Liu 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ooo tnx ninc ja povej ane jest ti povem kere karte sm ven potegnla, pol si pa sam razloz ce hoc Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2007 To bi bilo super, kar povleči na "Ninđijevo vprašanje" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ok jest mam ciganke in sicer denar, zalost, nenadna sreca, darilo pa sodnik....... pomojem da dobr kar kol ze je hihi pa prosim samo za odgovor, ce je ql al ni ok Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Aliana, točn tko... lahk se pa tudi prej kaj učiš,... smotko sej to delam že tri dni, bolj ali manj.. motivacijo za učit se, sem mela v mislih Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2007 Liu, hja kul je, kar zanimivo, za ciganke,.... Aliana, lepo lepo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 El Nino, prosil bi te če lahko še zame pogledaš v karte. Ne za ljubezen ampak nek cilj, ki sem si ga zadal in kdaj se mi bo realiziral. Imam tudi svojo natalno karto in imam 3 planete v 10. hiši in ta hiša pa predstavlja življenske cilje, ambicije. Verjetno bom dosegel svoj cilj ampak me zanima kdaj. 10 hiši imam pa Saturn, Uran in Neptun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2007 Uh, cilj, je še kar daleč, pogosto boš spremenil točen cilj, pa malo popravljal vseskozi boš plezal proti njemu, ampak ga boš sproti oddaljeval,.... nvem če bo tolk hitro,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 no uglaunem nicn drzim pesti za tebe in za mene uzivaj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Važn, da ga bom dosegel. Sam nism pa prepričan, če ga bom spreminjal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 El Nino! Spet se malo oglašam ! Mi lahko pogledaš ali se mi v letošnjem letu obeta na osebnem področju kaka večja sprememba? Ne bom nič namigovala . Najlepša hvala za tvoj čas xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2007 Cvet, vsekakor nekaj pozitivnega na področju ljubezni,... o drugih spremembah bi pa težko govoril... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 cao, danasne sanje so bile lepe in zdi se mi, da si zatiskam oci pred dejstvom, da sem zaljubljena v sodelavca sej simpaticen in zabaven mi je ze od nekdaj, to pa je tudi vse, amapk mi kaze neko naklonjenost, ki je ne razumem in zgleda, da so vse te drobne malenskosti krive, da sem se zagledala van, a si tega nocem priznati zanima me, ce bo iz te moke, morda tudi kaj kruha??????hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Nino hello! Ali lahko pokomentiraš še moje stanje v ljubezni. Ali bova ostala skupaj ali ne? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Pozdravljen El Nino. Bi lahko prosim pogledal, kako bo šlo jutri na govorilnih urah - se bo s profesorico dalo pogovoriti (pa ne, nisem samo jst zamuštrala ). Pa še nekaj, zanima me za enega tipa, oziroma če je ta zgodba že zaključena ali bo še igral kakšno vlogo v mojem življenju. Drugače pa če se kaže kaj lepega v ljubezni. Odgovori na tisto kar boš lahko, pa en čudovito lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 El Nino, help needed: a mi prosim pogledaš al naj vzamem to pripravništvo ali ne...A bom uspela uskladit s študijskimi obveznostmi? Pa a se mi nakazuje, da v prihodnosti še ostajam v tujini ali se vračam? Pliz, help! Pa, pa in hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 po sili razmer grem na dopust... do prvega marca. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Nino hvala. Te povsem razmem... in če sem iskrena sem mislila, da bodo moja vprašanja ostala retorična , vprašanja na katera ne bo odgovora vsaj ne dobesedno.Vem da ne ravnam "prav", vedno bolj pa se zavedam, da v nejm nisem iskala in ne iščem tiste prave ljubezni za "življenje". Sama pri sebi ugotavljam, da je mogoeč prišel trenutek, da poskusim, se portudim in začnem z nekom tam čisto od začetka, kejr boma samo midva, ne iz trikotnika toj je res nevarno... res pa je da na tem področu delujeta dva povsem različna in nasprotna si dejanika in to sta LJUBEZEN IN RAZUM ... najlebše in najbolj prav je, da gresta z roko v roki, a vedno seveda temu ni tako.... mogoče je tako dobro, saj se iz vsake izkušnje nekaj naučimo.... mogoče spoznamo pozneje, da to sploh nibila prava ljubezen, le neko zaslepljenje, a tega takrat ne vemo.... sporočim kaj v prihodnjih dnevih, tednih, mesecih, letih,,, kako se bo dogajalo, razvijalo, odvijalo naprej... Uživaj nino in želm ti, da bi pri tebi ljubezen in razum hodila vedno z roko v rok in ne tako kot pri meni Lp. zaskrbljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butterfly 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Nino, spet jaz Po dveh mescih sem se odločila, da se spet mal javim na LNF vedeževalnici Stvari so šle nekak tko kot si reku, pa tud prou si mel, vsaj kar se šole tiče! Res je, da sem letos mal lena, ampak sem izpite na konc le dobro speljala skozi Zdej bi te pa rada vprašala, kako se mi bodo stvari odprle, ko pridem nazaj iz potovanja na tistem področju, na katerem se želim uveljaviti kar lep čas? Druga stvar je pa lubezen A je on res to kar se kaže da je in ali so njegova čustva res takšna, kot to pokaže? Včasih sem preveč obremnjena s tem, da mogoče nisem dost dobra zanj pol pa ratam ljubosumna itd... Nino, ful bom vesela, če boš lahko ko boš lahko še zame mal pogledal v karte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veternica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Pozdravljeni, sem nova na forumu in tako kot vsi radovedna kaj se tukaj dogaja. Sama se trenutno sprasujem kdaj, če sploh kdaj bom spoznala sopotnika na svoji življenski poti. Zveni precej posladkano, vendar očitno tako pomembno, da se s tem ukvarjam. Pred kratkim sem imela rojstni dan in sem prejela veliko lepih želja, zdravje, pa služba, skratka, da bo vse super. Sama pa se še vedno sprašujem, će je to delo, ki ga opravljam res pravo zame, ali se naj lotim česa novega in če, kaj bi to bilo ect. Ali mi lahko kdo pogleda karte. Že vnaprej hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 el nina ni na forumu do 1. marca a vi nič podpise ne berete Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veternica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 (popravljeno) Popravljeno 6. februar 2007 -> veternica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 el nina ni na forumu do 1. marca a vi nič podpise ne berete A ga res ne bo??? Sam zakaj pa ne??? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2007 Aja točno.... Šlogam pa še vedno, na jure.grbec@gmail.com pripišite v zadevo "Prerokovanje" ali nekaj takega da bo moj outlook lahko sortiral... držite se mjuceki Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaisanais 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 (popravljeno) Hm, glavno da še šloga:) Popravljeno 12. februar 2007 -> anaisanais Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Pozdravljeni, sem nova na forumu in tako kot vsi radovedna kaj se tukaj dogaja. Sama se trenutno sprasujem kdaj, če sploh kdaj bom spoznala sopotnika na svoji življenski poti. Zveni precej posladkano, vendar očitno tako pomembno, da se s tem ukvarjam. Pred kratkim sem imela rojstni dan in sem prejela veliko lepih želja, zdravje, pa služba, skratka, da bo vse super. Sama pa se še vedno sprašujem, će je to delo, ki ga opravljam res pravo zame, ali se naj lotim česa novega in če, kaj bi to bilo ect. Ali mi lahko kdo pogleda karte. Že vnaprej hvala. Ojla! Mislim, da si preveč "obremenjena" s tem, da imajo vsi okoli tebe partnerje kot to, da si ga želiš sama. Preveč ti je ugodno "ta" situacija, ki jo imaš zdaj. Glede službe, pa tako..še nekaj časa je ne boš menjala O tem delu, ki razmisljaš, da bi delala bo potrebno malo več organizacije /kako bi to naredila/, kot si predstavljaš. Lahko mi napišeš še datum rojstva, pa mogoče zvemo kaj več )) Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.