pa ostala, tko da se ne sekiram preveč. bom prežvela ma sej že solg nisva čutla en do druzga love :xx!: sam hvala ja pogledaš pa loh mau k me je zdej spet en fnt začeu mau mest hvala ti ***love ya all*** pinkylove Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Zdravo, El Nino!Tako dolgoooo se že nisem oglasila, daj, šlogaj mi malo... Za mano je ogromno sprememb. kako bo v službi, pa zdravje? Pa otroka, šola, zdravje... Mož - bo uspel priti v invalidsko, kako zdravje, dohodki? In kako nam kaže vsem skupaj, naši družini? Hvala, hvala, hvala... El Nino, lahko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Ojla BB.Praviš,da gledaš ob torkih in petkih---TOREJ--dans je petek.Naslednji teden bi morala dobiti nekaj odgovorov glede službe.Bodo res prišli in ali bodo pozitivni? HVALA.....rdečelasa,zelenorjave oči,ločena,171,56kg. GAEL xrosexEL NINO,še veseli bomo,ti kr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Hojla BB! Tokrat si me pa prejetno presenetila! Naj ti povem da si 99 % zadela! Prehlad je že tu, pa tudi vse ostalo se popolnoma ujema z mojim življenjem, le črn mlajši tip bi bil mogoče namesto mlajši, manjši in pa svetlolasec prav tako! Resnično se ti zahvaljujem za odgovor ! En lep pozdravček, pa lep vikend ti želim! Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 Obala, v sluzbi bo nekaj casa veliko dela usklajevanja opravkov takih drugacnih mali tezavic skratka pestro ce prav zames, sicer pa lahko zelo utrujajoce bodo pa nagrade zadovoljive na koncu in se bo polepsalo vse, zdravje bo vredu, otroka 1. ne bo najbol priden a zdravje bo vredu 2. pridna v soli zdravje tud prima.... invalidska trenutno se ne vendar ne tako dalec v prihodnosti pa ja, zdravje vredu, dohodki zaenkrat tudi vredu v prihodnosti morda tezave...hja vsezivo se vam bo dogajalo nova vesolja odpirala in tko naprej ampak na splosno vec dobrega kot slabega, sem pa ke kaka skrb ampak nic hujsega.... Gael, vsaj nekaj odgovorov bi moralo biti pozitiven, en izmed teh bo tvoja nova zaposlitev pomoje... dobro kaze! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 BB Oprosti!! Brala sem nazaj, pa sem očitno spregledala tvoje sporočilo... oprosti. Hvala vseeno! Ja, drži. Res drži. Ampak se stvari nekam čudno sukajo, tako da se bom okrog začetka decembra še enkrat oglasila. Hvala hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 kolk ste pridni a lahk se js kaj naslogam? dobrodošel nazal Nino ce bos mel kaj casa, pa zame mal poglej prosim v kartice ... neki se mi dogaja na ljubezenskem podrocju, pa se mal bojim, kaj bo oz. da spet nic ne bo sam sem res a mislis, da je tud on??? kaj pravijo karte1000krat HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.