Katia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Zdravo Polona! Še par vprašanj imam zate..če lahko.. Zanima me kakšne so možnosti, da v četrtek zaključim še moja zadnja dva izpita? Prosila bi te, da mi še enkrat pogledaš kaj se dogaja z mojim prijateljem, ker sva trenutno na poslovnih odnosih...zanima pa me tudi ali se bo pomiril ali moram biti jaz tista, ki se mora opravičiti...spet? Moji podatki:31.08.1981Hvala za odgovore že v naprej... Lp Katia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 zdravo_!tudi mene nekaj zanima, že dolgo nič vprašala...in sicer...faks...bo diploma letos, kot je v načrtu in posledično kaka službica?ter ljubav...samska,ampak nekaj se sučejo okrog, bo kaj pametnga?hvala(4.2.1983) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ojla ! Je to neka nova moč v vedeževalnici? Živjo! Hmmmm, sem pred zelo pomembno odločitvijo - nenačrtovano sem zanosila in s partnerjem sicer ne razmišljava zares o splavu kot najboljši rešitvi, ker pa imava za sabo že vsak svojo zgodbo (imam že dva otroka, on enega), je situacija zares zapletena - ne živimo še skupaj...on nima urejenih stikov na papirju... Odločila se bova seveda po svojih najglobljih občutkih, vendar pa me vseeno zanima, ali mi lahko pogledaš, kaj pravijo karte ali zvezde oz. ti? Kako bodo sprejeli otroci, če se odločiva za skupno življenje in tega otroka? Njegov sin je še posebej pod vprašajem (10.7.1995). Jaz: 25.6.1970On: 24.5.1966 Najlepša hvala za kakršenkoli odgovor ! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antaresca 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Polona T., mene si cist zadela... Za naprej pa, najlepsa hvala ti zaupanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
planšar 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 (popravljeno) Pozdravljeni vsi, pozdravljena Polona!Odločam se za študij in se še nisem mogel odločit, ker mam v mislih več opcij:a) zgodovina + poljščina, b)arheologija, c)zgodovina + angleščina, d)prevajanje angleščina + zgodovina (maribor). Prve 3 opcije so v Ljubljani, zadnja pa v Mariboru. Opcij s temi jeziki je lahko seveda še več, samo sem nekako te izluščil.Zdaj pa lepo prosim za odgovor:Zanima me, katera opcija bi bla zame najboljša, kar se tiče študija samega in kar se tiče zaposlitve po študiju? RD :25.8.1988 (MB) In pohvala tebi Polona, da tukaj pomagaš in to povrhu še brezplačno Popravljeno 2. marec 2007 -> planšar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Nič vprašanj, sam Ninotu bi povedala, da sem oba izpita nardila, za katera je reku, da jih bom Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suerte 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Pozdravljena! Tudi jaz bi imela par vprasanj, ce lahko pomagas. In sicer: -kako se kaze konec studija in ali se mi potem, medtem kakorkoli ze odpira kaksna zanimiva priloznost, sluzba, projekt,etc. in pa ce da ali v navezi s tem kar sem studirala?- a ostajam na tujem ali se vracam?-in pa seveda ljubezen,...kot da je izumrla v zadnjem casu....? Hvala Polona T., vidim da si en super pomagac LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 OOooo... kako pridni ste tukaj nekaj časa nisem pokukala sem, pa vidim, da se kar dogaja... Polona... ti si asica kako lepo, da nam pomagaš pri reševanju naših dušic Če smem pristavit lonček ok, moj datum je 21.11.1968, njegov 11.9.1967sva po km kar daleč narazen, pa me zanima, kaj bo iz tega, kaj naju čaka in predvsem kdaj... in hvala hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 A pa še to... El Nino... da ne boš razumel tega vprašanja Poloni kot nezaupnico tebi! Daleč od tega, rada bi vedela le, če je čas najinega srečanja oz. oblika nadaljevanja te veze še kaj bolj razvidna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Pozdravljena Polona. Tudi jaz te prosim, da mi mal pogledaš... rojena: september, 17. 1--Vprašanje : V sredo, 07.03.2007 ob 9:00 imam razgovor za službo... pa me zanima kako bo potekal razgovor? je možno da dobim službo ?ali ? 2-- Vprašanje: Kako kaže glede službe za vnaprej? 3--Vprašanje: Kako pa kaže kaj na področju ljubezni v prihodnje??? so neke simpatije, a nisem v vezi... Prosim za tvoje mnenje in hvala že v naprej. Lp, "zaskrbljena" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Živjo, Polona Moj RD: 6.6.1983zanima pa me, ali bom še dolgo samska, ali se mi obeta kakšna veza in kdaj Zanima me tudi, kdaj bom dobila službo. Jo kar iščem, pa zaenkrat še ni uspeha Hvala za odgovor in en lep dan ti želim Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 (popravljeno) Polona, si tako prijazna in mi poveš, kaj se skriva za njegovim klicem in povabilom na pijačo ( bivši fant ) ?Roj.3.9.69Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in ti želim miren lunin mrk T. Popravljeno 3. marec 2007 -> tea6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 Vidim, da ste bili pridni tačas, ko me ni bilo. Super videt, da nekdo šloga tačas, ko js zaradi študijskih obveznosti ne morem. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesnica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Pozdravljen Prosim za pomoč v ljubezni, imam resno vezo vendar je prišel nekdo ki mi je zamajal tla pod nogami. Veza ki jo imam sedaj ni ravno slaba vendar sm zmedena 100 na uro, enostavno ne vem kaj naj naredim. Moj roj datum je 18.01.80, njegov 26.01.74. Hvala za pomoč Vesnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Cau polona t., a mi lahko prosim pogledas kako kaze v ljubezni, kej novega, starega in ce je kaksna zveza na vidiku (27/01/1983). Pa ce utegnes se kako kaze s plesom... Hvala!!! Lep dan. ZIv! Letos je tvoje leto....cvetela boš in če si lansko leto veliko delala na plesu, boš tudi zdaj poborila svoje "plodove" )) srečno.... Ljubezen bo pa malo pocakala... zdravo, pa še meni malo v karte pokukaj, prosim.30.12.1958 Ojla! Ustreza ti življenje pri vodi...zelo se odmikaš od ljudi..rabiš svoj prostor in mir..v zivlenju iščeš ravnotežje.. Letos je zelo ustvarjalen čas zate, vse zamisli in ideje se lahko ralizirajo...srečno uzivaj Zdravo Polona! Še par vprašanj imam zate..če lahko.. Zanima me kakšne so možnosti, da v četrtek zaključim še moja zadnja dva izpita? Prosila bi te, da mi še enkrat pogledaš kaj se dogaja z mojim prijateljem, ker sva trenutno na poslovnih odnosih...zanima pa me tudi ali se bo pomiril ali moram biti jaz tista, ki se mora opravičiti...spet? Moji podatki:31.08.1981Hvala za odgovore že v naprej... Lp Katia Izptie boš zaključila Če se ti on ne opraviči pač ni pravi prijatelj...nujno postavi meje in ne pusti se, da se ob vsaki situaciji pocutiš krivo Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Polona hvala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Pozdravljeni vsi, pozdravljena Polona!Odločam se za študij in se še nisem mogel odločit, ker mam v mislih več opcij:a) zgodovina + poljščina, b)arheologija, c)zgodovina + angleščina, d)prevajanje angleščina + zgodovina (maribor). Prve 3 opcije so v Ljubljani, zadnja pa v Mariboru. Opcij s temi jeziki je lahko seveda še več, samo sem nekako te izluščil.Zdaj pa lepo prosim za odgovor:Zanima me, katera opcija bi bla zame najboljša, kar se tiče študija samega in kar se tiče zaposlitve po študiju? RD :25.8.1988 (MB) In pohvala tebi Polona, da tukaj pomagaš in to povrhu še brezplačno Oj! Glede smeri ti ne bom rekla katero, ker ti to že veš....si umetnik in to te zanima...in zelo dober predavatelj oz. učitelj si lahko..tako, da bi bilo najbolje zgodovina in angleščina.. Izberi Lj.... Pozdravljena! Tudi jaz bi imela par vprasanj, ce lahko pomagas. In sicer: -kako se kaze konec studija in ali se mi potem, medtem kakorkoli ze odpira kaksna zanimiva priloznost, sluzba, projekt,etc. in pa ce da ali v navezi s tem kar sem studirala?- a ostajam na tujem ali se vracam?-in pa seveda ljubezen,...kot da je izumrla v zadnjem casu....?Hvala Polona T., vidim da si en super pomagac LP datum? Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 OOooo... kako pridni ste tukaj nekaj časa nisem pokukala sem, pa vidim, da se kar dogaja... Polona... ti si asica kako lepo, da nam pomagaš pri reševanju naših dušic Če smem pristavit lonček ok, moj datum je 21.11.1968, njegov 11.9.1967sva po km kar daleč narazen, pa me zanima, kaj bo iz tega, kaj naju čaka in predvsem kdaj... in hvala hvala hvala Ojla!! Hvala za kompliment Vidim, da bo tezavno leto pred vama...njemu se ful dogaja in spreminja..že sam je tak, da dela 10 stvari naekrat in ne moroe biti pri miruTi pa rabiš svoj mir in ravnotežje... Letos boš hotela,da se stvari razjasnijo in vidim prekinitev...to ni tako hudo, če pomislis, da lahko zadihas in odpreš vrata za nekoga, ki bo cenil tvoj mir Lep dan Pozdravljena Polona. Tudi jaz te prosim, da mi mal pogledaš... rojena: september, 17. 1--Vprašanje : V sredo, 07.03.2007 ob 9:00 imam razgovor za službo... pa me zanima kako bo potekal razgovor? je možno da dobim službo ?ali ? 2-- Vprašanje: Kako kaže glede službe za vnaprej? 3--Vprašanje: Kako pa kaže kaj na področju ljubezni v prihodnje??? so neke simpatije, a nisem v vezi... Prosim za tvoje mnenje in hvala že v naprej. Lp, "zaskrbljena" ojla! si v času ko se vse odvija na tvoj mlin. Ja..tudi v ljubezni se bo premaknilo in to bo tudi to... V sluzbi bo okej..oz kakor si boš zastavila..moraš vedet kaj si zeliš Pogovor bo potekla sproščeno in vidi sluzbo Živjo, Polona Moj RD: 6.6.1983zanima pa me, ali bom še dolgo samska, ali se mi obeta kakšna veza in kdaj Zanima me tudi, kdaj bom dobila službo. Jo kar iščem, pa zaenkrat še ni uspeha Hvala za odgovor in en lep dan ti želim Oj! Si oseba, ki ji odnosi veliko pomenijo...in zato hrepeniš po takem odnosu...Do maja se bo nekaj na tem podorčju premaknilo. ali imaš kakšnega lusnega sososeda ) Tudi sluzba se kaze..nekaj v zvzi s papirjem oz kot neke vrste tajništvo ali organizacija dela... Polona, si tako prijazna in mi poveš, kaj se skriva za njegovim klicem in povabilom na pijačo ( bivši fant ) ?Roj.3.9.69Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in ti želim miren lunin mrk T. Da bo kaj več...lep se imej ) Zeli si tvoje blizine Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Ojla ! Je to neka nova moč v vedeževalnici? Živjo! Hmmmm, sem pred zelo pomembno odločitvijo - nenačrtovano sem zanosila in s partnerjem sicer ne razmišljava zares o splavu kot najboljši rešitvi, ker pa imava za sabo že vsak svojo zgodbo (imam že dva otroka, on enega), je situacija zares zapletena - ne živimo še skupaj...on nima urejenih stikov na papirju... Odločila se bova seveda po svojih najglobljih občutkih, vendar pa me vseeno zanima, ali mi lahko pogledaš, kaj pravijo karte ali zvezde oz. ti? Kako bodo sprejeli otroci, če se odločiva za skupno življenje in tega otroka? Njegov sin je še posebej pod vprašajem (10.7.1995). Jaz: 25.6.1970On: 24.5.1966 Najlepša hvala za kakršenkoli odgovor ! xrosex polona.t Upam, da name ne boš pozabila . In najlepša hvala, ker deliš svojo energijo z nami! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 zdravo_!tudi mene nekaj zanima, že dolgo nič vprašala...in sicer...faks...bo diploma letos, kot je v načrtu in posledično kaka službica?ter ljubav...samska,ampak nekaj se sučejo okrog, bo kaj pametnga?hvala(moj rojstni datum: 4.2.1983) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Pozdravljen Prosim za pomoč v ljubezni, imam resno vezo vendar je prišel nekdo ki mi je zamajal tla pod nogami. Veza ki jo imam sedaj ni ravno slaba vendar sm zmedena 100 na uro, enostavno ne vem kaj naj naredim. Moj roj datum je 18.01.80, njegov 26.01.74. Hvala za pomoč Vesnica Odvisno kakšnega moškega si želiš...on je zelo materinski in nežen...zelo skrbi za druge, nekako se kaže tudi ljubosumje.ti si zdaj v "elementu" in veliko stvari se ti lahko še zgodi in dogaja...odločitev je tvoja.. Nekako ne vidim, veze, ker ti bo čez čas pri njemu dolgcas... Lep dan Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ojla, Polona, daj še kaj zame poglej. se mi zdi, da sem obtičala na mrtvi točki. Bo kaj pozitivnih sprememb? Kaže kaj na kakšno razmerje?Je kje na vidiku že kakšna selitev? lep dan,klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Ojla, JADE Ljubezen bo....in to lepa in zavisti vredna Sluzba bo tudi, bo manjpi kolektiv in tebi to ustreza...vse se nekako odvija od meseca maja naprej Vidim, da ste bili pridni tačas, ko me ni bilo. Super videt, da nekdo šloga tačas, ko js zaradi študijskih obveznosti ne morem. Ti prepuščam to vlogo, ker mislim, da te zelo pogrešajo Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 hvala, torej počakajmo še kak mesec al dva:)= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 hvala, torej počakajmo še kak mesec al dva:)= Ni potrebno čakat...samo takar se bo odprlo.. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.