El Nino 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Hja tale mrk, nas je nekam mrknil vidim, jaz tud ne vem kaj bi z vodnarko, naj se neham trudit naj grem naprej lovit raj kako škorpijonko... konec koncev kaj bom jaz z "lepo" punco,.... to ne gre ni moj stil..... mal tisto mi je všeč, pa to, po drug strani pa nič ne... naum se zdaj ogreval za zračno gospodično.... Torej Možgančki, tvoja prijateljica ma prehodno krizo, bo vse kul, mrbit ne v kratkem ampak nakoncu zagotovo.... vajun odnos bo man obremenjujoč..., tipa kakršnega si želi si pa še dolgo ne bo našla.... pač zahtevna očitno....., Soncnica, hja nevem kaj vsi danes to razmišljamo z adijo pa to...., resno dvomim da je to pametna poteza, mislim da se da pr tebi še vse speljat... mrbit po koncu aprila.... (ne čakaj pomladi ne čakaj na maj.... ) Go Pixy... Sponka, hm hehe, ja bolj pozabavat se mislita, ampak šla pa boš vsekakor, zdaj ne vem če do konca.... bo pa blizu..., bo nekaj na tem dobr kaže..., mrbit se bo pa kaj kasnej razvilo... Cathy... lepo da priznaš da si ti največji problem ne tvoji fantje... pol se ti že pol oprosti.. (pol pa vprašanje kdo je največji problem), ja nič nevem meni čist na hitro dobro kažejo karte za vaju dva..., najbrž se lohk zdaj lepo pogovorita o čem... Klavdija Ska - Vi (hm od kje pa tole ime ??? Skavti? ) denar... (od kdaj je pa to na prvem mestu ??? no pa naj bo) hm trenutno in v bližni prihodnosti bo dovolj, pol pa se bosta malo bolj potrudila in bo povsem dovolj in še mal za zraven.... Hm naraščaj zdaj je odlična prilika... pol bodo pa dolgo vse mogoče stvari hodile vmes... Zdravje bo kul..., mrbit mal manj pr miru bit... hm mrbit bo zdaj kratkoročno mal slabše obdobje za tvojo osebno srečo, v bodoče pa prihaja zelo nice obdobje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Hvala El Nino, si me kar razveselil.. Zdaj pa samo se : iz tvojih ust, v bozja usesa.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sponka 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 si pa neverjeten, ni kaj bila sva par in po tistem , ko sva se razšla sva se zelo redko videla, nakar mi je pred nekaj meseci spet "zmešal " glavo, ja es sem že šla, na par pijač, in taka je iz tega nastala taka prijetna avantura oz. afera, a sem se zavedala, da je to nesmisel in vse skupi prekinla. Saj sva še se slišala v časih, tut šla na kako pijačo, a v se b slogu prijateljatva.....sedaj pa imam spet ta občutek, da se stvar spet " ogreva" ---nekja me zanima: a je med nama vidna le še "ena " avantura, afera..ali je v prihodnje možno kaj globljega, on ima punco, nekako si ne želim "razdret" njegove veze, Verjetno nisem edina, ki neve kaj bi "rada" ---a se bom končno "bolj" posvetila študiju? a mi bo uspelo te študijske zadeve dokončat uspešno, z dobro oceno do sredine julija? Hvala, El nino za tvoj trud. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 si pa neverjeten, ni kaj Another satisfied costumer.. torej, kje smo ostali.. dolga in trnova je še pot,... bo pa pol zagotovo "the love" tam..., sam je še delč velik aferic vmes.... njegova punca bi znala bit problem..... Hm ja, kaj je pa to, hm mrbit se boš pikco več kake 20% več..., posvečala študiju.. še daleč je ta uspeh.. bo treba še velik po-študirat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kristalka;) huhu fiziko štiri kako ponosen hm no čak mal a pet bi rada.... poredna punca...., diskusija računčki, hm kaj tisto k si pomešala je blo narobe? hm jao jao.... če maš kako vprašanje (najbrž ne) v zvezi s fiziko... jaz sem vedno na voljo.... dokler ne prideš na FMF (fakulteta za matematiko in fiziko) in vprašaš po kaki resni zadevi... pol pa tud jaz če bo pet je itaq odvisno samo od mene...(oz. kje bom sedela ali pa koliko se bom učila ) če je blo narobe......samo zamenjat sem mogla...pa sej je kul...vsega tak ni opazla a zdaj sem pa že bad, ker bi rada pet, al kaj preden sem bila vprašana sem si mislila...če dobim tri in tri pišem....mam štiri zaključeno ....zdaj pa so še možnosti za pet...se bom pa č malo potrudila, pa bo hja, hja...FMF, ko bom jaz mela možnost tja prit...boš ti tak že končal (verjetno) joj, sem pa res poredna, ker vedeževalnico spreminjam v fizikalnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 take so mi všeč... joj, sem pa res poredna, ker vedeževalnico spreminjam v fizikalnico Ampak vseeno, jaz bom bojda še dolgo na faksu... na fmf se pride s končano maturo.... sprejemnih ni omejitve ni... praktično vse kar pride... (in večino tega tud gre...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sponka 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 oh joj, nevem kak bo kaj s tem ---aja aferic med nama, zraven njegove punce.. to pomen da bi naj pršla skupi čez par let???? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 tako je Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 oj!spet se ti malo oglašam, tokrat ne zase, ampak za sestrico. Zanima me njeno zdravje!meniš, da se bo izkopala iz nastalih težav, bo zbrala toliko moči ali se lahko zgodi najhujše?žalosten pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sablja 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Po tako lepem sončnem vremenu sem si tudi jaz zaželela, da bi mi kdo šlogal. El nino zanimam me nekaj stvari: 1. fanta nimam, se mi v prihodnje obeta kakšna ljubezen, kakšna prijetna veza, ali pa morda kakšno razočaranje? 2. vem, da človk ne more in ne sem sedet na dveh stolih, a sedaj se mi vseeno dopadeta dvafanta - da nebo pomote - sam dopadeta. Ene je p horoskopu lev, drug pa riba. Z obema gojim prijateljstvo, oz mogoče kaj veliko več. Lev sicer odkrito pokaže zanimanj , riba pa se nekaj muza. No kaj pa ti meniš? V tem vikendu , ki prihaja grem na eno prireditev, kjer bo tut tisti rabak, aaaaaa bo kej iskric med nama? ali ne 3. Sedaj pa še samo za študij , kako bo kaj tukaj? Hvala za šloganje, že v naprej. Lep pozdrav. Sablja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 hej, hej ! čuj, el nino! povej ti meni če sem pisala kemijo 4 ali 5 (nemogoče da bi dobla 3, ker sem ful znala)! ja pa fizika (jaz tut dobla štiri. obe naju s kris so v drek porinli, zdaj pa mama spet iste ocene). če se ti bo dalo ti bom malo zatežila z vprašanji, ker smo danes pisali preverjanje . ok, mej se! Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Leica.... mislim da je v sestrici še velik življenja in bo ozdravela.. ne še prec, ampak kmalu... Stara sablja kako smo? 1. ne boš ravno razočarana v kakem razmerju po drugi strani pa tud se ne bo kaj dosti zgodilo.... tko da.... 2. hja nevem mrbit se pa le da.. sedet na dveh stolih... nikakor pa se ne da bit v dveh romantičnih razmerjih..... ... hm hja lev ma kar šanse... z ribakom pa bodo na proslavi iskrice... vprašam pa te a je to samo po sebi dovolj? 3. Bo vredu čeprav še kar dolgo pa to... Nord... (se težko upiram skušnjavi da bi napisal Nordica... .) torej hja čas mam voljo tudi a si še pokonci? lahk kar zatežiš....(najbolj pa mi je hecno kako lahki karakterji zatežijo....) torej.. če ni šans da manj kot štiri potem šitri... sicer pa .... mrbit celo kaj manj..., hehe ti pa kris ja saj, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sablja 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 stara sablja? sem v redu, ja kdo pa danes ni, ko pa smo imeli tako lepo vreme. Sprašuješ me , če so iskrice dovolj? kaj pa vem, po eni strani je to pogoj, nek začetek "kemije", po drugi strani, pa če noben ne naredi prvega koraka, koraka naprej , se lahko te iskrice hja ohladijo, a ne??občutek imam da se te iskrice med nama krešejo že nekaj časa, včasih bolj zažario, na čase mogoče skoraj usahnejo Ali to pomen, da bodo med nama samo iskrice, nikol pa nebo OGNJA - LJUBEZNI? aja, študij. pa saj upam da bo to šlo skoz, kako dolgo, kolk let misliš, da sse bom ukvarjala z študijem??? kaj pa vem mogoče po diplomi še nadaljujem, pa po magisteriju nadaljujem! hja in pristanem pri doktoratu???? no povej, kaj ti praviš, kaj pravijo, karte, kako daleč bom prilezla? ooooohhhh joooj sedaj sem pa se kar razpisala. lep pozdravček sablja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Mene pa zanima samo kako bo...druženje z ljudmi v bližnji prihodnosti. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Sablja... najbrž bodo samo iskrice in nobenega prvega koraka... kar pa se tiče študija hja dolgo dolgo, mislim da vsaj tja pet let.... če ne še velik več... Devica, odlično bo.... mrbit niti ne bo tisto pusto dobr filing, pa prijejtno se utegnemo tudi kaj zmenit ljudje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sablja 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ooooojjjjjjjjoooooojjjjjjjj, upam da ni 5 let do diplome na dodiplomskem študiju!!!!!!!!!!!!!!! drgač pa se študija ne bojim, in sedaj sploh nisem imela problemov, hja le z enim izpitom, ki pa me je res mučil nisem nč ponavljala ali pavzirala letnika, Sedaj pa me je kr strah postalo, če je blo mišljeno 5 let do diplome! pa saj mormo tako vse preživet, a ne? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Sam, da bo gut, da bo veselo. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Pozdravljen El Nino, spet sem pred enim poslovnim projektom in ne zgleda najbolje. Kaj ti misliš, bo uspelo? Že v naprej se ti zahvaljujem. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Mihela želim ti veliko, veliko uspeha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ....crazy little thing called love.... hja, bo kaj....par prjatlov(sošolcev) se mi zdi kr sumljivih...kaj praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 iiiiii, da bi blo res... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
popi 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Lep pomladni pozdrav vsem! Ker zunaj vse tako lepo cveti in brsti, me zanima, če bo zacvetelo tud pri meni? Ljubezen, se ve! Kmalu ali...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Sablja tisto je mišljeno do diplome in pol še skupaj.... Mihela Dobr bo, mrbit trenutno slabo kaže... sam se ti bo vsepovsod nasmihala sreča in na veliko ti bo pomagala predvsem kasneje v poslu intuicija... Hm Devica, ne vem če bo kaj dosti z M.L, bol ne kot ja, sicer ne rečem da ne, nevem kolk pa vseen ne bo.. tkole ene 33% možnosti za ja... Kristalka tebe tud daje pomlad bo kar zanimivo a vendar nič pametnega ne bo ven s tega... prijetno zabijanje časa... v pričakovanju naslednjega šolskega leta.. sproščene zadeve, malo ognja za zanimivost vsega.... hm kake velike ljubezni ne vidim no ker jih je dosti bo tko z večino, mrbit to pomeni da bo z štirimi z enim pa kaj veš... ampak se bom držal napisanega.... Popi, stvar je na tem, da se kaj zgodi .... kar lepo kaže, čeprav ne tako kmalu... mislim da je letos ta pomlad mal čudna... jaz bom moral npr. čakat do jeseni++, ti pa tja do poletja, bi že moralo kaj biti, mal se mi zdi da bo sredi maja, tam okrog ko bo sonce šlo v dvojčka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Hm Devica, ne vem če bo kaj dosti z M.L, bol ne kot ja, sicer ne rečem da ne, nevem kolk pa vseen ne bo.. tkole ene 33% možnosti za ja... :xx!: Kaj pa kej skrivni sošolec iz Ženskih študij? Al pa D.H.? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.