Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Hej hoj El Nino x:)x

a mi lahko pliz pogledas za sluzbo - mam jo slaba dva meseca, pa me zanima a je dologoročna varianta to. Delam še kup drugih stvari zraven sam največ časa mi vzame prav ta za katero sprašujem.

gracia very much x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Suereta, ljubezen bo prišla just as suerly as slowly... izpiti hm nevem se mi zdi da boš trenutno vsepreveč v čustvih za izpite... potovala boš na severo zahod zahodno...

Liu, prihodnost bi mogla bit že sedanjost :D ... še nek časa bodo sam želje glede potovnaja... al pa si morda že na njemu? nvem hehe tud možno v sedanjosti v glavnem lepa prilika kasneje pol ne bo še... prec...

Bera, tako pozno šlogam da zgleda da se je že vse uredilo čudovito vama kaže ;)..

Bluestar, lepo kaže tale vezica ;) zakaj bi bila samo avanturica?...

Nitric, ti bo ratalo! :D

Pijakoma, na žalost sem tolk pozen da vprašanje ni več aktualno kak pa je šlo?

Ice, od vsehmogočih strani bodo priložnosti ne zapravljat ;) pa bo... predvsem od prihodnosti bi najraje upal ;) za nazaj imaš šanse samo za naprej jih imaš velik več ;)

Lin, zelo uspešen izzid! :palec: čestitam

Andromeda, ljubav ti šiba sto na uro, se nebi čudil če ni spet kaj priletelo iz preteklosti tačas, ko sem js rabil da odgovorim na ta vprašanje... skoz teče kot podmazano to ;)...

Koko, diplomska že bo 2x se boš ornk usedla in naredila dve polovici ane ;) na konc bo zelo lična diploma... služba bo!

LaMia, še dolgo boš ob tvojemu mucku... :D mamica že ma službo? dobro kaže...

Bacci, je dolgoročna varianta, kar lep čas zna trajati par let...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Liu, ni uspel študij... sem se pa le nekaj naučo...

Ajki, drži se, službe niso daleč če si boš to zaželela...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, pa še res je!!! Zadeva se je super izšla in že ves dan sem nasmejana! Kar kamen se mi je odvalil od srca, saj je bilo do samega izida negotovo in napeto. Hvala za odgovor in LP!

Haj.

A lahko vprašam glede enega moškega, ki je prišel nenadoma v moje življenje - nekako 10 do 12 let starejši od mene, temnolas, nižje rasti - kaj se kaže tale zadeva in ali naj ga sploh še videvam? Drugače namreč nisem sama in sem mu to tudi povedala - glede tega je sicer neobremenjen - tako pravi.

Hvala za odgovor in lep dan, Lenčka. xrolleyesx

Kar narediš drugemu narediš sebi...

Pozdravljeni vsi skupaj!

pred kratkim sem odkrila to neverjetno stran...pred nekaj časa so me "zacomprale" tarot karte. Zelo bi se jih rada naučila brat. Zato me je tudi sem zaneslo.

Imam eno vprašanje. Zelooooo me zanima, če se bom letos spoznala kakega tipa, se v njega zaljubila in .. torej, če bom imela letos tipa...

Pri meni so veze zelo redke, nekako mi ne "rata" spoznati tipa, s katerim bi potem imela neko normalno razmerje. In to utruja...:sori:

Hvala za odgovor. xsrcx

Bluestar, lepo kaže tale vezica ;) zakaj bi bila samo avanturica?...

El Nino, mi je zelo zal, ker studij ni ratal, ti zelim, da ti v naslednjih rokih uspe!

Hvala za tvoj odgovor! Imam pa se eno vprasanje, ce lahko?

Upam, da bo res kaj s to vezico. Zakaj bi bila samo avanturica... vedno ko se je koncalo sem ugotovila, da itak ni bilo nic vec kot avanturica, ker sem samo jaz zaljubljena :( No trenutno pa se nic ne dogaja, niti avanturica, kaj sele kaj resnega. Pa bi te prosila, ce mi lahko pogledas, ce se kaj nakazuje, kdaj lahko pricakujem, da se bo kaj zacelo? Lepo prosim, El Nino, ko bos imel kaj casa.

Pozdravcek! xrainbowx

Hej El nino..hvala za tvoje prerokovanje :), sedaj upam še samo,da se uresniči ;) ..bi te pa še nekaj vprašala, če lahko ... ali si ti tudi za sebe kdaj pogledaš v karte (pravijo namreč , da ni dobro) ampak zakaj?Sprašujem ,ker imam tudi sama doma ciganske karte......in si včasih pogledam v njih....................... Zanima me pa tudi, če ni skrivnost ..katere karte ti uporabljaš za vedeževanje?Ter ali si samouk ali te je kdo o tem podučil?Ter kje bi se dalo kaj več o teh stvareh naučiti?

lp xflirt

verjemi vase in življenje bo lepše

Ojla Nino!

Kako kaže moja nova ljubezen? A bom zmagala v boju z blondinko x;)x

:palec:

Vse je odvisno od tipčka in njegove odločitve. Bo še dosti nezaupanja v zvezo vendar lepe karte za prihodnost. Pusti se presenetit...

Haj.

A lahko vprašam glede enega moškega, ki je prišel nenadoma v moje življenje - nekako 10 do 12 let starejši od mene, temnolas, nižje rasti - kaj se kaže tale zadeva in ali naj ga sploh še videvam? Drugače namreč nisem sama in sem mu to tudi povedala - glede tega je sicer neobremenjen - tako pravi.

Hvala za odgovor in lep dan, Lenčka. xrolleyesx

Trenutno s temle starejšim kaže zelo dobro. Neke prepreke bodo nastale vmes, verjetno neka druga oseba ne bo zadovoljna z nastalo situacijo, karkoli bosta že imela s tem starejšim. Druagče kaže dobro zanj tudi v prihodnosti, podobne karte kot pri prvem vprašanju. Kaj se je že zgodilo s tem, da je treba poslušati srce ;)

Pozdravljeni vsi skupaj!

pred kratkim sem odkrila to neverjetno stran...pred nekaj časa so me "zacomprale" tarot karte. Zelo bi se jih rada naučila brat. Zato me je tudi sem zaneslo.

Imam eno vprašanje. Zelooooo me zanima, če se bom letos spoznala kakega tipa, se v njega zaljubila in .. torej, če bom imela letos tipa...

Pri meni so veze zelo redke, nekako mi ne "rata" spoznati tipa, s katerim bi potem imela neko normalno razmerje. In to utruja...:sori:

Hvala za odgovor. xsrcx

Kaže da zelo v kratkem :) in lepo bo, čeprav boš mogoče ti tista, ki bo verjela drugače. Pusti dogodkom in čustvom prosto pot, na njej mogoče še kaj spoznaš ;)

El Nino, mi je zelo zal, ker studij ni ratal, ti zelim, da ti v naslednjih rokih uspe!

Hvala za tvoj odgovor! Imam pa se eno vprasanje, ce lahko?

Upam, da bo res kaj s to vezico. Zakaj bi bila samo avanturica... vedno ko se je koncalo sem ugotovila, da itak ni bilo nic vec kot avanturica, ker sem samo jaz zaljubljena :( No trenutno pa se nic ne dogaja, niti avanturica, kaj sele kaj resnega. Pa bi te prosila, ce mi lahko pogledas, ce se kaj nakazuje, kdaj lahko pricakujem, da se bo kaj zacelo? Lepo prosim, El Nino, ko bos imel kaj casa.

Pozdravcek! xrainbowx

Pri tej vidim samo nihanja - up's and down's. Če se ne odločiš kaj hočeš bo ostalo pri avanturah.

Trenutno s temle starejšim kaže zelo dobro. Neke prepreke bodo nastale vmes, verjetno neka druga oseba ne bo zadovoljna z nastalo situacijo, karkoli bosta že imela s tem starejšim. Druagče kaže dobro zanj tudi v prihodnosti, podobne karte kot pri prvem vprašanju. Kaj se je že zgodilo s tem, da je treba poslušati srce ;)

Tenks za odgovor. A loh se tole - kam v tej zgodbi se uvrsti moj sedanji tip (je tut starejsi od mene - a je mozno tud to da je zdaj kazal njega in ne tega za kerga sem sprasevala? A se mi kaze kaksna prekinitev ce mi z novim kaze dobro?

En cmokec, Lencka.

Kar narediš drugemu narediš sebi...

Heloha! A lahko kaj na tole temo: kaj se mi bo zgodilo v prihodnosti in kdo sem jaz.

Hvala x;)x :palec:

si ena vlka trma x:Dx čaka te pa eno vlko presenečenje x^x

x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

si ena vlka trma x:Dx čaka te pa eno vlko presenečenje x^x

x:o)x x:Dx

Klarus a tudi ti šlogaš

x;)x :palec:

aja presenečenje v kakšnem smislu x;)x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...