peterca777 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tar mar samo eno vpr še prosim ....veš zanima me samo še, če bo mojemu fantu uspelo na področju glasbe(kitara)...zadnje čase je mel kar precej tažav pa me zanima če mu bo uspelo in bo sploh nadaljeval v tej smeri?Če kje v prihodnosti še vidiš kitaro?...najlepša hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bejbika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Evo še ene nove, ker me firbček matra za mojo lubezen. Tar mar, mene zanima, kako nama kaže z mojim dečkom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarilo 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Čao Tar Mar. Me zanima,kako nama kaže z mojim fantom v prihodnosti,bodo razlike in želje še bolj očitne ali pa bova našla kako srednjo pot in kaj pravijo karte, da je boljše zame? zdaj je pa bolš,k ne dlakocepim lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Muppetka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 cav tar mar sem v fazi iskanja sluzbe. se bo hitro kaj naslo? obstaja moznost redne zaposlitve? kaj pa ljubezen? se bo visok svetlolasec se kaj javil ali me caka nekaj povsem novega? tnx b Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 hey jest bi tut mela eno vprašanje za tar_mar-ja...zanima me, kako bo na ljubezenskem področju...bom spoznala koga novega ali bom našla kar iščem pri kom ki ga že poznam...se bo to zgodilo v bljižnji ali daljnji prihodnosti... ...že v naprej najlepša hvala za tvoj odgovor tar_mar, pa upam da nisem preveč obsežno postavila vprašanja. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Hojla Tar Mar, mene pa zanima, ali se nama bo s fantom v bliznji prihodnosti uspelo osamosvojiti (nekako načrtujeva v roku meseca ali največ dveh)? V mislih imamva svoje stanovanje (vzeti v najem), kar pa pomeni da bi oba morala dovolj zaslužiti da bi nama to uspelo... Najlepša hvala za tvoj trud vnaprej! Pa lep vecer oz. konec tedna p. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levinja84 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Tar mar, najlepša hvala za odogovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AjdaNeza 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Tar mar, HVALA za odgovor! Spraševala sem glede ljubezenskega področja...in si odgovoril: obup in beda sem se dobro nasmejala temu odgovoru No, želim ti lep preostanek dneva, pa se morda pridem še kaj pofirbcat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Senchika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Zivjo, sem cisto nova tuki, pa bo to moj prvi prispevek ... Ne vem kdo tuki šloga, ma lahko sloga tudi meni? Me zanima kako bo z mojo sluzbo v blizni prihodnosti ... Kaj pravijo karte?Hvala!!! Citiraj -----http://ksenija.argentinaslovenia.com Ona išče samozavest, on pomen njegovih nočnih mor.Skupaj odkrijeta skrivnosti davno pozabljene družinske preteklosti,na katero ju veže dvestoletno prekletstvo. Prekletstvo družine LeRoy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Tar mar a lahko se zame pokukaš v karte? Neka oseba mi ne gre iz glave pa me zanima a bom mela kej srece pri njemu ali ne? Pa če lahko pogledaš še kuko mi kej kaže v v ljubezni na splosno- a pride ksn frisn ? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljčica25 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ojla!Mene pa zanima kaj naj naredim z najino zvezo! Skupaj sva že šest let, zadnjo leto le še krpava najin odnos. Zdi se mi , da vztrajava po nepotrebnem, da nobeden od naju nima moči končati to vezo. Res ne vem več ali se splača vztrajati ali naj začneva vsak zase čisto na novo?Kaj mi svetuješ ti? Je on pravi moški zame, ali me nekje čaka nekdo drug? Je on ljubezen mojega živlenja? Kaj on misli o najini zvezi ali samo čaka da jo jaz končam? Rada bi vedela ali se splača vztrajat in ali naju v prihodnosti vidiš skupaj? Hvala za pomoč!lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shanaia 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 El Nino, je mozno, da tudi meni vrzes karte? Ne vem samo, katere podatke rabis. Sporoci prosim. Pa lep dan zelim vsem skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 tar_mar,pozdravljeni!prosim,če bi se še meni malo pogledalo,zanima me namreč ljubezen,kako kaže imam sicer loverja na drugmu koncu EU,pa zdej prileti domov,sicer samo za tri dni pa me zanima a se mi sploh še splača ga čakat pa upat na njega...a ma mogoče on kako drugo tam,ker je na trenutke čudno,ko mi ne odgovarja tako redno kot ponavadi..jaz sem devica on je lev pa eno leto je mlajši...in če me mogoče kaj čaka v sloveniji v prihodnosti...hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tar_mar 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Tar mar, mene pa zanima moja sluzba.Nujno bi rabila novo sodelavko, pa je ta, ki je delala pri nas sedaj en mesec , popolnoma nezainteresirana delati se naprej.Poklicala bi eno, ki je delala lansko leto , vendar je tudi tista pocasna in neiznajdljiva.Torej dve, ki nista vec ali manj za nobeno rabo.Eno srudentko sicer imam, toda ona ne more delati sama, ce grem jaz recimo na dopust.Kaj bo pa z mano v sluzbi ?Bodi lepoMojca Zdravo! Ta tvoja agonija se ti bo nadaljevala!. Službo obdržiš. Vse bo odvisno od tebe!. delo si zorganizoraj maksimalno! SAMO TO JE REŠITEV! Zenkrat se ti še ne kaže dober sodelavec. Živjo Tar Mar, tudi mene zanima ljubezensko področje. Zanima me, ali je kaj možnosti da obnovim razmerje z fantom, s katerim sem se razšla pred 3 meseci ali lahko pričakujem kakšno novo simpatijo v bližnji prihodnosti?ČE OBNOVIŠ RAZMERJE BO TO RAZMERJE, V STILU BEDNE LJUBEZNI! Hvala za trud in pozdravcek vsem. TarMar mene si pa spustil... copy-paste čaw Tar mar ker sem sem zašla pred parimi dnevi, ne vem kaj vse ti moram napisat, da mi vedežuješ??? zanima pa me zdravje, služba, partner(skupaj sva 11 let bo tako ostalo, jaz 25 let-škorpijonka, on 29-kozorog)...če sem omejena na eno vprašanje me pa zanima zdravje???hvala Ja tudi to se mi zgodi. Oprosti!. Sicer pa veš dobro pisati in o dobrem razmerju lahko tudi veliko napišem, vendar VAMA ŽELIM ŠE NAPREJ VCSE LEPO KOT DOSEDAJ!. Celo v postelji se zelo dobro ujemata, kar vama lahko zavida marsi kateri par!. Znata pozitivno presenetiti, drug drugega v vsakdanjem življenju in to vama daje poseben zrž življenja. Zdravje ti kaže tudi v redu, mogoče glavobili, ki jih preganjaj na bio način. To s epravi sprehodi itd. Ne kemije!!!Drugače boš pa nagnjena k prehladom in sezonskim boleznim! Vse lepo ti kaže Tar_Mar tar mar samo eno vpr še prosim ....veš zanima me samo še, če bo mojemu fantu uspelo na področju glasbe(kitara)...zadnje čase je mel kar precej tažav pa me zanima če mu bo uspelo in bo sploh nadaljeval v tej smeri?Če kje v prihodnosti še vidiš kitaro?...najlepša hvala Vidim kitaro, ki pa bo postavljena v kot!!! Tar_Mar Evo še ene nove, ker me firbček matra za mojo lubezen. Tar mar, mene zanima, kako nama kaže z mojim dečkom? Dobro vama kaže! Sta pa oba dinamična in potrebujeta dinamiko v zvezi torej PESTRO DOGAJANJE. Če bo dolg čas bo kriza! Drugače vse ok. TOREJ AKCIJA! Tar_Mar Čao Tar Mar.Me zanima,kako nama kaže z mojim fantom v prihodnosti,bodo razlike in želje še bolj očitne ali pa bova našla kako srednjo pot in kaj pravijo karte, da je boljše zame? zdaj je pa bolš,k ne dlakocepim lep pozdrav NE PUNCA. Vajino razmerje je v krizi! Še celo pričakuj spremembe na slabše s negove strani!. Ti boš sicer pse skušala potrpeti in biti zelo razumna. Ne kaže vama dobro! Mogoče je boljše da vse dobro premisliš. Zate dobro ti želim! Oglali se še kaj Tar_Mar cav tar marsem v fazi iskanja sluzbe. se bo hitro kaj naslo? obstaja moznost redne zaposlitve? kaj pa ljubezen? se bo visok svetlolasec se kaj javil ali me caka nekaj povsem novega? tnx b Zaenkrat, gredo priložnosti na celi črti mimo tebe!Nekje se ne postaviš kot je treba. Tar_Mar hey jest bi tut mela eno vprašanje za tar_mar-ja...zanima me, kako bo na ljubezenskem področju...bom spoznala koga novega ali bom našla kar iščem pri kom ki ga že poznam...se bo to zgodilo v bljižnji ali daljnji prihodnosti... ...že v naprej najlepša hvala za tvoj odgovor tar_mar, pa upam da nisem preveč obsežno postavila vprašanja. Zaenkrat boš iskala in izbirala! Imaš namreč kar nekaj izbire. torej dobro izberi! veš se ti bo pa lepo godilo, ko boš izbirala! Tar_Mar Hojla Tar Mar, mene pa zanima, ali se nama bo s fantom v bliznji prihodnosti uspelo osamosvojiti (nekako načrtujeva v roku meseca ali največ dveh)? V mislih imamva svoje stanovanje (vzeti v najem), kar pa pomeni da bi oba morala dovolj zaslužiti da bi nama to uspelo... Najlepša hvala za tvoj trud vnaprej! Pa lep vecer oz. konec tedna p. JA zelo lepo vama kaže. Kar srečo vama želim.A veš da bosta zmogla tudi prigodke, VENDAR RES BO ZELO TESNA. Mislim, da vam bosta vseeno pomagali "malo starši! Korajžno naprej! TAr_Mar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tar_mar 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Tar mar, HVALA za odgovor! Spraševala sem glede ljubezenskega področja...in si odgovoril: obup in beda sem se dobro nasmejala temu odgovoru No, želim ti lep preostanek dneva, pa se morda pridem še kaj pofirbcat Veš včasih bi rad, da me bolj na šalo razumete in tebi je to uspelo. Delam namreč zelo hitro, in včasih napišem komu kašno direktno besedo preveč. Poglej, marsi kdo ne ve, kaj je vedeževanje! Ne bi sedaj razlagal na dolgo in široko. Vendar se pri svojem delo zelo razlikujemo glede pristopa. Če govorim o sebi, potem dam veliko na to, DA POMAGAM, RAZJASNIM, POVEM RESNICO IN GA S TEM POSTAVIM NA REALNA TLA - ČE JE POTREBNO, ALI POMAGAM NAJTI NABOLJŠI IZHOD IZ DANE SITUACIJE. V naših usodah, ki se prepletajo, je pa veliko dogodkov, ki se dogajajo na ta ali oni način. Sedaj ti bom obrazložil lep primer vedeževanja: Veš enkrat me je nekdo vprašal kaj se mi je zgodilo danes? Moj odgovor je bil PUNCA SVOBODNA SI RATALA IN ODPRLE SO SE TI MOŽNOSTI ZA NOVE IZREDNE USPEHE.Ona odgovori: NE NI RES, DANES SEM SE RAZŠLA S SVOJIM FANTOM! Veš, ona je videla tako, da bi ji jaz moral povedati da se je razšla. Veš karte so pa pokazale, da so se ji odprle možnosti za študij, službo in ni več potlačena, ter bo uspela v življenju.In res uspela je od takrat. Veza jo je priklenila in zvezala, tako jo je fant držal in oviral.Sedaj se velikokrat slišiva in bereva. Obvezno mi pripiše. Se bom potrudila, da te razumem! Torej, tako je to. Se še BEREMO! Vaš in tvoj Tar_Mar jao! tar mar plis, ce mi lohka pogledas u karte glede necesa:nekaj sem slisala, kar mi ni usec (na področju)... prosim prever ce je to res, ker lahko zelo vpliva na prihodnost prosim! hvala Vse je OK, celo veliko veliko ljubezni. Nič ne skrbi. Celo v avanturo se boš podala z njim. Tar_Mar Zivjo, sem cisto nova tuki, pa bo to moj prvi prispevek ... Ne vem kdo tuki šloga, ma lahko sloga tudi meni? Me zanima kako bo z mojo sluzbo v blizni prihodnosti ... Kaj pravijo karte?Hvala!!! Kaže se ti ena velika pomoč nekega gospoda. Na njega računaj in se lahko zaneseš. drugače imaš pa stanje stabilno! Tar_mar Tar mar a lahko se zame pokukaš v karte? Neka oseba mi ne gre iz glave pa me zanima a bom mela kej srece pri njemu ali ne? Pa če lahko pogledaš še kuko mi kej kaže v v ljubezni na splosno- a pride ksn frisn ? Hvala! Izbija ga iz glave ker bi znala IMETI RESNE PROBLEME S TO OSEBO!Svarilo vzemi resno! TAr_Mar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tar_mar 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ojla!Mene pa zanima kaj naj naredim z najino zvezo! Skupaj sva že šest let, zadnjo leto le še krpava najin odnos. Zdi se mi , da vztrajava po nepotrebnem, da nobeden od naju nima moči končati to vezo. Res ne vem več ali se splača vztrajati ali naj začneva vsak zase čisto na novo?Kaj mi svetuješ ti? Je on pravi moški zame, ali me nekje čaka nekdo drug? Je on ljubezen mojega živlenja? Kaj on misli o najini zvezi ali samo čaka da jo jaz končam? Rada bi vedela ali se splača vztrajat in ali naju v prihodnosti vidiš skupaj?Hvala za pomoč!lp Vidva imata pa res pestro. Veš vsak druga karte je kot bi mi rekli v tarotu zelo pozitivna in vsaka druga zelo negativna. Torej zvezo sta pričela z nekšnimi radostmi bolj z seksom, kot čustveno in to vama je dajalo zadovoljstvo, vendar je "vajina ljubezenska" kondicija nagglo upadala in stagnirala. Dobro pa stojta premoženjsko. Zaenkrat vaju čakajo prepiri, razočaranja, in izgube. Le vedežujem. Če vprašaš za moj osebni nasvet ti svetujem, da ne narediš prvega koraga v smeri negativnega, ker boš vse posledice trpela. Oglasi se še kaj večkrat Tar_Mar El Nino, je mozno, da tudi meni vrzes karte? Ne vem samo, katere podatke rabis. Sporoci prosim. Pa lep dan zelim vsem skupaj ZA cečetek ti bom napisal, da se rada zabavaš, si pred nekašnimi odločitvami, ter si bolj študiozen tip. Se slišiva. Nobenih podatkov ne rabim. Le vprašaj - vendar vprašaj jasno in karatko! Tar_Mar tar_mar,pozdravljeni!prosim,če bi se še meni malo pogledalo,zanima me namreč ljubezen,kako kaže imam sicer loverja na drugmu koncu EU,pa zdej prileti domov,sicer samo za tri dni pa me zanima a se mi sploh še splača ga čakat pa upat na njega...a ma mogoče on kako drugo tam,ker je na trenutke čudno,ko mi ne odgovarja tako redno kot ponavadi..jaz sem devica on je lev pa eno leto je mlajši...in če me mogoče kaj čaka v sloveniji v prihodnosti...hvala lepa Dajta si čas. Po kartah sodeč je vajina zveza dobra.On sicer dela nekje na visokem položaju. KAže se mi ena blondinka. A si to ti? Tar_Mar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Tar mar, hvala za trud.Zanima pa me, ce se bo moja mama v kratkem kam selila.Mogoce nakup ali gradnja hise. Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 tar mar,mam en hud problem. sem ti vprašanje poslala na zasebno sporočilo. Zgleda, da mi vedno mora iti nekaj narobe... klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shanaia 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ojla vedezevalci... Sem se odlocila, da kar vprasanje postavim. El Nino...Tar Mar... Kdor pac ima malo casa Rojena sem 5.10.1979 v Lj. Imam tri leta starega fantka, s partnerjem živiva skupaj v hiši njegovih staršev. Imava sicer preurejeno polovico hiše, svoj vhod... ampak ne morem nehati bežati in se izogibati tašči, včasih tudi tastu. Čutim, da sta močan razdiralni faktor v najini mladi družinici. Tašča ima še vedno močan vpliv nad svojim sinom, zdaj edinim. Starejši je storil samomor, ko je bil star 15 let. Seveda je to močna preteklost, vendar živeti je potrebno naprej. In jaz ne smem pustiti, da našo srečo kratijo drugi, četudi je to njegova posesivna mati. Kako nam kaže? Bomo kdaj odšli in si ustvarili svoj mir? Rada bi imela še enega otroka. Vendar sem v tej hiši neprestano pod stresom in ne najdem miru. Posesivno se obnaša tudi do mojega otroka in mi je neprestanik kompenzacij in tudi bitk dovolj. Kako mi kaža v sedanji službi s kateri sem sicer zelo zadovoljna? Se mi kaže še en otrok? Bova s partnerjem (2.3.1978) premagala ovire skupaj? Omeniti še moram, da sva imela v zažetku tega leta hudi krizo, katero sva skoraj končala z razhodom. Kasneje sva se pobrala, moč nama je dajal otrok, kateremu skušava omogočiti srečno in brezskrbno otroštvo. Načeloma se nikoli ne prepirava pred njim, vendar vem, da otrok še bolj intenzivno čuti energije. Sicer se tudi prepirava malo...in si želim, da tako ostane. Hvala za nasvet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 (lubenica @ 27. Sep 2006, 17:36) tar_mar,pozdravljeni!prosim,če bi se še meni malo pogledalo,zanima me namreč ljubezen,kako kaže imam sicer loverja na drugmu koncu EU,pa zdej prileti domov,sicer samo za tri dni pa me zanima a se mi sploh še splača ga čakat pa upat na njega...a ma mogoče on kako drugo tam,ker je na trenutke čudno,ko mi ne odgovarja tako redno kot ponavadi..jaz sem devica on je lev pa eno leto je mlajši...in če me mogoče kaj čaka v sloveniji v prihodnosti...hvala lepa Dajta si čas. Po kartah sodeč je vajina zveza dobra.On sicer dela nekje na visokem položaju. KAže se mi ena blondinka. A si to ti? Tar_Mar ojoj,nisem bjonda ampak rjavolaska,in na visokem položaju je moj bivši tle v sloveniji,ki pa mi sicer zdej neki uletava,pa se še dobiva ampak mi ni za resno vezo z njim,je starejši od mene 12 let,ta za katerega sprašujem pa je poklicni nogometaš... hvala vseeno za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Tar_MarJA zelo lepo vama kaže. Kar srečo vama želim.A veš da bosta zmogla tudi prigodke, VENDAR RES BO ZELO TESNA. Mislim, da vam bosta vseeno pomagali "malo starši! Korajžno naprej! TAr_Mar Hvala Tar Mar sej tesno je vedno na zacetku, sam ni ga cez svoj mir, tud ce mas pra eurov manj A lahko se nekaj vprasam. Moj fant nima slovenskega drzavljanstva pa mu je zato malo težje sluzbo iskat. A lahko pogledas a bo najdu redno sluzbo? ce interpretiram tvoj prejsnji odgvor (na tesno) zgleda da bova bolj od moje zivela nekaj časa... Hvala pa en lep konec tedna zelim!p. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Zaenkrat boš iskala in izbirala! Imaš namreč kar nekaj izbire. torej dobro izberi! veš se ti bo pa lepo godilo, ko boš izbirala! Tar_Marhvala za odgovor! se že veselim izbiranja Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alfica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Hojla! Tudi jaz bi imela par vprašanj, če lahko. Zanima me moževa služba. Kako se bodo obnesle spremembe, ki jih doživljajo v službi in kako se bo to rešilo za njega?Hvala in lep večer! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katia 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 No še jaz bi rada vprašala neki. Zanima me kaj bo z mojo ljubeznijo oziroma ali je ta fant s katerim se trenutno neuradno sestajam pravi ali ne? Aja pa še šola... hvalalp Katia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Tar mar živjo! Sicer me že dolgo ni bilo na forumu , sem pa včasih kar pogostokrat vprašala sem, kako in kaj in zdaj se prvič obračam nate, da mi pogledaš malo, kaj se dogaja z mano in mojo ljubeznijo - namreč, nisem sigurna ali bova uspela prebrodit to neugodno situacijo in ostala skupaj, ali se bova sesula? Hvala, za karkoli že! C xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.