Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

pozdravljena tar mar. Mene ste tut čist pozablili :cry:

Veš ta forum še najbolj ne obvladam, in iščem sistem kako najbolj kontorlirati in serijsko po vrsti odgovarjati. To se mi bo še nekaj časa dogajalo. Upam da se bom poboljšal.

Torej.

sedaj nekako generalno gledano si oseba ki se je akr precej žrtvovala, da je prišla do tega kar si dosegla. res si vložiula velike napore da si doseglato, da te cenijo to kar narediš.

No ja včasih malo po nepotebnem sekiraš.

Neki blont moški ti je naklonjen.

Kar s etiče premoženja zaenkrat ne vidim ne bogatnja ne siromašenja. Torej tako kot je.

Tar_Mar

Deli na socialnih omrežjih

hvala za hitri odgovor.

čeprav ni glih razveseljujoč. tole s stanovanjem me namreč žre. slabi sosedski odnosi namreč. so dnevi, ko se sploh nimam volje peljati se domov, ker mi je mimo, da lahko en sosed pametuje in kleje in žre in..... vse okrog njega.

klavdija

JA RES JE USPEVA MU DA TE ZEO MORI IN POSREDNO TERORIZIRA. SKOZ TI HODI VEN TA POKVARJEN MOŠKI V OBLIKI MEČA KRALJA.

REŠIŠ SE GA NA NAČIN KOT KAŽE KATA SAMOTAR. TOREJ Z LAHKOTO. MALO TI BO ČUDNO. TOREJ SI BISTAR, PAMETNA ŽENSAKA KI IMA NEKAJ V GLAVI. TOREJ TVOJA PAMET JE NAJVEČJE OROŽJE PROTI NJEMU. GA PAČ NE OPAZIŠ. OBNAŠAŠ SE KOT DA GA NI GA IGNORIRAŠ.

Nikakor se pa z njim ne prepiraj, ker ne boš nič dosegla. Le ostalo bo pri hudi hrvi in prepiru.

Toprej PUNCA. VSE JE V GLAVI. Omisli ga in živi svoje življenje in delaj na drugem stanovanju.

Tar_Mar

El Nino in občasna pomoč,

trenutno se v moj bližnji prostor preriva en sexi tipček, me zanima ali bo zgolj prijateljstvo ali se morda izcimi stalna zveza ali zveza za občasna sexi srečanja x:px hvala x:Xx

kaj pa jaz :C: :C: :C: :C: :C:

hvala x:)x x:Xx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

kaj pa jaz :C: :C: :C: :C: :C:

hvala x:)x x:Xx

Ta tipček naj se kar preriva.

Če mu boš dovolila, da se bo vrinil, in ti še kja vrinil, bosta imela samo čudovit lep seks, nato bi se pa znali pojaviti veliki glavoboli pri tebi in situacija, ki bi ti dala mislit.

On bi se pa kar prerival še z drugimi in tako naprej.

Torej punca?????

Tar_Mar

Ta tipček naj se kar preriva.

Če mu boš dovolila, da se bo vrinil, in ti še kja vrinil, bosta imela samo čudovit lep seks, nato bi se pa znali pojaviti veliki glavoboli pri tebi in situacija, ki bi ti dala mislit.

On bi se pa kar prerival še z drugimi in tako naprej.

Torej punca?????

Tar_Mar

hudo x:)x a si čist prepričana xrolleyesx ker se vleče že kar nekaj časa vse skupaj x:)x

a bo v kratkem poklical in kake glavobole naj bi imela :vio:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

hudo x:)x a si čist prepričana xrolleyesx ker se vleče že kar nekaj časa vse skupaj x:)x

a bo v kratkem poklical in kake glavobole naj bi imela :vio:

Veš stvar vedeževanja je v tem, da si opozorjena na določene dogodke, ki se ti lahko zgodijo. Lahko pa se jim izogneš, ker si opozorjena in zadeve spremeniš.

Torej počakaj, da se zadeve odvijejo in zgodijo ali pa naredi kar ti je za narediti.

Tar_Mar

Hi, tar_mar dej se meni plizzzzz poglej za enga plesalca s katerim se poznava bolj na videz, sam ga kar ne morm pozabt xsrcbumx xscratchx Thx, pa lp
No matter where you go, your destiny follows you!

kaksen bo razplet okoli papirjev podpisanih danes ?a bom " dobila " visjo pozicijo ?

Bodi cvetoce

Mojca

Halo Tar Mar, se jaz osvezujem svoje vprasanje... pa se glede sluzbe me zanima, je na vidiku nova sodelavka ?

Pozdravcek,

Mojca

Hi, tar_mar dej se meni plizzzzz poglej za enga plesalca s katerim se poznava bolj na videz, sam ga kar ne morm pozabt xsrcbumx xscratchx Thx, pa lp

Ta plesalec zaenkrat še dobro ne ve kaj hoče. Zato toliko pleše!

Bi bila pa z njim veza lahko nekakšna čudna avantura in nič več. Zaenkrat je fant malo zagledan vase in ne opazi še toliko fejst žensk kot si ti.

Potruditi se boš morala zanj in mu odpreti oči, če ga res hočeš.

Tar_Mar

tar mar

še jaz, še jaz.... na čakanju

zanima me zakaj moram skoraj vedno jaz prva narediti korak proti neki osebi.

Veš ti si oseba "po kartah", ki si bolj rada "fleksibilna" in si bolj hitre narave. Tako, da ti "podzavestna neučakanost" včasih povzroča določene akcije, kot so naprimer hitejši kontakti. NIČ NAROBE! SI PAČ KOMUNIKATIVNA OSEBA IN TO JE ZELO DOBRO. Veš včasih je ta tvoja vrlina zelo dobra ni bi bilo dobro da imajo to lastnost tudi druge dame, saj imaš večje možnosti za dobrega partnerja.

Kratkoročno se ti obetajo sedaj lepe pozitvne spremembe in nekdo te bo kar lepo pohvalil, ti zaupal in te imel najbolje zapisano. Ali v službi ali partner ali pa v šoli. Torej dobro.

PO KARTAH GLEDANO DOLGOROČNO, BOŠ NA TAK NAČIN SPOZNALA ČUDOVITEGA MOŠKEGA, KI SI BOSTA USTVARILA, KAR LEPO DRUŽINO!!!

Torej kar naredi prvi korak. Nič narobe.

Tar_Mar

Kaj jo zadržuje in zakaj čaka in sama ne poišče kontakta oz. ga redkokdaj?

THX in pozdrav

še jz!!... love področje,

Ja bilo ti je lepo in bila si srečna, vendar si nekako molčeča oseba v določenih primerih in znaš kar dobro skriti ali prikriti določene zadeva. Imaš pa nekega moškega ali se ti pojavi, ki bo zelo tihe narave in bo zelo ljubeč in tudi kar šarmanten. LEP PAR. Ti bo pripravljen nuditi zelo veliko, vendar ti določenih zadev ne boš sprejela za kar bi ti znalo biti žal.

in pa če sm pravilno sprejela neko odločitev

Ta odločitev, je odločitev o nekem delu, i ga boš morala NAREDITI SAMA, s tem, da bo kar precej pogajanj in dogovarjanj. Veš v tem imaš kar nekaj "mečev" tako ti konfliktnih situacij ne bo manjkalo. Torej način je borba.

VENDAR JE REZULTAT NA KONCU KAR DOBER DENAR - si izboriš ali pa pozicijo, ki ti prinaša dobit.

Če si ti temnolaska jih boš ti povzročala, če ne ti jih bo pozročala pa neka druga temnolaska.

? :) grazie :) PREGO

Tar_Mar

Halo Tar Mar, se jaz osvezujem svoje vprasanje... pa se glede sluzbe me zanima, je na vidiku nova sodelavka ?

Ja dobro kaže, vendar bo potrebo urediti nekašne "papirje". Nekaj bo treba rešiti s pomočjo uradnikov. So pogoji STROGO DOLOČENI! Ali pa je to celo "državna služba" ali država predpisuje kar stroga merila in je težje najti primerno strokovno osebo, ali pa se na tak način ne pusti, da dobila pomoč

Tar_Mar

Pozdravcek,

Mojca

what about me..

spirituality

Veš duhovnost ti pomeni zelo, zelo veliko. To ti je duhovna hrana, ki te dela kar velikega pozitivnega hedonista. Zelo uživaš v duhovnosti. Poleg tega znaš zadeve PRAVILNO OBRNITI SEBI V PRID. To ti zelo dobro uspeva. Kar tako naprej!

and art projects?

V tej zadevi si pa "preveč suveren". Malo se brzdaj. To je tvoja zelo dobra lastnost, ki ti daje elan, zamah, navdih. Vendar okolje to ne gleda tako, zatorej bo okolica povzročila, da boš imel MANJŠE TEŽAVICE, PRIPETLJAJE, NEVČEŠNOTI, ki te bodo samo čisto čisto rahlo nervirale. Toliko, da te bodo. Veš drugi včasih gledejo na tvoje delo mogoče drugače. Ti boš iz tega delal sebi probleme po nepotrebnem. Pač si tekšen.

tnx

najlepša hvala tar mar..

a te lahko še vprašam, če slučajno veš

kaj v zvezi z mojimi prejšnjimi življenji

..in pa če je kaj takega na kar bi moral

biti bolj pozoren pri sebi oz. kar ti misliš

da bi moral še vedeti

lepa hvala

TADYATA GATE GATE PARAGATE PARASAMGATE BODHI SVAHA

najlepša hvala tar mar..

a te lahko še vprašam, če slučajno veš

kaj v zvezi z mojimi prejšnjimi življenji

NE. NITI SLUČAJNO. SE ZAENKRAT NE UKVARJAM S TEM.

..in pa če je kaj takega na kar bi moral

biti bolj pozoren pri sebi oz. kar ti misliš

da bi moral še vedeti

Sem ti že napisal. Si pozitiven hedonist. Tudi v postelji si zelo dober tako, da izkoriščaj to tvojo pozitivno lastnost v dobro užitka tudi dam! Nikakor jih ne izkoriščaj in bodi fer do njih!!! Bodi to kar si in spadaj v skupino moških, ki ne izigravajo ženske in so fer do njih! NA TO BODI POZOREN!

Drugače si pa priden delavec skoraj perfekcionist. Znaš pridno zaslužiti z delom.

Trenutno se ti kaže nekašna materialna korist na daljši rok!

Imaš lepe pozitivne karte!

Tar_Mar

Hvala Tar_mar za odgovor x:Xx :palec:

premožen :eek: pa ga že poznam :inocent: x;)x x:Dx

Veš samo pojem "premožen" bom razložil in po tem bo igledal tvoja fant "malo v šali" Torej so gospodje:

- revni,

- bolj revni

- povprečni pošteni, ki so s svojim delom uspeli

- ki imajo nekaj

- manj premožni

- bolj premožni

- premožni (TO JE KOLIKO TOLIKO POZITIVNA SKUPINA)

- ki so malo nakradli bogati

- ki so več nakradli bolj bogati

- svinjsko bogati veliko nakradli

itd.

Upam, da ti je sedaj jasno

Veš stvar vedeževanja je v tem, da si opozorjena na določene dogodke, ki se ti lahko zgodijo. Lahko pa se jim izogneš, ker si opozorjena in zadeve spremeniš.

Torej počakaj, da se zadeve odvijejo in zgodijo ali pa naredi kar ti je za narediti.

Tar_Mar

x:)x Hvala :vio:

Prosim, poglej kaj pravijo karte za mojo kariero, prosim?

Sta dve poti, v katero smer naj se odločim? xDDx

x:)x Hvala :vio:

Prosim, poglej kaj pravijo karte za mojo kariero, prosim?

TVOJA KARIERA: Do sedaj si se veliko trudila, da ne rečem veliko si vložila truda zaman. Poleg tega se ti vleče nekaj iz maldosti, kot da nimaš dolj izobrazbe ali izkušenj ali nekaj podobnega tako da ti je šlo na ta račun kar nekaj dobrih priložnosti mimo. Imaš pa tarota XX na koncu, kar vso zadevo spremeni stabilizirain ji da zagon v tej smeri, da se ti obetajo kar kmalu spremembe, ki bodo vplivale na tvoje življenje in celo uspeh je na vidiku.

Sta dve poti, v katero smer naj se odločim? xDDx

Duga pot NIKAKOR NE! POLOM

(Lahko si konkretnejša bo lažje, če nočeš javno piši mi osebno)

Tar_Mar

tar mar, naj najprej pohvalim tvojo požrtvovalnost in potrpežljivost, s katerima odgovarjaš na naša vprašanja, upam, da znamo ceniti tvoj vloženi trud in čas xsrcx

tudi sam bi vprašal par stvari:

sem nekako v podobnem položaju kot metuljčica 25 x:Dx: sem namreč kozorog, letnik 1982, študentsko delam v isti firmi, kot ena punca, ki mi je simpatična (tehtnica 1986).

Zanima me, ali se bom resno zaljubil vanjo, ter kako bo reagirala na presenečenje, ki ji ga bom pripravil za rojstni dan ta mesec.

Bi mi lahko tudi povedala, kako se bo razpletla situacija na faksu...

vpisujem namreč magisterij in hkrati vzporedni študij druge smeri. Če bom sprejet na vzporedni študij, magisterija ne bom delal...torej me zanima, ali bom sprejet na vzporedni študij?

kako mi kaže finančno stanje v prihodnje? se bo našla kakšna lepa služba med študijem?

res najlepša hvala ti za odgovore, lepo bodi! xsrcx x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pozdravljen Tar_Mar.

Mene ste tudi pozabili.

Če sem sem te prezrl. Veš trudim se da sem pravičen.

:C: . Me zanima, kaksna bo zveza s fantom.

Tvoja zveza s fantom je kar precej v oblakih. Izgleda, da bosta kar precej od realnosti kovala vajino zvezo.

Res je, da imata rada vse pošlihtano vendar premalo sta na relanih tleh, ker življenje je čisto nekaj drugega. Morala posta postaviti vajino razmerje na "zemljo" in potem se pokaže vsa resnica.

Sicer je pa dobro v teh časih malo se oddaljiti od krute relanosti.

in kaj bo s faksom.

To je stvar, ki ti gre. Si zelo praktična ženska in dobro boš študirala. Pa še kaže se ti zelo dobro. Kaj to že študiraš nekaj v zvezi z ljudmi? To ti gre. Kar naprej. Vendar ne vzemi zadeve prelahko, če so ti karte naklonjene. DELATI MORAŠ REDNO IN VZTRJANO.

Ali bo fant dobil sluzbo, ki ji jo zeli?

Ja lahko bi rekli ja. Ne tako hitro. Čeprav ga bo ta služba zelo, zelo okupirala in ti ga kar za precejšni dan vzela. Mislim, da ga bodo fejst preganjali v službi. Drugače je pa on dobra dušica. Kar malo se mi smili.

Tar_Mar

Hvala za odgovor, fajn se imejte x:)x

U, nova moč pri vedeževanju. x:)x

A lahko še jaz vprašam, prosim. :inocent:

Enega fanta imam ogledanega, pa me zanima, če je kaj prihodnosti v tem?

Zanima me, kako bo letos s faksom, mi bo uspelo priti v 4. letnik?

Pa še v zvezi z delom, če se kaže kakšno napredovanje?

Hvala. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...