Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

TAR MAR samo še eno vprašanje potem ti pa ne težim več....

ali naj grem delat preko študentskega servisa zaenkrat ali naj počakam na redno službo??? Trenutno imam finančno stanje malo na psu....kako kaže???

Najlepša hvala....S spoštovanjem

Deli na socialnih omrežjih

Hey Tar_Mar!

Jaz bi pa tudi imela nekaj za povprašat-če te lahko prosim. In sicer, ljubezen: ali je ta, ki je sicer daleč "ta pravi" al je to bolj neka friendship zadeva? Oz, bi še dodala, kako mi na splošno kaže v ljubezni?

Pa še malo bolj službeno-šolske zadeve me zanimajo: ali mogoče vidiš kakšne premike, kakšne zanimive projekte in mogoče tudi tako potrebovani cekinček?

Hvala ti in srečno!

Hojla!

Spet jaz.Pravkar sem izvedela nekaj stvari o mojih starših,predvsem o svojem očetu.Ali mi lahko pogledaš prosim, kako jima kaže? Bosta še ostala skupaj? Kako je z očetovo službo? Upam, da mi boš odgovoril. Res bi bila zelo vesela. Hvala in lep večer še naprej!!

(popravljeno)

Lep pozdrav!

Vidim, da ste spet aktivni na tej strani ali pa mene ni bilo tako dolgo :).

Imam vprašanje:

Kako mi kaže kaj na ljubezenskem področju v prihodnosti? Kdaj bo prišel Mr. Pravi in kako ga bom prepoznala?

Hvala za odgovor.

p.s. : kakšno priporočilo? se moram tudi jaz kaj spremeniti?

Popravljeno -> SLIVA

Pozdravljen!

Sem že pred časom pisala El-Ninu, pa mi, žal, ni odgovoril, pa na os, pa še vedno nič... :C: :sad:

Prosim, prosim,...

Ali bova z bivšim fantom še kdaj skupaj (kdaj) ali je zadeva zaključena? :wub:

Ali se naj lotim posla, ki ga imam v mislih? :?:

Full hvala. :flowerface:

Bom odgovoril samo tistim, ki niste pisali tar mar.

Sliva, mr. pravi bo prišel prepoznala ga boš po tem kako se premika, kako miži na eno oko kadar je treba in pazi, da so stvari lepo v ravnovesju, sama lahko pri tem veliko narediš, najprej malo razmisli kaj je tisto zaradi česar je tvoje ljubezensko življenje obstalo na miru in spravi stvari v pogon, začni migat usmerjaj svoje misli v pravo smer in jim sledi.

Monstermouse... žal nisem imel časa, so pred nedavnim sem imel izpite na faksu... ti pa odgovorim zdaj če ni prepozno? :) zadeva še zdaleč ni zaključena... :D pokliči ga čimprej pa se kaj pogovorta, še zdaleč ni tako slabo, kot si misliš in bo spet prišel vajin čas :) srečno!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Diana, večji preboj se ti obeta v ljubezni, nekaj povsem novega, v šoli lepo pridno ob pomoči kolegov/kolegic- tekoče, morda ti kapne kak denar v žep, tako za po poti, res ti ne bo hudega :D dobr ti gre...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:P ko si napisala tlele rahlo poženščen :D sem se spomnil kako si lepila gor slikce od "HIM" :P k so tko namazani pa tko rahlo poženščeni hihi :D mrbit so pa taki tvoj type... :) hihi :D

Čao.

El Nino a te lahka še jaz prašam neki?? A bi mi pogledu kaj bo z mojo ljubeznijo kej, pa službo? Pa zelo me zanima kaj bo z enim fantom s katerim se občasno dobivam...a bova kdaj skupaj uradno al ne?

Najlepša hvala za odgovor že v naprej... x:)x

lp Katia

Pozdravljen Tar Mar

Najlepse se ti zahvaljujem za odgovore. Vesela sem, da si si vzel cas tudi zame. Glede previdnosti v zakonu... razumem. nekoc sem bila pri vedezevalki v Postojni, mislim, da je bila Stanka. Prepricala me je prijateljica, saj jaz vecinoma vedezujem iz germanskih run (oz. se se ucim; sebi pa ne morem slogat) in sem bila skepticna glede kart. Gospa je zelo hitro govorila in sem pol stvari skoraj preslisala. Mi je pa povedala dolocene stvari, ki se zelo ujemajo s tvojim odgovorom. To mi je govorila takrat, ko se nisem imela otroka in sem na vse skupaj ze malce pozabila. Sama pri sebi cutim, da tako kot je, ne bo ostalo. Vendar se zacenjam zavedati, da me je strah spremembe. Ki pa je edina vecna. In tudi to mi je vedno bolj jasno, da je prisel cas...tisti cas, ki ga ze dolgo prestavljem v daljno prihodnost. Cas za odlocitev in akcijo.

Hvala se enkrat

auauau, tarot mi je povedal, da danes ne bom nardila prve pomoči. bomo vidli, če to kaj drži.

testing. karta:

http://www.lelandra.com/rwsclones/waite5cups.jpg

v drugem poskusu, dissapointment po narobe. 5 OF CUPS (12 points possible) . :sad:

ah,bo že, komi čakam da zabluzim. :!!:

Zdravo!

Ta karta ne govori o "aktivnem neuspehu". Ta karta se nanaša na "psihično počutje" kjer je odražena želja, misel, volja, oziroma razmislek ali dvom. Poglej Mož je obrnjen v preteklost in misli, da ne bo uspel, vendar dva keliha mu še vedno stojita in "sta aktivna in v sveri "prihodnosti". Torej boš uspela vendar tesno!

Tar_Mar

Tar Mar lp!

Lahko vprašam, kako kaj meni v tem trenutku kaže v ljubezni :inocent: se je nekaj stvari obrnilo od nazadnje x:)x

Me pa zanima tudi služba, kako kaj na tem področju, kdaj bo čas za odit od tu, ker me muči že neki časa pa sem si zadala še par mesecev, a bo mučno dokler bo še trajalo in kasneje če se mi bo odprla kaka fajn nova zaposlitev?

Hvala xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Tar_mar!!

Dj poglej še men v karte za službo..Kako mi kaže ??

100x hvala.. xsrcx x;)x x:o)x

:vragec:

ti jst kr brez kart povem....pondelk se blizha x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Tar_mar!!

Dj poglej še men v karte za službo..Kako mi kaže ??

100x hvala.. xsrcx x;)x x:o)x

Nimaš tako hude situacije.

Stanje je tako kot je, le da boš morala urediti kar PRECEJ URADNIH ZADEV ALI PAPIRJEV za službo.

Nato s eti pa kažejo kar pozitivne lepe spremembe.

Veš kar dobro ti kaže, TOREJ KORAJŽNO

Tar_Mar

Zdravo!!

Moje življenje se počai iz dneva v dan bolj sesuva...Prosim, naj mi kdo pove kdaj bodo tudi zame prišli boljši časi?? :C:

Hvača za odgovor...

Katia

To ti misliš da te si sesuva. Sploh ni tako hudo kot misliš. Tvoj problem je v tem, da s eboš morala stabilizirati oziroma morala boš zadeve resno vzeti s seboj v svoje roke, ter jih dobor premisliti.

Na dolgi rok se ti bo to obrestovalo!

Malo merkaj kako voziš, ali parkiraš če pa nisi voznik pojdi čez cesto na prehodu za pešče, da ne boš imela opravka z policijo in po nepotrebnem kakšna kazen ali opomin ter pokvarejn dan

Tar_Mar

Tar Mar lp!

Lahko vprašam, kako kaj meni v tem trenutku kaže v ljubezni

V ljubezni ni sprememb le kaže ti da se spalča včasih, malo bolj razdati, kar ti prinese dobit.

:inocent: se je nekaj stvari obrnilo od nazadnje x:)x

Me pa zanima tudi služba, kako kaj na tem področju, kdaj bo čas za odit od tu, ker me muči že neki časa pa sem si zadala še par mesecev, a bo mučno dokler bo še trajalo in kasneje če se mi bo odprla kaka fajn nova zaposlitev?

Ni še nič novega na vidiku. Trenutno te pa zelo izkoriščajo kot vidim. Vendar te nekdo kar nesramno napada v službi ali ti dela za hrbtom.

Trenutno te razumejo le v družinskem krogu!

Tar_Mar

Hvala xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...