Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

kakšni so nameni teh ki me tja dajejo,,,

Ti, ki te tja dajejo so se zelo na hitrico odločili o tebi in te tudi zelo nahitro obvestili o tem.

Tako, da če sem iskren še oni sami ne vedo kaj bi s teboj, po kartah se še zadeva ni dokončno razpletla glede njihovega odločanja in te bodo "DALI NA PREISKUS" na to delovno mesto.

Zna se zgoditi, da ti na tem delovnem mestu ne boš tako, uspešen kot si bil, ker boš na koncu koncev moral potrpeti vse njihove muhe, ker "ti gre za preživeteje".

Zna se pa zgoditi, da boš po določenem času tvojega spretnega dela, sem jim tudi spretno izognil in jih napustil za vedno.

Tar_Mar

Cau Nino,

ko bos utegnil mi plizzzz poglej, ce bo kej novega v ljubezni, pa se za enga sodelavca s katerim se vedno bols razumeva, ceprov je trenutno oddan :cry: Thx, pa LP vsem!! xrosex

Nič novega. Vse po starem. Ta sodelavec. Ta sodelavec ima trenutno "zaklenjeno srce".

Tar_mar

Ojla mene tut zanima ljubezen! zaljubljena sem v nekoga in me zanima če bo kaj iz tega!

Najlpša hvala! Zmajček

Si pa res zaljublejna, si do ušes. Toda ta ki ga ljubiš, ti tega ne vrača v zadostni meri in se preveč sekiraš radi tega. Njemu je več, do nekaterih drugih stvari - ima neki hoby, ali dejavnost, na katero da več kot na ljubezen.

Morala, ga boš s starimi dobrimi metodami pridobiti zase, kot npr. na kašnem srečanju ga nagovoriti, iti z njim v kino it...

Tar_Mar

tar mar,

danes sem žalostna. muči me neka oseba iz tujine. včeraj sem dobila pošto od te osebe, pa se mi zdi, da mu je bila taka muka naredit eno uslugo zame.

a kaj kaže, bova se kdaj bolje razumela? ali je stik z mano le iz občutka dolžnosti? mi bo kdaj kaj finančno pomagal ali bom celo jaz kdaj morala skrbeti zanj?

Prosim, poglej in odgovori.

Hvala,

Klavdija

Zaenkrat ti kaže stanje tako kot je, nič boljše nič slabše, brez premikov. Zadeva je v popolnem mirovanju glede odnosov. Kaže da mu takšno stanje odgovarja.

Tar_mar

Helou,

kaj pravijo karte v zvezi z mojo službo po končani porodniški - to bo drugo leto začetek oktobra....? Z zanositvijo sem službo zgubila in bom morala iskat novo... :V:

Po končani porodniški se ti pojavijo čisto majni problemi pri iskanju službe. Te pa že zdaj boli glava če pomisliš na to.

Ja službo boš dobila nekje v upravi, ali državna slušba, ali na sodišču nekje na tem področju.

Kaže ti v redu.

PAzi, glej da boš dobo pripravila vloge za službo!!!. Lepo, se predstavi in napiši o sebi.

TAr_MAr

hej!

jst bi fuul lepo prosila ce lahko se zame mal v karte pogledas...sama ne znam prevec

zadnje case sem malo v dilemi...ne vem za kaksen fax bi se odlocila - mam medicino v mislih pa me skrbi ce bom zmogla ker tok studij traja...

Medicinine NE, mogoče kaj nižjega v zvezi z medicino, fozio, stomat. kemija in podobno. Razočarana boš kako te bodo sprejeli oziroma odbili na faksu.

me zanima tut za ljubezen - me bo koncno poklicu? bi mogoce tut nekdo k ga mam sam za prjatla biu uredu?

skratka hvala ze vnaprej

Kar se tiče ljubezni si pa oseba, ki zna zelo ljubit in se predati ljubezni. Zudi vživati znaš v njej. Vndar ne predaj se nekomu, ki tega ni vreden!!!. Počakaj še malo.

TAr_MAr

lp!

Deli na socialnih omrežjih

Lep pozdrav,prvič se javljam v tej temi.

Rada bi vedela kako bo na splošno v bližnji prihodnosti.

Al pa recimo kako bo z zdravjem glede na to da imam zadnje leto precej težav na tem področju?

ZDRAVJE IN TEŽAVE Z NJIM OSTANEJO. TI PA NE BO ŠLO NA SLABŠE. Izgleda da se preveč nerviraš in to vpliva na živce ter spodnji del notranjih organov. Manj živciranja, ne mastne hrane ter malo več počitka. Bodi čim več na soncu. Tudi pozimi.

Pa kako bo z ljubeznijo..če bom dovolila komu da se mi približa (ker to je velik problem zame) ;)

Seveda, čaka te DOBESEDNO ENA ČUDOVITA ROMACA, ki ti bo res čudovita.

Pa še glede uspehov..Trenutno sem namreč v iskanju službe in ne vem kaj naredit..ali sprejet katero od slabših služb,ki se ponujajo..ali čakati na boljšo?:)

Ja glede služb te pa kar "nategujejo" in ti obljubljajo na koncu pa nič. V roku devetih mesecev naj bi našla službo, če boš res intenzivno iskala.

OGalsi se še kaj, če kakšen mesec, bova videla, kako bo s službo. Bova to dala bolj vprvi plan.

Tar_Mar

Hvala tistemu,ki mi bo odgovoril:)

A lehko prosim pogledas kajmi kaze v ljubezni?

Hvala

LP

V ljubezni te bo nekdo kar malo skušal imeti zase, kar ti po povzročalo manjše probleme.

Tar_Mar

Tar mar, jaz se malo ponavljam, samo verjetno vedno napišem svoje vprašanje na napačen dan/stran...

Če si mogoče še na volji, bi lepo prosila za ti dve zadeve, ki jih kar copy-pejstam:

Ljubezen: ali je ta, ki je sicer daleč "ta pravi" al je to bolj neka friendship zadeva? Oz, bi še dodala, kako mi na splošno kaže v ljubezni?

Pa še malo bolj službeno-šolske zadeve me zanimajo: ali mogoče vidiš kakšne premike, kakšne zanimive projekte in mogoče tudi tako potrebovani cekinček?

Thnx a lot!

Pa pa

[quote name='tar_mar' date='15. Oct 2006, 14:27' post='724188

Tar_Mar

Nič novega. Vse po starem. Ta sodelavec. Ta sodelavec ima trenutno "zaklenjeno srce".

Hej, samo da te se vprasam, ce bo to "zaklenjeno srce" kdaj "odklenjeno" zame, sej ne da bi se rada vmesaval v njegovo zvezo, ampak vedno vec cutim do njega :inlove: . Full hvala pa lp

No matter where you go, your destiny follows you!

Tar_mar

A bi lahko prosim se meni pogledal, kako kaj kaze v ljubezni? Trenutno sva s fantom na eni taki tocki, da je na njem, da pokaze, kaj si zeli in kaj cuti do mene. Zanima me, kaj cuti do mene in ce sva za skupaj. Kako bo z zvezo v prihodnje?

Zanima me, ce je v njemu resnicno tokliko bolecine iz preteklosti kot cutim jaz in mu je zato tezko in je tak kaksren je do mene ali je kje drugje vzrok?

In glede njegove sluzbve me se zanima. Ce jo bo dobil kmalu, ker ni iz mojega kraja in se tako vidiva na 14-dni, kar otezuje zvezo in bi bila prav vesela, ce se preseli, da bova lahko vec skupaj x:)x .

Hvala za odgovor!!! x:)x

Lepo se imejte vsi xsrcx

A lahko prosim še meni pogledaš za ljubezen? A bo kaj novega, kaj resnega? Sicer sem se pa že skoraj sprijaznila s tem, da bom ostala samska. Verjetno to preseneča, ampak zadnji tip, ki mi je bil res vešč in sva imela veliko skupnega je pač poročen, meni pa ni do tega, da bi se šla trikotnik. Lepa hvala!

Hojla, a lahko please mi nekdo na spodaj zastavljeno vprasanje odgovori - mislim od vedezevalcev x;)x hvala x n :vio:

Hej Hoj x:)x

Tar Mar, mene pa zanima ce je na vidiku kaksna sprememba z mojo zaposlitvijo - delam sedaj, ampak sem na zacetku selekcijskega obdobja za novo sluzbo. To obdobje bo trajalo menda enih 6 mesecev - ce pridem v drugi krog. a mi bo uspelo?

Pa za fanta me tud zanima za njegovo sluzbo? a kaj kaze iz kart da jo bo dobil, ni nic dolocenega, je pa v iskanju x;)x ?

Hvala ful ze naprej x:)x

pozdravček xDDx

cao,

mene pa zanima nekaj v povezavi s sluzbo, prosili so me za pomoc pri enem projektu, pa sem rekla ja in zdej me je strah, da sem se prenaglila in da mi ne bo uspelo? kaj kazejo karte v zvezi s tem, projekt bo zazivel po novem letu??? x?x

aja, kaj pa xsrcx ljubezen xsrcx

hvala Tar_mar za odgovor,

čeprav sem še vedno malce žalostna. 30 let iskanja in upanja - da vidiš, da si v končni fazi čista nula za tega človeka. Se mi zdi, da je navadna egoistična svinja.

Sicer pa bi že čudež bil, če bi se meni kaj lepega dogajalo.

Klavdija

no...u bistvu bi se par stvari uprasala ker sem zadnje case mal zgublena...

kaj pa medcloveski odnosi? prjatli? druzina? zakaj vcasih nujno rabim ljudi okol sebe ucasih jih pa ne morem prenasat? tisto cakanje u ljubezni k je tar mar reku...to pomen da karkol se trenutno misl dogajat ni tapravo?

lp!

Živjo!

Lahko nekdo od vas pogleda v karte za eno mojo frendico? Nima neta, pa ne je prosila, če vprašam zanjo.

Zanima jo,

ali bo imela z bivšim še kdaj kakšno priložnost, da bi bila skupaj, ali je ta zveza pokopana za vedno?

In kaj bo z zvezo z M.-jem, ki se trenutno kaže na obzorju? Kaj resnega ali nič?

Lep pozdravček!

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pozdrav tar mar,

pa kje sem sedaj jaz, nekje na eni poti, kjer preveč razmišljam o ljubezni, ki je ni že več let in premalo o sebi, ki sem izgubljena?? Tako stanje je že kar predolgo, vsi me lahko prizadanejo?? Kdaj bom spet prava jaz s pravim človekom?? Težko vprašanje, pa hvala za morebitni odgovor!!

LP, Kuky

Tar Mar, lepo. x:)x

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Najprej lepo pozdravljeni po dolgem času!

Vidim da El Nino-ta spet ni! x;)x Drugače kako ste kaj? A se je sreča kaj obrnila vsem nam v prid x:px ? UPAM DA JA!

Sama bi rada, da mi nekdo malo glede ljubezni pove in sicer kdaj bom kakšnega dobrega, predvsem pa fajn tipa srečala?! xDDx Pa še glede bivšega me zanima, kaj se pač tam "kuha" - njegovi nameni, pa čustva!

Že v naprej se res lepo zahvaljujem za vpogled v karte!

En lep pozdravček iz deževne Primorske, pa obilo sreče vsem! x;)x

Mia

Tar_mar!!Morem ti napisat, da se je v službi res vse tako razpletlo kot si mi napisal, oz,kot si videl v kartah.So mi podaljšali pogodbo in tud pozitivno sem bla presenečena..

Super si :palec: xsrcx

No,če boš imel še kaj časa ,mi še prosim poglej v karte za ljubezen.Kako mi kaj kaže v bližnji prihodnosti na področju odnosov-osebnih seveda!!

Hvala ti!! xsrcx x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

ciao!

js sm enkrat že prosila če mi nekaj pogledate, pa ni blo odziva. bom poskusla še enkrat x:Ix

tar_mar tebe bi prosila če mi lahko pogledaš kako je na ljubezenskem področju. zanima me tudi kakšne namene ima določena oseba.

najlepša hvala. lep pozdrav! :8):

Pozdravljeni vedeževalci.

Prosim vas, poglejte kako bo z mano v naslednjem letu. Za to leto vem, da ne bo nobene spremembe, počutim pa se zelo bedno. Zanima me ljubezen (ali bo končno ločitev, mogoče kaj novega?) in za službo (bom končno v službi lahko izkoristila potenciale in bila za to tudi finančno nagrajena).

Thanx vnaprej !!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...