Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

x:)x Tale forum je pa zanimiv ni kaj

El Nino povej še meni kako in kaj bo glede ljubezni - z eno simpatijo si deliva komplimente - a bo tukaj še kaj več?

Ful hvala x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...
Deli na socialnih omrežjih

To ponavadi in tudi zdaj vodi v kaj več.., enkrat mi je marsa tako definirala ljubezen.... Vzajemno talanje komplimentov... takrat se nisem strinjal zadaj počasi se... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hja počasn ovn al more  bit meni podoben al pa tista druga možnost....

sorči, ampak TI pa res nisi počasen! x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Hja počasn ovn al more  bit meni podoben al pa tista druga možnost....

sorči, ampak TI pa res nisi počasen! x^x

Hvala za kompliment, res sem na zadnje bil prehiter ko je blo glede ljubezni...., ampak .... počasn.... se mi zdi vsaj

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Je bil pa res hiter odgovoru x:)x

Sta pa obe moji vprasanji nekak prepleteni. tud tisto o koraku se nanasa na partnerstvo oz. vezo. Sm mela dost vsega skupi, pa sm nardila en korak....nisem mogla vec prenasat nastale situacije, ker me je vse skupi cist prevec obremenjeval....

Sam kokr sm lohk razbrala iz tvojga odgovora, bo itak vse OK cez cas....res upam, da se bodo stvari razresile x;)x

Je pa situacija res komplicirana, sam sej bo.....

aha v tem primeru pa utegne bit se kaksen predsodek vmes, pa kaka reč iz preteklosti in če gre zapartnerstvo bo vsekakor vredu... ;)

enkrat mi je marsa tako definirala ljubezen.... Vzajemno talanje komplimentov...

xscratchx ... a res sem kaj takega rekla? xnckrivx..

... ponavadi recem to, kar si mislim, pa potem ko kdo rece, me ne cudi, ker to mislim... tole pa... hm, morda pa sem se:

- hecala

- bila cinicna in podobno

- kaj desetega, ki se kontexta zdajle ne spomnim...

**

Pac pa, se konektam v temo, ker hocem reci, kar bom nekoliko nizje povedala, pa je v prvem postu na tej strani tole (sicer sem skoraj ziher, da ne bi opazila... :8):)...

Skratka, hotla sem rect - pliz, ne gnjavite Nina vsaj danes, ko ima rojstni dan.

Namrec ne samo, da ima lahko nekoliko oddiha na svoj dan, je tudi energija zelo mocna na ta dan - zanj... tako naj se danes lepo ukvarja s sabo.

Po mojem si zasluzi...

Saj verjamem, da niste racunali, da bo ta hip odgovoril, samo za morebitne nove interesente interpretacij danes, malo v izi, pliz, spostujte Nina in mu danes privoscite oddih. xsrcx

Deal? x:Xx :palec:

Nino, tebi pa vse NAD!!

In se tu cestitke, ker si fajn! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mojcapu  služba je še danes....

kaj to pomeni, da se mi na tem področju nč ne odpira ali sem narobe razumela?

hvala

Hm mojcapu sori ja, sem se zatipkal, služba je še daleČ

Pol pa gledam tam dol, marsa kao naj si oddahnem xnckrivx... skor že začel šlogat..., prav ma, šef, je reku da je dopust..., ;) bo bolj na easy...

Dober večer x;)x

El nino, tudi jaz imam željo, da mi "šlogaš" :

* kaj me čaka v ljubezni, sedaj nimam fanta,

* bo v prihodnje kakšna"lepa " ljubezenska veza- pa kdaj bi se to naj zgodilo

* kaj pa študij? kako bo tam?

* v prihodnjem tednu nameravam oddat neko poročilo na fakulteti, pa me zanima, ali bo dosti napak, a bo še kr dobro

* pa še ljubezen za določeno osebo me zanima-je pa nekaj let starejši od mene, do sedaj sva le prijatla, a je kaj možn med nama, v časih se slišva po telefonu

Lepo prosim za tvoje "šloganje" x:Dx

Lp. x;)x

""""sponka""""

opaaa.

oprost.

sedaj sem komaj prebrala post od marse.

če bi preblara prej, te nebi gnjavila še jaz

odgovor mi prosim ko boš imel čas in se ti bo ljublo

danes pa kr uživi

vse najboljše za tvoj "x" rojstni dan xDDx xDDx

Lep pozdrav od "sponke"

:palec: :palec: :palec: :palec: xDDx xDDx

Medvedka... Hja ljubezen bo ampak počas, s poudarkom na počas.., študij... trenutno kar dobr kaže, za naprej pa boš mal počivala, nek časa, pol pa se bo spet začelo... takrat pa zares in zelo uspešno.

Sponka, ljubezen prihaja eno dokaj vroče razmerje... in sicer zelo kmalu.... študij bo pa še trajal trajal in trajal..., sicer kaže dobro, vendar se utegne zavleči. poročilo ma najbrž kar dosti napak, je pa na uč dobro....glede tistega tipčka je pa vsekakor možno... in sicer ljubezen pa to... ;) mrbit tisto zgoraj k sem videl kmalu, da bo, vroče razmerje, mrbit je to to... hm nevem probaj x;)x

boš srečna.... in obstajali bodo temeljni vzroki za to,.... to bo tud kmalu... še mal bo treba počakat za tem da bo prišla pa še lepa dolgotrajna ljubezen ;)

s tem sem mislil da vredu zgleda, pritegne človeka, in naredi dober vtis navkljub napakam, nevem ala dobiš pred sebe, pač eno vredu bejbo, ki sicer res ma mal čudno frizuro, in to... ampak je še zmeri vredu...

Nino, cau!

Ves, da si imel prav :palec: si mi napovedal, da bom cez vikend videla "kozoroga" in je bilo res the best ..... in res je :palec: , da se trenutno stvar bolje odvija s "tehtnico" .... ampak problem je v tem, da mi ta kozorog sploh ne gre iz glave :wub: ...... ful je skrivnosten in ne vem kaj se dogaja ... x?x x?x x?x ..... mi lahko ti malo razlozis kaj sploh hoce in kje je problem oziroma kaksne namene ima? Sem sitna, upam, da ne .... ampak ful bi rada vedela na cemu sem pri njemu .... :cry:

Njegovi nameni so zelo jasni, rad bi te imel samo zase... itn..., in dokaj čisti... "pravi"... hm čudna situacija med dvema pravima tipoma..., kaj češ več, kakorkoli obrneš zamgaš..

Ej, super, sam ne vem zakaj se potem tako cudno obnasa x?x x?x x?x ... a vidis kako drugo zensko v njegovem lifu .... ali pa, da ima kake probleme o katerih pac noce govorit ... ker se res obnasa cudno, nic pa ne pove :wacko: ... pol se pa se jaz obnasam kot kura xredx , ker ne vem kaj je na stvari in je stvar popolna zmesnjava

Ej, super, sam ne vem zakaj se potem tako cudno obnasa x?x  x?x  x?x  ... a vidis kako drugo zensko v njegovem lifu .... ali pa, da ima kake probleme o katerih pac noce govorit ... ker se res obnasa cudno, nic pa ne pove :wacko: ... pol se pa se jaz obnasam kot kura xredx , ker ne vem kaj je na stvari in je stvar popolna zmesnjava

če smem komentirati... to je njegova taktika. ve da bo tako vzbudil zanimanje :palec:

Cao El Nino.

Eno vprasanje - seveda v zvezi z ljubeznijo. Kaj ces, pomlad je tu.

En kozorog je na vidiku. Kako kaze? Zaenkrat sva se bolj znanca, kolega.

Kaj pa neki drug prijatelj? Levcek.

Hvala.

Katjusa

ps: dve vpr :)

Sem se mogla popravt...

Cosmic tisto z drugo žensko... je dokaj vmes med ja in ne, mrbit kaka bivša, s katero nista več skupaj, pa o tem noče govorit pol in to, mrbit je tole, nevem..., kaj se ti zdi?

Katjuska, ;) pomlad je tu, no kozorogec, bo očitno še dalj časa bolj zannec, mrbit kaj bolj prijatelj, vendar težko kaj bolj pomladnega....sploh dokler je še pomlad... hja levček pa utegne kaj več bit, zdaj dokler je pomlad, pol se utegne mal zakomplicirat, naprej pa zelo lepo.... tko da moj denar je trenutno na levčku...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...