Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ojla, El Nino, me že dolgo ni bilo naokrog.

Bi pa rada, če mi pogledaš v karte in poveš, .

Hvala ti :palec:

kaj pravijo za LJUBEZEN,

5 mečev, VIII DINARJEV, X-KOLO SREČE

Torej: Malo si bila v ljubezni izigrana, tako, da, kot da te je malo strah. Vendar ti kot ti delaš pridno na novi zvezi, ki se ti bo pojavila kaj kmalu in bi znala trajati nekaj časa. Poleg tega pa ta poseba ne bo revež. Tako da vaju čaka kar sreča na tem področju.

SLUŽBO

VI-mečev. 13-smrt, ix-dinarjev, Da. Kot ti kaže si trenuitno brez službe, ali pa bi rada prekinila z službo, ki te kar obremenjuje in ti je povzročala veliko problemov. S tem stanjem je treba prenehati ali pa zaključiti obdobje brezposelnosti. Z zaposlitvijo, ki se kaže naj bi bila v tej službi zadovoljna. Čeptav bo treba na njo še malo počakati. ne bo takj bo pa.

oz. denar, pa SELITEV

IX mečev, VII mečev, X kelihov

Od vsega taga te že grozno boli glava, in misliš, da si v brezishodnem položaju toda zadeva se ti kot kaže kar v kratkem času uredi in zadovoljstvo bo toliko večje

x:)x

Tar_Mar

Popravljeno -> tar_mar
Deli na socialnih omrežjih

El Nino in občasna pomoč,

trenutno se v moj bližnji prostor preriva en sexi tipček, me zanima ali bo zgolj prijateljstvo ali se morda izcimi stalna zveza ali zveza za občasna sexi srečanja x:px hvala x:Xx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

kaj pravijo za LJUBEZEN,

5 mečev, VIII DINARJEV, X-KOLO SREČE

Torej: Malo si bila v ljubezni izigrana, tako, da, kot da te je malo strah. Vendar ti kot ti delaš pridno na novi zvezi, ki se ti bo pojavila kaj kmalu in bi znala trajati nekaj časa. Poleg tega pa ta poseba ne bo revež. Tako da vaju čaka kar sreča na tem področju.

ZNA KR DRŽATI... SICER NEKAJ VEZANEGA IN LJUBKEGA IMAM, PA BOMO VIDELI KAJ SE BO IZ TEGA IZCIMILO, ALI BO PRIŠEL ŠE KAKŠEN DRUGI, KI NAJ BI BIL TA PREMOŽEN... VSEKAKOR GLEDE PRETEKLOSTI DRŽI.

SLUŽBO

VI-mečev. 13-smrt, ix-dinarjev, Da. Kot ti kaže si trenuitno brez službe, ali pa bi rada prekinila z službo, ki te kar obremenjuje in ti je povzročala veliko problemov. S tem stanjem je treba prenehati ali pa zaključiti obdobje brezposelnosti. Z zaposlitvijo, ki se kaže naj bi bila v tej službi zadovoljna. Čeptav bo treba na njo še malo počakati. ne bo takj bo pa.

s STARO SLUŽBO SEM PREKINILA IN KER SEM ZIHERAŠ, SEM KR MALO TRPELA GLEDE NEGOTOVE PRIHODNOSTI, KI TO V SVOJEM BISTVU NITI NI. PRED SABO IMAM NA NEK NAČIN SAMOSTOJNO POT, KJER PA VEM, DA ME BO DELO V TEJ BRANŽI ZELO ZADOVOLJEVALO.

oz. denar, pa SELITEV

IX mečev, VII mečev, X kelihov

Od vsega taga te že grozno boli glava, in misliš, da si v brezishodnem položaju toda zadeva se ti kot kaže kar v kratkem času uredi in zadovoljstvo bo toliko večje.

POLOŽAJ S SELITVIJO JE PA POVEZAN PREDVSEM Z FINANCAMI... ČE PA PRAVIŠ, DA V KRATKEM ČASU, SEM PA ŠE TOLIKO BOLJ ZADOVOLJNA.

SUMMA SUMMARUM= SUPER, ZELO ZELO SEM TI HVALEŽNA ZA TVOJ ČAS.

x:)x

Tar_Mar

Scio me nihil scire (Sokrat).

El Nino je dobil občasno pomoč in kadar jo bo poreboval jo bo dobil, kot vsi ostali!

Vse je odvisno od ene temne gospe, ki ima vso zadevo v rokah.

Tar_Mar

Hvala Tar_Mar..Sam čudn mi je ta odgovor..A sam od te osebe je odvisno,če mi bojo podaljšali pogodbo..??...Ker nad mano so sami moški...Ne vem..ne vem.. xnckrivx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Hvala Tar_Mar..Sam čudn mi je ta odgovor..A sam od te osebe je odvisno,če mi bojo podaljšali pogodbo..??...Ker nad mano so sami moški...Ne vem..ne vem.. xnckrivx

Ena žensak s emi kaže! In od te je vse odvisno!. Kaj pa če si to ti, ki moraš "res dobro" napisati oziroma pripraviti vse potrebno za novo službo!

Tar_mar

Ena žensak s emi kaže! In od te je vse odvisno!. Kaj pa če si to ti, ki moraš "res dobro" napisati oziroma pripraviti vse potrebno za novo službo!

Tar_mar

Mhm..ja,sj vem,da je vse od mene odvisno,ali mi bodo podaljšali pogodbo ali ne..Sem misla,da bojo karte dale bolj točen odgovor oz.povedale ,ali kaže slabo ali dobro.. xnckrivx

Vseeno hvala za odgovor..

Ps:če boš imel kaj časa še prosim poglej kaj pravijo karte na področju ljubezni??Po horoskopu sem pa RIBA.. x;)x x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

mene pa zanima kako s šolo kaže in a se sploh še splača vztrajat?

pa potem..kaj pravjo telele karte glede službe o kateri razmišljam ali se morda kar naenkrat pojavi kakšna smer študija, ki bi me dejansko zanimala in mi šla?

hvala in lp

Ej, Ninko!

Daj mi please please poglej za tole mojo službo in sicer:

- kako sem zapisana pri šefici (mislim namreč da ima nanjo velik vpliv ena moja bivša sodelavka, ki sva sedeli eno leto skupaj, zdaj si pa lasti vse zasluge za opravljeno delo - ki ga ni bilo malo in se povzdiguje nad boga) - in če mi lahko celo kaj škodi

- ali mi bodo v službi plačali šolnino?

- ali so kakšne možnosti napredovanja (glede plače mislim) ?

En pozdravček pa hvala že za naprej, :2src:

Lenčka x;)x

Kar narediš drugemu narediš sebi...

Živjo!

Mene pa zanima kako se bo razpletlo na ljubezenskem področju? Ali se bo obnovila in rešila zveza s fantom ali sledi konec? Zanima me tudi en kolega (kozorog, 1982), predvsem kam vodi najin odnos? Ali se bo razpletla ena zadeva, ki se vleče med nama že približno eno leto?

Zanima me tudi moje šolanje? Se bodo moja prizadevanja, da diplomiram v letu 2006/2007 uresničila? Mi bo uspelo vpisat podiplomski študij? Se kje nakazuje kaka služba?

Hvala za odgovore!

Lepo se mejte!

Ej, Ninko!

Daj mi please please poglej za tole mojo službo in sicer:

- kako sem zapisana pri šefici (mislim namreč da ima nanjo velik vpliv ena moja bivša sodelavka, ki sva sedeli eno leto skupaj, zdaj si pa lasti vse zasluge za opravljeno delo - ki ga ni bilo malo in se povzdiguje nad boga) - in če mi lahko celo kaj škodi

- ali mi bodo v službi plačali šolnino?

- ali so kakšne možnosti napredovanja (glede plače mislim) ?

En pozdravček pa hvala že za naprej, :2src:

Lenčka x;)x

Tole sem zadnjič objavila za El Nina, pa vidim da ima pomočnico tako da mi je vseeno kdo mi odgovori.

Zgornjim vprašanjem dodajam še to, da se zadeve v službi (odnos šefica-jaz) drasticno poslabšujejo in da mi meče naprej take absurde (naprimer da hodim prekmalu v službo...), da me res zanima kako se kažejo zadeve zame tukaj.

če lahko kdorkoli odgovori bom mucho mucho vesela.

Pozdravček, Lenčka.

Kar narediš drugemu narediš sebi...

tar mar

a lahko še meni pogledaš? stanovanje, denar, ...vidiš kaj sprememb na boljše?

VELIKO DELAŠ VENDAR TE USODA NOČE IN NOČE. DOBRO PRI TEBI JE DA NE OBUPAŠ. ZATO ŠE TAKO NAPREJ. ISKRENO NE VIDIM NA BOLJEŠE, NA SLABŠE PA TUDI NE, TOREJ TRUD.

a obstaja sploh upanje, da se bom še letos selila? pa xsrcx ?

S SELITVIJO JE PA TKOLE, DA TE ČAKA KAR PRECEJ ZELO ZELO TRDIH POGOVOROV ZA STANOVANJE. TO BOŠ MORALA REŠITI NAJPREJ.

Torej dan je lep in jutri bo še bolje

Tar_Mar

hvala,

klavdija

Tole sem zadnjič objavila za El Nina, pa vidim da ima POMOČNIKA tako da mi je vseeno kdo mi odgovori.

Zgornjim vprašanjem dodajam še to, da se zadeve v službi (odnos šefica-jaz) drasticno poslabšujejo in da mi meče naprej take absurde (naprimer da hodim prekmalu v službo...), da me res zanima kako se kažejo zadeve zame tukaj.

RES JE. NEKOMU JE UPELO, DA JE S HINAVČINO UNIČIL TVOJ DELOVNI ZAGON IN TI STOPIL NA POT, KI TI PREPREČUJE, DA LAHKO MIRNO USTVARJAŠ IN URESNIČUJEŠ SVOJE SPOSOBNOSTI PRI DELU. KOT VIDIM SE DO TA HINAVŠČINA IN SPRENEVEDANJE S STRANI ŠEFICE NADALJEVALO.

REŠITEV: DELAJ, BODI ZADOVOLJANA. POKAŽI S ETAKŠNA KOT SI. NIKAKOR NE V BOJ Z NJO, KER GLADKO ZGUBIŠ!

TOREJ, OBRAMBA SE NAJ SPREMENI V PRIJAZNOST . JA težko bo.

Zaenkrat ti pa služba ostane.

TAr_Mar

če lahko kdorkoli odgovori bom mucho mucho vesela.

Pozdravček, Lenčka.

Živjo!

Mene pa zanima kako se bo razpletlo na ljubezenskem področju? Ali se bo obnovila in rešila zveza s fantom ali sledi konec?

MALO JE NESPORAZUMOV VENDAR SE ZADEVA UMIRI. KOT VIDIM JE TA FANT OD DALEČ.

Zanima me tudi en kolega (kozorog, 1982), predvsem kam vodi najin odnos? Ali se bo razpletla ena zadeva, ki se vleče med nama že približno eno leto?

NIČ NE BO. LAŽETA SI IN SI POVZROČATA NEKAKŠNE PROBLEME.

Zanima me tudi moje šolanje? Se bodo moja prizadevanja, da diplomiram v letu 2006/2007 uresničila?

BOM TI TAOLE ZAPISAL. MALO SI SE PREVEČ ZABAVALA ALI PA TE KAJ ZADRŽALO IN TO BO VPLIVALO DA SE TI ZADEVA ZAVLEČE. Po kartah gledano Ne. KER SI PA OPOZORJENA LAHKO SPREMNEIŠ SVOJO USODO. Torej "PRITISNI" PA BO! Vsak je svoje sreče kovač

Mi bo uspelo vpisat podiplomski študij?

Se kje nakazuje kaka služba? AHA ŠE SLUŽBA. VEŠ DA PRIDERŠ DO SLUŽBE BOŠ MORALA PA UPORABITI PA NEKO DOLOČENO ZNANJE, DA JO BOŠ DOBILA, TE BODO PA KAR MALO IZIGRAVALI PRI OBLJUBAH ZA SLUŽBO TAKO, DA TE NA TEM PODROČJU ČAKA KAR TRDO DELO!. TI BO POMAALA PA ENA DOBRA BLOND ŽENSKA ZRELIH LET. NA NJO SE OBRNI ALI PA TI BO PRIŠLA NASPROTI.

Hvala za odgovore!

Lepo se mejte!

Popravljeno -> tar_mar

pa potem..

RES JE MOLO SI SE ZEJE....V IZBIRI. VENDAR VSTRAJAJ IN KONČAL BOŠ!!!!

kaj pravjo telele karte glede službe o kateri razmišljam

V TO SLUŽBO BI SE MORAL VOZIT ALI PA POTOVATI SLUŽBENO. BILO BI PA ZELO, ZELO MALO DENARJA, TAKO DA SE TI NE SPLAČA. NAREDIL SI BOŠ S TO SLUŽBO SAMO IZGUBO IN PRIDOBIL SALBO IZKUŠNJO VEČ.

i se morda kar naenkrat pojavi kakšna smer študija, ki bi me dejansko zanimala in mi šla?

NA ŽALOST DELAJ TO KAR DELAŠ IN TRUID TRUD.

Tar_Mar

hvala in lp

Mene ste pa kar zgrešili :eek: x:o)x

a mi lahko eden od vaju pogleda za ljubezen,

ZAENKRAT JE STANJE KOT JE. VENDAR DOLGOOOOOROČNOOOO BO PA TVOJ PARTENR KAR PREMOŽNEJŠI! ČEZ PAR LET SE TI TO KAŽE.

UŽIIIIVVVAAAAAJJJ

kako kaže ... firbec matra xDDx x:px x;)x

se za mene prosim - xsrcx namrec :D

kdaj??? ze poznam mogoce to osebo??

JA IZOBRAŽUJETA SE SKUPAJ ALI PA SE SREČATA NA TEJ RELACIJI

Aja pa se za fax, mi lahko poves kako in kaj bo letos?

LETOS TAKOLE. MALO SI RAZOČARAN NAD TEM ŠTUDIJEM VENDAR TI POVDARJAM "KAR PRECEJ NAPORA BOŠ MORALA VLOŽITI DA BOŠ USPELA" TVOJ ŠTUDIJ LETOS BO EN SAM "POZITIVEN VELIK MANTER".

SVETUJEM TI DA SE KAR VEČ STVAREM ODPOVEŠ IN TO BOŠ TUDI STORILA.

NA KONCU LETA BOŠ VSA IZMUČENA USSSPEEELA!

Zato si kar planiral dobre počitnice in oddih.

SEDAJ PA NA DELO!

Tar_Mar

hvala x:Xx

No, napoved ni roznata, mi je pa vsaj nasvet dober.

Se bom trudila. Hvala se enkrat in pozdravček, Lenčka.

VEŠ KOT MI KAŽEJO KARTE. TRENUTNO NISI V NAJBOLJŠEM POLOŽAJU. PREVEČ HINAVČINE IMAŠ OKROG SEBE.

IMAŠ PA DOBRO SRČNO KULTURI, KI TE POTEGNE IZ ZAGATE. POLEG TEGA PA S SVOJO PASIVNOSTJO IN S STROGO POSLOVNOSTJO DO SODELAVCEV DOSEŽEŠ UMIRITEV STANJA. TO BO ENKAJ ČASA TRAJALO. NATO SE BO PA POKAZAL TVOJA MOČ IN NADVLADA V SPOSOBNOSTIH POSLA. PRIŠLO BO TVOJIH PET IN VEČ MINUT.

POČASI PUNCA.bee, coool.

NAJPPRJ ZALIŽI RANE.

hmm tar_mar...... najlepsa ti hvala za odgovor x;)x

ampak sanja se mi ne kdo bi to lahko bil..... xrolleyesx se vedno je vse zavito v tancico skrivnosti x:px

Veš imen in priimkov na kartah nikoli ne piše.

Bi že USODA PRIDE IN SE KROJI.

Tar_Mar

Veš imen in priimkov na kartah nikoli ne piše.

Bi že USODA PRIDE IN SE KROJI.

Tar_Mar

vem vem, da ni imen in priimkov na kartah x:Dx aja a mi lahko poves, ce se da razbrati, kdaj bi pa naj prislo, do tega, da bom dojela kdo to je....... :inocent: x:Ix

Uspeh je drznim zagotovljen!

hvala za hitri odgovor.

čeprav ni glih razveseljujoč. tole s stanovanjem me namreč žre. slabi sosedski odnosi namreč. so dnevi, ko se sploh nimam volje peljati se domov, ker mi je mimo, da lahko en sosed pametuje in kleje in žre in..... vse okrog njega.

klavdija

Pozdravljeni x;)x !

Tar_mar bi se meni kaj povedal, kaj bo s zvezo s fantom in s faksom? Ker ta faks je res nekaj posebnega... in sploh ne vem v dolocenih trenutkih, ce se splaca vztrajati, pa ceprav vem, da brez faksa itak nic nam mogla :C: .

fajn bodte x:)x x:)x x:)x ... x:)x !!!

Zivjo!

Ker El nino trenutno najbrz nima casa, bom se enkrat postavila vprasanje, ce bom imela tokrat kaj vec srece in pridem na vrsto:)

Tudi jaz te prosim, ce pokukas v mojo usodo in mi poves, kaj me caka v ljubezni in kdaj se mi kaze kaksna resna veza? ( se mi sploh kaze kdaj? HVALA!

lep pozdravcek od ribice 83

pa potem..

RES JE MOLO SI SE ZEJE....V IZBIRI. VENDAR VSTRAJAJ IN KONČAL BOŠ!!!!

kaj pravjo telele karte glede službe o kateri razmišljam

V TO SLUŽBO BI SE MORAL VOZIT ALI PA POTOVATI SLUŽBENO. BILO BI PA ZELO, ZELO MALO DENARJA, TAKO DA SE TI NE SPLAČA. NAREDIL SI BOŠ S TO SLUŽBO SAMO IZGUBO IN PRIDOBIL SALBO IZKUŠNJO VEČ.

i se morda kar naenkrat pojavi kakšna smer študija, ki bi me dejansko zanimala in mi šla?

NA ŽALOST DELAJ TO KAR DELAŠ IN TRUID TRUD.

Tar_Mar

hvala in lp

hvala za tale odgovor! :palec: čeprov..sprašujem se..a sem se sposoben tok trudit pa drkat pa da me jebejo v glavo.. :xx!:

mislim, da ne.. :xx!: :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...