popi 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Popi, stvar je na tem, da se kaj zgodi .... kar lepo kaže, čeprav ne tako kmalu... mislim da je letos ta pomlad mal čudna... jaz bom moral npr. čakat do jeseni++, ti pa tja do poletja, bi že moralo kaj biti, mal se mi zdi da bo sredi maja, tam okrog ko bo sonce šlo v dvojčka... El Nino! Se strinjam, da je ta pomlad nekam cudna; na vseh področjih...No, če bom morla čakat do poletja, ne bo take sile! Sam da bo! Navijam, da tud pri tebi! Hvala in Ciao! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 IIIIIIII, Popi pa El Nino, kk sweetkano.... Mejmo se radiiiii!!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Mihela Dobr bo, mrbit trenutno slabo kaže... sam se ti bo vsepovsod nasmihala sreča in na veliko ti bo pomagala predvsem kasneje v poslu intuicija...Najlepša hvala. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Ahjaj sem že odgovarjal pa je zbrisalo torej... s skrivnim sošolcem iz ženskih študij (kakšne pa so to) je lahko še marsikaj "prijetnega"... in D.H . će boš kaj ukrepala v njegovo smer, sam mislim da tega ne boš storila..... Popi Ja mejmo se radi, ni druzga, saj, kaj sploh še ostane nam velikim...., ljubezen za carje... sočutje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čarobnica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ojla! Najprej vsem lep pozdrav! To je moja prva prva objava na forumu na sploh. Sicer forum Astrologija precej redno spremljam in velikokrat so me že zasrbeli prsti, da bi se vam pridružila v vaših debatah. Izgleda sem rabila čas. Danes sem se odločila, da se vam pridružim. Dobila sem domisel, kako in v kateri temi naj se predstavim. Kaj pravijo karte El Nino - kdo sem jaz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Kaka čast, no naj bom jaz prvi ki bo odgovoril na tvoj post.... Ajd mrbit te pa poznam... hm ja... zelo zgovorna oseba, malo počasna sicer, se čudim da nisi že prej kaj napisala..., ognjeno zračno zemeljska... in ne nujno v tem vrstnem redu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadi 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 El Nino-eno vprašanje: J A Z!!!Rabim kratko in jedrnato - služba, ljubezen oz.obstoječa ali nova veza, prihodnost dobra ali slaba?Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ahjaj sem že odgovarjal pa je zbrisalo torej... s skrivnim sošolcem iz ženskih študij (kakšne pa so to) je lahko še marsikaj "prijetnega"... in D.H . će boš kaj ukrepala v njegovo smer, sam mislim da tega ne boš storila..... Hehe Ja, ta skrivni sošolec je prav fini. Ženske študije in filozofija: zastopanost žensk v filozofiji, zakaj ne, Simone de Beauvoir. Ful zanimiv- še posebej zarad sošolcev Ja, ta D.H. je pa moj bivši, sam nisem hotla napisat, da ne bi kej sugerirala. Pa si fino odgovoril: nekaj me še vleče k njemu, ampak nočem prit na stare tirnice, kar me odbija...tako da tega res ne bom storila. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čarobnica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Ajd mrbit te pa poznam... hm ja... zelo zgovorna oseba, malo počasna sicer, se čudim da nisi že prej kaj napisala..., ognjeno zračno zemeljska... in ne nujno v tem vrstnem redu El Nino, tole pa je prav zanimivo. Glede na to, da me še ne poznaš, te moram kr javno pohvalit. Bo držalo vse ostalo. Zgovorna. Baje da ja. Počasna - no ja. Kakor kdaj. Imam stelij v ognjenem znamenju, ascendent zrak, v zemlji plutona in jupitra, vendar je le ta čisto na zadnji stopinji. Moja luna pa je v škorpijonu. Toliko za začetek. Zdaj sem in. Lep dan vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 Nadi... moja specialiteta... kratko in jedernato;) Služba : vredu in prijetno, zdajšna zveza, bo veliko kompromisov, pomenkov in tega... prihodnost dobra, prijezna.. polna ljubezni in prijateljstva... če maš precej zraka v svojem horoskopu lahko temu dodava še velik plus kar se tiče sedanje zveze... Devica a tako malo žensk je v filozofiji, da je treba to zdaj posebi študirat? hm hm hm čudno čudno...., sicer pa res, ene nismo omenili v četrtem letniku med filozofijo včasih majo tud bejbe kaj za povedat škoda res.... da ni tega več... (premal zgodovine, zgleda) Čarobnica, ja tisto ognjeno sem jasno videl.. nevem kako sem spregledal vodo. hm no ja na treh kartah res ne moreš met štirih elementov razen včasih, hm tisto počasna s em mislil na tvoje, počasno začenjanje pisanja gor če dolgo bereš že pa to hehe, dober to, maš kaj v biku al oba zemeljska v devici? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čarobnica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Lep dan vsem! Malce se še učim - dodajanje avatarja, pa podpisa, pa delanja vtisov . Moram - to je moja venera. Pa še odgovor El Ninu. Oba zemeljska sta v devici (sedaj veš tudi koliko sem stara, a ne), v biku pa je le točka sreče. Sicer pa se je o mojih položajih planetov posredno že govorilo na forumu, vendar ne v tej tvoji temi. Ena je Uran na acsendentu. Na tisto temo še pridem. Samo, da se malce navadim sodelovanja na forumih. Počasna v reakciji na sodelovanje do sedaj pa zato, ker imam doma računalnik šele dobri teden (brala sem vas le službenem času -psss - ne nobenmu povedat ) Ajd - lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 v biku pa je le točka sreče.huhu jaz tudi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čarobnica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 v biku pa je le točka sreče.huhu jaz tudiV kateri hiši jo pa imaš? Moja je 8 hiši. Sicer je več razlag - od kod naj bi prihajala moja sreča oz. bogatstvo. Ena možnost je, da je povezano z imetjem parterja (ker je to 2 hiša od 7), ena, da dobim kaj od zavarovalnic, davkarije ali bank, lahko s pogrebnim zavodom, lahko pa tudi, da bi služila s spolnostjo ... Ker pa trenutno nič od tega - ali mi lahko prosim pogledaš v karte - kako bo z mojimi financami v prihodnje. Pa s službo. Pa z ljubezenijo. Hvala! Dovolj bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Avtor Prijavi Deli 25. april 2004 Hja moja je v sedmi se mi zdi hm ampak torej maš asc v tehtnici? hm zanimiv tole, hm no sem pogledal tamle, hja, mam v bistvu v šesti, ampak v nulo z DSc, ne še v sedmi... pa ti to obvladaš a? se mi zdi ... Hm ti od kje ti pa to da povežeš..., haha od imetje partnerja do služenja s spolnostjo = ( zelo povezano) torej, hm finance v prihodnosti bodo šle bolj v minus, nerazumno ravnanje pa to... pazi mal, si mi bla že tko všeč, no mrbit če boš prav sledila intuiciji bo kasnej boljš, trenutno pa nekak bo bolj zapravljanje... služba, haha no podobno skoraj identično stanje, kot za finance (več kot pol kart istih..., pismu to ful sovražim da fajn premešam pol pa spet iste karte) torej reciva da bo to dokaj povezano, čeprav je pa vrstni red mal drugačen hm v službi utegnejo stvari biti dokaj krute zdaj, velik dela, in velik zahteev, sicer pa bo ena poštenost vmes, maš kako žensko sodelavko ki ti povzroča preglavice? ljubezen, no tu pa za spremembo zelo lepo kaže, stvari počasi tečejo vedno višje in lepše, prišli bodo prvi sadovi ljubezni... hm no vsaj precej jih bo ne vem če so to prvi... pol tud, dokaj lepo bo zdaj za naprej, v daljni prihodnosti bo mrbit šele kak večji problem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čarobnica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Hvala za odgovor. Bom bolj pazila pri zapravljanju. Pa tudi v službi. No saj, če bo ljubezen OK - potem pa pride še denar (če gledam 8 hišo, kot drugo od partnerja) , na službo pa tud ne bom preveč mislila Ti pa si v asc - škorpijon. Hmmm. Mene so učili, da imajo ljudje z ASC v tem znamenju potencial, da postanejo dobri ljubimci. No, ta komentar verjetno paše bolj v drugo temo. Kaj pa ti praviš - si že izvedel, kaj bi tvoja točka sreče pomenila na DESC. Ti bodo srečo prinesli drugi. Partner? Ali pa služenje na odnosih? Mogoče boš pa prerokoval na temo odnosov. Saj skoraj večino najbolj to zanima, a ne? Ajd... Grem počivat, ker imam jutri službo. Lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 jo el nino...veš da sem bila v petek na nekem razgovoru in da so mi je tako zdelo da sem že notr...res že iz pogovora...zdaj naj bi me preizkusili še v excellu in powerpointu...no in če to dobr speljem...nisem čist zihr...sam pomoje da dobim...A mi ti lahko poveš, a bom dobila tole službo al ne?Ponoven razgovor imam 03.05.- preizkus znanja v excellu in powerpointu...in mislim da mi bo že kar tam povedala... Hvala in Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 El Nino pozdravljen! Kaj pa pravis na moje potovanje na Florido 7.06. letos.. kako se bom imela tam.. kaksna bo pot.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Čarobnica.... potencial ni še nič... na žalost.... sicer pa ja več al manj cel life se ukvarjam z odnosi, tole šloganje zdaj je tudi poudarjeno na to, čeprav me nekak vedno folk tud oslužbi vpraša..., pač money can't buy me love&love can't buy me money... zato je treba oboje furat, hm nevem če je ta fortuna povezana s služenjem, sicer pa jo imam v šesti hiši pošteno delo.... je pa res da je svinjsko blizu sedme... Sonček, poglej si še malo excell pa boš notr.... drži se! dokaj notr si, sam ne pa še čist tko da... stisni mal... MBmetuljcica... (huh skoraj sem si roke polomil ko sem tole pisal..) florida... hm pot bo zelo utrujajoča možno da bodo kake nevihte.... (saj greš v letalu?) in tvoj obisk tam bo tudi bolj v tem stilu, najbrž precej problemov z njihovimi varnostnimi organi, pa to, al kaj jaz vem, komplikacij nekaj na začetku, pol bo bolj dolgčas, hm če greš še s kom, se boš mela lepo v dvoje, sicer pa utegneš spoznati kako zanimivo osebo/e... sam to bo že prot koncu tko da bo treba it... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 MBmetuljcica... (huh skoraj sem si roke polomil ko sem tole pisal..) florida... hm pot bo zelo utrujajoča možno da bodo kake nevihte.... (saj greš v letalu?) in tvoj obisk tam bo tudi bolj v tem stilu, najbrž precej problemov z njihovimi varnostnimi organi, pa to, al kaj jaz vem, komplikacij nekaj na začetku, pol bo bolj dolgčas, hm če greš še s kom, se boš mela lepo v dvoje, sicer pa utegneš spoznati kako zanimivo osebo/e... sam to bo že prot koncu tko da bo treba it... Rokce pazi, saj je se celo zivljenje pred tabo in se veliko bos pisal.. Ja z letalom El Nino.. poznas se kaksno drugo moznost Nevihte.. super.. bom vsaj od bolj blizu videla strele.. in vso umetnost narave.. Tole mi pa ni vsec.. komplikacije..uhhh.. ja grem s prijateljico, k njeni prijateljici, ki je ze vec let na Floridi in naju ze nestrpno pricakuje.. Nikoli ni prepozno spoznati kaksno lepo in simpaticno dusico, kajne.. pa cetudi za par minut.. al pa za dve, tri ure... se ze veselim.. sedaj se bolj ko si mi tako lepo napisal... Jutri pa v Porec.. tam bo pa tako pol Maribora.. vsi moji sosedje, znanci, ki jih v Mariboru ne vidim, ne srecam.. ja vem, da v Porecu pa jih bom srecala... superca... Pridni bodite vsi skupaj.. v ponedeljek pa komaj cakam, da preberem vse vase duhovite prebliske... Pogresala bom pa .... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Weeeeee, kk nekaterim velaaaa... Jz si tud želim ful potovat, pa mam ful ležerno okolico... El Nino, bom jz kdaj odpotovala na kako drugo celino?? Teb Metuljčica pa da se boš mela maksimalno v Poreču, še za tiste, ko bomo obtičal doma, pa da bo tud Florida lep spominček... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 MBmetuljčica, fajn se imej-te na Jadranu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Weeeeee, kk nekaterim velaaaa... Jz si tud želim ful potovat, pa mam ful ležerno okolico... El Nino, bom jz kdaj odpotovala na kako drugo celino?? Teb Metuljčica pa da se boš mela maksimalno v Poreču, še za tiste, ko bomo obtičal doma, pa da bo tud Florida lep spominček... Hvala Devica, se bom spomnila nate, ko prvic namocim roko v morje... Ves kako devica, poglej v tvoj coln zivljenja, mogoce pa sama veslas.. ostali pa samo uzivajo.. malo jih spodbudi, daj kaksno idejo.. mogoce si pa zelijo, sam ne upajo povedat.. poskusi.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 MBmetuljčica, fajn se imej-te na Jadranu komaj cakam.. hvala Boris Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 MBmetuljčica, saj ti verjamem, ampak vedi, da ima voda v Poreču le 12 stopinj C x!x ....uživajte še za nas , ki bomo delno v hribih, še prej pa tri dni v službi....SREČNO, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 MBmetuljčica, saj ti verjamem, ampak vedi, da ima voda v Poreču le 12 stopinj C x!x ....uživajte še za nas , ki bomo delno v hribih, še prej pa tri dni v službi....SREČNO, Borism 12 stopinj C brrr.. to pa je malo.. sam roko pa lahko noter dam, kajne? Pa na plesne grem... Pingi ma tam vsako leto tecaj plesa Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.