Sophie 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Pozdravljeni! mene zanima, ali se mi obeta kaj zanimivega v ljubezni... lnf vedeževalnica...super ideja hehe...vidim da se ponavljajo podobna vprašanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Ni še nič novega na vidiku. Trenutno te pa zelo izkoriščajo kot vidim. Vendar te nekdo kar nesramno napada v službi ali ti dela za hrbtom.Trenutno te razumejo le v družinskem krogu! Tar_Mar res je! V zadnjem času pa je odnos z mojim šefom tako na psu, da bi že danes rekla adijo, če mi nebi blo treba živet niti govorila ne bom kako se obnaša, kot da sem konzerva sredi ceste, da jo brcne kadar se mu zljubi ...če je sploh vredno trpet to al bi blo boljše mal slabi živet par mesecev pa si najt kaj boljšega tekom časa prekleti ego booster ljudje, kot da živim zato da nekdo noge v mene briše :xx!: Mami podpira, sej mislim da bi mi pomagala če bi ostala brez joba, čeprav raje vidi da še mal potrpim dokler res ne najdem kaj boljšega, živet je treba ane - od zraka ne gre Hvala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TLP2844 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Čau,me zanima sledeče.... Ali bom prodala neke nepremičnine, kaj kmalu ali ne? Moja sedanja veza s fantom,kako bova,kaj on čuti do mene,pa kako bo on uredil neke uradne zadeve z bivšo,glede otrok...kdaj se bodo umirile njegove zadeve! Kako bova pa z mojim bivšim komunicirala naprej,oz.kako naj se obnašam,delam da bo ok za vse tudi za najinega otroka? Ali bom živela v tem kraju ali bodo kake spremembe,če bodo me zanima kdaj? Aja,pa še služba,ali naj rečem za večjo plačo ali kaj? Hvala za trud,lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Nimaš tako hude situacije.Stanje je tako kot je, le da boš morala urediti kar PRECEJ URADNIH ZADEV ALI PAPIRJEV za službo. Nato s eti pa kažejo kar pozitivne lepe spremembe. Veš kar dobro ti kaže, TOREJ KORAJŽNO Hvala za hiter odgovor. Res nimam neke hude situacije v službi,sam me vseen skrbi, da mi slučajno ne bi podaljšali pogodbe..Tvoj odgovor me je full razveselil,upam,da bo res tako.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2006 Katia, hm služba, neke novosti se ti obetajo mrbit ti bo postala kaka služba zelo všeč al neki, spremenila boš pogled na vso zadevo... malo manj se boš sekirala bolj ti bo jasno zakaj se to dogaja kar se.... kar se ljubezni tiče s tvojim nesojenim fantom, pa ne kaže tako lepo, težko bosta postala uradni par, vse preveč je zadeva povezana z egom, premalo je tistega pravega tu... če ti bo uspelo ti bo skozi lastni trud veliko željo in veliko dela za to željo... ni nemogoče je pa zelo težko, ne vem kak je ampak imam pomisleke o njem. Leylka, kar pogumno, dogodek ki te je tako zmedel preveč zaposluje tvoj razum, čustveno je zadeva zelo preprosta veliko bolj kot si misliš, sledi svojemu srcu in svoji intuiciji ter ju pogumno ubogaj, pa boš premostila te težave ki se ti porajajo v umu. Tanči... hja to je več ali manj samo vprašanje, če si spet želiš preteklosti ali ne, potrudita se pa bo... načeloma pa kar je mimo je mimo imata pa najlepše možnosti, v sedanjosti, da obnovita vezo brez truda žal tu ne bo nič... Sijezvezdica, a mi prosim napišeš vprašanje, preden js najdem kaj na prejšnih straneh... bo noč... aha sem našel... hm prevarana da ali ne ... hm ne bom rekel ali si bila prevarana ali ne, se mi zdi nesramno vohunit za nekom tako s kartami, sploh k mrbit te je samo v mislih prevaral ali pa še to ne in če mi pokaže, da da pa se potem skregata zarad tega nočem nositi te odgovornosti če pa najdeš kak konkreten dokaz prav... kako naprej nevem sledi intuiciji, kartice so zelo lepe, zato sumim da te sploh ni prevaral, če te pa je pa pač ravnej kot želiš ne bo grdo. Enapačtaka, v ljubezni se ti kaže veliko sreče novih začetkov, prakitčno vse lahko dosežeš sedaj in v bližnji prihodnosti predvsem pa boš imela srečno roko pri izbirah kr tko naprej vse je dobro... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 El Nino,vidim da si tukaj.Poglej v karte in jih vprašaj, kaj bo naredil levček, ki me je razočaral z neresnostjo in ali je bil njegov OPROSTI iskeren ??? Se boja vil jutri??? Hvala. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Jst bi pa se enkrat naslovila vprasanje, pa mi je super kdorkoli odgovori, ker ste itak vsi pravi mojstri tako, da ce smem, naslavljam se enkrat isto: Ljubezen: ali je ta, ki je sicer daleč "ta pravi" al je to bolj neka friendship zadeva? Oz, bi še dodala, kako mi na splošno kaže v ljubezni? Pa še malo bolj službeno-šolske zadeve me zanimajo: ali mogoče vidiš kakšne premike, kakšne zanimive projekte in mogoče tudi tako potrebovani cekinček? Thnx a lot! Pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Biba_ 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Pozdravljeni vsi ! A bi mi lahko eden prosim malce namignil, v kakasno smer se bo razvil moj odnos s fantom? Trenutno sva na taki tocki, da je na njem, da mi pove, kako naprej. Ce bova se skupaj ali ne. Zanima me, kaksna so njegova custva do mene v resnici? Me ima res rad in je problem samo v tem, da je bil v preteklosti velikokrat prizadet in ga je zaradi tega strah ali kaj? Kako se kaj kaze najina zveza v prihodnosti in ce sva za skupaj? In ce se bo odlocil, da sva za skupaj, kdaj bo dobil sluzbo v mojem kraju, zato da se bova lahko veckrat videla. Ker trenutno se greva zvezo na razdaljo in se vidiva bolj redko in je kar tezko, ker ne mores niti normalno komunicirati s clovekom, ko bi zelel. Hvala za pomoc in odgovor, bom zelo vesela, ker me to ze nekaj casa muci in ne vem, kako naprej in koliko casa bom se imela zaupanje, pa kljub temu da vem, da tisto, kar se bo zgodilo bo prav. Hvala, Biba* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Lepa hvala El Ninu za odgovor, zelo sem bila potrebna česa vzpodbudnega. Upam, da bom prav izbrala in da bom od pravega izbrana. To si želimo vsi...je tako?...tudi, ko listje že dobiva pisane barve. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alfica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hojla!Ali mi lahko Tar mar, ali pa El Nino, pogledata prosim, kako bo z mojima staršema in njunim medsebojnim odnosom? Prosim!! Lahko kako pomagam? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sijezvezdica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 El Nino,hvala. Nekaj je bilo ali še je,ker sem našla ljubezenske sms-e in kar je najhuje partner molči oz se noče o tem pogovarjat,mene pa peklensko boli in nevem kako naprej. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TANČI 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 El Nino najlepša hvala za te besede! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TANČI 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Še nekaj me zanima!A on sploh čuti še kaj do mene? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
violeta 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 A se kdo ukvarja z vedeževanjem tukaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ponujajo mi novo del. mesto.Novo delo izključuje opravljanje dosedanjih nalog,a dosedanje delo je po izkušnjah dobrobit za ponujeno delo!Ni mi jasno čemu mi ga ponujajo:kaj pravijo karte? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajček 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ojla mene tut zanima ljubezen! zaljubljena sem v nekoga in me zanima če bo kaj iz tega!Najlpša hvala! Zmajček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katia 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 El Nino hvala za odgovore....upam, da mi bo ratal tuki ampak vse bolj se mi zdi, da ni vredno se tolk trudit zanga.....hvala še enkrat.. Lp Katia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tar_mar 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ponujajo mi novo del. mesto.Novo delo izključuje opravljanje dosedanjih nalog,a dosedanje delo je po izkušnjah dobrobit za ponujeno delo!Ni mi jasno čemu mi ga ponujajo:kaj pravijo karte? To pomeni takole: Imel si jasne cilje, ki so te motivirali pri delu in si bil zelo uspešen. Glede na to da se ti kljub novim nalogam poonuja novo delovno mesto, še vedno ti ne kaže slabo, ker si preiskušen stra maček na tem področju in te bolj rabijo kot ne, vendar ti bodo na novem delovnem mestu še vedno nekateri skušali v hrbet, vendar ti ne bodo prišli do živega ker si zelo mobilen in te bo "bolj težko doseči". Malo te naj skrbi prrazporeditev ostalo bo pa v redu. Tar_Mar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 (popravljeno) Cau Nino,ko bos utegnil mi plizzzz poglej, ce bo kej novega v ljubezni, pa se za enga sodelavca s katerim se vedno bols razumeva, ceprov je trenutno oddan Thx, pa LP vsem!! xrosex Popravljeno 11. oktober 2006 -> ice Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 tar mar,danes sem žalostna. muči me neka oseba iz tujine. včeraj sem dobila pošto od te osebe, pa se mi zdi, da mu je bila taka muka naredit eno uslugo zame. a kaj kaže, bova se kdaj bolje razumela? ali je stik z mano le iz občutka dolžnosti? mi bo kdaj kaj finančno pomagal ali bom celo jaz kdaj morala skrbeti zanj?Prosim, poglej in odgovori. Hvala,Klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petraL 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Helou, kaj pravijo karte v zvezi z mojo službo po končani porodniški - to bo drugo leto začetek oktobra....? Z zanositvijo sem službo zgubila in bom morala iskat novo... Citiraj lp,Petra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AngelOfLight 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 hej! jst bi fuul lepo prosila ce lahko se zame mal v karte pogledas...sama ne znam preveczadnje case sem malo v dilemi...ne vem za kaksen fax bi se odlocila - mam medicino v mislih pa me skrbi ce bom zmogla ker tok studij traja...me zanima tut za ljubezen - me bo koncno poklicu? bi mogoce tut nekdo k ga mam sam za prjatla biu uredu?skratka hvala ze vnaprejlp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 To pomeni takole: Imel si jasne cilje, ki so te motivirali pri delu in si bil zelo uspešen. Glede na to da se ti kljub novim nalogam poonuja novo delovno mesto, še vedno ti ne kaže slabo, ker si preiskušen stra maček na tem področju in te bolj rabijo kot ne, vendar ti bodo na novem delovnem mestu še vedno nekateri skušali v hrbet, vendar ti ne bodo prišli do živega ker si zelo mobilen in te bo "bolj težko doseči". Malo te naj skrbi prrazporeditev ostalo bo pa v redu. Tar_Mar te karte so povedale to kar jaz skp spravljam v svoji glavi,,, kakšni so nameni teh ki me tja dajejo,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Lep pozdrav,prvič se javljam v tej temi. Rada bi vedela kako bo na splošno v bližnji prihodnosti. Al pa recimo kako bo z zdravjem glede na to da imam zadnje leto precej težav na tem področju? Pa kako bo z ljubeznijo..če bom dovolila komu da se mi približa (ker to je velik problem zame) Pa še glede uspehov..Trenutno sem namreč v iskanju službe in ne vem kaj naredit..ali sprejet katero od slabših služb,ki se ponujajo..ali čakati na boljšo? Hvala tistemu,ki mi bo odgovoril:) Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 A lehko prosim pogledas kajmi kaze v ljubezni? Hvala LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.