Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Kristalka torej... haha karte so mi zletele po tleh, lej da ne bo kake nesreče z motorjem....k edina karta k mi je padla na tla prav obrnjena je bla trinajst..., hm zdaj se pa ne smejem več..., pišuka a ti nismo razlagali (posebej bobnar) da to ni zdravo motor pa to..., no ja huh sem si oddahnil Ati se strinja z mano..., oziroma najbrž ne.... ... upam da ne bo to tko kot uhanček, ko sem rekel ne ne ne, pa ti ga zdaj maš...., hehe...

aha. ok, je še veliko časa do motorja....mogoče si premislim...brez skrbi x;)x

Deli na socialnih omrežjih

... :o|o: :o|o: ..

..praviš, da še dolgo nebo tistega "ta pravega", to pomen lahko tut še 20 let? :xx!: da ga tako dolgo nebom spoznala, ali da se takrat poročima? :O: :O: :O: :O: :xx!: :xx!: Kr nekaj let nazaj so mi napovedali, da v letu 2004 srečam oz. postanem par z fantom in bo v prihodnje moj mož!!!! to pomen , da so se oni zmotili :xx!: :xx!: :xx!:

kaj pa do takrat, se bo dogajalo kaj lepga,, ali bom sama tavala po tem ljubem svetu????

:C: :C: xcivx :O:

Lp

:palec: :palec: :palec: :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

..praviš, da še dolgo nebo tistega "ta pravega", to pomen lahko tut še 20 let?  da ga tako dolgo nebom spoznala, ali da se takrat poročima?       Kr nekaj let nazaj so mi napovedali, da v letu 2004 srečam oz. postanem par z fantom in bo v prihodnje moj mož!!!! to pomen , da so se oni zmotili    

Jst povem sam kar se meni zdi skozi moje karte, ej, mrbit je blo neumno vprašanje, ala kdaj se poročiva, kaj pa če se nikol ne bosta poročila, še zmeraj je lahko taprav? a hm sem zdej mal na skrivaj pogledal, ja tud taprav še ne bo tako hitro, ampak 20 let zagotovo ne bolj 10, če pa so rekli da 2004, pol pa mrbit 10 mesecev...., nkol ne veš, pusti se preseneit.....

Vendula... 69 :onfire: jst pa vodnarka sva trenutno bolj na 00 ajd saj debata in to, gre ampak love life je pa čist propadu...., tud upanje je že umrlo. skoraj... x;)x

Haha AirSim... hm a ni tvoja odločitev? no za enkrat so možnosti 50 50... ;) pa nared kar te je volja...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hoj el nino,

veš da naj bi se ta teden vsedla s telim našim direktorjem tukaj in mislim da se odpira novo delovno mesto in s tem možnost zame...

Kaj misliš...kako kažejo karte bo tole dobro...

Bom kar ostala tu kjer sem...samo zamnjala delovno mesto?

Pa še to kar je najbolj važno...bom zadovoljna?

Hvala el nino,

Lep dan, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Haha AirSim... hm a ni tvoja odločitev? no za enkrat so možnosti 50 50... ;) pa nared kar te je volja...

Včasih si želim, da bi se nekatere stvari sam namest mene odločle! x:)x

Ej a nisi mogu napisat vsaj 51:49 :inocent:

Vsak zakaj ima svoj zato.

Mene pa zanimajo samo izpiti...kako bo šlo, kje so težave...oziroma pri katerih predmetih...tistih bolj splošnih ali bolj strokovnih...

Pa še to, koliko časa se bom še šolala, kako bo kasneje še z iskanjem poklica...

Hvala

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kristalka torej... haha karte so mi zletele po tleh, lej da ne bo kake nesreče z motorjem....k edina karta k mi je padla na tla prav obrnjena je bla trinajst..., hm zdaj se pa ne smejem več..., pišuka a ti nismo razlagali (posebej bobnar) da to ni zdravo motor pa to..., no ja huh sem si oddahnil Ati se strinja z mano..., oziroma najbrž ne.... ... upam da ne bo to tko kot uhanček, ko sem rekel ne ne ne, pa ti ga zdaj maš...., hehe...

ampak je še treba razumet, da sem jaz brez motorja, kot ti brez kitare ali pa Bobnar brez bobnov :cry:

ali pa še hujše :sori:

ampak je še treba razumet, da sem jaz brez motorja, kot ti brez kitare ali pa Bobnar brez bobnov :cry:

ali pa še hujše :sori:

:cry: smrc, kako ganljivo,...., hm ja, smrc smrc...., ti posodim kako kitaro? :C:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Cosmic girl, seveda že sama veš da bo na tesno.... ampak vsekakor boš prišla do izpitov...

Sončk, boš zadovoljna, če boš pa menjala pa nisem ravno prepričan nekak na meji se mi zdi stvar lih vmes med ja al ne....

Mojcapu,.... bo vsekakor bo, močno in ognjeno, sam na tvoje nenapisano vprašanje "kdaj?" pa morem reč da ne še tako kmalu.....

Majica.... hm ja, torej tko kmalu boš zaključila šolanje, službo boš dobila kmalu, že kar takoj po koncu boš imela eno lepo priložnost ne vem če jo boš sprejela, sicer bo pa pol mal kasnej še ena..... jaz bi vzel tisto prvo, mislim pa da boš ti vzela drugo.... več problemov pa utegne bit s strokovnimi...

uf to mi pa ni jasno...sej ostala bom samo če zamenjam delovno mesto...drgač grem drugam...to je zihr...

Hvala el nino in lep dan še naprej,

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Ja el nino tisto nenapisano vprašanje pa res drži, hvala ti za to.

Zanima me še nekaj: moja služba, kdaj, kje?

aja pa še naloga: mi bo uspelo dokončat, me mogoče čakajo še kakšne težave povezane s tem?

hvala

lep dan

El Nino,

najprej me zanima zdravje. Namreč skoz me neki daje, trenutno se mi celo zdi, da mam koze (vodene :eek: ), al neki takega....... neko alergijo mam po telesu.

drugače pa denar. Ful se mi ga obeta, še nikoli toliko, kaj misliš, a bores šlo vse po maslu, ali ne. Res pa je, da je denar prislužen, torej sem ga prigaral!!

cao, sokrat

Bom se jest svoj loncek pristavla, pa ful bom hvalezna za odgovor x^x

Sm naredla en zlo pomemben korak, pa me zanima, ce se mi obetajo kaksne tezave na moji poti, al se bodo stvari dobr iztekle? Pa se ljubezen me zanima....se mi kej novega obeta al bo kr po starem ostal?

hvala x:)x

Mojcapu ;) služba je še danes.... naloga pa bo šla zelo lepo skozi, brez zapletov in kmalu in vredu... :palec: lep dan tud tebi...

Sokrates.... Hm si šel kaj k zdravniku? no men se zdi da bo boljš, a maš cel kup device v horoskopu? k men se zdi da te bolj skrbi kot je res...., vsaj zdaj v preteklosti je blo hudo zdaj pa ni več... počas se moraš obrnt............... dnar.... hitr bo in lepo, mrbit kak manjši zapletek vendar minimalen, ne več kot 5%....... Ciao

Znova ... kolk maš še ti žlahte? hehe, No deda bo učakal poroko... zagotovo! zdej al bo to tolk kmalu al pa.... hehe, hjao, brat tvojga fanta, pa njegovi starši pa to.., pa to... me nima da bi vsem šlogal zdaj, naredimo izjemo, ker mam ravno karte razprostrte za vprašanje pa to... torej mama dokaj stabilne finance trenutno, v prihodnosti mal konkurence, oce utegne met mal več problemo, ampak nič resnega.. sine utegne to kar vredu furat naprej, mrbit bo prišlo mal več stabilnosti al pa bo pridno živel od tastarih...

Huhu in tacas je prsla se soncnica.... torej soncnica....najbolj ažurn odgovor na vzhodu... hm ja utegnejo nastat težave zarad nepremišljenosti pa to, vendar se bo vse lepo razrešilo, čez čas....., težave so "zakonske" narave, mrbit kaka pravila taka in taka, hm se ne spoznam zadost na to kakšen korak, je to ? ... no dobr bo...., nevem kaj misliš po starem, ampak bo vsekakor velik boljše, kot sedanjost, zdaj, če že maš koga, se nagibam bol k temu da se bo s tem uredilo sicer pa oči na peclje... dobr čas prihaja.

grrrr, el nino sej vem, da sm oblubla zatišje..... sam me tko mori eno vprašanje - kaj je zdej s tem ovnom? kdo bi vas razumel.... kot da mormo vse počasi in 'z užitkom' vleči iz vas.... Torej - kaj pravijo karte, v katero smer se bo zasukalo tole poznanstvo?

thank you in advance x:Xx x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Znova, ja radodarnost se bo prenehala.....

Ovn pa počasi z užitkom xnckrivx ma že asc v devici..... hehe, (blame it on the big guy), hm nevem mrbit te bo že vse minilo preden se bo kaj ornk začelo, pol bo pa lepo....

he,he si pa res ažuren, svaka čast! :palec: x:Dx

asc ma sicer isti kot jaz (strelec), sam ga najbrž luna v devici ovira :xx!: x;)x

thx in ostani v cvetju xsrcx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...