Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Ni je zgubil in nism taka da nebi naredila nc zato,samo vsiljiva pa nočem biti.Me pokliče večkrat in meni ni nic jasno kaj sploh hoče? Če me hoče vsaj za prijateljico to nebi smelo biti tko in ce me ne mara zakaj mi potem ne da miru?In jst si razbijam glavo... in me resno zanima kaj bo iz vsega tega?In zakaj je to tako?in ce se vidva in tko.In bi rada vedela kaj pravijo karte.

LP

vidim tretjo osebo, ki se je vmešala...samo s tvoje strani (mogoče prijateljca)

drugega ne vidim..:(

Ujemi življenje in dihaj z njim.
Deli na socialnih omrežjih

Živjo Polona... x:)x

Ali lahko pogledas v svoje karte če boš imela kaj časa, če se vidi kakšno srečanje in kdaj ali pa kaj več med mano 83 in

znancem 78.....ali bo med nama kaj več?....hvala, lepo se imej..... x8Dx xsrcx

Živjo Polona,

jaz bi te prosila ce lahko pogledas za moje zdravje. imam manjse teazve, ampka na pregledih se nic ne pokaze :8): ampak vseeno nisem cisto pomirjena.

pa glede ljubezni - kako kaj kaze v prihodnosti. imam partnerja, a bova " in love for ever" x;)x sej vem da najvec naredimo sami...ampak me znaima kaj se kaj vidi.

r.d. 19.12.1976

Hvala in en lep pozdrav x:)x

Polona, čaw.

sem kar nekaj čas apremišljevala, ali naj vprašam ali ne... ampak vem, da moram. ker tako dalje več ne gre.

zanima me samo glede moje ljubezni... zaljubljena sem (moj rd: 8.9.1985) v najboljšega prijatelja (njegov rd: 7.3.1985)... sem mu sicer lani v začetku decembra vse skup priznala, ampak mi je odvrnil, da mu je zlo žal, ampak so njegova čustva do mene zgolj prijateljska.

je res, da sem v teh skoraj štirih mesecih od takrat mela stike tud z drugimi fanti... ampak ni šlo... ni prišlo do zveze z nobenim... vse je ostalo na ravni "prijateljstva".

pa še nekaj je... v tej skoraj štirih mesecih se je med nama (z tem prijateljem, za katerega sprašujem) ogromno spremenilo. občutek imam, da ni tako ravnodušen do mene... kljub vsemu se ogromno srečujeva... slišiva skoraj vsak dan...

...ne vem... zemdena sem... še vedno so stvari, zaradi katerih upam...

...in ne želim, da bi se opirala na lažno (prazno) upanje...

zato te resnično prosim za pomoč... za nasvet, kaj storiti. če se splača čakati? bo kaj iz tega? ali bo vse ostalo res le na tej ravni prijateljstva kot je sedaj?

prosim, pomagaj.

pa najlepša hvala že vnaprej.

lep pozdrav

Všeč mi je sošolec s faxa, čeprav mi dvojčki niso nikoli ustrezali, ampak ponedeljkova noč in zapeljiv večurni ples sta marsikaj spremenila...ne vem, če sploh razmišlja o meni, ker se nisem ravno pokazala v najboljši luči, sem trenutno še ranljiva in si ne pustim blizu...problem je v tem, da je tud sošolki zelo dober in mi ni, da bi se borila zanj, pa tud druga violina nočem biti v primeru njunega neuspešnega združenja....potrebujem vsaj en namig, ker povedati, da mi je simpatičen, nočem...prosim za nasvet...hvala, lp

Živjo Polona... x:)x

Ali lahko pogledas v svoje karte če boš imela kaj časa, če se vidi kakšno srečanje in kdaj ali pa kaj več med mano 83 in

znancem 78.....ali bo med nama kaj več?....hvala, lepo se imej..... x8Dx xsrcx

ne vidim srečanja :(

vidim pa neko sluzbo oz napredek na tem področju

x;)x

Lep pozdrav,

ponovno jaz, pred casom ste mi napovedali neko "selitev" v tujino oz. neko povezavo s tujino, zdej me pa zanima, ce ima to kaksno povezavo z moskim, ki sem ga spoznala pred kratkim in je tujec????

hvala (28.1.)

prosim za odgovor na

tri kratka vprašanja:

kak se bo izteklo v petek?

kak se bo izteklo drug teden v torek?

ali bom zaključla okrog oktobra?

hvala x:o)x

ti pa si....ali nebi bilo dolgcas če vse natancno veš _)

kaže se sonček :)

Živjo Polona,

jaz bi te prosila ce lahko pogledas za moje zdravje. imam manjse teazve, ampka na pregledih se nic ne pokaze :8): ampak vseeno nisem cisto pomirjena.

pa glede ljubezni - kako kaj kaze v prihodnosti. imam partnerja, a bova " in love for ever" x;)x sej vem da najvec naredimo sami...ampak me znaima kaj se kaj vidi.

r.d. 19.12.1976

Hvala in en lep pozdrav x:)x

se težave vlečejo še iz preteklosti??

nimam prakse odgovarjat na zdr. težave, ker je to zelo delikatno

ne vidim ljubezni :(

vidim, pa težave, ki jih nisi podelala v prejšnjih letih in boš morala delat na tem ,da se soočiš s tem...

Glede na to, da znaš trezno razmišljat in si tudi za to vzameš čas...le pogumno se sooči s tem...zaupaj

x;)x

ti pa si....ali nebi bilo dolgcas če vse natancno veš _)

kaže se sonček :)

ha ha, maš prav, sem se določila in si obljubila, da zdaj najmanj dva mesca nič ne smem več vprašat, ker to čist odvisen postaneš, zato se bom puščala presenetit, zdaj pa gremna en sprehodek ob reki, da si zbistrim misli:) :palec: hvala:)

Polona, čaw.

sem kar nekaj čas apremišljevala, ali naj vprašam ali ne... ampak vem, da moram. ker tako dalje več ne gre.

zanima me samo glede moje ljubezni... zaljubljena sem (moj rd: 8.9.1985) v najboljšega prijatelja (njegov rd: 7.3.1985)... sem mu sicer lani v začetku decembra vse skup priznala, ampak mi je odvrnil, da mu je zlo žal, ampak so njegova čustva do mene zgolj prijateljska.

je res, da sem v teh skoraj štirih mesecih od takrat mela stike tud z drugimi fanti... ampak ni šlo... ni prišlo do zveze z nobenim... vse je ostalo na ravni "prijateljstva".

pa še nekaj je... v tej skoraj štirih mesecih se je med nama (z tem prijateljem, za katerega sprašujem) ogromno spremenilo. občutek imam, da ni tako ravnodušen do mene... kljub vsemu se ogromno srečujeva... slišiva skoraj vsak dan...

...ne vem... zemdena sem... še vedno so stvari, zaradi katerih upam...

...in ne želim, da bi se opirala na lažno (prazno) upanje...

zato te resnično prosim za pomoč... za nasvet, kaj storiti. če se splača čakati? bo kaj iz tega? ali bo vse ostalo res le na tej ravni prijateljstva kot je sedaj?

ALi si ga res želiš? vidim, da je to tebi samo, cilj da ga dobiš in ker je nedostopen si ga se bolj želiš.

On se ne počuti enakovrednega v vajinem odnosu zato se odmika od tebe, mu pa je všeč ker mu "dvoriš"

svetujem...prvo sebe vpr ali je to to - ali si zaljubljena ali je samo ta nedostopnost privlačna...

on je zelo krhek in lahko ga hitro prizadeneš...razmisli

Lep dan

x;)x

prosim, pomagaj.

pa najlepša hvala že vnaprej.

lep pozdrav

Všeč mi je sošolec s faxa, čeprav mi dvojčki niso nikoli ustrezali, ampak ponedeljkova noč in zapeljiv večurni ples sta marsikaj spremenila...ne vem, če sploh razmišlja o meni, ker se nisem ravno pokazala v najboljši luči, sem trenutno še ranljiva in si ne pustim blizu...problem je v tem, da je tud sošolki zelo dober in mi ni, da bi se borila zanj, pa tud druga violina nočem biti v primeru njunega neuspešnega združenja....potrebujem vsaj en namig, ker povedati, da mi je simpatičen, nočem...prosim za nasvet...hvala, lp

ne vidim veze....vidim pa avanturo - možno, da bos spet z njim...ne obremenjuj se z njim, ker to ni to - raje uzivaj

svojo ljubezen bos spoznala v tujini

srečno x;)x

Lep pozdrav,

ponovno jaz, pred casom ste mi napovedali neko "selitev" v tujino oz. neko povezavo s tujino, zdej me pa zanima, ce ima to kaksno povezavo z moskim, ki sem ga spoznala pred kratkim in je tujec????

hvala (28.1.)

vidim tujino...je mozno, da greste z njim v tujino?

ne vidim moškega..:(

ha ha, maš prav, sem se določila in si obljubila, da zdaj najmanj dva mesca nič ne smem več vprašat, ker to čist odvisen postaneš, zato se bom puščala presenetit, zdaj pa gremna en sprehodek ob reki, da si zbistrim misli:) :palec: hvala:)

tako se govori

:palec:

Cau polona t., mene pa zanima kako nama kaze (jst 27/01/1983, on 23.8.1980), on je sicer trenutno oddan, vendar sva si vedno blize, pa me zanima ce so njegova custva do mene kaj vec kot samo prijatelska. Full hvala za odgovor, lep dan vsem!
No matter where you go, your destiny follows you!

Pozdravljena!

Jaz bi tudi vprašala, če se bo med nama vse uredilo!

upam, ker ne vidim veze

vidim pa nekega otroka...

Pozdravljena,

mene pa zanima ljubezen. Rojena 5.8.76, samska.

Hvala lepa.

nekaj se kaze konec jeseni..samo nic določenega

letos se bos odmaknila sama vase

Cau polona t., mene pa zanima kako nama kaze (jst 27/01/1983, on 23.8.1980), on je sicer trenutno oddan, vendar sva si vedno blize, pa me zanima ce so njegova custva do mene kaj vec kot samo prijatelska. Full hvala za odgovor, lep dan vsem!

A lahko se meni pogledas, ko bos utegnila, plizzzz...

No matter where you go, your destiny follows you!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...