5rca 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Joj zdaj mi je toliko stvari v življenju začelo it ok da sploh ne bom spraševala o tistih, vem da je potrebna samo moja dobra volja in trud ...so pa nekatere stvari odvisne zgolj od "zvezd" ane ...no tut od mene ampak včasih bi lahko rekli rabimo kak "heavenly help" da se preveč ne zavervamo v to kar hočemo in zatajimo sebe same na poti ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Čez 2 meseca bom pustila to službo, ker to res ni za nikamor. Iščem skoz po malem, upam, da se kmalu odpre kaj boljšega. Preselitev: bi bilo super v roku 1 leta! Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tar_mar 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Joj zdaj mi je toliko stvari v življenju začelo it ok da sploh ne bom spraševala o tistih, vem da je potrebna samo moja dobra volja in trud ...so pa nekatere stvari odvisne zgolj od "zvezd" ane ...no tut od mene ampak včasih bi lahko rekli rabimo kak "heavenly help" da se preveč ne zavervamo v to kar hočemo in zatajimo sebe same na poti ane Samo malo sem vrgel okvirno o tebi. Veš si bila kar precej navezana na družino in starše. Poleg tega si se ti trenutno ustvarja to kar želiš in si na dobri poti. Celo presenetila boš vse s vojimi dobrimi rezultati. Le nekaj bi te opozoril. Malo se boš zaprla po nepotrebnem in zlivala svoja čistva "v svoje srce" ter ne boš dovolila da ti v tvoji prizadetosti nihče ne pomaga. Izgleda da rad trpinčiš sebe in druge. se ti pa obetajo dogodki, ki te bodo pripeljali s tvojo neprevidnostjo kar v malo težji položaj. Malo stran od alkohola, poživil ali pa se izogibaj seksa, ki je lahko bolj "mazo" kot naraven. Kot kaže ti veliko pomeni materialno in si za to pripravljena storiti več kot je normalo. Sicer pa imaš kar dovolj že zdaj ali pa boš dedovala. Tar_Mar Čez 2 meseca bom pustila to službo, ker to res ni za nikamor.NE NORI. TO TI JE PO KARTAH PROPAD! DELAJ, dokler ne najdeš druge službe! Iščem skoz po malem, upam, da se kmalu odpre kaj boljšega.POZOR. NE KAŽE SE TI NOVA SLUŽBA! Preselitev: bi bilo super v roku 1 leta! Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Hojla Tar mar, hvala za prejsnji odgovor.zanimajo pa me moje finance ... kdaj bo kaj bolje ? Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Tar mar, jaz pa želim tebi in Ninotu vse, v kar vama bo koristilo in vama vračam vse pozitivne energije, ki sta jih poslala k meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tar_mar 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Hojla Tar mar, hvala za prejsnji odgovor.zanimajo pa me moje finance ... kdaj bo kaj bolje ?GLEDE FINANC IMAŠ STANJE KOT JE. S TEM DA BOŠ MORALA VEČ DELAT, ČE BOŠ HOTELA VEČ. KAŽE SE TI PARILOŽNOST, DA LAHKO VEČ ZASLUŽIŠ ČE HOČEŠ. OZIROMA VEČ KO NAREDIŠ VEČ DOBIŠ ALI KAŠNA DRUGA OBLIKA NAGRAJEVANJA. Tar_mar Mojca Tar mar, jaz pa želim tebi in Ninotu vse, v kar vama bo koristilo in vama vračam vse pozitivne energije, ki sta jih poslala k meni. Hvala Midva pa pošiljava še več energije tebi in vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ann 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 (popravljeno) Ciao Tar Mar,Mene pa zanima, kako nama kaže s partnerjem, bova rešla stvari iz preteklosti (še posebej on - pretekle veze) in si ustvarila skupen dom (vem da še ne takoj). Lep pozdrav in hvala za odgovor,Ann Popravljeno 11. september 2006 -> Ann Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Čez 2 meseca se mi izteče pogodba, verjami da komaj čakam. In ne bom delala niti dneva več kot je potrebno, ker to je najslabša služba do sedaj. Ni panike, če ni na vidiku nobene nove službe. Bom lahko vsaj v miru študirala in počela kar me veseli. Kakšen propad neki, to bo olajšanje in neizmerno veselje, da ne bom več počela nekaj, kar me neskončno odbija, nespametno je bilo, da sem sploh šla v to službo. Don"t worry be happy! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 tar mar, tole pa je super napoved, navdusena sem ... upam,da se bo res kaj takega zgodilo, ker v ljubezni mi res nic ne gre od rok, sej vem, da sem si kriva sama ..... a tega skrivnostnega temnolasca ze poznam al bo slo zanovo poznanstvo, to me se zanima .... pa casovni okvir te ljubezni, sem precej neucakana 100000000000000krat hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Joj, mene ste pa pozabili Lepo prosim, še zame.... ljubezensko področje. Vleče me k enemu, vendar me drugi ne pusti... jaz pa nisem dovolj močna, da bi kar šla... in tako sem v enem čudnem položaju, ki ni nič. Torej, kako mi kažejo karte?Najlepša hvala že vnaprej!(samo ne me SPET pozabit ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 NINO, spet težim ... moram vedeti, kako bo zdravje (postajam nekam šibka; 3 leta sem bila zdrava, zdaj pa kot me nekaj zahrbtnega napada) in ali bo oktobra služba, kakršno si želim in kdaj se bom rešila dolgov, oz. ali bo šel keš na bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 živjo hmm, karte...zakaj pa ne Če seveda lahko, prosim Zanima me ljubezensko področje... ? Resna zveza. Kaj, kdaj in kako kaže? Hvala. Lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 (klavdija @ 11. Sep 2006, 14:11) tar_mar,hvala za prejšnji odgovor.zanima me samo še, če mi lahko še pogledaš kako kaj kaže s preživnino iz tujine. se namreč že par let vleče, da nič ne dobim. Tebe pa oprosti izrazu "DOBESEDNO NEKDO NATEGUJE". Vendar po kartah sodeč te čaka ŠE ENA ADMINISTRATIVNA INTERVENCIJA" Torej! čim prej! se pozanimaj kaj je stem in v tem primeru se ti pokaže sprememba. Ne bo lahko.Oglasi se še kaj!!! Bova postopoma! Tar_Mar .........kaj bi mi postopoma povedal? da itak ni bilo kaj dosti lepege do sedaj in da bo v prihodnje še slabše<? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Živjo tar_mar lahko prosim še meni polgedaš za ljubezen ... bom imela končno mir, in bo v trenutni zvezi vse, kot mora biti, ali me spet čakajo kakšna negativna presenečenja? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Pozdravljena Tar Mar, tudi mene zanima ljubezen, in sicer, ali se bo in kako zaklučila vez z mojim bivšim, ter kaj me čaka še v prihodnje na ljubezenskem področju. Sem nekaj pesimistično razpoložena. Zanima pa me tudi na splošno, zakaj se vedno počutim, kot da nikamor ne spadam, da nikjer ni tisti pravi prostor. Hvala za morebitni odgovor,Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 jao, jst se pa trudim it naprej, pa me zmeri neki ustavi... kr ne morem si ga dokončno izbit iz glave... čeprov se je vrnil k bivši.. kaj naj? še kdaj pomisli name? ali kdo misli name? hvala, pa lep večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Hello! Prosim če šlogaš še meni! V zvezi s faxom ( ali bo letos 4 letnik ali ne)V zvezi s fantom ( kako bova midva )In v zvezi s službo ( bom kos vsem preprekam ali ne?) Hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levinja84 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Zdravo tar mar.Mene pa zanima kako bi bilo če bi se odločila za sodelovanje z x podjetjem in kako se bo razvil odnos z določeno sebo moškega spola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kastuska 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 čawčaw nino tud mene zanima kaj karte pravjo hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 MISLIM, DA NE BO NIČ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 hey ali naj grem ali je mogoče boljše da ne bi šla? hvala za odgovor...upam da bo prišel pravi čas, ker res ne vem kaj nej nardim Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shanaia 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pozdravljeni! Sem popolnoma nova in neki berem vaše citate in vprašanja in odgovore...Mhmm... Prav malo težko se je vključiti.. Vsi nekaj sprašujete Tar mara...Kdo je to? Je možno, da tudi jaz postavim kakšno vprašanje??Kako? Hvala pa brez zamere; sem bjonda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 LOL, zdej se mi je pa že tretjič zgodilo da ko sem vprašala se je nehalo vedeževati! Maybe I should get a clue!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Meni je pa vseeno uspelo najt pravi odgovor na moje vprašanje...šesti čut mi je rekel, naj ne grem, in zato nisem šla...definitivno je bla to prava odločitev Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tar_mar 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ciao Tar Mar,Mene pa zanima, kako nama kaže s partnerjem, bova rešla stvari iz preteklosti (še posebej on - pretekle veze) in si ustvarila skupen dom (vem da še ne takoj).Lep pozdrav in hvala za odgovor,Ann Zaenkrat sta še skoz oziroma nekaj časa pred izzivi, ki vaju begajo in čakajo. To vama bo trajalo približno 7 mesecev ta negotovost. Pretekle veze - to bo pa trajalo. če ga hočeš takšnega ga sprejni, če ne pa tvoja stvar. Tar_Mar Čez 2 meseca se mi izteče pogodba, verjami da komaj čakam. In ne bom delala niti dneva več kot je potrebno, ker to je najslabša služba do sedaj. Ni panike, če ni na vidiku nobene nove službe. Bom lahko vsaj v miru študirala in počela kar me veseli. Kakšen propad neki, to bo olajšanje in neizmerno veselje, da ne bom več počela nekaj, kar me neskončno odbija, nespametno je bilo, da sem sploh šla v to službo. Don"t worry be happy! Ne dalaj se frajerko, ker ti ni vseeno. Po kartah vidim. Te pa čaka zopet neko iskanje in podala se boš oziroma predala naključjem a iz tega ne bo nič. Oglasi se kaj Bova čez kašen mesec pogledala kaj ti kaj kaže. Tar_mar tar mar, tole pa je super napoved, navdusena sem ... upam,da se bo res kaj takega zgodilo, ker v ljubezni mi res nic ne gre od rok, sej vem, da sem si kriva sama ..... a tega skrivnostnega temnolasca ze poznam al bo slo zanovo poznanstvo, to me se zanima .... pa casovni okvir te ljubezni, sem precej neucakana 100000000000000krat hvala Zadeva se ti bo zgodila naključno. Nič še ne veš ne poznaš in na učakanost boš pozabila, ko se bo to zgodilo. ŽIVLJENJE NIMA SMISLA ČE RES VSE VEMO! Tar_Mar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.