kepka 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 El Nino, zanima me moj otrok,kako bo s šolo,bo zalaufal kaj bolje...slovenščina!Kako bova s tem fantom,s katerim sem zdaj,je to to...ali res čuti veliko do mene?Če oz. kdaj se kaj selim,ali bom zalaufala novo družinsko življenje? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zzvezdica 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 El Nino še enkrat hvala in res sorry, ker sploh ne razumem tvojega odgovora.Zzvezdica, včasih karte pokažejo karte nekaj kot zelo dobrega, kar se ti sploh ne zdi dobro, pa se potem šele čez čas izkaže, da je res tako,... posebno opazno je to dostkrat ko se recimo po smrti posameznika "zdravje izboljša", ali pa po koncu dolge neprijetne veze, "ljubezenska situacija" izboljša... take stvari, na prvi pogled ne preveč fajn, na drugi pa so tisto pravo... takrat lahko karte kažejo na nekaj dobrega, kar ti je skrito,... (seveda je vedno tudi možnost, da se šlogar zmoti... ) Torej, če prav razumem, karte mi s tem tipom kažejo dobro, ker bo ta zgodba pripeljala v nekeja lepega? Saj meni ni, da bi bila z njim. Njemu je, da bi bil z menoj. Jaz nisem navdušena, ker vem, da je vezan in da ta zgodba ne pelje nikamor. To tudi on ve. Pojma nimam zakaj se sploh trudi. No ja, če to pomeni, da mi sledi nekaj lepega je pa ok, čeprav ne razumme. Veš El Nino, vsi smo zmotljivi, pa saj šloganje ni namenjeno temu, da potem živimo po ten kar reče šlogar, sama vidim šloganje bolj kot nekaj, kar pomaga odpreti še drugačne poglede na stvari, ki jih običajno ne vidimo (ker smo v dogodkih). Mislim, da si faca. Rada preberem vse kar napišeš tudi za druge. Imam občutek, da si zelo realen in ne kar nekaj. In hvala, ker vsem nam lepšaš dneve in nam poskušaš omiliti dvome/razpotja/dileme; na koncu pa mora vsak sam sprejeti odločitve in tega ne sme nihče pozabiti. Hvala, ker si vzameš čas za druge. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 pozdravljen. za en izpit si mi že ugotovil in to pravilno Sedaj te sedaj prosim, da mi pogledaš, kako bo z rezultati izpita, katere rezultate čakam sedaj , bli bi naj v petek, 26.01.2007. pa še seminarsko moram napisat in skupaj da oceno!! občutki so mešani, a tudi pri prejšnjem izpitu so bli podobni pa sem naredila IN? KAJ PRAVIJO KARTE ? BO POZITIVNO? ALI BOM MORALA PONOVNO NA IZPIT? Sedaj pa še prosim hitro za ljubezen? oseba E. oseba H. bi lahko blo s kterim kaj resnega??? opadeta se mi oba Prosim in hvala, Lp, "zaskrbljena" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Lisbona... službi kaže odlično... resna veza pa vsekakor bodo dobre priložnosti, le nisem tako prepričan kako bo šlo, je na tebi, da uporabiš svoje vrline... El Nino,službi res kaže odlično..boljš ne bi moglo bit.. Glede ljubezni pa ne vem kaj misliš s tem,je na tebi ,da uporabiš svoje vrline Jz sem pač taka kot sem..dobro in slabo je v meni.. Res ne štekam,itak ,da uporabljam v lifu tud vrline???Lahk kaj izpostaviš?? Hvala!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
infinity 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 el nino, zanima me odnos med mano in enim kar precej starejšim prijateljem. bo mogoče med nama kdaj kaj več od prijateljstva? hvala Citiraj What is there to know?All this is what it is.You and me alone,Sheer simplicity. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Pozdravček!El Nino... Najprej hvala za odgovor v oktobru... No, gospod "ta pravi" je res prišel in res sem ga prepoznala po tem, kar si napisal. Nimam dvomov v to vezo. Končno res nimam ne rdeče lučke v glavi, ne bremze potegnjene. Zanima me pa, kako se bo kaj stvar nadaljevala. Trenutno sva namreč precej narazen po km, pa me zanima kako se bo kaj treba obrniti, da to čimprej rešiva in zaživiva skupaj. Ne bi rada, da se to preveč dolgo vleče (ha..pa da ne živim sama še naprej naslednjih 20 let).Pa še to.. kako je kaj s službami? Ali bo prišlo pri meni do kakšnih večjih sprememb?Ali bo on uspešno rešil služben problem ob selitvi? Naj naj najlepša hvala za odgovor! Slivca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2007 Zzvezdica tisto kar sem ti nazadnje napisal, je striktno samo razlaga tega zakaj kdaj karte kažejo nekaj lepega kar se ne zdi tako lepo, nima veze s tvojim oddaljenim platonskim ljubimec wannabijem... hvala za kompliment ... Kepka.. js sem imel tudi vedno probleme pri slovenščini, večinoma, ker mi je profesorica govorila, da misliti se pravi nič vedeti, js sem pa tako rad mislil, če ima res probleme naj se uči, druge rešitve ne vidim, karte so pa zelo pozitivne, je res da bo ocenjen primerno svojemu znanju lepo pošteno (in to ni vedno najvišja ocena), so pa karte lepe, tako da sumim da ne meče proč svojega časa tačas ko bi se lahko slovenščino učil... Mislim, da so njegove besede tam kjer je njegovo srce, obeta se vama še lepa dolga prihodnost.... ni popolno a slabo ne bo nikoli...Selitev je bolj v zraku družinsko življenje pa nekako že vodiš, glede na malega s problemi v šoli ... imaš polne roke družinskega dela, gre pa na boljš tole počas... Zaskrbljena, če bo drugi rok zelo kmalu se začni kar učit, bo zelo na tesno če bo,... hmm E. je vse lepo in v najlepšem redu samo en "catch" je, morda ima punco?, H ima več možnosti v prihodnosti, ampak vsaj za zdaj je na drugem mestu... tko, da ne bo šlo nič kar po maslu... Lisbona, svoje vrline... to sem mislil tako pač, saj vsi ljudje smo dobri in slabi hkrati, ampak vrlina je v tem, da znaš dobre stvari uporabit in te slabe pri tem ne ovirajo, v razmerju kjer je vse odprto in lahko gre v vse smeri, je na tebi, da obrneš pot v smer ki je najlepša za oba, in to so verline... spretnost komuniciranja, zapeljevanja, razčiščevanja stvari... pa še marsikaj bi se našlo, dovolj je že lep pogled včasih:D Infinity... ne, mislim, da ne bo, več od prijateljstva,... Sliva... oh dbest sem ponesreči za ljubezen pogledal pa kaže zelo ljubeznivo, tolk, da veš ja... ti boš rešila zaposlitvene probleme brez problemov, on težje, precej navezan je na svojo službo se mi zdi, bo pa s časom rešil to... bodita fajn. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Jutro El Nino, nekaj me skrbi - občutek imam, da mi ena "prijateljica" ne želi dobro. Žal sem jo nekajkrat že videla v podobni akciji, zdaj pa ne vem, ali se motim ali res nekaj dela za mojim hrbtom. A lahko malo pogledaš? Pa načeloma veramem, da smo vsi ljudje dobri, verjetno pa pač nočem videt tistega kar se res dogaja, kr svet pol ne bi bil več lep; pa je. Hvala, pa lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Sliva... oh dbest sem ponesreči za ljubezen pogledal pa kaže zelo ljubeznivo, tolk, da veš ja... ti boš rešila zaposlitvene probleme brez problemov, on težje, precej navezan je na svojo službo se mi zdi, bo pa s časom rešil to... bodita fajn. Ti pa rad "po nesreči" ljubezen gledaš. Pa otroke napoveduješ Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaisanais 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Hello El Nino!! Ful sem srečna, ker sem našla to stran. Se že bojim, da bom ratala psiho, če ne zvem odgovora na vprašanje, ki se mi vrti po glavi kot pokvarjena vinilka... Skratka, s fantom sva v petek šla narazen, pa me zanima, če še bova kdaj skupaj al mu je sploh ravno za mene. Eto. Neka jasnovidka mi je rekla, da bova spor zgladila, sam ne verjamem čist... Tnx že vnaprej!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sneguljcica 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 (popravljeno) Pozdravljen El Nino.Dolgo me že ni tukaj (sem se mogla na novo registrirat) ampak se večkrat spomnem nate in na tvoje prerokbe.Do sedaj so vse drzale in upam da mi tudi tokrat poveš kaj vzpodbudnega.Res bi te prosila za hiter odgovor če se da :-) Z možem razmišljava o velikem koraku (selitev čez lužo) in tako naprej.V igri je tudi kar precej denarja, pa me zanima kako kaže v tej smeri.Se bo vse izpeljalo po načrtih in bomo novo leto praznovali ze na drugi polovici zemeljske poloble ali se bo kaj zakompliciralo in bo vse skupaj padlo v vodo. Pa koliko so resni, ljudje s katerimi se dogovarjamo, če mi pogledaš.Hvala za odgovor in lep dan. Popravljeno 22. januar 2007 -> sneguljcica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Hello El Nino!! Ful sem srečna, ker sem našla to stran. Se že bojim, da bom ratala psiho, če ne zvem odgovora na vprašanje, ki se mi vrti po glavi kot pokvarjena vinilka... Skratka, s fantom sva v petek šla narazen, pa me zanima, če še bova kdaj skupaj al mu je sploh ravno za mene. Eto. Neka jasnovidka mi je rekla, da bova spor zgladila, sam ne verjamem čist... Tnx že vnaprej!! :xx!: če sta imela vsaj en mini razlog (celo spor) da sta šla zdej narazen, pol sploh ne rini več nazaj ker bo z vsakim korakom slabši! Naredi si uslugo pa si takoj najdi boljšega men kolega skos ponavlja "konkurenca je velika" Jst pa v vedeževalnici pogrešam tar_mar x!x x!x x!x Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaisanais 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Thanks Chariot, saj maš ful prav, samo (zlajnano rečeno) preklopit ni tak lahko kot zgleda. Upam, da ga bom počasi prebolela, čeprav si ga še vedno želim... Patetično, a res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 sej vem da ni lahko preklopit --- je pa najboljš da se ti to posveti prej kot slej in kot kaže se ti že je pa si samo nočeš verjeti, been there done that x!x seveda se boš v nasprotnem primeru predolgo časa trpinčila, spremenilo pa se ne bo nič razen fake promises, ki seveda bodo vedno drugačni sicer sploh nebi palili. Sploh pa se vprašaj kaj dejansko si želiš; občutka zaljubljenosti, NJEGA zaradi katerega si nesrečna ali pa je vse samo navada in ti ugaja bit v milnem mehurčku, ki je kot tempirana bomba in nikoli ne veš kdaj se bo ponovno razpočil?!!! Patetično res don't worry --- je še kej bolj patetičnega od tega da si ga želiš, pometi ga ven Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bernarda 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Evo, nisem še sedma... tako da sprašujem karte oz. El Nina za:LJUBEZEN, DELO, SELITEV. Hvala! Citiraj Scio me nihil scire (Sokrat). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaisanais 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 "Pometi ga ven"---> LOL Ti pa trofiš v črno Po moje bi bil najlažji način, da najdem primerno metlo (beri: tipa). To je moj prežvekan in preizkušen vzorec, ki je sicer služil svojemu namenu, ker pač nisem navajena bit sama. Ja ja, ženska emancipacija mi je španska vas. Kaj ti naj rečem, moj lajf se mi že zdi kot slab 50's revival, ko so babe raje jedle prozac kot pa da so spokale kufre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2007 Amarilis, mislim, da so tvoji strahovi neutemeljeni... Girly, otroci so naša prihodnost, zradi ljubezni se pa svet vrti... in js pač rad gledam kako se bo v prihodnosti svet vrtel... temu se reče šloganje Sneguljčica, hah, zanimive karte, se zadeva začenja in končuje pri denarju (v pozitivnem smislu), vmes pa bosta z možem še veliko stvari spremenila, vajino življenje se utegne zasukati na glavo, vmes pa še veliko zanimivih stvari, težko bi govoril o tem da se jim da 100% zaupat, en malo pa že, stvari so čudne, a vendar slabega ni nič, lepo se imejta čez lužo.... Bernarda, ljubezen, odvisno kako daleč si boš upala it... dobro kaže kar pogumno, delo nekaj srednjega, možne težave v sedanjosti morda celo menjava delovnega mesta... selitev, je pa čisto v zraku, mislim da je še najbolj stvar tvoje odločitve to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaisanais 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 What about me? Pliiiiiiz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2007 A ti ni Chariot že vse odgovorila? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaisanais 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 (popravljeno) Sem vedla, da boš to rekel, a če bi lahko stvar razrešla z nasveti, te ne bi spraševala. Paradoksalno kot se sliši, sem lahko še tako prizadeta od preteklih izkušenj, a to pač ni dovolj, da grem naprej. Zakaj? Ker sem prepričana, da so pota usode pač zelo čudna. Kakorkoli pač je, navezanost + mazohizem gor al dol-dejstvo je, da temu tipu ne bi dala vsega, kar sem in premorem in še več, če ga ne bi ljubila. Naj bo še tako čudno, toda če ljubim ljubim tolk močno, da osebo, s katero sem, ponotranjim. Ta moja ljubezen je tud dovolj močna, da ga lahko spustim, vendar pa lahko kar priznam, da bi se na tej točki vrnila k njemu, če bi on bil za. Taka je pač situacija. Popravljeno 22. januar 2007 -> anaisanais Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2007 Hm, niso preveč lepe karte, imaš še v rokah toliko moči da vaju spraviš nazaj skp, ampak za koliko časa... in v kako vezo, to je čisto druga zgodba... obstajajo boljši... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaisanais 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Hvala A to pomeni, da bi morala jaz nardit prvi korak al kako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2007 Da to pomeni to, ampak pomeni tudi, da bi bilo morda fajn, če ga nebi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunrise 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Najbolj na svetu me zanima, če bova ostala v kontaktu z bivšim fantom, najina zveza se je končala pred dvema mesecima in pol in sicer zaradi neke druge ženske. Ali dejansko obstaja še kakšna možnost, da bova še kdaj skupaj? Drugače me pa zanima ljubezen na splošno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 El Nino, mene pa zanima osebna rast, ljubezen in posel, če je mogoče videt kaj se bo dogajalo do spomladi Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.