Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

(popravljeno)

Polona, moja 'delovna vnema' je trenutno bolj odsotna kot prisotna. :fiju: Sem v lenobno-kaotični fazi. :fiju: So na vidiku kakšne spremebe? Srčno upam, da bo to 'zgubljeno' obdobje kmalu za mano, ker mi moja obotavljivost ni ravno najbolj všeč! A se mi kmalu obeta kakšno delo, bom končno dokončala diplomo?

Se bom skulirala????? :fiju:

Hvala in en prav lep pozdravček! xrosex

xrainbowx Simona 1.9.1979 xrainbowx

Popravljeno -> simona limona
http://shrani.si/files/metuljwfik.gif
Deli na socialnih omrežjih

Jst tudi še čakam na odgovor preko OS-a x:)x čeprav tisti glede vozniškega je zdaj (hvala bogu) že znan :palec: :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Polona, meni si pa čisto zadela x;)x diplomirala sem z odliko x:Dx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Zdravo Polona!!

Hvala ti še enkrat za odgovor...upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo...

Imam pa še eno vprašanje za mojo najboljšo prijateljico. Zanima me kako je kaj z njeno ljubeznijo oziroma ali bosta s trenutnim ljubimcem ostala skupaj oz. ali bosta premagala trenutne težave?? Ali jo ima on res rad??

podatki: 19.03.1981

Hvala ti že v naprej..

lp Katia ;)

Pozdravljena Polona,

spet povprašujem po ljubezni! Pa sej je uredu, kakor je (samska) ampak vseeno, kdaj bo kaj novega?? Pa še zdravje, imam en pregled čez 10 dni, pa me je malo strah! Upam, da ne bodo slabe novice!

Hvala, Kuky

( 12.5.1978 ob 21.25 Lj.)

<<zakaj bi razpadla...si ti to zeliš?

začni preko študenta, ker ti bo tako tudi lazje :)

ne vidim operacije...>>

juhu...imam 4.2. ponovno pregled bom šla malo manj živčna tja...si mi dala malo optimizma ker ne vidiš operacije....

kar se tiče dela....sem tudi sama ciljala bolj na študenta....

veza: hm, trudim se pa trudim, da bi obstala...ampak če se trudi samo en, mislim, da je skoraj škoda moči, če je "žrtvovanje" samo enostransko..... kaj meniš? ne vem ali mu je vseeno ali pa ma svoje obdobje...aaa nimam več pojma........drugače pa, ne, ne želim si, da bi razpadla....amapk res ne vem več kaj se mu plete po glavi....

res najlepša hvala......s spoštovanjem Sasa

Razmisljam da bi odprili en koticek, za sloganje s kartami, če bi rad kdo kaj vprašal ala (kako kaj ljubezen, ... kako bo faks) s temi vprašanji sem lepo seznanjen, vam lahko pogledam v karte kako in kaj.... bi pa seveda prosil, tiste bolj senior prerokovalce in prerokovalke, da se mi pridruzijo v odgovorih... ste za? ce niste, se tema brise... pa mir s tem...

mene pa zanima ljubezen sej kej več ne rabiš da bi opisvala ker verjetno boš iz kart vidu kaj je zaen hudič

Polona,

bi te lepo prosila, če bi mi povedala, ali bom uspela letos poleti iti na potovanje.. bo to organizirano potovanje ( v skupini ) ali mogoče še s kom v lastni režiji?

roj.3.9.69

Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam, Tea x:)x

Polona, moja 'delovna vnema' je trenutno bolj odsotna kot prisotna. :fiju: Sem v lenobno-kaotični fazi. :fiju: So na vidiku kakšne spremebe? Srčno upam, da bo to 'zgubljeno' obdobje kmalu za mano, ker mi moja obotavljivost ni ravno najbolj všeč! A se mi kmalu obeta kakšno delo, bom končno dokončala diplomo?

Se bom skulirala????? :fiju:

Hvala in en prav lep pozdravček! xrosex

xrainbowx Simona 1.9.1979 xrainbowx

ZiV!

zelo tezko leto je pred tabo...če nisi bila pridna prejsnjo leto bo to leto zelo tezko...veliko bos tuhtala in razmisljala samo ne bos se premaknila..

svetujem ti, da si naredis plane kaj in kako naprej in naslednje leto, konce sep začens delat na tem...ampak delat..nic ne bo padlo z neba...

za, zdaj pa ti lahko samo svetujem, da zavihas rokave in se spopadeš z težavami....

rečno

Polona,

bi te lepo prosila, če bi mi povedala, ali bom uspela letos poleti iti na potovanje.. bo to organizirano potovanje ( v skupini ) ali mogoče še s kom v lastni režiji?

roj.3.9.69

Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam, Tea x:)x

ne vidim skupine...

Pozdravljena Polona,

spet povprašujem po ljubezni! Pa sej je uredu, kakor je (samska) ampak vseeno, kdaj bo kaj novega?? Pa še zdravje, imam en pregled čez 10 dni, pa me je malo strah! Upam, da ne bodo slabe novice!

Hvala, Kuky

( 12.5.1978 ob 21.25 Lj.)

do maj se bo ljubezen :)

Ujemi življenje in dihaj z njim.

Živjo Polona...

Ali lahko pogledas v svoje karte če boš imela kaj časa, če se vidi kakšno srečanje in kdaj ali pa kaj več med mano 83 in

znancem xsrcx 78.....ali bo med nama kaj več?....hvala, lepo se imej..... x:)x

zdravo :)

Polona, prosim še meni malo pošlogaj :)

Jutri pričakujem rezultate zelo težkega izpita - občutki so mešani.

Kaj pravijo karte bom naredila izpit? bo 10? :)) ali pa negativno? :((

Pa še prosim poglej za ljubezen? :)

Prosim in hvala že v naprej.

Lp,

nic ne bo padlo z neba... za, zdaj pa ti lahko samo svetujem, da zavihas rokave in se spopadeš s težavami....

Polona, čeprav napoved ni ravno cvetoča, imaš čisto prav: brez muje se še čevelj ne obuje. xDDx Bom šla v napad in prebredla meni nenakljonjeno obdobje. Hja, se bo treba življenjskih lekcij naučit na težji način. Si potrdila moj občutek!

Ker verjamem, da je vsaka stvar za nekaj dobra, bo svoj nauk imela tudi moja kalvarija! x:Ix

Hvala za 'dregljaj', Polona!

http://shrani.si/files/metuljwfik.gif

Ojla Polona xgoldfishx !

Od zadnjič, ko sem te prosila za mnenje se je že veliko spremenilo....otroka ne bo...zdaj pa ne vem ali naj še vztrajam v zvezi in ga počakam, da si reši svojo situacijo, ali naj ga pustim, da bo na novo pot šel sam? Težka odločitev je - vsaka stran ima svoj za in proti.

Hvala xsrcx x:)x .

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Pozdravljena polona.t, nekaj mi ne da spati.

Zanima me ce bova s fantom, ki mi je vsec kdaj skupaj? Vse skupaj se vlece ze zelo dolgo in bi res rada vedela ali upam v prazno?

Nočko :kiss:

ne vidim veze :(

Jutro Polona :)

Zanima me, če lahko pogledaš, ali naj sprejemem pomoč, ki mi je bila ponujena - nenavaden vir.

Pa, a naj počakam,d a bo šel on prvi v napad al naj jst kaj probam. Čeprav mislim, da je na potezi on. Lepo prosim.

Pa danes je nujno treba it na sprehod pos sončku :) Bo čudovit dan xflowx

zdravo :)

Polona, prosim še meni malo pošlogaj :)

Jutri pričakujem rezultate zelo težkega izpita - občutki so mešani.

Kaj pravijo karte bom naredila izpit? bo 10? :)) ali pa negativno? :((

Pa še prosim poglej za ljubezen? :)

Prosim in hvala že v naprej.

Lp,

:palec:

Jutro Polona :)

Zanima me, če lahko pogledaš, ali naj sprejemem pomoč, ki mi je bila ponujena - nenavaden vir.

Pa, a naj počakam,d a bo šel on prvi v napad al naj jst kaj probam. Čeprav mislim, da je na potezi on. Lepo prosim.

Pa danes je nujno treba it na sprehod pos sončku :) Bo čudovit dan xflowx

sprejmi...tako bo do tega prislo :)

Ojla Polona xgoldfishx !

Od zadnjič, ko sem te prosila za mnenje se je že veliko spremenilo....otroka ne bo...zdaj pa ne vem ali naj še vztrajam v zvezi in ga počakam, da si reši svojo situacijo, ali naj ga pustim, da bo na novo pot šel sam? Težka odločitev je - vsaka stran ima svoj za in proti.

Hvala xsrcx x:)x .

xrosex

na to vpr- samo ti pozanš odgovor

poslusaj srce :)

Pozdravljena,

že nekaj časa je odkar sem se zmenila za pijačo z fantom, ki mi je všeč.Vendar od tega še vedno ni nič, Zato me zanima če ali se bova dobila in ali me ima rad ali ne?(če lahko to vprasam).Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljena,

že nekaj časa je odkar sem se zmenila za pijačo z fantom, ki mi je všeč.Vendar od tega še vedno ni nič, Zato me zanima če ali se bova dobila in ali me ima rad ali ne?(če lahko to vprasam).Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Zakaj ga ti ne pokličeš? mogoče je izgubil tvojo tel št. :))

x;)x

Zakaj ga ti ne pokličeš? mogoče je izgubil tvojo tel št. :))

x;)x

Ni je zgubil in nism taka da nebi naredila nc zato,samo vsiljiva pa nočem biti.Me pokliče večkrat in meni ni nic jasno kaj sploh hoče? Če me hoče vsaj za prijateljico to nebi smelo biti tko in ce me ne mara zakaj mi potem ne da miru?In jst si razbijam glavo... in me resno zanima kaj bo iz vsega tega?In zakaj je to tako?in ce se vidva in tko.In bi rada vedela kaj pravijo karte.

LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...