Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Bernarda, Ljubezen bo precej trdno upam, da si zasedena ker kakih vecjih sprememb trenutno pa v bliznji prihodnosti ne bo, razen ce zelo v kratkem ne sklenes kake veze pol naprej pa dobro kaze,... Sluzba bo bo trenutno bolj na stranskem tiru morda bos celo malo lenarila pa tko december pac, z novim letom bo pa spet vec dela in bo bolje...hm v preteklosti si imela kar sreco, dobre prijatelje imas tudi ob strani trenutno se malo zapuscas kar se sole tice, ampak bo veliko bolje v prihodnosti ko se bos dala na to in dosegla zavidljive rezultate na tem podrocju...

Ljubezen, ja - lonley... bueeeee :ermm: So vsi dobri že oddani??? x:Dx

Veseli december v polnem teku... malo počivanja po maksimalno delavnem letu ne škodi. Drugače pa ciljam visoko, sploh v prihajajočem letu se bodo morale lomiti palice - menjava služba in oranje ledine... fuuuuuu.

El Nino, pohvala, da se žrtvuješ za druge... me veseli, da razen mene še kak altruist blodi po tem svetu x:px

Scio me nihil scire (Sokrat).
Deli na socialnih omrežjih

El Nino,

Pa naj še jaz zaključim s podobnim vprašanjem kot ostali pred menoj: zanima me kako kaže v novem letu na splošno, al se mi bodo plani izšli, pa če se mi obeta kakšna ljubezenska zveza, pa tudi z eno osebo konkretno.

Veseli december x:Dx x:Dx x:Dx

Lp

uh čakte čakte sam da dobim karte... :D

Soncni zarek... tvoji poklicni poti se obetajo cudoviti casi, morda res menjava, ceprav ni nemogoce da bi se nove stvari zacenjale na tej poti kjer jo ze imas nov odnos morda pa napredek, napredovanje bi moralo biti tu zacetek naslednjega leta, morda pa se bos res odlocila za kaj novega priloznosti bo polno izkoristila bos pravo... katera je pa to bos pa sama vedela... starsi vredu, sestra morda kak manjsi prepircek, v druzini pa lepo sodelovanje vse lepo in prav le hisica je se dalec... :D bo ob casu ne pa prec...

Bernarda, altruizem je sam sebi nagrada ;) sej veš kak se dobr počutiš če neki lepega narediš... tko, da če ravno nas ni dosti smo pa vsaj dobre volje...

Surete, novo leto bo lepo urejeno vsega malo tako da boš na koncu pošteno utrujena, plani se ti bodo lepo izšli čakajo te velike zmage, pravtako pa se ti bodo izšli tudi ljubezenski "plani" s to osebo, ki jo omenjaš, kaže namreč zelo dobro, nebi bil presenečen če bo to ena izmed tvojih lepših vez :D...

Patty, šola bo vredu, ko boš enkrat pogruntala da je treba kaj naredit in obrnila svoje poglede na stvar ;) to bo v začetku leta na srečo tako da bo konec leta prav vredu na tem področju... ljubezen trenutno krajše obdobje zatišja se bo kmalu končalo lahko pričakuješ čudovito pomlad in vroče poletje ;) pa topla zima ni izven dosega srčka ... (že ta zima)

ker je vzdušje nekam praznično :D voščim še vam vsem eno srečno novo leto, pa prijeten božič, paa čimveč modrosti zanimivosti in drobnih malenkosti...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljen El Nino,

že nekaj časa spremljam forum pa sem se sedaj odločla, da ti še sama postavim dve vprašanji, in sicer:

- a bo vse OK z mojo srčno osebo (a bova vse uredila in si ustvarila družino)

- poslovno področje: a mi bo uspelo zamenjat službo?

Najlepša hvala in lep pozdrav

Ann, vse bo Ok :D med vama sta fajn in imata prihodnost... poslovno pa trenutno ne, v daljni prihodnosti pa da... :D v bližnji boš pa začela delati na tem :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zivjo!

Po večini samo prebiram te forume, ampak zdele me je pa zasrbelo in moram vprašati še zase:

Kako bo z mojim faxom oz. drugače - nimam volje se učit, pa me zanima, če se bo to kaj v prihodnje spremenilo. Še 2 letnika imam do konca, pa bi resnično rada vidla, da bi bile 2 leti dovolj za to in ne 2 leti za vsak letnik posebej!!!

Zanima me tudi, kako kej ljubezen stoji med nama (on 9.4.74 ob 11:10 zjutraj, jaz pa 9.9.80 ob 9:08 zjutraj, oba iz LJ). Ta teden bova dopolnila 1 leto prijateljevanja - al kako se že temu reče. :2src:

Lepo vas pozdravljam in vam želim prijeten božič v krogu najbližjih!

Tia

Ninci cao!

Dej mi prosim poglej kako bom prezivela Novo leto,kako bom praznovala,bo kaj presenečenj? Še bolj pa me zanima,kaj je z mojim denarjem,ki mi ga je že od poletja dolžen prijatelj?

Želim ti najlepše od najlepšega in najdragocenejše od dragocenejšega,vsa darila,ki jih boš dobil,pa naj pridejo iz SRCA. xpresentx xsrcx GAEL

GAEL xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex

Hojla el Nino,

ena starejsa zenska mi ful nudi pomoc pri enih zadevah - osebnih in poslovnih. vezane pa so na selitev zelo dalec. torej vprasanje je dobro formulirat ne x:)x a ji lahko zaupam, a bo kaj z nasim dogovorom?

hvala pa en fajn popldan x:Dx

ojla elnino

js mam pa eno prašanje glede frendice jelene

zanima jo kak ji kej kaže v ljubezni in kako kej šola

najlepša hvala za odgovor

***pinkylove***

Samo ena sem,

pa vendar sem nekdo.

Ne morem narediti vsega,

pa vendar lahko kaj naredim.

Ne bom zavrnila tistega kar zmorem!

Živ,

Mene pa bi zanimalo sledeče: kaj se mi v prihodnosti obeta na področju ljubezni (je kaj na vidiku), faxa (ali ga bom uspela dokončati) in posla (kako bo s projektom, ki ga začenjam). Pa še to a je preteklost za menoj ali pa mi bo še naprej križala pota in me ovirala pri uresničevanju mojih ciljev?

Že v naprej hvala.

Vesel božič in srečno 2006!

Živjo EL NINO!

Kako si kaj? A še kaj v Ajdovščino prideš?

Nama pa res ni bilo usojeno it na kavo! :(

Upam da enkrat le! ;)

Zdej bi te pa za nasvet oziroma vpogled v karte prosila in sicer za; no, pa saj si verjetno že sam misliš kaj :)! A je mogoče na obzorju kakšen dober tip? Sprašujem, ker si res želim srečat enega cool tipa, ki bi bil za kakšno dolgoročno vezo! Pa če je kaj novega z mojim bivšim bi tudi rada vedela!

Res thanx za odgovor, pa lepo se imej! V kolikor boš med prazniki kaj na našem koncu, pa sporoči, ker zdaj je pa res že zadnji čas da se tudi osebno spoznamo! A ne ??? Res moram spoznat tega cool tipa :) , ki toliko časa nam izgubljenim dušam posveča! Ha, ha :)

Vesele praznike! :)

Kako si kaj? A še kaj v Ajdovščino prideš?

Vidš, k maš napačen šesti čut, če bi včeraj napisala to sporočilo, bi bla danes že na kavi u Wajdovšni x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

helou, jst sem pa cist nova, jasno, zanima me ljubav xrolleyesx x:px

el nino, a bo kaj? dolgo se ze matram, pa kar ne prideva skupaj, se srecujeva ampak kot da naju nekaj drzi narazen...

no, tko, mogoce si pa vse domisljam, pa z njegove strani ni nic (vec), ker imava hudo zgodbo za sabo, v preteklosti,danes, toliko in toliko casa kasneje, pa...

tenks

Tia, sej zdej boš pridna na faksu letos, sam drugo leto se ti bo bolj upiralo delo spet :) pol boš pa zagrabla in ne boš več popustila do konca... ljubezen pa med vama stoji bolj prijateljsko... :) hja in bo še dolgo tako če pričakuješ kake napredke samo od sebe ne bo na žalost :(

Patrickolenc, tvoja služba se ji obetajo problemi, big time, velik spretnosti pa taktnosti, da boš šel lažje skozi to vihro, bodi čimbolj priden...

Hvala Surete x:Xx, enako.

Gael, dolgčas utegne bit :D vse dokler se ne bo vse pozitivno in presenetljivo končalo :D na konc boš zelo dobre volje ;) Prijatelj bo vrnil denar, morda ga lahk omalo opomniš... :)

Bacci, hja lahko ji delno zaupaš, :) ni tolk napak oseba sam mal čudne so stvari...

Pinkylove-Jelena, tvoji frendici kaže odlično v novem letu kar se tiče ljubezni ;) glede šole pa naj se malo bolj potrudi, ker trenutno ni najboljš bo boljš, sam skozi njen trud...

Ximi, ljubezen je na vidiku, morda v povezavi s poslom, prihaja v prihodnosti ;), faks boš dokončala zelo dobro, poslel pa bo lepo tekel in se obračal ;) vse dobro!

Manja ;) vidiš 23.12. sem bil v Ajdovščini, :P 5rca zna mene ja ... :P nvem se moreva kaj zmenit se meniva že cel let skoraj :D sej bojda me ti poznaš :P čeprav js ne vem točno kdo si :D nevem ti bom napisal na OS vsakič preden grem v Ajdovščino kak dan prej... ;) mrbit bova imela več uspeha... mislim, da je dobrih tipov vsepolno na tvojem obzorju povsem tvoja odločitev kerega si izbereš ;) so še malo daleč a prihajajo ane... glede bivšega hmm nevem kako je bilo prej ma mislim da nič novega, ;) srečno!

5rc ;)

Bimba, a veš vsekakor se bosta še srečevala, bodo prilike vsekakor, sam mislim, da bo še trajalo preden bosta prišla skupaj, morda boš imela kakega drugega še vmes... :)

Vsem skupaj, en srečen božič, pa čim bolj čudovite dni tega iztekajočega leta...

Ojla El Nino!

Thanx za odgovor!

Ej, res se že skoraj celo leto dogovarjava za srečanje, tako da zdaj je pa res že zadnji čas, da to srečanje tudi izpeljeva! Ti mi kar pošlji osebno sporočilo kakšen dan prej ko prideš v dolino, pa da se potem dogovoriva kje se dobiva! :)

A TOKRAT SE RES DOBIVA :) !

Vesel Božič tebi in vsej tvoji družini!

Lep pozdrav!

Manja

Hej, ninci, hvala za odgovor, zdaj sem ze spet kar :mellow: ... in jasno nepotrpezljiva in huh!!!! kaksnega drugega, ne bi, ne x:Dx danes ga mogoce vidim, pa se ne vem, v bistvu sva v fazi zacenjanja (ponovne) komunikacije in gre poooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssss

s, ampka se premika... anyways, vsem zelim enbe lepe, zanimive praznike in dogodivscine in POZITIVA RULES (eh, sem skorpija v manicni fazi :nori: ) uzivajte, kar se le da, ciao b

Cao Nino,

v mislih imam visokega blondinca. Srečujeva se, se gledava, pa nič. On je sicer v preteklosti že poskusil vzpostaviti kontakt, jaz pa sem od kar ušla.. čist sem bila nervozna in zmedena.. Bo kaj iz tega?? Se bova še srečala?

tnx :palec: :palec:

Lep dan ti želim!! x:Xx

Hvala El Nino za odgovor,sej sem ga že večkrat spomnila na denar,a se še vedno ne oglasi,bomo videli kako bo naprej,rada pa bi,da mi dolg čimprej vrne.

Imej se lepo za praznike,veliko lepega naj se ti zgodi,delaj kar ti srce poželi.. x;)x x:)x :xmas:

GAEL...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...