tar_mar 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 mene tudi zanima ena stvar...in sicer če se bo določena ljubezenska zveza med mano in še nekom kdaj uresničila in kdaj približno in kako se bo rešila situacija glede prejšnjega partnerja, zanima me predvsem situacija glede stanovanja... Zdravo! Glede prejšnjega partnerja ti ne kaže ravno dobro. Kar dobro te je izigral!!!. Veliko veliko si izgubila.l trenutno se ti je stanje umirilo, vendar ne še do konca, ker se ti kažejo še izgube!. Stvar se ti bo vlekla. Všasih boš dobesedno "popizdila radi tega, da ne rečem bila boš izven kontrole" Zato se kontroliraj kolikor moreš, sploh pa ne pred njim, ker on to hoče in njemu gre vse v plus. Bo vezo boš vspostavila vendar ne boš "parava" za ljubezen, ker si že pod pritiskom. Sicer se ti pa vse uredi. TAr_MAr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Živjo Tar_mar! Vidim da aktivno vedežuješ in bi Te prosil, če tud men mal pogledaš v karte!Zanima me predvsem ljubezen, ali mi bo uspelo osvojiti srček punce ki jo ljubim oz. ali boma kdaj skupaj, če JA kdaj približno bi naj to bilo in če NE, ali bom sploh kdaj imel kaj sreče v ljubezni, ker zadnje čase so sama razočaranja! Hvala za odgovor in LP, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Joj srce, ti si pa res faca.Če ti eden ne pove kar hočes slišat,pa pr tadrugmu probas.Spominjas name, ni kej Jst upam da ti rata, Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 (popravljeno) Ja ribica, saj maš prav, mogoče res iščem tisto rešilno bilko upanja !No upam da veste kako je to, če maš upanje pol je vse lepše in meni ga trenutno primanjkuje, če mi ga kdo podari, pol bom spet nekaj dni ok !Joj če sem pa tak !Ja thanks na želji, vse bi dal da bi mi ratalo!No upam da to ne bo vplivalo na Tar_mar-ovo šloganje, tak da ti povej po resnici kaj karte kažejo ! LP, Bluesafir! Popravljeno 13. december 2006 -> bluesafir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesnica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Tar_mar prosim poglej mi za ljubezen, sem pisala že ninjotu pa nc odgovora. Mal sem že nestrpna težave v ljubezni pa se kar kopičijo. Lep pozdrav in hvala za odgovor že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Hojla! Tar_mar, a mi lahko prosim ti pogledaš za tegale dečkota, ki mi je všeč, če naj ga povabim na pijačko ali rajši ne? No imela sem nekaj takega v mislih: Ker pač nekako delava skupaj in jest ta mesec neham delat, da bi ga takole pod pretvezo zvabila na "poslovilno pijačo". Upam, da nebi bla glih "poslovilna", ne? Kaj meniš? Ali bo to preveč vsiljivo? El Nino ni v elementu za odgovore... Daj, prosim, prosim, ker nebi rada spet zafrknila situacije z neprimerno potezo. Sem namreč bolj impulzivne narave oz. naredim tisto, kar mi srce veli, pa se ne obnese zmeraj najbolš. Hvala že vnaprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bajcjana 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Pozdravljen tar-mar! Tudi jaz bi te lepo prosila če lahko tudi mojim težavam nameniš kakšen nasvet, glede na vpogled v karte. Nisem vedela da tudi ti obvladaš to sceno poleg Ninota......ja no, ni kaj, se vidi da sem nova!!! Že v naprej se ti zahvaljujem in te prav lepo pozdravljam!Jana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljčica25 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Ojla!Po kratkem premoru se spet oglašam! Zanima me kako bo na ljubezenskem področju! So možne kakšne spremembe ali bo potekalo vse po starem!Zanima me kakšen bo odnos v prihodnjem letu z enim kolegom, ki mi veliko pomeni! Pa kakšno bo naslednje leto zame! Na splošno! Hvala za odgovor in lepo se imejte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Halo, El Nino, Tar_Mar, ful ful ful vaju pogrešamo kle gor... Resnično bi rada odg. na svoje vprašanje. Čist sem na konc in se bojim, da bom spet kako traparijo v zvezi s tem tipom nardila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 damn tako hitro pišete vprašanja, zelo sem zaposlen s faksom in sem pa tja kdaj pa kdaj rabim študijski dopust, pol pa pridem nazaj pa sploh ne vem kje naj se lotim s šloganjem ... hmm hmmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tia991980 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ojla! Zelo bi bila vesela, če se lahko pogleda, kako mi kaj kaže faks... sem pa v tretjem letniku.Hvala in lep pozdrav!Tia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 Hm ... torej "Tisti, ki bodo zadnji, bodo prvi..." Tia, faks ti bo šel odlično, lahko bi ti še povedal koliko lepih novih priložnosti boš imela in možnosti za ekstra potrudit se ampak, bom ostal kar pri odlično kaže;)... ostalo pa ti naredi... Katka, bodita poštena, en do drugega in sama do sebe, tu je še veliko stvari zaradi katerih se splača ostati skupaj in jih urediti, ampak res potrebujeta se usest pa na vsako stvar pogledat lepo obojestransko in pošteno, morda kaka zunanja pomoč pride... odločita se skp o prihodnosti... Fridica, zate se bo srečno izteklo, pripravi se na prihdnost in poskrbi, da bo lepo pometeno pred tvojim pragom pa bo... ljubezen pa nekako vztrajata, malo težje obdobje prihaja ampak nič tazga kar bi ti smelo vzeti pogum... Susana, zdravje bi lahko bilo boljše, morda te čaka kak obisk pri zdravniku, reden pregled morda?... šola bo nekaj zmernega... malo gor dol... ljubezen ne bo veliko sprememb, malo na bolje ampak večinoma isto.. Unis, ne bo se končalo... Bianka, poslovilna pijačka... ja, go for it čeprav js nebi nekoga s komer se nebi rad poslovil povabil na poslovilno pijačko... Blusafir, prišla bo čez čas ko boš prebolel to, in znova zaživel ena ki jo boš ljubil še veliko bolj... takrat se boš le še nasmehnil nad tem kar se zdej dogaja do takrat pa ti ne bo najlažje ampak tko je to:) kdor se igra z ognjem more najprej parkrat se opečt preden se lahko ob njem pogreje... Muchyka, sprva ti bo uspelo potem v daljni prihodnosti pa bodo težave... Zaskrbljena... kako zaskrbljujoč nick imaš, no seminarsko si že oddala sem pač pozen, glede službe kaže odlično ... čeprav spet najbrž kaj neresnega, ljubezen pa ... včasih je treba kako simpatijo povabit ven, ali namignit tako ali drugače, taka dejanja pomagajo... ne vem, če ti bo to uspelo, se pa splača potrudit... Morti, neke zadeve se ti mešajo zdej in gredo v eno tako žalostno fazo polno čustev, ki niso nujno najboljša, bo pa potem en lep nov začetek dobro ga izkoristi...! Laki, tebi se počasi umirjajo stvari, korak zo korakom je vse bolj mirno... vedno bolj se bodo poznala tvoja pretekla dejanja in prizadevanja... Vesnica, nevem zakaj toliko trpiš v tej zvezi, lahko bi bilo bolje, malo poglej kje je izvor tega, kaj te toliko ovira, da bi bila srečna... Ribica, ljubezen malo mešane kartice in ena velika priložnost zgrabi jo! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 Diana vzemi si kakega tipa 86 letnik fajn pašejo s tabo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 Diana, a niso starejši malo stari?... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 hvala za odgovor:)...res je mel smo sistematski pregled...za solo pa se ne vem,kk bo.....PROSIM,CE DRZITE PESTI,KER MAM V TOREK IZPIT... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tia991980 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Hvala za odgovor... upam, da se bo res vse tako zgodilo, kot si napovedal.... zdej pa laufam spat... da se bom lahko jutri učila.... drugače bo tvoja napoved vse prej kot resnična.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Ne pozabit name, prosim, prosim, prosim. Pozdravljeni, tudi jaz bi prosila, ce mi lahko pogledate v karte.Kako mi kaze v ljubezni? Kako bo kaj z mojim dragim, nama bodo uspeli najini (dolgorocni) veliki plani?Kaj pa zadeva iz preteklosti, ki mi se vedno ne pusti normalno ziveti... bom sploh lahko kdaj pozabila, prebolela, normalno zazivela?Pa se spremembe v sluzbi.... bom zmogla, bo uspesno?Pozdravcek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Bluestar, dolgoročni načrti, bojim se vajine lenobe, imata najboljše načrte ampak vaju čaka še veliko dela, ki se zna zgoditi, da ga bosta zelo površno opravljala in raztreseno ... včasih je treba še kaj več kot ljubezen... te pa bo na pretek... veš kak je s preteklostjo več kot je ljubezni v sedanjosti, bolj kot imaš v mislih kar se ti dogaja ta trenutek manj misliš na preteklost... služba... življenje bo malo bitchy kar se službe tiče, igraj prave karte pa bo super, sicer pa bo super šele čez neki časa.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ojla...Kaj lahko vprašam... ***Kaj čaka mojo mamo na finančnem področju ???***(Sprašujem v njenem imenu in bo vesela za odgovor) Hvala.Imejte se lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljčica25 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ojla! Še jaz! Prosiiiiiim! Zanima me kako bo na ljubezenskem področju! So možne kakšne spremembe ali bo potekalo vse po starem!Zanima me kakšen bo odnos v prihodnjem letu z enim kolegom, ki mi veliko pomeni!Pa kakšno bo naslednje leto zame! Na splošno! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 El Nino, HVALA za odgovor!!!Ves, glede lenobe imas prav... ampak saj zato pa so dolgorocni nacrti Ampak ce bo ljubezni na predek, potem bo sigurno vse ok... upam da se tvoje besede uresnicijo! Fajn bodi in veliko uspehov pri studiju!!Pozdravcek! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 El Nino, hvala za odgovor. Ti si najboljši. Besedo "poslovilna" bom raje izpustila iz vprašanja. Velik sreče pri študiju. Sej veš, kaj pravijo za študij: Veliko vlogo igra znanje, zelo veliko pa tudi sreča. Bay-bay Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bajcjana 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 El nino, a bi lahko prosim še meni??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
infinity 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pozdravljen El Nino, me spet nekaj zanima: kako kaj kaže z mojim potovanjem ki ga načrtujem že nekaj časa? ali je možno da bo kdaj kaj med mano in eno osebo- ki je sicer že dolgo nisem videla, ampak dosti mislim nanjo? hvala Citiraj What is there to know?All this is what it is.You and me alone,Sheer simplicity. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Zdravo! Mene pa ljubezen niti malo ne zanima če bo pač bo če ne pa pač ne....zanimajo me samo izpiti...nekaj bluzim trenutno...samo štirje še in diploma....kako bo kaj s tem zdaj v decembru je eden,potem pa še januarja, februarja in marca...pol pa bi moglo bit konec...bo mi to zlaufalo ali se bo kje zataknilo pa bo treba dvakrat it?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.