Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Rjav je lahko res samo on..in ona živi pri njem ja. A bo ona noseča? Uf..zdaj si mi pa dala vetra. No v glavnem me zanima to..če boma spet skupaj? Če naju vidiš na tem skupnem domu? Pa kdaj se bo to začelo?

Res ti hvala.. si mi dala misliti z to nosečnostjo. Ful me zanima kera je srečnica. Jaz nažalst ne morem biti. Mogoče sestrilčna (črna) trenutno naj prijateljica, ki mi stoji ob strani...Se bom pustila presenetiti.

Res ti hvala. Ful obvladaš. In si duša za 3! Bog ti bo poplačal te nadure po polnoči;)

Lepo bodi!

Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa
Deli na socialnih omrežjih

Uf, lepo;) Tudi jaz sem bolj nočna zadnje čase. Toraj komaj drugi teden To pomeni, da za roj dan nebo njega ob meni;( Vredu. Vsaj vem, da ne bom nič priačkovala. Bom prespala dan z mislimi na njega. 7. ima on roj dan. V teh dneh tudi njega pobija. Kaj sploh sta še ona dva skupaj? Al zakaj se zadnje čase toliko ozira na mene..in to z žaljivkami. Na lepo besedo mu namreč pol leta odpisala nisem;) Sem upala, da ga bom prebolela..pa mi nekaj ne da in ne da, da bi nehala misliti nanj. Kar naprej upam na boljše čase..ker me ti pobijajo. Res ti hvala..s spoštovanjem bom počakala na odgovor...drugi teden toraj. Vse lepo do takrat. *Nočko*
Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa

:flower: BLUEE :flower:

3 fantki se sukajo okoli tebe: rjav, ta te ima najraje, pa tudi ni reven, ima stanovanje/hiso; blond, ki ima eno crno ljubosumno, ce ne se celo poroceno; crn z dobro sluzbo. Ce bi povedala barvo las od bivsega, bi ti poveda kaj vec, tako pa vidim samo eno druzbo.

Ali ti mama daje denar ali pa kaksna dobra sorodnica, pa ti ga bo malo odtegnila. Taje zelo dobra inb te ima zelo rada!

Se 1x sem pogledala: Rjavcek groooozno misli nate, ti pa nanj. Je doma, jasno, je on, ima hiso, pa je ena velika razdalja med vama. Je pa ljubosumen.

Tebi pa bo dvoril kar ze jutri, najkasneje drugi teden en zaljubljenko, tudi sex kaze, mogoce sta skupaj na poslu/soli, toda!!! - tip je hudobno bolan napram eni njegovi noseci. Hoce narediti konec, ona pa je vsa depresivna!

To je to, odgovori, kdo je kdo! .... noc .... pridna .... xyiyax

HVALA!!!!

No, bivši ima trenutno temne/črne lase, drgače pa temno rjave....bi bila zelo vesela, če mi lahko poveš, kaj bo, ker me zelo zelo zanima....

Hey, Bik 1975 x;)x

... a veš, saj jaz sem tud v življenju marsikam nos vtaknila, marsikaj spoznala, doživela,.... "posledice" včasih pozitivne, včasih se opekla... ampak, skoz to sem pridobila neke izkušnje, ki pa mi vedno prav pridejo.... no, in tako sem jaz tud pisala tja kot ti... ampak samo 1x in nisem odpisala (ker imam, hvala Bogu, človeka, ki me mal da nazaj v "vago", ko padem iz nje).... poznam pa tvoje občutke... a veš, midva sva pol tisto pismo zažgala in vse je "odšlo" z ognjem in dimom... x8Dx

Ej, BB... ti pa si res faca... a da se taki skupaj dobimo x:Dx , pol ustvarimo tako "klimo", da sem vse zrola okol nas x:Dx

Hvala Ti za vse, za kar se trudiš :palec:

Zdaj pa se počasi odpravljam na razgovor za job.... bomo videli, če bo to zame... pa se javim xsrcx

:flower: CHILD :flower:

Sestra se bo kregala z ocetom, zaradi doma. Kaj sta tvoja locena? Vidim tvoja starsa ali pa sorodnika, vsak z drugim partnerjem! Ce je to tvoj oce, ima hiso in v tej hisi ima eno ljubosumnico. Mama pa ce ima tipa, gresta nekako fajn skupaj, pa veliko sta v druzbi, pa ona denar zapravlja. Mogoce pa so kaksni strici in tete! Prijateljica ji bo povedala, da je noseca in ljubosumna.

Sestra, oooooh, ona pa vsa zaljubljena in misli na poroko, on pa se bolj.

Sestra se mora na delu paziti enega crnega, porocenega ali pa se locuje, zleht kot sam zlodej, bolan, zivcen in pa se en crn gospod - 2 sta, naj se ju pazi. ta dva ji bosta delala probleme. Ona sploh ne ve! Crnega mlajsega dobro pozna! Ce ne pa je policija ali sodisce. S tem delom, ne bo obogatela! .... noc.... pridna ... :detelca:

ti pa točno veš,kera je moja najljubša barva-ogenj,moč

sestra se skos krega s fotrom,zato k ma našo bajto za hotel. Moja nista ločena,je pa bakica glava družine,vsaj tko si domišlja in z mojo mami se itak že ceu lajf ne marata,k je moja mami hrvatica,stara mama je pa zaplankana gorenjka,taka gestapo pa to.sj veš protestantska miselnost; "Kdor ne dela, naj ne je; delo krepi čkloveka..."

če si zamisliš,da je bil oči miljenček pol je jasno,da nonstop ona govori pa narekuje kako je treba žvet,da je prov, po njeno valda. fotr pa tak junc star bi že pa mogu ločt od babje zagriženosti pa od tega kar je res. in pol je med dvema ognjema,bi mogu mal udart po mizi,sam mojmu fotru se ne da kregat, k je prepameten za to,sam kure mu gresta pa na živce k se kr neki skos bockata.

Ne bi se čudla,če je moja sestra zašla s kake poti,ma sej je boga,k kr rine k bk u maline.upam sam da se bo znašla med svojimi iluzijami v glavi.

hvala ženo xsrcx k se ti tkole da nam vržt karte.prov modelka si

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Tudi tebi lep vikend BB,dobro se spoči od nas lunatkov....

Kar si napisala glede bolnice,je kr grozn--a v današnjem času je vse mogoče,upam,da ne bom tega nikol doživela pri svoji mami.

Hvala,pa LEPO SE IMEJ x;)x x:)x :flower:

papa :hepko: GAEL

Poezija zate :flower: BIKec :flower:

Plete plete Bikec mrezo

hoce ujeti eno svezo!

Pa se punce mu ne dajo,

kuka jih sam cez ograjo!

To pa Bikcu ni zadosti,

on se hoce z njimi bosti,

v torek, sredo al pa ob mlaju,

sam da pocut se kot v raju!!! xsmx[/b]

x:Dx Ta je dobra ja x;)x :palec: Ti bom že v priliki vrnil xDDx

Pozdrav od ..... x;)x xDDx

Ojla BB!

Upam da sem ti tokrat pustil dovolj časa..... x:)x ! Šala! Zanima me če ja ta svetla punca, ki si mi jo zadnjič omenila moja bivša, kajti v vseh pogledih ustreza opis njej, torej, zanima me če bi bila pripravljena tudi ona obnoviti to najino vezo in pa kaj bolj natančneje o njenih občutkih bi rad izvedel - do mene seveda! x;)x

Upam da boš našla tudi kaj časa zeme in mi pomagala pri tem problemu, ki me tako muči!

Že v naprej najlepša hvala in en res lep pozdravček od Denisa!

P.S.- ČRNE LASE, RJAVE OČI, SAMSKI

- ONA; MODRE OČI, RJAVO-BLOND LASE, SAMSKA ( vsaj kolikor vem )

THANX ŠE ENKRAT x;)x

LP

DENIS

Jaz mam modre oči, pa rjavo blond lase;) LOL

Vso srečo! x;)x

Popravljeno -> delfinka

Me že lep čas ni bilo tukaj, pa bi prosila, če mi kdo prerokuje, kdaj bom srečala princa na belem konju? :vtz:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

A bi kdo men mal vrgel karte pa mi povedal trenutno stanje z ljubeznijo...!!?? x:Ix

Zanima me, če se bo kaj več odvijalo...? x:Ix

:2src:

Santos my man, trenutno je na tem da se nekaj neha ne dogajat in se zacne kaj bolj cutnega usojenega ljubeznivega, veliko custev pretiranih mocnih, z veliko energije ki se bo potem malo potuhnila za nekaj casa, lahko pricakujas razburkan december ;) srecno :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hellow all!

Ali lahko kdo vrže karte za eno odločitev, ki je sicer že padal, sedaj pa je bilo nekaj govora iz popolnoma neuradnega vira da se lahko še vse spremeni...

Sam rezultat odločitve se bo pokazal šele oktobra pa me vseeno zdej matra zarad tega!!! :o|o:

Pa še zanima me ali se mi bo zastavljeni cilj v januarju uresničil? x8Dx

Hvala! :palec:

Rjava, 25let :vio: :vio:

Hellow all!

Ali lahko kdo vrže karte za eno odločitev, ki je sicer že padal, sedaj pa je bilo nekaj govora iz popolnoma neuradnega vira da se lahko še vse spremeni...

Sam rezultat odločitve se bo pokazal šele oktobra pa me vseeno zdej matra zarad tega!!! :o|o:

Pa še zanima me ali se mi bo zastavljeni cilj v januarju uresničil? x8Dx

Hvala! :palec:

Rjava, 25let :vio: :vio:

Jest tud znam šlogat - me je mtka naučila! Bom pa kr pr teb probov, pa bom za vsak uprašjne potegnu na slep tri karte. Evo, tole j* pršlo vn:

1. BOLEZEN LJUBEZEN NENADNA SREČA

Moj komentar - Ja, kr se tiče tiste odločitve, bo še nekej zajebancije, stresov pa slabe vole, pa strahu tud, ti pa sam pozitivn razmišlel pa prčakuj vse tanarbolš, pa se bo na konc use odločil u tvojo korist x!x x8Dx

2. HREPENENJE DUHOVNIK TAT

Moj komentar - Tvoja želja (cilj) je še skrivnost, maugdo ve zanga al pa nobedn, maš pa zraven božji žegen, to se prav, de se bo cil uresniču, čeprov je zravn tat ( sovražnik, ovira..) Spet pozitivn misl, sej k* je boh zravn, ne more jt nč narobe!

:palec: x:)x x^x :palec:

BB pozdravček, a že iz Bologne nazaj?

Koistim nagrado...

Zanima me, ali je rjavolasa oseba višje postave, srednjih let jezna name zaradi mojega predolgega jezika? xrolleyesx

A naj dam zdaj raje mal mir in ne drezam vanj?

Lep večer in hvala za odgovor.

Rika

Ponovno pozdravljena BB!

Upam da se ne boš jezila, ker pošiljam ponovno moje vprašanje, vendar pa le dodajam podatke o moji bivši, ki so pač potrebni za tvoj vpogled v karte! Upam da ne boš tega vzela kot da ti težim, ker ni tako!

En lep pozdrav!

Denis

Ojla BB!

Upam da sem ti tokrat pustil dovolj časa..... ! Šala! Zanima me če ja ta svetla punca, ki si mi jo zadnjič omenila moja bivša, kajti v vseh pogledih ustreza opis njej, torej, zanima me če bi bila pripravljena tudi ona obnoviti to najino vezo in pa kaj bolj natančneje o njenih občutkih bi rad izvedel - do mene seveda!

Upam da boš našla tudi kaj časa zeme in mi pomagala pri tem problemu, ki me tako muči!

Že v naprej najlepša hvala in en res lep pozdravček od Denisa!

P.S.- ČRNE LASE, RJAVE OČI, SAMSKI, 32 let

- ONA; MODRE OČI, RJAVO-BLOND LASE, SAMSKA ( vsaj kolikor vem ), 27 let

THANX ŠE ENKRAT

LP

DENIS

Binga-Bonga ali kdorkoli že si !

Prav lepo Te pozdravljam in se Ti še 1x iskreno zahvaljujem za pogled v karte, za moralno podporo, pozitivno energijo, pametne nasvete & dobro voljo!

Poglej, kaj si mi napisala prejšnji teden:

:flower: MAYA :flower:

, pa sem pogedala naprej, jooooj prihaja pozitiven odgovor glede sluzbe, ampak sele drugi teden (no, a s'vidla, sm ti rekla, ces 2 tedna, ne!) Ja, ja, skoraj sigurno od ene dobre rjave zenske bos prejela dober poziv!

=#3333FF] :detelca:

... & BB sporočam Ti, da me je danes klicala ženska, pri kateri sem bila prejšnji teden na razgovoru in mi povedala, da so se odločili v podjetju zame x;)x

Torej, BB, res Te moram pohvaliti x!x :palec: xyesx ... res obvladaš in se trudiš in veš kaj delaš :palec: Ma že prej kdaj v lajfu mi je kdo kaj "napovedal", ampak, a veš, tisto je bilo tko tko.... kao, ja, boste srečali moškega svojih sanj v življenju :o|o: , ja, v prihodnosti boste dobili službo :eek: (ja, kao, da ne bi vedela, da 1x pa bo), ja, vidim, da.... a veš, tko, na splošno nekaj.... ampak Ti si pa prav specifična & pogumna hkrati... ma "napoveš" neko točno določeno obdobje, pač nekaj "oprijemljivega" in to.... Hvala TI! :flowerface:

BB imej se lepo! V pričakovanju najlepšega in doživetju najprijetnejšega uživaj vse, kar Ti je dano x:Dx :2src: xribax :detelca: xwizardx

BB, upam,da si mela lep vikend,da te ni preveč zasnežkalo,pa da si uspela koga nakepati,ali pa vsaj narediti snežaka!!

x:)x x:)x

Z hčerinim polbratcu je vse uredu,je že doma.

Če pa boš imela jutri kaj časa,pa poglej za mene,če me bodo 15 decembra poklicali nazaj na šolo.Govorila sem z podravnateljico,ki mi je to omenila,da so možnosti,da se vrnem za nekaj časa.

Pa lepo noč ti že želim GAEL xrosex

:flower: BIKec :flower: Glede Angelov Varuhov: SO!

Enkrat sem menjavala luc v kopalnici. Stala sem na robu velike podolgovate kadi. Pipe so bile na sredi. Vlekla sem pokrov od luci (a ves tist, k se dol stakne, k ma 2 zelezka), spodrsnilo mi je in zacela sem padati v banjo. Ce me ne bi eden takrat vzdignil, obrnil, tako da sem skoraj lebdela in potem po dolzini narahlo polozil v kad, bi se vsa polomila ali pa z glavo trescila v pipe! Pa se druge stvari sem dozivela! .... noc.... xwizardx

To pa je izkušnja x;)x Lepo, da pazijo na nas x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...