Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

in sixty seconds....

kar kmalu bodo bobni, z mal ljubezni in potrplenjaa..... pol pa  :onfire:

wou x:Xx

mislim, da naslednji mesec, ....ful dobre karte x:Dx

sem bila prej v kinu (School of Rock :onfire: ) in sem zdaj spet...malo...psihično razgaljena :inocent: .....sej veš: bobni x:Dx

hvala, car si x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Hehe, aha pol to bo najbrž to, hja sem videl take karte sem si mislil čist te razganja...., hm točno ta film mam na disku pa še nisem pogledal.... hvala ( x:Xx ) grem jaz tole gledat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Cosmic tisto z drugo žensko... je dokaj vmes med ja in ne, mrbit kaka bivša, s katero nista več skupaj, pa o tem noče govorit pol in to, mrbit je tole, nevem..., kaj se ti zdi?

mozno bi blo .... ne vem :sori: , vem za eno, ne vem pa kolk je aktualna, lahko, da je preteklost, lahko pa tudi ne xnckrivx

x?x Sam se neki... A bo sploh se kaj med nama, glede na to da se s "tehtnico" vse lepo razvija in glede na to, da je s tem vse neki v oblakih? x?x

:wub:

heh, meni je ful dobr....pravo vzdušje....res kul x:Dx

pa tisti bobni...... :2src:

Kako ti bo šlo ju3 na kolokviju x?x

Jutri je več al manj vseeno hehe, najbrž kul, v četrtek je važno..., hm hja sem pogledal filmček ;) tisti bobni, hm mrbit ti je bobnar všeč? nevem film mi ni bil všeč, preveč napihnjen glavni igralec pa to..., pa tko muska ni bla ravno nevem kaj k sem enga tazga zdownloadal, pa še v nemščini je bil dialog... uhjej xrolleyesx no ja vidim da me čaka stranka ;)

Cosmic, bo še velik med vama, vsaj kratkoročno, pol bo s tehtnico....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

uh kaj naj recem .... prvo mi je slo skoz glavo yesssss xokkx , pol "o my god, stala" :wOOt:, se bl pol pa .... xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx ....

Nino, hvala! :kiss: :kiss: :kiss:

Se kaj javim .... ko se bodo stvari spet kaj zakomplicirale x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Hehe, najlepše je ko gredo stvari narobe..., ko dežujejo z neba kometi, sredi jasnega udari grom, ko ti malco požre orangutan, pogledaš tiste oči in si misliš, "God I Love You!"... haha tole je pa moja najlepša misel danes.... bom mel mal za podpis.... ;) sicer pa mišljena na tovjo štalo z temi dvemi...

bom komentiral sam kar lahko ;) fiziko, sem trenutno na faksu, name piha mrzla klima.... (počutim se kot doma na burji)..... no torej kristalkain "jutri bom morda vprašana fiziko" x;)x to bo en fizik vesel.... zicer znaš... x:px ka pa boš prašana?

Klavdija... žal je vsakršna reč kot je npr šloganje v rač učilnicah prepovedana, tako da sorči, zvečer ko pridem domov s kolokvija....

Cathy ;) ne tolk pretiravat...., :8):

Hojla!

Tolk sem žalostna - nimam pojma kaj je to - al sončni mrk al zato ker me moja (kao usojena) ljubezen ne pokliče x?x ? El Nino daj pls poglej kaj karte pravijo glede ljubezni in razvoja mojega romantičnega življenja. Kot da sem na mrtvi točki...

No pa prijeten večer "forumcem" x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

bom komentiral sam kar lahko ;) fiziko, sem trenutno na faksu, name piha mrzla klima.... (počutim se kot doma na burji)..... no torej kristalkain "jutri bom morda vprašana fiziko"  x;)x  to bo en fizik vesel.... zicer  znaš...  x:px  ka pa boš prašana?

sem bla vprašana x:Dx x;)x učitlca si je listke izmislila in pol pač vlečeš....eno vprašanje iz astronomije (se je malo skoz vidlo...Sončev in lunin mrk...to sem pa mela za referat x:Dx x:Dx , ampak sem vseeno malo zamešala... x:Dx ) in pa vzporedna vezava porabnikov........najprej diskusija o tem, pol pa še par računčkov......in štiri. če pišem pet mam pet, če štiri, pa štiri x;)x bom vidla.... :inocent: se bom čez prvomajske učila x:Dx x:Xx

Hm klavdija !!! tokrat bo naredil velik boljši vtis, prihaja z dobrimi nameni popravil bi rad pa to...

Cathy mislim da nauš vztrajala, čeprav bi bilo to morda dobro.... tak pač je, stati inu obstati bi reku franc rode ;)

ahja pa vprašanja lahko kar naprej furaš, sam tisto s komplimenti ne pretiravat... jaz pa dabest šlogar.... :8):

Pixy, dober večer tudi tebi ;) praviš da je tvoja kao usojena ljubezen, hm ne kaže tolk slabo tud meni sam bo treba pa kaj narest v prihodnosti, moja "neusojena" mi tud nič ne piše :C: ampak ni zdaj bit preveč slabe volje zarad tega..., če pač ni pač ni mrbit ni mel časa... kaj pa če bi ti njega poklicala? ehja, drži se.... xsrcx s tabo...

Kristalka;) huhu :2src: fiziko štiri kako ponosen ;) hm no čak mal a pet bi rada.... poredna punca...., diskusija računčki, hm kaj tisto k si pomešala je blo narobe? hm jao jao.... če maš kako vprašanje (najbrž ne) v zvezi s fiziko... jaz sem vedno na voljo.... dokler ne prideš na FMF (fakulteta za matematiko in fiziko) in vprašaš po kaki resni zadevi... pol pa tud jaz xnckrivx

Cao Nino, spet jest x;)x

dej plis se enkrat vrz karte zame...zanima me pa moja zdejsna veza.Se stvari tolk komplicirajo, da sploh ne vem vec kako in kaj. Mam tud jest filing, da sm obstala nekje, pa ne vem kako naprej. Je vse skupi podobno aprilskemu vremenu :V: A nama bova ostala skupi, al je zdej cas, da si receva adijo?

Hvala ti x:)x

hm ne kaže tolk slabo tud meni sam bo treba pa kaj narest v prihodnosti, ... kaj pa če bi ti njega poklicala?

El Nino fajn, da ne kaže tolk slabo x:)x , ampak narest neki... a si upam x?x. ja sej sreča je na strani pogumnih, amapk... bomo vidli kaj se bo razvilo.

čau xDDx

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

v tem muhastem aprilskem času , se tudi jaz počutim nekam "čudno " v časih.

El nino mogoče mi lahko malo pomagaš tudi ti x;)x da se otresem teh dvomov oz. jih mogoče še celo povečaš xrolleyesx

---- zopet se v moje misli vrača fant, hja ljubezen iz preteklosti in tut lepa veza. a nevem kako daleč naj grem, mu lahko zaupam, govori resnico? a se hoče le pozabavat, hja saj velja za kr za "..." no povej mi El nino, kako ga vidiš ti? Jaz sedaj fanta nimam.

Lep pozdrav in lepo se imejte v tem "muhastem" aprilsem času

El Nino, če si mi pa napisal tako lep odgovor!

No ja, drugi je malo manj lep, hmm :wub: ampak mogoče bom bolj pasivno vztrajala. Kar se ljubezni tiče, namreč nimam jeklenih živcev... rada imam stvari pošlihtane. Sicer pa sem jaz večji problem in ne moji fantje...

Hvala vseeno, če se ti bo pa dalo, pa mi še kaj povej o nama... :inocent: :2src: x:Ix

ej, El Nino krasen si. Si mi vzel malo strahu.

Sicer negotova sem še vedno. Ma zadnje čase se mi je zdelo bolj pametno končati še prej preden je prišlo do srca.

Tokrat pa je prehitro prišlo do srca. Upam, da ne bo tako hitro tudi izpahnelo,...

klavdija

Pozdravljeni vsi tudi tukaj.

Hvala za vsak odgovor, ki mi ga bos napisal.

Zanima me denarna situacija - moja in mozeva skupaj..

Kako bo z narascajem?

Moje zdravje...

Trenutno sem z zivljenjem zelo zadovoljna in me zanima, ce bo tako tudi v bodoce.

Hvala, Ska-vi

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...