Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

ola vsem :) :)

nino,

...se je pač zgodilo, da mi je k srcu prirastel "zaseden".... hmmm sam mal me je strah, da "nekoč" ko bom imela fanta in se bo kteri drugi dopadel "zaseden" in mi go šla v "zelje" ... kaj pa vem, če pa... joooj, saj res vse se plača vse se vrača.... :( :( :(:(

Veš da sem padla izpit... :( :( :( :(

Ja, v službi so me res dobro sprejeli in upam, da bom ćim dlje tu... kaj? nobenega čednega poslovneža ne bo?? škoda, jaz sem pa mislila, da bom spoznala kakšnega "novega" ljubimca, partnerja, moža...:) ja, pol pa bom pač morala še nadaljevati z zasedenim...

Prosila bi te, da mi pogledaš v karte za ljubezen na sploh v prihodnje, kako kaj bo na tem podrožju?????

prosim in hvala že v naprej ..:) :) :) :)

"zaskrbljena"

Deli na socialnih omrežjih

Ahoj

El Nino...mene pa zanima, kako bo šlo z okrevanjem po moji operaciji? lahko pričakujem zaplete ali bo šlo vse ok...

če boš imel čas...bom resnično vesela odgovora...sončkeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Liu, pobec, ne kaže preveč vredu, bi se morala precej potrudit, je mrbit poročen al kaj takega...

Zaskrbljena, kaj zdej to zasedene preganjaš... :D eh karte so odlične, mrbit pa ni s tapravo... lepo kaže tudi za ljubezen, sicer malo drugačne karte morda bo kaj drugega, in res na delovnem mestu... :D samo zasedeni tipi so a no-no... za izpit se mi je pa zdelo, ni bilo preveč obetavno, pomoje boš drugič naredila... (se velja učit ane...)

Mana, okrevanje bo šlo super, edino morda kaka psihična težavica, ampak , vse manjše narave, tko da ti ne bo hudega, po vsej verjetnosti ti bo šlo veliko bolje kot normalno ljudem po taki operaciji...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino hvala,.....

... a ti nisi NIKOLI "preganjal" kakšne zasedene????...:) :)

aja, danes pa si že spremenil mnenje in praviš, da se lahko zgodi tudi na delovnem mestu... :) . ) skratka prepustila se bom usodi in uživala.... :) :)

Upam, da preveč ne težim, samo to še prosim...

Nekaj pa bi še te vseeno prosila da pogledaš v karte.... JAZ in TALE "ZASEDENI"...

1. čuti on kaj do mene, ali pač tako, da se z "nekom " dobi in to ..... ??

2. pa kak razplet vidiš naprej, v prihodnje ?bova se še midva naprej dobivala dolgo ali bova hitr prekinla?

3. kaj pa pol čuti do njegove punce oz kak bi naj bil njudvin odnos.

Eh ta izpit bom dala na stran in se pripravljala za druge... :) ;)

....prosim...;)....prosim....;)......prosim....;)....prosim....;)

....hvala.....:)....hvala......:)....hvala.....:)....hvala....:)

Lp

Zaskrbljena, hmm preganjal zasedene ženske... mislim da že/še ne, uspešno vsekakor ne, drugače pa hmm ja no najbrž že kdaj, ma ni prav pogosto... zdej pa vse to šloganje okrog zasedenga tipa... se mi pa ne zdi več moralno, kaj pa če pride njegova pupa in me sklofta... kak si drznem eni zaskrbljeni šlogat lepo prihodnost z njenim tipom... kar sama pogruntaj sem že zadost prej povedal... lahko pa njega vprašaš... če sta si dovolj blizu, da to kam vodi ti bo povedal.

Mucyka, v tem stilu naprej, prav posebnih zresnitev ne vidim, mrbit bi blo fajn, da ga nehata srat pa probata kaj narest... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino... xrolleyesx mmmm pa saj to je skoraj prelepo, da bi bilo res w:Iw :inlove:

Ja resnično hvala za tvoj odgovor. Srčno upam, da bo končno v mojem življenju nastalo stanje, kot si ga želim.. da bom srečna v dvoje in zadovoljni vsi okoli mene. Če bova lahko skupaj že letos, drugače že skoraj ne more biti.

Upam, da se lahko še kaj obrnem nate, ko bo potreba.

Zaenkrat pa hvala hvala!

:kiss: x;)x

Sliva

Ja tko mislm... kaj sploh misl o men pa kok cajta bo to use skp trajal? Dolg? Kratk čas?

Morš pa že mal ženskih čarov uporabit da boš do teh podatkov prišla, najboljš da kar na "sračkaču" samem, boš najhitrej zvedla na čem si pa kok dolg bo trajal x;)x kr reč mu, jst bi bla s tabo pa konc, če bo hotu bo hotu če ne pa... serjita mal za "ponucat" še naprej x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

No, kako zanimivo je to... El Nino.. moja mam se je tako navdušila nad tabo, da bi ti rada še sama postavila vprašanje... Upam, da velja tako, da ji zdajle prepustim tipkovnico :)

Če lahko, če se pa ne da, pa tudi prav. Hvala že v naprej!

Sliva______________________________________________________________

lep pozdrav rada bi te vprašala kako bo kaj z našo gradnjo ali bomo letos dokončali gradnjo brez vsakih zapletov? zanima me kakšno je stanje pri mojih obeh otrokih, bodi od mene še enkrat srčno lepo pozdravljen ! mama

Mana, okrevanje bo šlo super, edino morda kaka psihična težavica, ampak , vse manjše narave, tko da ti ne bo hudega, po vsej verjetnosti ti bo šlo veliko bolje kot normalno ljudem po taki operaciji...

yessssssss...ful hvala x:Xx x:Xx x:Xx

psihične težave imam pa itak vsak dan na jedilniku

x:Dx x:o)x

sončkeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Slivina Mama, seveda je zaželjeno, da še kdo drug preko nekoga drugega kaj vpraša, ... Gradnja bi morala it kot po maslu, nikjer nobenega problema, bo najboljše kot je lahko. Tvoj prvi otrok je zelo pridn(a ker imam na sumu da je to Sliva), se ukvarja s delom, ljubeznijo in takimi zadevami vse vredu, drugi otrok pa malo bolj zabušava, veliko čustev in drobnih užitkov, pogrešam pa kako pridnost,... ;) Lp

pozdravlejni vsi.

nino, hvala. Saj veš kako pravijo, da se ljudje zatečemo k alternativnim oblikam, ko sami odpovemo, ko ne vidimo izhoda, in pričakujemo, da bomo dobili odgovor od nekoga "tretjega" da nam bo nekdo pomagal.

Ravno v tem je problem... med nama močna energija, o vsem tem sma se že neštetokrat pogovarjala... sem ga vprašala ja, same pozitivne in "obetavne" lepe besed in imela občutek da so iskrene, saj me je narava obogatila z močno intuicijo, a.... tudi mene preganja misel, ali je to "moralno", da se imam lepo z nekom, ki ma resno vezo... in ali bom mu lahko pozneje ko bioma midva skupaj zaupala..??.. še sama ne morem verjeti, da se mi to dogaja, katji nekoč sem to vedno grozno obsojala.... ne vem.... saj veš kako pravijo, nikoli ne reci nikoli!!

a sem edina na tem forumu, ki se mi to dogaja? .... sajpogosto vprašujem se zakaj, se mi dopade ravno on, če pa bi lahko začela že ta trenutek s kom drugim, ki se mi hoče približati.... a ni tiste nergije z moje strani.

Klarus, zate in tvojega dopisovalca...

Liu, karte so bile precej bedne, pa sem te malo vprašal, če je kak očiten vzrok zakaj je temu tako,... nvem, no ni najbolj obetavno, lahk pa vedno probaš :D kaj narest, (ker se dostrkat zmotim in bi bilo res škoda zamudit kako fajn priliko zarad šlogarije)...

Ja, zaskrbljena, karte za vaju so bile zelo obetavne, pač, kako zdej ga odrešit zdejšne resne veze, pa tko naprej, to pa presega moja pooblastila :D ... da se tako izrazim,... hja, naj se odloči ane katera mu bolj ustreza, s katero se vidi v prihodnosti, pol pa al začnita bit skp, ali pa nehajta načenjat druge veze v kateri je že... vsekakor je nenavadno... :) nvem :D to je moje osebno mnenje...

Zaskrbljen; jst te cist razumem, k sm sama v cisto isti "godlji". Mene tud daje morala, po drugi strani sem pa vedno bolj zaljubljena v njega...cist bad :cry: Pa nimam pojma kaj naj...
No matter where you go, your destiny follows you!

Pupe, pa spravljajte se raje na nezasedene moške, že tko al tko se rodi več tipov kt bejb, boste pa ja našle kakega,...

Nino, še en izpit x:o)x jutri... bo šlo?

za prejšnjega pa še ni rezultatov, ampak je zgledalo kar ok xyesx

thanx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Rika, srčne zadeve, nekaj je imel eno težavo v preteklosti zdej pa mislim da je že boljš....

Aliana, bo šlo :D .. :palec:

Vesnica, dobro kaže, mislim, da bosta uspela ostat skupaj, ni kakih bednih kart, če greš stran te vsekakor čakajo spremembe, in odvisno od vloženega truda je koliko stran boš prišla in kako fajn ti bo šlo, lahko je to fajn stvar it stran, tko da je za razmislit, čeprav so lepe karte za obstoječo vezo... :) js sem bolj za ostat pri obstoječem razmerju,...

Js imam eno bolj skrito vprašanje, mi pošloga kdo?

Aliana, :palec: točn tko... lahk se pa tudi prej kaj učiš,...

Liu, bo pozitiven odziv, morda ne takoj, ampak kr, s časom vedno bolj.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...