Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Dragi vedeževalci .... imela bi eno vprašanje in če boste imeli čas, bi bila zelo vesela, da bi pogledali v karte in mi sporočili, kaj vidite notri....

Moj problem...

Vpisala sem tretji letnik slovenščine na faksu. Danes sem zvedla, da mi računalniška firma daje priložnost, da se izkažem pri njih. Če bodo zadovoljni z mano, potem me bodo vzeli.

Že dalj časa sem mnenja, da sem zgrešila študij, saj me tehnologija veliko bolj zanima (računalništvo in podobno). Odločila sem se, da študij vseeno končam, ker... sedma stopnja je vseeno več kot pa le 5.

Toliko o meni. Sedaj pa vprašanje. Da se naučim osnov programa, mi bo to vzelo veliko časa. Recimo, da mi uspe in naredim dober vtis na firmi in me vzamejo. Pri njih se dela 8 ur in tudi več. Ali sem sposobna oz. imam šanse, da bi poleg službe naredila še faks?...... oz..... bi bilo bolje, da ostanem pri slovenščini in si najdem zaposlitev v tej veji (sem nepedagoška smer, tako da v razred ne bi šla.... )... ali je moja prihodnost bolj v tehnični stroki...?

Upam, da bodo karte kaj pokazale, da bi se lahko lažje odločila.

Hvala za čas in morebiten odgovor!

Tia

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Lep pozdrav!

Spet se oglašam po enem mesecu z vprašanjem glede ljubezni. Zadnjič ste mi napovedali eno prelepo avanturo. No in zanima me če je ta moški že v mojem življenju ali ne še. In pa bilokako podrobnost o njemu,če se le vidi (npr koliko starejši je od mene itd).

Hvala lepa :)

Love me if you dare...

:P hehe kdor čaka dočaka, tudi penzijo, ;) včasih pomaga če imaš dobre veze in kdo Ninču namigne, da me pogrešate v deževalnici...

Positiva, pa poglejva, kdo je ta tvoj moški, who dares to love you... :) torej starejši je od tebe... težko ocenim ker niti približno ne vem koliko si sama stara, ampak bi rekel tako vsaj pet let, če pa že ni starejši je pa vsaj precej umirjen razgledan pa moder... :) rekel bi da je precej ustvarjalen "voden" človek, nebi si upal napovedati kaj je po horoskopu ampak najbolj pogosto se mi pojavlja znamenje strelca, samo to je samo namig, ima službo ali nek stalen vir dohodka, :) hja no :P pozitiven dečko z občasnimi problemi s samim sabo. :) just looking for some love and affection and someone who dares to be loved...

:) hehe :P zdej pa bežim se naprej učit... morda bom še kaj pošlogal morda ne bom ... ne mi zamerit, če ne bom :P jao čao...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Cau Nino, ce bos utegnil mi plizzz poglej kako kaze v ljubezni (kej novga pa ce bo kej z enim sodelavcem, ki je trrnutno zaseden) pa s plesom-ker me vedno bolj "vlece" v tujino x:)x Thx pa lp
No matter where you go, your destiny follows you!

OOOOO kaj sem odkrila :eek: :vio: Nino vedežuje!!! Kot naročeno sem se spravila na lunin forum x:px Nino, če utegneš, bi te med vsemi tudi jaz prosila, če se da pogledati, kako zame kaj kaže v bližnji prihodnosti. Trenutno sem v enem zlo zmedenem obdobju, ko sploh ne vem kam me življenje pelje (predvsem na čustvenem področju, ljubezni). Kaj me torej čaka tu in kaj me čaka pri študiju? Ali bom končala fax tako kot si želim in potem nadaljevala s tem po čemer hrepenim? x:)x

Aja, če ti to kaj pomaga...po horoskopu sem vodnarka, rojena v tretji dekadi.

Zeloooooo ti bom hvaležna za vsaj kakšen namig x;)x

Najprej lepo pozdravljeni po dolgem času!

Vidim da El Nino-ta spet ni! Drugače kako ste kaj? A se je sreča kaj obrnila vsem nam v prid ? UPAM DA JA!

Sama bi rada, da mi nekdo malo glede ljubezni pove in sicer kdaj bom kakšnega dobrega, predvsem pa fajn tipa srečala?! Pa še glede bivšega me zanima, kaj se pač tam "kuha" - njegovi nameni, pa čustva!

Že v naprej se res lepo zahvaljujem za vpogled v karte!

En lep pozdravček iz deževne Primorske, pa obilo sreče vsem!

Mia xsrcx

oj!

no bom pa še tudi jaz enkrat probala. el nino, kako mi kažejo karte v ljubezni in kdaj lahko pričakujem da se bom spet zaljubila? bo to oseba ki je še ne poznam, ali bo to nekdo ki je že v mojem živlenju? kakšna bo ta oseba in koliko bo starejša oz. mlajša?

lep pozdrav xsrcx

What is there to know?

All this is what it is.

You and me alone,

Sheer simplicity.

Jest sem svojo prošnjo zapisala že na prejšnji strani, pa da ne bi bila spregledana, jo bom spet sem nalimala.

Hvala, če si boš vzel čas zame, El Nino.

Moj problem...

Vpisala sem tretji letnik slovenščine na faksu. Danes sem zvedla, da mi računalniška firma daje priložnost, da se izkažem pri njih. Če bodo zadovoljni z mano, potem me bodo vzeli.

Že dalj časa sem mnenja, da sem zgrešila študij, saj me tehnologija veliko bolj zanima (računalništvo in podobno). Odločila sem se, da študij vseeno končam, ker... sedma stopnja je vseeno več kot pa le 5.

Toliko o meni. Sedaj pa vprašanje. Da se naučim osnov programa, mi bo to vzelo veliko časa. Recimo, da mi uspe in naredim dober vtis na firmi in me vzamejo. Pri njih se dela 8 ur in tudi več. Ali sem sposobna oz. imam šanse, da bi poleg službe naredila še faks?...... oz..... bi bilo bolje, da ostanem pri slovenščini in si najdem zaposlitev v tej veji (sem nepedagoška smer, tako da v razred ne bi šla.... )... ali je moja prihodnost bolj v tehnični stroki...?

Upam, da bodo karte kaj pokazale, da bi se lahko lažje odločila.

Hvala za čas in morebiten odgovor!

Tia

Ice, :P zaseden sodelavec a ;) si mi ti ena porednica... :P no lepo kaže :) zelo lepo, veliko spogledovanja prijetnega, ;) hihi morda bo pa le kak drug nezaseden k prelepo kaže da bi bilo vse to za zasedenega sodelavca... :) naj te ne bo strah odletet malo v tujino :) ples kot praviš te vedno bolj vleče in prav je tako sledi svoji intuiciji...

Butterfly, v ljubezni :) trenutno se situacija le malo umirja pretehtaj kaj lahko s tega povlečeš :) več al manj tako bo ostalo v bližnji prihodnosti kot se boš zdej odločila... študij :) ne čakat preveč na zadnje roke probi že prej kaj narest :) vidim da malo lenariš :P :) boš končala faks in nadaljevala s tistim česar si hrepeniš :) velik se ti bo odprlo pol ko končaš enkrat... :) prav lepo bo šlo to... :) osredotoči se bolj na sedanjost naj te ne skrbi toliko prihodnost po kateri hrepeniš... :)

:) Mia2000, a je to kak nov bivši? ) nov tipček te že čaka samo še vzet si ga moreš, lepo pamet pa ženske čare v roke pa v akcijo :) ne bo prišel sam :)

Infinity... :) tvojih let, skoraj gotovo je tvoj prijatelj, čene pa vsaj v tvojem življenju, malo v novi luči pogledat na stvari pa :P kak uč čez ramo mrbit je pa zdej ko bereš tam :D če nisi tko kt js sama v sobi sredi temne noči ;) zelo navihan dečko, težko sem bolj natančen sem pa prepričan, da ga je zelo težko zgrešit...

Tia, pohvalno napisano vprašanje :). Sem prav vesel nad formulacijo... :P si dovolj sposobna :) boš imela na trenutke probleme s tem, samo zelo dobro se boš počutila vseskozi :) težko rečem ali ti bo uspelo ali ne, ti bo pa všeč razplet :)....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mucyka, čuti eno tako lepo prijateljstvo, nobenih takih grozno ljubezenskih čustev ni zraven še, se boš morala kaj potrudit, sam od sebe ne bo kr tko se premaknil...

Mucyka, možnosti so seveda, pač malo ga zašarmiraš lepo počasi :) kdaj pa kdaj mu kak sms stisni, tolk, da se prepričaš da če je zainteresiran bo kaj naredil, ... :) a veš nisem se nikoli pretirano poglabljal v to kako moškega zapeljat, boš že ti vedela kako in kaj...

:) kje pa si klarus? kar še enkrat napiši vprašanje al pa quotiraj, k res ne vem kam nazaj naj grem gledat... :)

mensezdi, da sem ti kr na os poslala x:o)x

pol pa mi poglej, za ljubezen, službo(glih sem se na en razpis prijavla) in če bom svojega notranjega otroka znala pozdravit :sori:

zahtevna, ne :lol:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Tia, pohvalno napisano vprašanje :). Sem prav vesel nad formulacijo... :P si dovolj sposobna :) boš imela na trenutke probleme s tem, samo zelo dobro se boš počutila vseskozi :) težko rečem ali ti bo uspelo ali ne, ti bo pa všeč razplet :)....

Hvala za odgovor. :) Upam, da mi bo ves ta razplet dogodkov všeč.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...