Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

El Nino, vidim da si zasut z delom! x:)x Ko pridem na vrsto, prosim poglej še zame! Kako kaj kaže ljubezen v letošnjem letu? Že dooooolgo se namreč nič pametnega ne dogaja na tem področju!!! :xx!: Ali mi v tem življenju partner pač ni namenjen? Hvala za odgovor in vse lepo ti želim!
Deli na socialnih omrežjih

Zdravo, mene pa zanima kako bo s tipckom, ki je sicer ze kako leto oddan, vendar sva si vedno blizje, a je kaksna moznost za kaj bolj trajnega, pa ali so custva obojestranska ? Ko bos pac utegnil, hvala !!! Plp :2src:

Prvo kot prvo, malo pravil moremo postavit, meni ne uspe dovolj hitro odgovarjat na vsa vprašanja, malo zato, ker imam malo časa, malo zato ker ob gori vprašanj me kar mine volja.... zato se zmenimo tako, pod vsak moj post lahko postavite 7 vprašanj, niti enega več... ko te odgovorim pa spet naprej... kako se vam to zdi?

Moytosa, bivši so bivši, ponavadi z razlogom in kar je v preteklosti ti v sedanjosti redkokdaj koristi, predvsem pa ti nebi smelo škodit, kako prebolet bivšega, ne vem, pomaga pa, če nehaš mislit nanj in počasi pokapiraš, da ga ne bo več nazaj in začneš svoje življenje živet primerno temu.. sem obrnil tudi kartice glede tega vprašanja, pa ne kaže najbolje, začni na novo.

Bluesafir, vsekakor počakaj, ne zdi se mi preveč pametno hitet nekaj, v tvoji situaciji, začni po malem, (pa ne opuščat stvari), pomalem z malimi dobrimi spremembami, nevem kako službo opravljaš ampak nasmeh gre povsod zelo daleč, prav tako v ljubezni... začni s tem in s časom se bo izboljšalo, ne bit tako črnogled.

Scorpiogirl... sem slišal, da škorpijonke vedno dobijo kar hočejo, mislim, da bi že morala imeti v rokah... glede na moje ažurno šloganje :D...

Katia, ljubezni kaže kar dobro, tvoj novi prijatelj še ni čisto pravi, ampak nič takega mu ne manjka, kar nebi mogla iz njega napravit...

Sashen, če je bilo samo pol leta krize v 11 letih, js mislim, da marsikaj naredit kar ti znaš, :D so kartice veliko bolj pozitivne, stvari se menjajo, novo leto, novi pogovori, nove energije...

Tea6 :D ja ribice so satiety :D ona je pa vodnarka ;) je pa res da med ovnom pa vodnarjem so ribice..... :) dobr šlogajo tvoje angelske kartice :D čist na mestu... so far so right ;) :D :palec: :D lahko bi kdaj pomagala tu v deževalnici, če želiš?

Klavdija, te bolečine v trebuhu?, ni povsem enostransko imaš pa prav, da nič ne bo... vezani tipi so vezani... ena ženska se zelo trudi, da ga ima, ne moreš kar revci ga sunit...

Infinity, ljubezen malo mešano pa ne najboljš, študij zelo dobro, starši skoraj idealno z malo naravnimi problemi, osebnostni razvoj kar lepo navzgor... :D

Zzvezdica... pisna komunikacija... hmm če ima ime na J, pol zna bit kul :D ... drgač bom pa pogledal še v karte, hja :) karte so lepe, nevem zakaj sta samo pri pisnem odnosu, če nista res zelo zelo zelo zelo zelo, daleč, bi se lahko kaj bolj v živo dobivala, ne vidim pametnega razloga, če se pa samo zgovarja na to, pa pazi da ne boš zaradi njega zamudila marsikere lepe druge prilike...

Šantal... ljubezen bi lahko šla bolje, tole tavanje bi bilo fajn presekat, pa se malo bolj odločit in nekam vložit svojo energijo ne samo razmišljat, pa se prekladat levo desno.. mr. #1 ima vsekakor prednost, drugi sicer ni povsem napačen ampak veliko težje se bo kaj zgodilo, morda je poročen, prvi pa se zna kaj zgodit če boš bolj aktivno kaj predlagala...

Jasinti, tvoje zdravje je čisto povprečno, nič ni narobe z njim samo nebi ti škodilo malo delat na njem... pri teti ne vidim večjih težav, nič takega kar se nebi dalo pozdravit... (talk to the doctor, anyway)

Znova, nisem ginekolog in kolikor vem vzame to kak mesec, dva, da se po jemanju tablet (kontracepcijskih), uspostavi normalno "plodno" stanje, potem pa odvisno od marsičesa... rekel bi, da ne bo takoj, kake 5 mesecev, 6... (to je pa iz kart)...

Piščanecpp, povej mi zakaj gre pišče čez cesto k šlogarju :D... težko rečem če boš ostala v isti državi, lahko pa ti povem, da boš zelo zadovoljna s krajem tvojega bivanja.. morda se boš preselila, samo nobenih takih ostrih sprememb ni, ki bi jih js videl. Dobro bo.

Mucyka... oseba si misli splošne lepe stvari o tebi, malo zadržano sicer ampak si všeč tej osebi, želi si kakih novosti, ni pa pripravljen preveč tvegati....

Megan, če je struna preveč napeta, jo je treba uglasit, ne bo šlo samo od sebe, malo boš razmislila, malo naredila in počasi bo bolje... ne išči bližnjic... heh ljubezen je pa povsem napeta, točno tako kot praviš, in nič drugega ne vidim v ljubezni, same napetosti, pomiri se malo, zna bit da bo pozitivno vplivalo na ljubezen...

Diana, blond bo... al pa bo bejba :D ...

Erin, mislim, da ti je partner še kako namenjen, imaš pa prej nekaj težav, ki jih moreš rešit in ti bo to vzelo nekaj korakov... ne morem rečt časovno, ampak enkrat, ko se boš spoprijela s svojimi težavami glede ljubezni, bodo stvari začele potekat z naravno (svetlobno) hitrostjo... sedaj pa so zelo pri miru in ovire na poti... nadeni si plesne čevlje in jih obpleši, če le zmoreš... :D

Bejbika, njegovi punci to ne bo všeč, ampak kaže vama zelo lepo, :D dobre možnosti imata, več pa ti ne povem, ker ne spodbujam varanja....

Evo to je to za danes, sedaj pa zapomnite si.... 7 vprašanj nič več lahko stoji v temi neodgovorjenih...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

no ql pol pa jest postavim kar 1. vprasanje zame

kdaj bo kej v xsrcx spremembe? pa nasplosno no me zanima to podrocje

pa se za studij me zanima, kaj bo ce kej bo pa se za sluzbo, ce mi bo ratal do poletja enkrat zamenjat

hvala ninc

Uspeh je drznim zagotovljen!

El Nino res hvala. Malo je problem oddaljenost, malo je problem služba. Ni veliko izgovorov. Je pa vezan in mislim, da ne ve točno kaj naj naredi. Meni se pa ne zdi, da bi ga morala kakorkoli spodbujati. To je njegovo življenje in naj se odloči. Res ne vem, kaj naj naredim: ali naj dam temu odnosu še malo časa ali naj preprosto zgrabim tisto priliko, ki bo prišla in mi bo všeč? Oprosti, ker te morim; drugače mi je popolnoma jasno, da sebom morala sama odločiti. Hvala še enkrat. Če ne uspeš - lahko izpustiš.

Zdravo, El nino!

Sem preštela, ni jih še 7... x8Dx

Zanima me, kaj čaka našo družino v prihodnosti.

- moževo zdravje

- moja služba, zdravje

- za kakšen poklic naj se odloči sin po končani gimnaziji, zdravje

- hčerino šolanje, uspeh, zdravje

- nasplošno, kako se bomo razumeli med sabo in z mojimi starši ter moževo mamo.

Upam, da si mislil 7 članov, ne 7 vprašanj. Ker dugače sem bila pa res (pre)obsežna. x:Ix

In hvala ti, prijazni človek! :palec: xDDx xDDx xDDx

Liu, spremembe ja, na začetku boš imela kar precej zagona, potem pa te bo počasi minilo, mrbit takrat ko boš službo zamenjala temu kaže fajn... :D poskušaj vztrajat pri zadanih spremembah, ker so dobre,...

Bejbika... hja :) kokrkol praviš, fajn kaže... ;) neglede na moralo...

Zzvezdica, vezan moški, daleč, zaseden s službo, sounds like a long shot, ti kar kakega drugega probaj, bo veliko lepše...

Erin, hvala.

Diana, samo, da otroci ne bodo blondinke... :D

Obala, mislil sem sedem članov ja, moževo zdravje sploh ni najboljš, ga imam na sumu, da kadi, ali pa je nekaj narobe z dihali, tvoja služba bo super fajn, vse boš izpeljala lepo, zdravje bo kar vredu čeprav nekaj zabušavaš, sin, zdravje je vredu, kak poklic naj izbere se mi pa še sanja ne, ni to neka stvar, ki bi jo prepustil šloganju, sploh na take mešane karte, mislim, da že ima neko željo.... hči bo vredu v vseh treh pogledih... na splošno se boste prav vredu razumeli... :D nobenih pripomb, pazite malo na ege pa bo...

torej spet 7 zvedavih članov, lahko pride na plan z vprašanji :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uh diana, cel hudič :D js mislim, da boš imela čudovite otroke... čeravno ta dva nista najbolj spodbudna, mrbit bo prvi zelo priden drugi pa zelo poreden :D...

El Nino

hvala za odgovor.

saj vem, da tam nič ne bo. samo mi je lažje, če vem, da človek ni glih ravnodušen.

sicer pa zdaj nimam časaza take zadeve.

Nagledala sem si eno fajn bajtico za najet, pa so takoj druge skrbi. Sicer pa, je kaj možnosti, da jo dobim in če jo, ali bom tudi finančno zmogla?

lep dan,

klavdija

hmmm ninc jest pa tele tvoje napovedi ne razumem cist dobr, a bi mi mal obrazlozu prosim, mal sm blond :P

Liu, spremembe ja, na začetku boš imela kar precej zagona, potem pa te bo počasi minilo, mrbit takrat ko boš službo zamenjala temu kaže fajn... poskušaj vztrajat pri zadanih spremembah, ker so dobre,...

Pa še jest eno vprašanje oz. dve xflirtx :

1. ljubezen v letu 2007 bo kaj novega xcrossfingx , pa kaj bo s staro xrolleyesgx in

2. moj študij, a bom kaj naredila, tako kot računam (predvsem računam :unsure: ), bo dovolj volje, da to tudi izvedem xbookx ??

Hvaaalllaaa, pa srečno!! :flowers:

LP, Kuky

Dan Nino,

Mene pa zanima, če sem všeč enemu fantu ouizoma če je tle kaj potenciala, da se lahko kaj razvije. Drugače pa me zanima nasplošno v ljubezni. Povej kar se bo dal videt ;).

Najlepoša hvala za odgovor, pa velik sreče v ljubezni in drugje tud teb.

Pa pa

El Nino, hvala. Sem že sama ugotovila, zato se zadnje čase kar malo umikam, sedaj pa jaz pravim, da nimam časa zaradi službe.

Nekaj sem pa res radovedna: kako lahko karte kažejo dobro in so same dobre karte, če to dejansko sploh ni dobro in nima nobene prave prihodnosti?

Me zanima, ker bi se tudi sama rada naučila gledat v karte. Sem jih že kupila - samo bom vse skupaj uporabljala bolj zase. Si bom poskusila še sama malo pogledati, kako in kaj. Sicer se je pojavil še en tip, ki je baje sam - mogoče pa bo tukaj kaj. lp

Audente hvala.... :palec:

hm a morem zdej karte poiskat... zapomnite si samo 7 ljudi na eno seanso....

Klavdija, finančno je vprašljiva... kot praviš, poskušaj, je zelo mogoče, da lahko precej spustiš ceno al kaj takega... še vedno pa bo draga...

Mucyka, šola bo šla skozi zelo uspešno, ljubezen bo pa zelo zelo tricky, novosti se ti obetajo pa ne samo najbolj prijetne.... če se daš na to lahko na tem področju sedaj ogromno pozitivnega narediš boš imela dobre prilike, ko ti lahko zdrav razum in močno srce polepša prihodnost...

Diana... spravi cashya na dejt ;)... ni ne blond, ne poženščen, točno to kar rabiš...

Liu, Veliko energije za stvari ki jih poskušaš narest na začetku ki pa ti je bo primanjkovalo na koncu, kar je škoda, ker so zadeve, ki jih poskušaš narest dobro zamišljene, in bi se jih splačalo pripeljat do konca, ne pa obupat tik pred koncem, alternativno je možno, da bo vsa ta energija, ki jo vidim usmerjena v iskanje nove službe, ko jo boš dobila pa se boš malo umirila...

Kuky, v ljubezni boš morala še veliko postorit, veliko krpanja stare... novosti pa bodo tako vabljive da boš imela probleme z odločanjem..., Volja bo! Kar pridno študiraj...

Amarilis, hm hm :D neke čudne zadeve so v ozadju strohovi problemi in tko ampak čez vso stvar se odločno kaže ljubezen, ta je tudi v prihodnosti, tako, da kar pogumno, "čez ogenj in vodo pa po zraku, če je treba"... vidim komplikacije ampak nič resnega, morda sta daleč krajevno, ali kaj takega ampak nič resnega... res :)

Zzvezdica, včasih karte pokažejo karte nekaj kot zelo dobrega, kar se ti sploh ne zdi dobro, pa se potem šele čez čas izkaže, da je res tako,... posebno opazno je to dostkrat ko se recimo po smrti posameznika "zdravje izboljša", ali pa po koncu dolge neprijetne veze, "ljubezenska situacija" izboljša... take stvari, na prvi pogled ne preveč fajn, na drugi pa so tisto pravo... takrat lahko karte kažejo na nekaj dobrega, kar ti je skrito,... (seveda je vedno tudi možnost, da se šlogar zmoti... :D)

Diana... spravi cashya na dejt ;)... ni ne blond, ne poženščen, točno to kar rabiš...

enkrat na par mesecev slučajno odprem tole temo...

in kaj vidim :eek:

tricky, tricky xcivx x:Ix

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

enkrat na par mesecev slučajno odprem tole temo...

in kaj vidim :eek:

tricky, tricky xcivx x:Ix

Ja sem videl par kart k so me spomnile nate, pa diana tečnari da ni nobenih fajn dedcev več... sem se prec spomnil enega...

ninc hvala za obrazlozitev x:)x

jah to je pa tipicno moj princip.... v startu bi vse nardila da bi dosegla cilj, pol pa skos manj.... :sori:

ampak morm zdej drugac narest...

hvala ti se 1x

:inocent: sej on ima lepe ustnice... sem lih enga nazijala, upam da ni bil on. x:Dx x:Dx x:Dx

:inocent: hm nvem če je zjanje fajn začetek...?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...