LeilaniA 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 BB, hvala za odgovor na OS.Vidim da si celo noč šlogala L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica24 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hvala BB za odgovor! Res sem bila veliko na Chatu in forumu zadnji čas tako, da maš prav. Se oglasim kaj čez 14 dni do takrat pa brez chata ne?Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_rose 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Binga Bonga dobro in uspešno jutro ti želim Blue_rosi-ca je spet na delu Veš priznam ti evo - imela si prav - tista črna mladenka katero si mi omenila - res misli samo na sex - jo poznam že nekaj časa - sem ugotovila katera to je!!! Bravo. Služba, ki si mi jo omenjala - grem na predstavitev, bomo videli kaj bo za novo honorarno delo, ki se mi ponuja. O denarju ki si mi ga omenila - "iz tvojih ust v božja ušesa" da bom 18.12. kaj dobila - večjo količino denarja - res se zna zgoditi in verjamem vate! Sedaj pa imam še eno vprašanje, pa močno upam da nisem prehitra z vprašanjem - Želim izvedeti če imam možnosti s konkretno osebo (oven, star 28.let, srednje postave, temnolas), ki mi trenutno zelo veliko pomeni in ga zelo pogresam(zaljubila sem se,kljub temu da sem v vezi in imam otroka s sedanjim partnerjem),jaz sem tehnica, 23.let srednje postave-daljsi temnorjavi lasje. Upam da imas dovolj podatkov - odgovori mi ko bom na vrsti, se ne mudi! Hvala!!!Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Oprosti, a nisem te bombandirala na chatu in privat. Samo en vprašanje na privat sem te prosila, pa si rekla da boš. Za čist drugo stvar kot poprej. Sem čakala..in nisem nič sitnarila. Zaj pa mi rečeš, da sem te bombandirala pa da za 14 dni...žalostna;( Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 BLUEE Ojojojojooooooooooj: Caka te veliko denarja ali poa tudi novo stanovanje. Pa ta tvoj ta CRN, tega se ne bos mogla otresti! Je pa pod pokroviteljstvom oceta. Torej, vajine skupne misli, kregec pa tudi on bo dobil denar. Med vama je zalost in pa tudi ljubosumje. Tvoj crn: bolan od ljubezni, ljubosumen, misli na sex s tabo in na lepe skupne dogodke. Najcrtuje, da se ti bo na en lep zvit nacin priblizal, slab pa ni, pa tudi ni materialist. Jasno, ce ima 18 let, sam ne ve, kaj bi, oce pa ga kontrolira. Ne vidim pa, da bi te ta teden klical. Bos kar ti morala, se ce hoces malo natelovaditi. To je to.... pridna ..... spat.... Tisti rjavcek + ti = konec, se je navelical in bo dal mir, itak pa ti zdaj in prej gledas stran! Ah, kaksen tajni osvajalcek.To je to, druge ljubezni s kaksnim novim kozlickom ne vidim....pridna....spat.... TISTI 2, ki sta mi ze 2 X ISTO SPOROCILO POSLALI Lahko prejsnjega kar zbriseta! A mislita, DA SEM SLEPA, NE! Vsi so se vedno in tudi boste prisli na vrsto! AMEN! Bolj kot boste ponavljali vprasanja, manj bom odgovorajala, kajti potem se ne zanjdem vec! Tukaj na forumu zacnem slogati zadnjemu, privat pa prvemu! NAJLEPSA HVALA.....Pa se opravičujem za tisto zmedo z vprašanjem in ponovnim vprašanjem.....Huh, ta črnga si čiiiiist zadela...kar se pa rjavga tiče, pa upam, da se motiš.....ooops.....bom vseeno poskusila srečo...mogoče pa bo kaj..... Lepo se mej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Živjo BB! Bom kratka in jedrnata... zanima me izpit 14.12.05? zanima me če mam prihodnost v ljubezni s kakim od teh dveh fantičkov: eden je temnolas in 12 let starejši od mene, drugi pa svetlolas in 2 leti starejši od mene To je vse in najlepša hvala za odgovor! temnolaska, 21 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ok, hvala ti. Morda je res žifčen. A se mi zdi da res rabi nekoga..Imel je prometno nesrečo, ki ga je zgleda prizadela tako in drugače in se mi zdi, da bi se rad spremenil. Jaz sem pa tako sama..in sem po 6tih mesecih v stiku z enim moškim..in sem te zato vprašala, da je bilo enkrat o kom drugem govora kot o bivšem. Pa saj ni važno..HVALA za trud, pa se oglasim kaj drugo leto! Lp Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 :flower:BB Kr nasmejim se,ko čitam tele stvari tle gor.Nekateri se pa res znajo pohecat,tebe pa tudi ne spravijo v slabo voljo Le kako zdržiš vse to,a sploh kej spiš?Dobra si,mene bi že zdavnaj pobralo,ker vem,da gre nate dost naše slabe energije,ko se trudiš za nas. Sicer pa sej vem,da nas maš pa vseen mal rada IN BI TI BLO KR DOLGČAS BREZ NAS pa lepo se imej....GAEL xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 CHILD Ves, da ti z veseljem pogledam, ker pises kratko in jedrnato! Aaaah, glede novega leta, ne vem, kako bo, kajti jaz gledam samo za 14 dni naprej! Evo, probala pa bom! Pa se zdaj, ko si postala odrasla (slikca) Glej: ta teden se obeta enemu od vaju denar na st. 9. Najbrz bo kaksna mama kaj pridala. Tvoj fant pa se z eno crno gospo fajn krega, ona zacenja (mogoce mama ali pa, ce ima oce drugo zeno)! Zgleda, da je tvoj tipek res bolj brez denarja, pa tudi sluzbo ne vem, ce ima. Pa spet bosta dobila en denarcek na 7 od enega moskega, najbrz kaksnega oceta. Mislim, da je to vse poo njegovi strani. Ali pa bo kaksno malo delo dobil. Ti ne zivis doma, ne? Ampak paxzi, tvoj fantek ali pa ti hoce narediti en konec. No, pa se ne sekiraj, ker te se en zelo zaljubljeno gleda, en svetel. In se poznas ga! Vidim druzbo, velik kreg, ti pa ta teden ne izzivaj in bodi pridna! Ni dober teden. Drugi petek mi pisi, najbrz se bo situacija spremenila!.... noc.... tenkju Bingica Ja,a ni fajn k sm zrasla mal Dnar bo ja,plača pa Miklavž na obzorju. Ne vem, kdo mi neki hoče,sem pa to tud sama pogruntala.Ubistvu zdej že pr njemu živim, se mi zdi, da nima kake motivacije hude do lajfa,no to mi boš naslednji teden počekirala ane ? In pol prav,da ga hočem spreminjat,sej mogoče ga hočm pa res,zato k nimam več kot 60 let kokr njegova starca in je treba še kej druzga v lajfu kokr pa ležat pa bluzit in to me ubija in ga hočm zbrcat,ker če se one ne more pol še mene potegne v to bluuuuuuuuzzzzzzzzz Nč ne vem,da sm komu všeč,morm mal bolj začet gledat,ubistvu me zanima sam tolk,zarad samga komplimenta,ki to je,ne zarad druzga, k mam itak oči sam za mojga bubija.Sej sva se včer tok spičla,kr neki,ne pusti mi it na sejem mineralov pa nakita,če je to normalno pa tut ne vem Ma kr nek jokam,hvala bejba - drž se Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefretete 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 BINGA-BONGA Glej, k sem se naučila! Čudovit vikend ti želim, še enkrat hvala za šloganje in se ti čez 14 dni oglasim še s kakšnim vprašanjem. Naj ti Miklavž kaj lepega prinese!!! Citiraj Pesimist v priložnosti vidi le težave, optimist pa v težavi priložnost! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 BIKEC Nic posebnega ta teden! Kreganja pa ne bo! Babe pa tudi dajo mer! Hvala bogu, potem bom imel tudi jaz mir Drugače se pa zvečer srečam z uno ta črno Se moram zaščitit, da mi hudič ne pride do živega Hecam se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 (popravljeno) Bonga..meni je dolgčas..a me vzameš v službo? Popravljeno 3. december 2005 -> delfinka Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marcipan 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Binga bonga, res hvala za odgovor... naslednjič obljubim, da bom spraševal samo za 14 dni vnaprej 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 MELISSICA Hvala, zelo prijazna Ves, izrecno na vsaki strani navajam, da mi poveste, ce ste samski ali ne! Glede posla, v redu, ni vazno, ampak za ljubezen pa je! Npr.; ko sem bila enkrat pri eni slogarci in me je vprasala, ce sem porocena (imela sem 20 let), se mi je cudno zdelo, zakaj me to sprasuje, saj itak vidi, ne, saj vse ve, ne! Ja, pa ni tako. Vidis, jaz imam pred seboj samo en nick, osebe ne vidim, direktnega pogovarjanja ni, torej, kako naj spoloh kaj zadanem!? Ma daj jamrat! Sej imas muza, ne! Ce pa imas sina pa vedi (ce je bolj svetel), da ima denar, ampak je nekaj bolan. Drzi pa se doma! Ce ne pa je to ena tvoja crna prijateljica s sinom ali zelo mladim ljubimcem! Okoli tebe sami gospodje. Tvoj ljubljeni je: nagnjen h kreganju, ljubosumen, zaljubljen in seksal bi kar naprej, po moje tudi sam s seboj, glavno da pritiska! (To je tvoj ljubljeni, ni receno, da je moz) In moz in on nimata nobene razen tebe gledata! Mislim, da se bos lepo zabavala. Novega posla ne vidim, ce pa si v sluzbi, pa je bolj tako, denarja ni prevec. Slabo pa tudi ne! Ja ne vem, si mi dala premalo oseb. Ne vem potem, ker te ne vidim, ce so to otroci ali ljubimci. No, pa premisli, pa mi samo eno konkretno vprasanje napisi in dodaj osebe. Na prejsnji strani pa si PRECITAJ mojih 14 ZAPOVEDI!!! Fajn, pridna, lep teden te caka, nic razburljivega, nic kreganja..... oseb pa imas polno okoli sebe! ...noc..... E Binga _ Bonga , ti si pa res prava BB Pa malce pokramljave.- nisem poročena - samska- mam sina ni bogat . študent-ćrna prijateljica pa ljubimec, pa denarr bom raziskala-KI TE SO TI GOSPODJE???? nič skrivat , kar pokazat _ KI TE SI TI MOJ LJUBLJENI ni,ni pa sexl bi ZAKAJ TE NENA , JAZ BI TUDI , PA NE VEN PA NOT_ kak me to gledaš , da te jaz ne vidim_ JES, zabava to , to - ja, ful si želim novih poslovnih potez Ni,ni- NIč denarja , nič na znižanje v TRST in na kavo z BB No končno nekaj lepega : hvala za LEP TEDEN se ga veselim. Tak, zdaj pa že nekaj več veš o meni Lep vikend! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hej BINGA BONGA! Hvala za odgovor 2.11!!!!! Sem že čist pozabila in moram rečt, da si par stvari kar uganila za en mesec naprej Lep vikend ti želim! p.s. Dobra fora številke pred začetkom posta, da je vsaj en red! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hvala bogu, potem bom imel tudi jaz mir Drugače se pa zvečer srečam z uno ta črno Se moram zaščitit, da mi hudič ne pride do živega Hecam se! Nč, se ne bomo dobil, poplni mir bo, kot si rekla Vse skup palo v vodo Bomo šli pa mal na kmečki kej spit, pa kej pojest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja ja BB! Jst bi tud zdej..od zadnjega šloganja je že en mesec in nekatere stvari so se zapletle, nekatere zgodile nepričakovano, zdj pa ne vem kwa je prav Me muči tok da ne morm spat.... en kao dober"idealni" moški,12 let starejši in me žal ne privlači fuuul fizično... drugi me pa fizično privlači in tko pa ne ve kaj bi z mano...blondni pa 2 let starejši... Jst sem pa kt zmešana kura namest da bi se učila.. Tko da če maš čas, bi z veseljem OHRANILA številko Hvala pa lep večer BB! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 binga bonga saj ves moje ime damjan 22.3.1978 crni lasje rjave ocke 181 cm velik75 tezakhehe me pa zanima kako bojo kaj finance sluzba in delo v tujini to pa nic drugega pa prosim odpisi cimprej Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Aja, sele zdele sm vidla, d si neki druzga ubjavu! [/b] Bom šel po deveti. Nč na kmečki, ampak gremo do Sežane v šotor pogledat. Igrajo Parni Valjak, eden zadnjih njihovih koncertov, kajti letos naj bi zaključili z njihovo kariero (Še eni limonarji, bojo pa punce vse sentimentalne ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 binga bonga saj ves moje ime damjan 22.3.1978 crni lasje rjave ocke 181 cm velik75 tezakhehe me pa zanima kako bojo kaj finance sluzba in delo v tujini to pa nic drugega pa prosim odpisi cimprej kaj pa takbinga bonga saj ves moje ime damjan 22.3.1978 crni lasje rjave ocke 181 cm velik75 tezakhehe Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prahec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 hojla ali mi lahko vržes karte, mi je bil moj partner v zadnjem letu zvest? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
allli 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ola!!ma pravkar sem malo brskala in našla to zadevico!kar zanimivo!!In ker kot vse me firbec daje! Me zanima će mi lahko kdo pogleda v karte in sicer ljubav in službo....ker se mi od obojega že počasi meša.....oz sploh ne vem kam naj se zaradi obojega dam in kako naj funkcioniram! V jok pa na drevo! če pa moram še kaj dodat..kake podatke-mi prosim(kdorkoli) naj napiše..... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Allli Pripiši še barvo las (tebe in partnerja) ter leta obeh, malo potrplejna..in spoznala boš novega angelčka Binga Bongo, ki ti bo prijazno odgovorila in svetovala. Pa še moj nasvet..ti kar na drevo..samo jokat ne..poglej kako je svet lep, pa da se ti sonček smeje kak po drevesu plezaš Lep večer! Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ma dobro, kaj ne misliš it še spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 BIKEC No pa puvej kuku je blo? A si mugoce prpelu dam k'ksno frajlo, d ti bo moje KVIZE resvala, a? Fajn blo, smo ga kar zažurali. Sem porabil preveč kalorij, zato bom počasi šel hladilnik praznit No, frajle za kvize pa ne rabim, raj za kej druzga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.