Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Joj zdaj mi je toliko stvari v življenju začelo it ok da sploh ne bom spraševala o tistih, vem da je potrebna samo moja dobra volja in trud :palec: ...so pa nekatere stvari odvisne zgolj od "zvezd" ane x:)x ...no tut od mene ampak včasih bi lahko rekli rabimo kak "heavenly help" da se preveč ne zavervamo v to kar hočemo in zatajimo sebe same na poti ane x;)x x:)x

xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Joj zdaj mi je toliko stvari v življenju začelo it ok da sploh ne bom spraševala o tistih, vem da je potrebna samo moja dobra volja in trud :palec: ...so pa nekatere stvari odvisne zgolj od "zvezd" ane x:)x ...no tut od mene ampak včasih bi lahko rekli rabimo kak "heavenly help" da se preveč ne zavervamo v to kar hočemo in zatajimo sebe same na poti ane x;)x x:)x

Samo malo sem vrgel okvirno o tebi.

Veš si bila kar precej navezana na družino in starše. Poleg tega si se ti trenutno ustvarja to kar želiš in si na dobri poti. Celo presenetila boš vse s vojimi dobrimi rezultati. Le nekaj bi te opozoril. Malo se boš zaprla po nepotrebnem in zlivala svoja čistva "v svoje srce" ter ne boš dovolila da ti v tvoji prizadetosti nihče ne pomaga. Izgleda da rad trpinčiš sebe in druge. se ti pa obetajo dogodki, ki te bodo pripeljali s tvojo neprevidnostjo kar v malo težji položaj. Malo stran od alkohola, poživil ali pa se izogibaj seksa, ki je lahko bolj "mazo" kot naraven. Kot kaže ti veliko pomeni materialno in si za to pripravljena storiti več kot je normalo. Sicer pa imaš kar dovolj že zdaj ali pa boš dedovala.

Tar_Mar

xsrcx

Čez 2 meseca bom pustila to službo, ker to res ni za nikamor.

NE NORI. TO TI JE PO KARTAH PROPAD! DELAJ, dokler ne najdeš druge službe!

Iščem skoz po malem, upam, da se kmalu odpre kaj boljšega.

POZOR. NE KAŽE SE TI NOVA SLUŽBA!

Preselitev: bi bilo super v roku 1 leta! xDDx xDDx

Hvala! xsrcx

Hojla Tar mar, hvala za prejsnji odgovor.

zanimajo pa me moje finance ... kdaj bo kaj bolje ?

GLEDE FINANC IMAŠ STANJE KOT JE. S TEM DA BOŠ MORALA VEČ DELAT, ČE BOŠ HOTELA VEČ. KAŽE SE TI PARILOŽNOST, DA LAHKO VEČ ZASLUŽIŠ ČE HOČEŠ. OZIROMA VEČ KO NAREDIŠ VEČ DOBIŠ ALI KAŠNA DRUGA OBLIKA NAGRAJEVANJA.

Tar_mar

Mojca

Tar mar, jaz pa želim tebi in Ninotu vse, v kar vama bo koristilo in vama vračam vse pozitivne energije, ki sta jih poslala k meni. x:)x :vio: xsrcx xflowx

Hvala

Midva pa pošiljava še več energije tebi in vsem!

Ciao Tar Mar,

Mene pa zanima, kako nama kaže s partnerjem, bova rešla stvari iz preteklosti (še posebej on - pretekle veze) in si ustvarila skupen dom (vem da še ne takoj).

Lep pozdrav in hvala za odgovor,

Ann

Popravljeno -> Ann

Čez 2 meseca se mi izteče pogodba, verjami da komaj čakam. In ne bom delala niti dneva več kot je potrebno, ker to je najslabša služba do sedaj. Ni panike, če ni na vidiku nobene nove službe. x;)x Bom lahko vsaj v miru študirala in počela kar me veseli.

Kakšen propad neki, to bo olajšanje in neizmerno veselje, da ne bom več počela nekaj, kar me neskončno odbija, nespametno je bilo, da sem sploh šla v to službo.

Don"t worry be happy! xDDx x;)x

tar mar, tole pa je super napoved, navdusena sem ... upam,da se bo res kaj takega zgodilo, ker v ljubezni mi res nic ne gre od rok, sej vem, da sem si kriva sama ..... a tega skrivnostnega temnolasca ze poznam al bo slo zanovo poznanstvo, to me se zanima .... pa casovni okvir te ljubezni, sem precej neucakana

100000000000000krat hvala

Joj, mene ste pa pozabili xrolleyesx

Lepo prosim, še zame.... ljubezensko področje. Vleče me k enemu, vendar me drugi ne pusti... jaz pa nisem dovolj močna, da bi kar šla... in tako sem v enem čudnem položaju, ki ni nič.

Torej, kako mi kažejo karte?

Najlepša hvala že vnaprej!

(samo ne me SPET pozabit :inocent: )

Guest mačona

NINO, spet težim ... :sori:

moram vedeti, kako bo zdravje (postajam nekam šibka; 3 leta sem bila zdrava, zdaj pa kot me nekaj zahrbtnega napada) in ali bo oktobra služba, kakršno si želim in kdaj se bom rešila dolgov, oz. ali bo šel keš na bolje.

x:Xx x:Xx

(klavdija @ 11. Sep 2006, 14:11)

tar_mar,

hvala za prejšnji odgovor.

zanima me samo še, če mi lahko še pogledaš kako kaj kaže s preživnino iz tujine. se namreč že par let vleče, da nič ne dobim.

Tebe pa oprosti izrazu "DOBESEDNO NEKDO NATEGUJE". Vendar po kartah sodeč te čaka ŠE ENA ADMINISTRATIVNA INTERVENCIJA" Torej! čim prej! se pozanimaj kaj je stem in v tem primeru se ti pokaže sprememba. Ne bo lahko.

Oglasi se še kaj!!! Bova postopoma!

Tar_Mar

.........

kaj bi mi postopoma povedal? da itak ni bilo kaj dosti lepege do sedaj in da bo v prihodnje še slabše<?

klavdija

Živjo tar_mar

lahko prosim še meni polgedaš za ljubezen ... bom imela končno mir, in bo v trenutni zvezi vse, kot mora biti, ali me spet čakajo kakšna negativna presenečenja?

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pozdravljena Tar Mar,

tudi mene zanima ljubezen, in sicer, ali se bo in kako zaklučila vez z mojim bivšim, ter kaj me čaka še v prihodnje na ljubezenskem področju. Sem nekaj pesimistično razpoložena.

Zanima pa me tudi na splošno, zakaj se vedno počutim, kot da nikamor ne spadam, da nikjer ni tisti pravi prostor.

Hvala za morebitni odgovor,

Kuky

xrolleyesx jao, jst se pa trudim it naprej, pa me zmeri neki ustavi... kr ne morem si ga dokončno izbit iz glave... čeprov se je vrnil k bivši.. kaj naj? še kdaj pomisli name? ali kdo misli name? x?x hvala, pa lep večer x:)x

Pozdravljeni!

Sem popolnoma nova in neki berem vaše citate in vprašanja in odgovore...Mhmm... Prav malo težko se je vključiti.. :eek: Vsi nekaj sprašujete Tar mara...Kdo je to? Je možno, da tudi jaz postavim kakšno vprašanje??

Kako?

Hvala pa brez zamere; sem bjonda xrolleyesx

Meni je pa vseeno uspelo najt pravi odgovor na moje vprašanje...šesti čut mi je rekel, naj ne grem, in zato nisem šla...definitivno je bla to prava odločitev :palec:
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Ciao Tar Mar,

Mene pa zanima, kako nama kaže s partnerjem, bova rešla stvari iz preteklosti (še posebej on - pretekle veze) in si ustvarila skupen dom (vem da še ne takoj).

Lep pozdrav in hvala za odgovor,

Ann

Zaenkrat sta še skoz oziroma nekaj časa pred izzivi, ki vaju begajo in čakajo. To vama bo trajalo približno 7 mesecev ta negotovost. Pretekle veze - to bo pa trajalo. če ga hočeš takšnega ga sprejni, če ne pa tvoja stvar.

Tar_Mar

Čez 2 meseca se mi izteče pogodba, verjami da komaj čakam. In ne bom delala niti dneva več kot je potrebno, ker to je najslabša služba do sedaj. Ni panike, če ni na vidiku nobene nove službe. x;)x Bom lahko vsaj v miru študirala in počela kar me veseli.

Kakšen propad neki, to bo olajšanje in neizmerno veselje, da ne bom več počela nekaj, kar me neskončno odbija, nespametno je bilo, da sem sploh šla v to službo.

Don"t worry be happy! xDDx x;)x

Ne dalaj se frajerko, ker ti ni vseeno. Po kartah vidim. Te pa čaka zopet neko iskanje in podala se boš oziroma predala naključjem a iz tega ne bo nič.

Oglasi se kaj

Bova čez kašen mesec pogledala kaj ti kaj kaže.

Tar_mar

tar mar, tole pa je super napoved, navdusena sem ... upam,da se bo res kaj takega zgodilo, ker v ljubezni mi res nic ne gre od rok, sej vem, da sem si kriva sama ..... a tega skrivnostnega temnolasca ze poznam al bo slo zanovo poznanstvo, to me se zanima .... pa casovni okvir te ljubezni, sem precej neucakana

100000000000000krat hvala

Zadeva se ti bo zgodila naključno. Nič še ne veš ne poznaš in na učakanost boš pozabila, ko se bo to zgodilo.

ŽIVLJENJE NIMA SMISLA ČE RES VSE VEMO!

Tar_Mar

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...