El Nino 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Hm meni pride da je velik starejši od tebe??? hm nevem ampak vsaj deset let... Hudimano zračen poklic, nevem kaj bi to bilo pilot? hehe, nevem ampak sam zrak mi pride za to, pa nevem če je najbolj srečen v tem poklicu...hm kje in kako, nenavadno bo to je zicer gvišno, mrbit na počitnicah ob morju, hm hm hm, težka vprašanja tole, eno je povedat kako bo stvar šla drugo kdaj, kje to je pa že daleč prek mojih sposobnostih...., to bom moral mal Marsko pocukat za rokav da mi mal razloži... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Nino, hello!Čaka me en projekt, ki je dodelan v nulo! Zdaj mi samo povej, če bo tako uspešen kot mislim, da bo ali ne?Srce mi ne da, da bi šlogala sama sebi(ni dobro-vibracije pa to )Vnaprej hvala za tvoj odgovor! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspankaaaa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 El nino, hvala za vse te odgovore. .sam nekaj še me zanima: 1. praviš, da velik starejši od mene, hja , to pomen da je bil že pred mano poročen, oz. ima otroke? Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Huhu Contesa .. kake karte Ljubezen, Smrt, Zvezda, Mir, Princ Čaš in As diskov huhujej, no vsekakor je odgovoar ja bo tako oziroma skoraj tako uspešen... Zaspankaaa...Hm nima otrok če jih ma, niso v njegovem skrbništvu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Hvala Nino, no saj mora bit glede na to, da je v moji domeni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspankaaaa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 El nino hvala ti za vse te odgovore... Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Hehe, da bi meni pršle take karte v zvezi s kako punco, bi jo prec poklicu in povedu kako lepo bo šlo.... hehe, ti pa te tvoje projekte... hm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 El Nino pozdravlček,prosim, da mi pogledaš v karte:1. Ali bom letos poleg službe delala še na kakšnem področju (npr. v kakšnem društvu, ali v zvezi s prireditvami)?2. Ali je kaj videti, da bi zamenjala službo in čisto spremenila naravo dela?3. Ali bova z mojim prijateljem kaj poslovno sodelovala?4 Ali se bova s prijateljem do konca leta bolj pogosto videla kot v prvih mesecih leta? Hvala za odgovore in lepo nedeljo še naprej. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 1.Ne kaže, da boš kaj dosti delala izven službe... 2. To je zelo verjetno, najbrž boš bolj sledila svojim željam in intuiciji pri tem.... 3.Poslovno najbrž ne. 4. Ja velik bolj pogosto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
možgančki 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ja če sprejmeš to se utegne razvit v zelo lepo, hehe, ljubezensko prijateljsko zvezo... El Nino!Hvala za tvoje odgovore! Se mi zdijo prav zanimivi, zato imam še vprašanje! Tisti nenavadni fant, ki me je povabil na potovanje (z več ljudmi), nikakor ne more biti kaj več, kot res dober prijatelj. Tudi jaz ne bi želela česa drugega! Radovedna sem, kako me doživlja?Čisto tako, da bom vedela, v kakšni poziciji sem in da ne bo prihajalo do nepotrebnih zapletov med nama... Vesela bi bila, če bi se razvilo dobro prijateljstvo! Poglej še to, kakšen bo moj Bodoči. Bo izobražen, starejši,...ali...?V glavnem, bo dober po srcu in bo imel rad otroke?Jaz jih imam full!Želela bi imeti vsaj 3. Lep dan želim tebi in vsem na forumu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Meni še zmeri kaže na ljubezen... s tistim zanimivim fantom, no ajd, recimo temu prijateljstvo...., ampak če se bo kaj zgodilo "I told you so".... ampak ne bo komplikacij.... tisti Bodoči pa...hm ja kaže da bo res izobražen in dober po srcu, rad otroke nevem, kako bi se to kazalo ampak recimo da ja.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Zdaj bi se jaz vprašala: Če bom še kdaj spoznala močno ljubezen? Če je mogoče že kje blizo? Če bom imela dovolj moči prav za njo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Hehe, ljubezen mora bit nežna, strastna, vroča, iskrena, prijetna............... ampak močna? Hja no pa dajmo vprašat o močni ljubezni.... ZELO ZELO ZELO ZELO, Blizu morda je že tu?.... pismu ej... lej, po vseh definicijah, več kot kmalu ne boš čakala..., ampak men se zdi zelo zelo zelo blizu le ni će tu... Moči pa ne boš mela nevem kolk.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Hehe, ljubezen mora bit nežna, strastna, vroča, iskrena, prijetna............... ampak močna? Hja no pa dajmo vprašat o močni ljubezni.... ZELO ZELO ZELO ZELO, Blizu morda je že tu?.... pismu ej... lej, po vseh definicijah, več kot kmalu ne boš čakala..., ampak men se zdi zelo zelo zelo blizu le ni će tu... Moči pa ne boš mela nevem kolk....Nino,si pa res faca,ker vse drži. Samo potrditev sem potrebovala in moč za to ZELO ZELO ZELO ZELO močno ljubezen bom že kje pobrala. A mi kdo sposodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Se mi je kar zdelo da ga že maš.... ja nič kaj tle po forumu tipkaš, zgrabi močno tisto svojo močno ljubezen.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Nino - zadnjic si mi nekje ocital, da se samo jezim nate ali nekaj takega.No, pa sem ti prisla specialno tole povedat in to v tvojo temo: kje pa, saj ves, da se zabavam ob tvojih postih (kot ze od nekdaj, tedaj pac ob mailih), da me pa prav tako kot tedaj vcasih res 'spravi ob zivce' tvoj Oven, ampak vecinoma si mi jasno kul. Semle pisem tudi zato, da se bos razveselil, ko bo kaksen post vmes, ko ti ne bo treba garati, pa se fino je dobit pohvale. Ko grem vsake toliko pogledat temo, ti priznam, da se mi kar zasmilis, potem pa vidim, da kar dobro furas sam (in vcasij pa je kul biti Oven, pa se sco , tako bos tudi ti zagotovo povedal, ko in ce bos tega sit oz. ce ti ne bo zneslo s takim tempom in v takem obsegu.... vidim namrec, da moras zdaj odgovarjati za vse druzinske clane, prijateljice in podobno - postavi si pravila). Skratka - svaka ti cast in ze zaradi tegale mi ne mores it na zivce oz. ne morem biti jezna ali karkoli podobnega nate, saj tule posteno garas in to cenim.Sploh pa kot opazam, ti zelo dobro siba, tudi sodec po odzivu (seveda nisem sla brat vsega, ampak ko sem preletela, sem videla, da je kar dinamicno in dobro vzdusje tule). No sam tolk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 pol pa kul.... Ja sam mal me je zaskrbelo, pač saj, sem pogledal kaj sem rekel da sem dobil tak odziv (prav pošteno in škorpijonsko ) pa me je že mal zaskrbelo, pa najbrž zasluženo itak,... pol pa k me je to skrbelo pa morem vprašat..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Oj El nino. Proslim , da tut za mene mal pogledaš:- kdaj oz. čez koliko časa bom spoznala tistega "pravega" s katerim bi se naj poročila?- ali bo od mene starejši?- ali bo izobražen podobno kot jaz, ali bolj ali manj?- ali bova živela daleč vstaran od mojega doma? Lep pozdrav. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Se mi je kar zdelo da ga že maš.... ja nič kaj tle po forumu tipkaš, zgrabi močno tisto svojo močno ljubezen....Žal ne možem ima obiske in še daleč živi. Pismo Kaj,ti mi povej,če bo prišlo skozi pismo. Se mi,po Marsinih besedah nič ne smiliš - imam občutek,da takšne izzive ti potrebuješ. :xx!: Izziv: Daj,napiši mi kaj se bo zgodilo jutri.Prosim,please,Njinjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Lilija, Hm tle gledam da s pravim se je kao treba poročit in tko ??? hm no ja še dolgo preden bo prišel ta pravi..., kar dolgo, bo kar starejši, nekaj takega kot ti, morda celo isto, kar daleč ja...., Vendula, ja bo prišlo skozi pismo, seveda primerno pošti počasi...., hm ja, saj ni hudo tole, ampak izziv ki ga zdaj potrebujem je drugačnih oblin kot karte..., bolj v obliki peščene ure, sam vprašanje časa je tko kot vedno....., tole tu je tko za zabavo, najbrž zato tolk fajn teče pa natančno in tko... ampak tvoj izziv pa pač sprejmem, Ognjeno zračn dan, zjutraj hude zadevšne, popoldne dobre debate zvečer pa blažen mir mrbit mal osamljenosti.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BoraBora 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Sebus! Jaz bi kar potrebovala malo pomoči trenutno. Me mal ljubezen daje oz. ne daje. Me zanima, če mojo drugo trenutno polovico tudi kaj daje, v pozitivnem ali negativnem smislu in kako ukrepati proti temu??? Pa neke fore se glede familije dogajajo. Kaj bo to kaj v prihodnosti boljše? Kaj pa tako splošno stanje to pomlad in poletje? Bo dobro ali ne dobro Naslednjič pa še več papa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Tvojo drugo polovico, dajej oneki manjši problemi, se bo uredilo počasi.... mrbit mal nežnosti pa toplo besedo...., kar se tiče familje ne vidim kaj dosti spremembe, kar se tiče pomladi poletja, pomlad je bolj tko tko, mal drgač za pogledat na situacijo pa boš vidla da ni tolk slabo, poletje bo pa koristno najbrž boš kaj delala....., (keš bo prišel) ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 El Nino , bomo kupli motor, ki ga je ati (sem njega vprašala, pa je rekel ''ne vem'' :o|o: ) našel za netu in bi bil čist kul za mene tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Lilija, Hm tle gledam da s pravim se je kao treba poročit in tko ??? hm no ja še dolgo preden bo prišel ta pravi..., kar dolgo, bo kar starejši, nekaj takega kot ti, morda celo isto, kar daleč ja...., Vendula, ja bo prišlo skozi pismo, seveda primerno pošti počasi...., hm ja, saj ni hudo tole, ampak izziv ki ga zdaj potrebujem je drugačnih oblin kot karte..., bolj v obliki peščene ure, sam vprašanje časa je tko kot vedno....., tole tu je tko za zabavo, najbrž zato tolk fajn teče pa natančno in tko... ampak tvoj izziv pa pač sprejmem, Ognjeno zračn dan, zjutraj hude zadevšne, popoldne dobre debate zvečer pa blažen mir mrbit mal osamljenosti..To potem pomeni,da sem zmaj. Z temi uricami si me malo zmedel....A se ti sipe. Vse naj Ninoju hitro pride Abra,dabra,čari - mari,fuk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Avtor Prijavi Deli 12. april 2004 Kristalka torej... haha karte so mi zletele po tleh, lej da ne bo kake nesreče z motorjem....k edina karta k mi je padla na tla prav obrnjena je bla trinajst..., hm zdaj se pa ne smejem več..., pišuka a ti nismo razlagali (posebej bobnar) da to ni zdravo motor pa to..., no ja huh sem si oddahnil Ati se strinja z mano..., oziroma najbrž ne.... ... upam da ne bo to tko kot uhanček, ko sem rekel ne ne ne, pa ti ga zdaj maš...., hehe... Vendula Peščena ura, sinonim za 90:60:90 čeprav so idealne mere vsekakor zadnje čase velik bliže 85:65:85... in seveda sinonim za čas..., ...., ....,...., sicer pa iz tvojih ust v božja ušesa, osebno bi najrajši meu vodnarko, ampak....... usoda ma druge načrte z mano tsk tsk tsk... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.