Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

nino hvala.

hmmmm, upam, da bo pozitivno čeprav na tesno...;) ;) če ne pa se bo potrebno pč učit... :( :(

hmmm... ja ma E punco ja.. :( :( če pa mi je tako fajn z njim... :( :(

saj H ja ok. mpak .... :(( ..

Prosim pa še za en šlog in sicer.... jutri začnem delati preko študentskega ervisa na eni firmi ... kajpravijo karte ...kako me bodo sprejeli? bodo zadovoljni z mano? kako se mi bo dopadlo?

mogoče spoznam kakšnega novega v službi in pozabim tako na E kot na H??? :) ;)

včasih je boljše če nam ne gre vse ok, saj ko se preobrne v pozitivno se toliko bolj razveselimo :) ;)

Prosim in hvala.

čisto malo "zaskrbljena" ;) ;)

Deli na socialnih omrežjih

Zdravo El Nino... Pred krtkim sem te spet prosila za nekaj odgovorov, ki sem jih tudi dobila...vse je bilo super, zadovoljna sem bila z odgovori...ampak odkar sem prebrala kaj kažejo karte, je nastala katastrofa..fant se mi sploh ne oglasi več...in to se je zgodilo že drugič. Sploh ne vem več kaj naj naredim...še enkrat te prosim, da mi pogledaš ali je sploh še kaj upanja, da bom kdajkoli imela kaj sreče v ljubezni ali ne...z njim ali kom drugim...

hvala

čisto obupana Katia :'(

:inocent: sej on ima lepe ustnice... sem lih enga nazijala, upam da ni bil on. x:Dx x:Dx x:Dx

a vse, kar je pri meni lepega, je taka majhna malenkost, kot so ustnice :o|o: :sori: :C:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Lisbona, svoje vrline... to sem mislil tako pač, saj vsi ljudje smo dobri in slabi hkrati, ampak vrlina je v tem, da znaš dobre stvari uporabit in te slabe pri tem ne ovirajo, v razmerju kjer je vse odprto in lahko gre v vse smeri, je na tebi, da obrneš pot v smer ki je najlepša za oba, in to so verline... :D spretnost komuniciranja, zapeljevanja, razčiščevanja stvari... pa še marsikaj bi se našlo, dovolj je že lep pogled včasih:D

:palec: uff...težka bo.. :xx!: x:o)x

a vse, kar je pri meni lepega, je taka majhna malenkost, kot so ustnice :o|o: :sori: :C:

:eek: :eek: x?x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

oj, hvala za šlog...zanima me, kaj bi bilo najbolje da naredim s tistim fantom, za katerega si rekel, da slabo kaže...jaz ga mam res rada in si res želim biti z njim...kakšna je najboljša pot, da se mu približam?

hvala

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Fantina ustnice se uporablja za poljubljanje, to pa ni več taka malenkost... in če bejba namiguje na tvoje ustnice bi rada, da jo poljubiš... ajmo na delo zdej...

Hja morem karte spet najdet, tko je vsakič ko grem na faks, vzamem karte sabo pol jih pa iščem vsepovsod :D ... brb...

Sunrise..., hja tu je konec, kontakti lahko, seveda, samo kake veze pa mislim, da ne bo več, vsaj v kratkem ne, ;) za kaj novega pa lepo kaže... kar v napad,...

Gabriel, se premikaš, lepo :D (osebno), brez kakih pretiranih ovir, precej hitro na začetku, potem boš to bolj v prakso vnašal, pa tko, smooth sailing, potem se boš pa malo z egom bojeval, proti pomladi... ljubezni kaže veliko bolj mešano, nekaj časa super pol bedno, pol spet fajn, pol bolj tko,... nekako razburkano bo. Posel bo vsesplošno fajn.

Zaskrbljena, zasedni so najboljš ane... lepo so te sprejeli, pomoje .... boš ti vedela povedat, zdej k je že "jutri"... fajn tipi pa ne vem kok jih je kaj tam, jih je ene par, samo ne bo nč tazga... bolj poslovno :D ...

Katia, če se ti fant sploh ne oglasi je to navadno dokaj slab znak, napovedi gor ali dol... taj e dokaj dol, pomenita se, kaj o tem... ko boš enkrat počistila s preteklostjo in aktualnimi problemi te čaka sreča v ljubezni, nič obupovat...

Orientalka, ljubezen nekak naravno, vedno lepš... služba fajn, samo se malo braniš dela, lahko bi šlo boljš, poglej pri sebi za vzrok... zdravje pa le pazi... bo vredu, ampak zmeri je neki tko na preži,...

Lisbona, kaka težka... :D pogum pogum...

Moytsa, predlagam, da ga povabiš na kako pijačko, pa mu lepo odkrito poveš vse po spisku, to zahteva veliko poguma, ne morem rečt, da bo uspelo, ti bo pa vsekakor odleglo in je najbolje kar lahko narediš v dani situaciji.... čene ga daj pa lepo tko kot lisbona zapelji... po žensko :D ... če že nimaš jajc za mu direkt povedat,... da ti je všeč...

Ne pozabit 7 ljudi na enkrat največ :D...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej.. ko te ravno vidim gor.. kako bo šel tale izpit v petek? bom nardila al se začnem kar za naslednji rok pripravljat? mal mislim plonkat :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

joj ninc kolk si ti zdej priden, k si pravila postavu, pa se jih uposteva (upam)

tnx :palec:

vrjamem da ni blo uzitn prej k je blo vsega balasta mal prevec al :)

bod priden se naprej ;)

Uspeh je drznim zagotovljen!

Aliana, mislim, da boš naredila, kar lepo celo, :P ampak plonkanje? ... :D no fajn bo.

Ja Liu, kar upoštevajo se pravila, zdej mislim, da še ni šlo čez 7... pa je lepo prebavljivo... :D

Levinja84... dobr letnik :palec:... na poslovnem področju, "pretty much" vse kar si boš želela bo šlo po tvoje, fant pa tako bolj mešano, veliko usklajevanja, in počasnega napredka, mrbit še bo kaj s tega... ampak je še prezgodi... ;) kr lepo počas.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, daj poglej, če nam stari še letos misli rezultate izpita dojavit. :vragec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x^x mmmm El Nino ... kako lepo, da si poškilil x;)x za potrditev na ljubezenskem področju

Hvala za odgovor. Čisto majčkeno bom še radovedna.

A se v kartah kaj vidi, čez koliko časa bova začela živeti skupaj? To je želja obeh, a ker je iz druge države, bo preteklo verjetno še veliko papirologije, preden... a bo to.. čez hm.. koliko mesecev.. a morda še letos?

Glede na to, da si napisal, da ima svojo službo rad.. ja, to je res.. ampak s tem je povezana tudi njegova selitev sem in priznam, da me malo skrbi, da se ne bi to preveč zavleklo, ker mi je dolgčas po njem, saj si lahko misliš... xrolleyesx

hvala hvala hvala hvala x;)x xcrossfingx

sliva

Sam kot povratna informacija: tipu, ki mi je všeč jaz nisem - bova prjatla; je reku, da ve, da je šla stvar predaleč -se oprošča. Tko, da napoved žal ni držala. :(

Lep dan

:sori:

naslednji date z še boljšim tipom bo bolj obetaven x;)x xcrossfingx

El Nino, bi lahko pogledal, če mi bo letos uspelo uresničiti finančne plane, katere sem si zadal za novo leto.

Če lahko, bi prosil še za vpogled v letošnjo glasbeno kariero. Kako se bo obnesla?

Hvala za odgovor x8Dx :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ok, let's do this :vtz: ...

Rezultate bo objavil, če jih še ni.

Orientalka, meni pridejo skozi iste karte, čeravno rešiš lahko situacijo z ljubeznijo in ljubezen je zelo globok pojem tko, da imaš kar precej dela, je pa čisto izvedljivo, predvidevam da boš sama znala presodit kako in kaj....

Sliva, napovedovat čas je sila nehvaležna zadeva, imam pa filin da nekje letos, do jeseni, bi moralo to it skoz in ne bo problem, ob vsej ljubezni....

Amarilis, uh, mi je žal, najbrž sem videl tisto "predaleč" pa interpretiral kot nekaj lepega... heh, zanimivo sorry:(

Cashy, ti ravno odgovarjam na msn...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...