Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Dragi El nino!

Hvala ti, iz tvojih ust v bozja usesa, al kako ze gre to:)...Nisem pa najbolj stekala tistega o vprasanju: da naj postavim raje dobro vprasanje in naj ne prevec razlagam...a se to nanasa na "bussiness" al na tisto o ljubezni? Al ljubezni sploh ni? Kaj se tebi zdi?

Gracias!

Pozdravcki

Deli na socialnih omrežjih

Blue Rose, seveda se ji lahko javis, pa ne no kr poklici ga kaj :) ves da nikoli ni motec prijeten klic ali sporocilce ali email...

Kroky, dolgcas pomeni da se mu ne dogaja nic posebnega ne ukvarja se ne s tabo ne s kako drugo pestijo ga vsakodnevni problemi morda sluzba sola al kaj js vem :) nic posebnega se mu ne dogaja...

Surette, pa se vsi ostali... boljse kot je vprasanje boljse ko je zastavljeno (vprasanje meni, velja pa tudi drugje nabjrz to) bolje lahko nanj odgovorim ;) nima pac veze posebi s tistim, kar si vprasala splohno pravilo, ne rabim barve las starost in tko naprej, rabim dobro vprasanje... :D potem lahko dam dobr odgovor...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino thanx za odgovor!

Samo še nekaj bi rad vprašal in sicer; napisal si da lahko spremenim in sicer to da bi bila potem še kakšna možnost da sva z bivšo ponovno skupaj, pa me zanima če ona nima te želje! In pa kakšne plane oziroka kaj se njej ta trenutek na ljubezenskem področju dogaja? No v bistvu vse kar je v zvezi z njo!

Pa resnično najlepša ti hvala! Tebi ali pa BB, kdorkoli si bo vzel čas zame!

Lep pozdrav obema!!! :)

DENIS

P.S.

- jaz ( črne lase, rjave oči, samski )

- ona ( blond lase, modre oči, samska kolikor vem)

THANX ŠE 1 X

El Nino, ojla !!!

Dolgo se nisem nič oglasila, ker mi druga služba ne dopušča časa, doma pa delo.

Zanima me tip 16.2.1972 vodnarček in jaz 19.2.1971, v službi ??? Se bo končno kaj izcimilo ali pa naj vse skupaj pozabim ??

LP! Vanja :2src: :o|o:

ojla spet js

že dolg nsim nč sprašvala pa to

ma zdje me pa zanima k bo glih nou let pa use tko kako mi kažekej u prihodnem letu za šolo, lajf pa love.

pa tut kako bo kej zdej s to ljubeznija k sm mau zmedena xrolleyesx

no pa bi bla zlo vesela če bi mi kod mau pomagu

hala lepa x:Xx

***love ya all***

pinkylove

Samo ena sem,

pa vendar sem nekdo.

Ne morem narediti vsega,

pa vendar lahko kaj naredim.

Ne bom zavrnila tistega kar zmorem!

Tjama, ene dvarkat se bos spravila delat za diplomo in se dala na to, sam bo bolj malo ker ti bo zmanjkalo zagona, pol tretjic bos pa spravila stvar do konca, tako kaze, ne odlasaj zmores narest vredu bo, sam resnosti ti manjka...

Denis, seveda je prav lepa moznost da sta se kadaj skupaj dobit se moreta pogovorit ne bo lahko sam potem bodo lepe moznosti za naprej, poklici jo...

Vanja, kaze zelo dobro, nic slabega se ne more izcimit iz tega vidva kr uzivajta :D ceprav je v sluzbi...

Pinky love, posvetila se bos soli in ti bo slo to podrocje nadvse odlicno... lajf bo malo trpel zaradi tega, ljubezen se trenutno mal zapleta lepsi casi te cakajo sele potem v novem letu mal potrpi, bo boljs x:Xx Love you too pinky love...

Tejchy lepo kaze ljubezen :D pozitivne stvari te cakajo tu, se lep cas, nehi zanemarjat faks, prec ko bos potrudila se bodo rezultati in to dobri, samo trenutno je pares bolj bogo, zacni delat in zacni delat ze vceraj (ne danes k je ze mal pozno)...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pinky love, posvetila se bos soli in ti bo slo to podrocje nadvse odlicno... lajf bo malo trpel zaradi tega, ljubezen se trenutno mal zapleta lepsi casi te cakajo sele potem v novem letu mal potrpi, bo boljs x:Xx Love you too pinky love...

e el nino najlepša ti hvala res,

ja da se ljubezn zapleta sm pa ugotovila xrolleyesx hihi ma sej za dežjem vedno posije sonce x:Dx

saj tko so me učil

lepo se mej

***pinkylove*** x:Xx

Samo ena sem,

pa vendar sem nekdo.

Ne morem narediti vsega,

pa vendar lahko kaj naredim.

Ne bom zavrnila tistega kar zmorem!

Oila Nino!

Jest bi te pa prosila, ce mi lahko poves ce me v januarju caka kaksno daljse(casovno in km) potovanje ?

Pa mi lahko poves prosim, kaj se bo razvilo iz tega, kar se plete med mano in nekim tipckom.

Hvala

Uspeh je drznim zagotovljen!

Hej,

mene pa zanima, ce je mozna resna zveza med ona 27.1.1983 in on 26.9.1979, sva sodelavca pa se ze neki plete samo zaenkrat nic resnega. Full hvala za odgovor!!!

No matter where you go, your destiny follows you!

Bernarda, Ljubezen bo precej trdno upam, da si zasedena ker kakih vecjih sprememb trenutno pa v bliznji prihodnosti ne bo, razen ce zelo v kratkem ne sklenes kake veze ;) pol naprej pa dobro kaze,... Sluzba bo bo trenutno bolj na stranskem tiru morda bos celo malo lenarila pa tko december pac, z novim letom bo pa spet vec dela in bo bolje...hm v preteklosti si imela kar sreco, dobre prijatelje imas tudi ob strani trenutno se malo zapuscas kar se sole tice, ampak bo veliko bolje v prihodnosti ko se bos dala na to in dosegla zavidljive rezultate na tem podrocju...

Liu vsekakor pravo potovanje pomoje na vzhod pa dalec dalec:D niti ne tako dolgo... :D dalec pa v kilometrih,...

hm nekaj zelo vrocega se pece med vama :D z malo dela se da kaj uredit sicer pa bo samo vroce nekaj casa...

Ice nekaj se bo napletalo pa pletlo pa vse skupaj nekje na zdejsnem nivoju sodelavcev;) tam enkrat naslednje leto proti februarju se lahko kaj zgodi tko malo bolj pa malo vec, pol spet zacne sam plest se zadeva pol pa se vec pa tko po skokih naprej :D spomladi zna bit ze zelo fino ;)... pocasi vse skp...

Trinity, vidim da imas dva obozevalca starejsi je bolj nov pri tebi utegne imet prednost pol ko se bos odlocala za enega iz med niju, vsekakor si pa obema vsec, pa o obema bos se velik razmisljala... mrbit bo mladi bolj zate, ti pa bolj za starejsega... noben pa nebi bil napacen glede na karte tko da :D ti kar po obcutku...

Liu vsekakor pravo potovanje pomoje na vzhod pa dalec dalec:D niti ne tako dolgo... :D dalec pa v kilometrih,...

hm nekaj zelo vrocega se pece med vama :D z malo dela se da kaj uredit sicer pa bo samo vroce nekaj casa...

Hvala x:Xx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Santal, zanimive stvari te cakajo spomladi na ljubezenskem podrocju, tale tipcek bodo pa priloznosti cez nekaj casa mrbit ze pred novim letom take bolj zaresne pa naslednje leto ;) bodo fajn casi za poglobit poznanstvo...

12.8.1972,

me pa zanima pokli - napredovanje, se mi kaj obeta in kdaj...naj menjam podrocje dela, ali naj ostanem tu...

in druzina, starsi, sestra, odnosi...in seveda moja druzinica in otrocki- se bomo razumeli, se bomo kdaj vselili v svojo hisico (sanjamo o tem)...

Hvala za vse odgovore, saj vem, da sem zahtevna...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...