simona limona 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 (popravljeno) Polona, moja 'delovna vnema' je trenutno bolj odsotna kot prisotna. Sem v lenobno-kaotični fazi. So na vidiku kakšne spremebe? Srčno upam, da bo to 'zgubljeno' obdobje kmalu za mano, ker mi moja obotavljivost ni ravno najbolj všeč! A se mi kmalu obeta kakšno delo, bom končno dokončala diplomo? Se bom skulirala????? Hvala in en prav lep pozdravček! xrosex Simona 1.9.1979 Popravljeno 23. marec 2007 -> simona limona Citiraj http://shrani.si/files/metuljwfik.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Jst tudi še čakam na odgovor preko OS-a čeprav tisti glede vozniškega je zdaj (hvala bogu) že znan Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Polona, meni si pa čisto zadela diplomirala sem z odliko Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katia 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Zdravo Polona!! Hvala ti še enkrat za odgovor...upam, da se bo stanje kmalu izboljšalo...Imam pa še eno vprašanje za mojo najboljšo prijateljico. Zanima me kako je kaj z njeno ljubeznijo oziroma ali bosta s trenutnim ljubimcem ostala skupaj oz. ali bosta premagala trenutne težave?? Ali jo ima on res rad?? podatki: 19.03.1981 Hvala ti že v naprej.. lp Katia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Pozdravljena Polona, spet povprašujem po ljubezni! Pa sej je uredu, kakor je (samska) ampak vseeno, kdaj bo kaj novega?? Pa še zdravje, imam en pregled čez 10 dni, pa me je malo strah! Upam, da ne bodo slabe novice! Hvala, Kuky( 12.5.1978 ob 21.25 Lj.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasheen 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 <<zakaj bi razpadla...si ti to zeliš? začni preko študenta, ker ti bo tako tudi lazje ne vidim operacije...>> juhu...imam 4.2. ponovno pregled bom šla malo manj živčna tja...si mi dala malo optimizma ker ne vidiš operacije.... kar se tiče dela....sem tudi sama ciljala bolj na študenta.... veza: hm, trudim se pa trudim, da bi obstala...ampak če se trudi samo en, mislim, da je skoraj škoda moči, če je "žrtvovanje" samo enostransko..... kaj meniš? ne vem ali mu je vseeno ali pa ma svoje obdobje...aaa nimam več pojma........drugače pa, ne, ne želim si, da bi razpadla....amapk res ne vem več kaj se mu plete po glavi.... res najlepša hvala......s spoštovanjem Sasa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Razmisljam da bi odprili en koticek, za sloganje s kartami, če bi rad kdo kaj vprašal ala (kako kaj ljubezen, ... kako bo faks) s temi vprašanji sem lepo seznanjen, vam lahko pogledam v karte kako in kaj.... bi pa seveda prosil, tiste bolj senior prerokovalce in prerokovalke, da se mi pridruzijo v odgovorih... ste za? ce niste, se tema brise... pa mir s tem... mene pa zanima ljubezen sej kej več ne rabiš da bi opisvala ker verjetno boš iz kart vidu kaj je zaen hudič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MISR TAJA 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Polona,bi te lepo prosila, če bi mi povedala, ali bom uspela letos poleti iti na potovanje.. bo to organizirano potovanje ( v skupini ) ali mogoče še s kom v lastni režiji? roj.3.9.69 Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam, Tea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Lep pozdrav, zanima me ali bova par? 3.3. 1984 Hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Polona, moja 'delovna vnema' je trenutno bolj odsotna kot prisotna. Sem v lenobno-kaotični fazi. So na vidiku kakšne spremebe? Srčno upam, da bo to 'zgubljeno' obdobje kmalu za mano, ker mi moja obotavljivost ni ravno najbolj všeč! A se mi kmalu obeta kakšno delo, bom končno dokončala diplomo? Se bom skulirala????? Hvala in en prav lep pozdravček! xrosex Simona 1.9.1979 ZiV! zelo tezko leto je pred tabo...če nisi bila pridna prejsnjo leto bo to leto zelo tezko...veliko bos tuhtala in razmisljala samo ne bos se premaknila..svetujem ti, da si naredis plane kaj in kako naprej in naslednje leto, konce sep začens delat na tem...ampak delat..nic ne bo padlo z neba... za, zdaj pa ti lahko samo svetujem, da zavihas rokave in se spopadeš z težavami.... rečno Polona,bi te lepo prosila, če bi mi povedala, ali bom uspela letos poleti iti na potovanje.. bo to organizirano potovanje ( v skupini ) ali mogoče še s kom v lastni režiji? roj.3.9.69 Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam, Tea ne vidim skupine... Pozdravljena Polona, spet povprašujem po ljubezni! Pa sej je uredu, kakor je (samska) ampak vseeno, kdaj bo kaj novega?? Pa še zdravje, imam en pregled čez 10 dni, pa me je malo strah! Upam, da ne bodo slabe novice! Hvala, Kuky( 12.5.1978 ob 21.25 Lj.) do maj se bo ljubezen Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Živjo Polona... Ali lahko pogledas v svoje karte če boš imela kaj časa, če se vidi kakšno srečanje in kdaj ali pa kaj več med mano 83 in znancem 78.....ali bo med nama kaj več?....hvala, lepo se imej..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MISR TAJA 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Polona, ali mogoče vidiš..ali bi šla na pot s kakšno meni že znano osebo ( moški, ženska?), ali celo z mojim bivšim fantom kot v lanskem letu Polona, še enkrat hvala, T ea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 zdravo Polona, prosim še meni malo pošlogaj Jutri pričakujem rezultate zelo težkega izpita - občutki so mešani. Kaj pravijo karte bom naredila izpit? bo 10? ) ali pa negativno? ( Pa še prosim poglej za ljubezen? Prosim in hvala že v naprej. Lp, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simona limona 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 nic ne bo padlo z neba... za, zdaj pa ti lahko samo svetujem, da zavihas rokave in se spopadeš s težavami....Polona, čeprav napoved ni ravno cvetoča, imaš čisto prav: brez muje se še čevelj ne obuje. Bom šla v napad in prebredla meni nenakljonjeno obdobje. Hja, se bo treba življenjskih lekcij naučit na težji način. Si potrdila moj občutek! Ker verjamem, da je vsaka stvar za nekaj dobra, bo svoj nauk imela tudi moja kalvarija! Hvala za 'dregljaj', Polona! Citiraj http://shrani.si/files/metuljwfik.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Ojla Polona ! Od zadnjič, ko sem te prosila za mnenje se je že veliko spremenilo....otroka ne bo...zdaj pa ne vem ali naj še vztrajam v zvezi in ga počakam, da si reši svojo situacijo, ali naj ga pustim, da bo na novo pot šel sam? Težka odločitev je - vsaka stran ima svoj za in proti. Hvala . xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezdica_Z 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Pozdravljena polona.t, nekaj mi ne da spati. Zanima me ce bova s fantom, ki mi je vsec kdaj skupaj? Vse skupaj se vlece ze zelo dolgo in bi res rada vedela ali upam v prazno? Nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Pozdravljena polona.t, nekaj mi ne da spati. Zanima me ce bova s fantom, ki mi je vsec kdaj skupaj? Vse skupaj se vlece ze zelo dolgo in bi res rada vedela ali upam v prazno? Nočko ne vidim veze Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Jutro Polona Zanima me, če lahko pogledaš, ali naj sprejemem pomoč, ki mi je bila ponujena - nenavaden vir. Pa, a naj počakam,d a bo šel on prvi v napad al naj jst kaj probam. Čeprav mislim, da je na potezi on. Lepo prosim. Pa danes je nujno treba it na sprehod pos sončku Bo čudovit dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 zdravo Polona, prosim še meni malo pošlogaj Jutri pričakujem rezultate zelo težkega izpita - občutki so mešani. Kaj pravijo karte bom naredila izpit? bo 10? ) ali pa negativno? ( Pa še prosim poglej za ljubezen? Prosim in hvala že v naprej. Lp, Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Jutro Polona Zanima me, če lahko pogledaš, ali naj sprejemem pomoč, ki mi je bila ponujena - nenavaden vir. Pa, a naj počakam,d a bo šel on prvi v napad al naj jst kaj probam. Čeprav mislim, da je na potezi on. Lepo prosim. Pa danes je nujno treba it na sprehod pos sončku Bo čudovit dan sprejmi...tako bo do tega prislo Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Ojla Polona ! Od zadnjič, ko sem te prosila za mnenje se je že veliko spremenilo....otroka ne bo...zdaj pa ne vem ali naj še vztrajam v zvezi in ga počakam, da si reši svojo situacijo, ali naj ga pustim, da bo na novo pot šel sam? Težka odločitev je - vsaka stran ima svoj za in proti. Hvala . xrosex na to vpr- samo ti pozanš odgovor poslusaj srce Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Hvala ... sicer ne razumem popolnoma kako je to povezano, ampak, verjamem, da je lahko. Resnično hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sun_shine 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Pozdravljena, že nekaj časa je odkar sem se zmenila za pijačo z fantom, ki mi je všeč.Vendar od tega še vedno ni nič, Zato me zanima če ali se bova dobila in ali me ima rad ali ne?(če lahko to vprasam).Hvala za odgovor in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Pozdravljena, že nekaj časa je odkar sem se zmenila za pijačo z fantom, ki mi je všeč.Vendar od tega še vedno ni nič, Zato me zanima če ali se bova dobila in ali me ima rad ali ne?(če lahko to vprasam).Hvala za odgovor in lep pozdrav. Zakaj ga ti ne pokličeš? mogoče je izgubil tvojo tel št. ) Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sun_shine 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Zakaj ga ti ne pokličeš? mogoče je izgubil tvojo tel št. ) Ni je zgubil in nism taka da nebi naredila nc zato,samo vsiljiva pa nočem biti.Me pokliče večkrat in meni ni nic jasno kaj sploh hoče? Če me hoče vsaj za prijateljico to nebi smelo biti tko in ce me ne mara zakaj mi potem ne da miru?In jst si razbijam glavo... in me resno zanima kaj bo iz vsega tega?In zakaj je to tako?in ce se vidva in tko.In bi rada vedela kaj pravijo karte. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.