vesnica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Hvala za odgovor, imaš prav. Prosim za nasvet ali naj vztrajm v tej vezi, traja eno leto vanjo sem pa vložila ogromno, potrebujem nasvet kako naprej. Zanima me tudi služba, zaenkrat je vse ok, čez 2 meseca pa me čaka podpis nove pogodbe, se bojim da mi nebodo podaljšali zdajšne. Hvala za odgovor Vesna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Hojla, tudi jaz se sredi te mrzle zime ukvarjam z ljubeznijo in si želim odgovora na podobno vprašanje, na katerega je bilo že tolikokrat odgovorjeno drugim - KAJ ME ČAKA NA ČUSTVENEM PODROČJU oz. kdaj bodo kakšni premiki v smeri ustvarjanja nove veze? Lepa hvala in lep večer še naprej, Tea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. december 2006 Avtor Prijavi Deli 23. december 2006 Megina Mama... prihajajo malo težji časi, bodo nekatere spremembe preden bo stvar spet lepo stekla Metuljčica... ljubezen se bo počasi spreminjala ja.. imela boš nekako čistko kjer boš slabe stvari odvrgla in bo lepo in boljš naprej bolj trdno... s kolegom bosta še naprej fajn kolega nobenega dvoma odlično bo. Nasploh pa ... prva polovica leta bo v znamenju tvoje osebne moči, ki jo boš pridno negovala morda veliko športa morda duhovna rast najraje pa kr oboje, super ti bo, druga polovica bo bolj ljubezensko obarvana predvsem se boš imela čudovito celo leto, izkoristi ga.... bo eno izmed boljših let ... Bajcjana... ker nisi napisala vprašanja hm ti lahko samo malo na splošno pogledam po kartah sodeč te muči ljubezen kjer se ti kar ne premakne, naprej preveč razmišljaš premalo čustvuješ ... razmisli malo o tem... predvsem pa drugič postavi kako vprašanje bolj podrobno prosim... Infinity... Hm z osebo bosta še nekaj časa v nekakšni čustveni navezi potem pa počasi te bo minilo boš imela vedno lepe občutke ampak počasi bodo zbledeli in se boš zdrugimi ukvarjala... potovanje je še zmeri kot po maslu... ne dvomi preveč v sedanjosti ... Jade .. Zdravo! moj denar gre na vse kot po maslu brez zatikov vsi štirje kažejo dobr, morda pri drugem si boš dobila kako pomoč, ampak mislim, da bo šlo v prvo vse... dobro se boš pripravila... sploh pri tretjem boš čist navdihnjena... pridna! Vesnica...glede ljubezni so mešane karte težko ti rečem da je bolje ostati ali oditi, vztrajati vlagat naprej in tko ... presodi sama, stvar je nekakšen kompromis in šlo bo lepo naprej, če se odločiš vztrajat, obstajajo pa seveda tudi druge možnosti, vedno. Pogodbo mislim, da ti bodo podaljšali... razen, če nimajo ustaljene prakse z nepodaljševanjem, nekako normalna stvar se bo zgodila... Tea... Zelo boš pridna v ljubezni, obriši si tiste solzice in raje kaj naredi... lepa beseda lepo mesto najde,... no have fun... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 zdravo elnino dolgo se nismo brali kaj bi mi lahko kaj vedezeval za zvezo denar in zdravje ce ti je ker ponavadi me ven spustis hvala pa lp Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 El Nino, lepo se ti zahvaljujem za odgovor in spodbudo ...solzice sem že obrisala, bi te pa še vprašala, kaj si mislil s tem, da bom PRIDNA v ljubezni Lepe praznike ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anatman 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ziwjo, rabiu bi eno manjso pomoc pri odlocitvi glede moje prihodnosti:nekako se ne morem odlociti kam naj usmerim svoje zivljenje - znanost, umetnostmorda duhovnost? do zdai sm delal se najvec v smeri znanosti vendar cutim da to ni zame fUl hvAla Citiraj TADYATA GATE GATE PARAGATE PARASAMGATE BODHI SVAHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boemska mačka 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 El Nino, a bi še meni mal zašlogal? prosim me zanima nasploh, kam me bo neslo življenje. mogoč malo podrobnosti glede ljubezni, pa odnosov s starši in prijatelji, zdravja. pa zanima me kak bo glede dela oz. službe, bom v tej smeri katero študiram al bom šla bolj v duhovne vode al zdraviteljske? stokrat thanks! aa, še to. kaj bo z mano in enim prijateljem,ki mi zelo veliko pomeni? bova ostala v kontaktih, kako se bo razvijalo najino poznanstvo? lepe praznike ti želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 El Nino,zdravo! Prosla bi te,da še men pogledaš v karte..Predvsem me zanima kako bo na ljubezenskem področju prihodnje leto,bom končno spet v resni vezi???Pa še služba me zanima,je možnost,da dobim to leto pogodbo za nedoločen čas(mogoče že konec januarja)??? Hvala Lp!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 hvala el nino za odgovor, pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lemon 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 El Nino, a te še lahko jaz prosim, da pogledaš zame?Zanima me kako bo kaj z ljubeznijo in s faxom. Hvala, že vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljčica25 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 El Nino! Lepa hvala za odgovor! Želim ti vse lepo! lp Metuljčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zzvezdica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Zdravo, jaz bi pa tudi vprašala za ljubezen, če bo kdo imel kaj časa pogledati. Ali se mi obeta kakšna sprememba? Res lepa hvala in veliko, veliko lepega vsem v novem letu. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 cao a mi lahko, kdo pogleda v karte in pove, kako bo s sluzbo, ker se dogajajo cudne stvari, zanima me pa tudi za ljubezen, je mogoce, da se ponovi kaksna stara zadeva al se mi obeta kaj novega hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 STE pa res čudni, kaj ne vidite da nobeden ne odgovarja oz. ne vedežuje ali pa karkoli že dalj časa, vi pa še kar postavljate vprašanja, človek ne bi verjel če ne bi videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 STE pa res čudni, kaj ne vidite da nobeden ne odgovarja oz. ne vedežuje ali pa karkoli že dalj časa, vi pa še kar postavljate vprašanja, človek ne bi verjel če ne bi videl Zgleda,da ti ne vidiš dober..oz .si slepa kura.. El Nino je nazadnje vedežaval 23.12.2006..Mislim, to je pa res dolgo,dolgo nazaj... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja in po moje tud nekaj čas ne bo, boš vidla prazniki, sedaj bo kmalu obdobje izpitov Tar_mar pa res že dolgo ne Kaj češ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 jaz tud tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja in po moje tud nekaj čas ne bo, boš vidla prazniki, sedaj bo kmalu obdobje izpitov Tar_mar pa res že dolgo ne Kaj češ Ti že veš... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 Damjanmb, vezi kaže odlično, ne bom dolgovezil kako in kaj... super bo in menim da tudi je... službi se dogajajo neke čudne stvari ampak boš vse lepo razrešil, pozorno spremljaj kaj se dogaja v ozadju... zdravje bo nekak boljš... ukvarjaj se z njim telovadba pa zdrava prehrana ... vloži malo truda v to. Anatman... mislim, da znanost... drugi dve sta odlični kot hobi... znanost pa je tista k mislim, da bi bilo boljš, da se resno ubadaš z njo... hvala za zanimivo vprašanje Boemska mačka... v ljuzebni je vsega malo, morda malo preveč razmišljanja za dobrobit ljubezni starši in prijatelji bo nekak normalno... kar se službe tiče, nisem prepričan kaj boš počela ampak mislim, da bolj povezano s faksom manj zdravilstva ne morem pa izključit... prijatelj bo prijatelj še naprej lepa sončna prihodnost vaju čaka... zato pa jim rečemo pri-jatelji .. Lisbona... službi kaže odlično... resna veza pa vsekakor bodo dobre priložnosti, le nisem tako prepričan kako bo šlo, je na tebi, da uporabiš svoje vrline... to za danes... to be continued... sem mlad fant in morem ponoči spat,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 še js el nino lepo prosim.hm..pa kar vse..život na splošno; faks, oz. služba..pač neki..karkol kaže.., ljubezen seveda.. pa..hm..pa še neki kar bojo karte same zbrale pa kar se jim zdi pomembno za sporočit pa hvala za tvoj čas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Nino, long time no see ....torej,povej mi, kaj me lepega čaka v novem letu? Predvsem me zanima,če bom januarja odšla za nekaj časa ven iz lj ?...pa še malo ljubezni? Hvala za odgovore. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bimba 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ciao mene pa ljubezen zanima, mi je še kr vse konfuzno, jaz pa čakam tistega pravega a bo? hvala, srečno 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 najlepsa hvala el nino pa vesele praznike vsem pa srečno novo leto 2007 papa Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Hvala El Nino za hiter odgovor.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.