BlueStar 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 El Nino, veliko uspehov pri izpitih!! Pa seveda tudi srece, ce jo bos rabil! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Najlepša hvala Nino ker razsvetljuješ in razveseljuješ s svojimi odgovori. Full si en sonček. We love u all!! Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LaMia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ojoj ej HVALA NINČEK A mi lahko prosim sam poveš če bom dougggg z mojim muckotom????a bo mami kej kmali dobila job??? Citiraj ....tvoje ime bo v ZVEZDAH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Hej hoj El Nino a mi lahko pliz pogledas za sluzbo - mam jo slaba dva meseca, pa me zanima a je dologoročna varianta to. Delam še kup drugih stvari zraven sam največ časa mi vzame prav ta za katero sprašujem. gracia very much Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2006 Suereta, ljubezen bo prišla just as suerly as slowly... izpiti hm nevem se mi zdi da boš trenutno vsepreveč v čustvih za izpite... potovala boš na severo zahod zahodno... Liu, prihodnost bi mogla bit že sedanjost ... še nek časa bodo sam želje glede potovnaja... al pa si morda že na njemu? nvem hehe tud možno v sedanjosti v glavnem lepa prilika kasneje pol ne bo še... prec... Bera, tako pozno šlogam da zgleda da se je že vse uredilo čudovito vama kaže .. Bluestar, lepo kaže tale vezica zakaj bi bila samo avanturica?... Nitric, ti bo ratalo! Pijakoma, na žalost sem tolk pozen da vprašanje ni več aktualno kak pa je šlo? Ice, od vsehmogočih strani bodo priložnosti ne zapravljat pa bo... predvsem od prihodnosti bi najraje upal za nazaj imaš šanse samo za naprej jih imaš velik več Lin, zelo uspešen izzid! čestitam Andromeda, ljubav ti šiba sto na uro, se nebi čudil če ni spet kaj priletelo iz preteklosti tačas, ko sem js rabil da odgovorim na ta vprašanje... skoz teče kot podmazano to ... Koko, diplomska že bo 2x se boš ornk usedla in naredila dve polovici ane na konc bo zelo lična diploma... služba bo! LaMia, še dolgo boš ob tvojemu mucku... mamica že ma službo? dobro kaže... Bacci, je dolgoročna varianta, kar lep čas zna trajati par let... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ninc hvala ti lepa..... upam da je studij uspel Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 hej el nino.. jst sm tolk žalostna... osamljena... ravn končala zvezo. imaš kaj vzpodbudnega zame? se mogoče kaže kaka služba? hvala ti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2006 Liu, ni uspel študij... sem se pa le nekaj naučo... Ajki, drži se, službe niso daleč če si boš to zaželela... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Liu, ni uspel študij... sem se pa le nekaj naučo... Vsaka stvar baje za neki dobra Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lin 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ja, pa še res je!!! Zadeva se je super izšla in že ves dan sem nasmejana! Kar kamen se mi je odvalil od srca, saj je bilo do samega izida negotovo in napeto. Hvala za odgovor in LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 hvala, hvala, hvala... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ojla Nino!Kako kaže moja nova ljubezen? A bom zmagala v boju z blondinko Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lencka 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Haj.A lahko vprašam glede enega moškega, ki je prišel nenadoma v moje življenje - nekako 10 do 12 let starejši od mene, temnolas, nižje rasti - kaj se kaže tale zadeva in ali naj ga sploh še videvam? Drugače namreč nisem sama in sem mu to tudi povedala - glede tega je sicer neobremenjen - tako pravi.Hvala za odgovor in lep dan, Lenčka. Citiraj Kar narediš drugemu narediš sebi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Topolina 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Pozdravljeni vsi skupaj! pred kratkim sem odkrila to neverjetno stran...pred nekaj časa so me "zacomprale" tarot karte. Zelo bi se jih rada naučila brat. Zato me je tudi sem zaneslo. Imam eno vprašanje. Zelooooo me zanima, če se bom letos spoznala kakega tipa, se v njega zaljubila in .. torej, če bom imela letos tipa...Pri meni so veze zelo redke, nekako mi ne "rata" spoznati tipa, s katerim bi potem imela neko normalno razmerje. In to utruja... Hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Bacci, je dolgoročna varianta, kar lep čas zna trajati par let... juhu el nino torej lahko grem zapravljat hvala in pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Bluestar, lepo kaže tale vezica zakaj bi bila samo avanturica?...El Nino, mi je zelo zal, ker studij ni ratal, ti zelim, da ti v naslednjih rokih uspe! Hvala za tvoj odgovor! Imam pa se eno vprasanje, ce lahko?Upam, da bo res kaj s to vezico. Zakaj bi bila samo avanturica... vedno ko se je koncalo sem ugotovila, da itak ni bilo nic vec kot avanturica, ker sem samo jaz zaljubljena No trenutno pa se nic ne dogaja, niti avanturica, kaj sele kaj resnega. Pa bi te prosila, ce mi lahko pogledas, ce se kaj nakazuje, kdaj lahko pricakujem, da se bo kaj zacelo? Lepo prosim, El Nino, ko bos imel kaj casa.Pozdravcek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Hej El nino..hvala za tvoje prerokovanje , sedaj upam še samo,da se uresniči ..bi te pa še nekaj vprašala, če lahko ... ali si ti tudi za sebe kdaj pogledaš v karte (pravijo namreč , da ni dobro) ampak zakaj?Sprašujem ,ker imam tudi sama doma ciganske karte......in si včasih pogledam v njih....................... Zanima me pa tudi, če ni skrivnost ..katere karte ti uporabljaš za vedeževanje?Ter ali si samouk ali te je kdo o tem podučil?Ter kje bi se dalo kaj več o teh stvareh naučiti? lp xflirt Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2006 Ojla Nino!Kako kaže moja nova ljubezen? A bom zmagala v boju z blondinko Vse je odvisno od tipčka in njegove odločitve. Bo še dosti nezaupanja v zvezo vendar lepe karte za prihodnost. Pusti se presenetit... Haj.A lahko vprašam glede enega moškega, ki je prišel nenadoma v moje življenje - nekako 10 do 12 let starejši od mene, temnolas, nižje rasti - kaj se kaže tale zadeva in ali naj ga sploh še videvam? Drugače namreč nisem sama in sem mu to tudi povedala - glede tega je sicer neobremenjen - tako pravi.Hvala za odgovor in lep dan, Lenčka. Trenutno s temle starejšim kaže zelo dobro. Neke prepreke bodo nastale vmes, verjetno neka druga oseba ne bo zadovoljna z nastalo situacijo, karkoli bosta že imela s tem starejšim. Druagče kaže dobro zanj tudi v prihodnosti, podobne karte kot pri prvem vprašanju. Kaj se je že zgodilo s tem, da je treba poslušati srce Pozdravljeni vsi skupaj! pred kratkim sem odkrila to neverjetno stran...pred nekaj časa so me "zacomprale" tarot karte. Zelo bi se jih rada naučila brat. Zato me je tudi sem zaneslo. Imam eno vprašanje. Zelooooo me zanima, če se bom letos spoznala kakega tipa, se v njega zaljubila in .. torej, če bom imela letos tipa...Pri meni so veze zelo redke, nekako mi ne "rata" spoznati tipa, s katerim bi potem imela neko normalno razmerje. In to utruja... Hvala za odgovor. Kaže da zelo v kratkem in lepo bo, čeprav boš mogoče ti tista, ki bo verjela drugače. Pusti dogodkom in čustvom prosto pot, na njej mogoče še kaj spoznaš El Nino, mi je zelo zal, ker studij ni ratal, ti zelim, da ti v naslednjih rokih uspe! Hvala za tvoj odgovor! Imam pa se eno vprasanje, ce lahko?Upam, da bo res kaj s to vezico. Zakaj bi bila samo avanturica... vedno ko se je koncalo sem ugotovila, da itak ni bilo nic vec kot avanturica, ker sem samo jaz zaljubljena No trenutno pa se nic ne dogaja, niti avanturica, kaj sele kaj resnega. Pa bi te prosila, ce mi lahko pogledas, ce se kaj nakazuje, kdaj lahko pricakujem, da se bo kaj zacelo? Lepo prosim, El Nino, ko bos imel kaj casa.Pozdravcek! Pri tej vidim samo nihanja - up's and down's. Če se ne odločiš kaj hočeš bo ostalo pri avanturah. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Hvala El Nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Topolina 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 hola! uf to pa je bilo hitro !!! Hvala!!! p.s. veliko uspeha pri študiju p.s.s.v kratkem sporočim, če se bodo napovedi uresničile, ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Nino, hvala! Ne skrbi za izpite, kot si rekel: neki sem se pa le naucu Good luck! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Heloha! A lahko kaj na tole temo: kaj se mi bo zgodilo v prihodnosti in kdo sem jaz. Hvala Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lencka 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Trenutno s temle starejšim kaže zelo dobro. Neke prepreke bodo nastale vmes, verjetno neka druga oseba ne bo zadovoljna z nastalo situacijo, karkoli bosta že imela s tem starejšim. Druagče kaže dobro zanj tudi v prihodnosti, podobne karte kot pri prvem vprašanju. Kaj se je že zgodilo s tem, da je treba poslušati srce Tenks za odgovor. A loh se tole - kam v tej zgodbi se uvrsti moj sedanji tip (je tut starejsi od mene - a je mozno tud to da je zdaj kazal njega in ne tega za kerga sem sprasevala? A se mi kaze kaksna prekinitev ce mi z novim kaze dobro?En cmokec, Lencka. Citiraj Kar narediš drugemu narediš sebi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Heloha! A lahko kaj na tole temo: kaj se mi bo zgodilo v prihodnosti in kdo sem jaz. Hvala si ena vlka trma čaka te pa eno vlko presenečenje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 si ena vlka trma čaka te pa eno vlko presenečenje Klarus a tudi ti šlogaš aja presenečenje v kakšnem smislu Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.