polona.t 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Ni je zgubil in nism taka da nebi naredila nc zato,samo vsiljiva pa nočem biti.Me pokliče večkrat in meni ni nic jasno kaj sploh hoče? Če me hoče vsaj za prijateljico to nebi smelo biti tko in ce me ne mara zakaj mi potem ne da miru?In jst si razbijam glavo... in me resno zanima kaj bo iz vsega tega?In zakaj je to tako?in ce se vidva in tko.In bi rada vedela kaj pravijo karte. LP vidim tretjo osebo, ki se je vmešala...samo s tvoje strani (mogoče prijateljca) drugega ne vidim.. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 polona...poglej kako bo šlo v ponedeljek... hvala že v naprej! r.d. 18.06.1985 Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sun_shine 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Še dobro da si napisala iz moje strani, drugače bi bil to res nož v srce.Hvala za tako hiter odgovor,lep dan še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 polona...poglej kako bo šlo v ponedeljek... hvala že v naprej! r.d. 18.06.1985 divje ) - komunicacija je zelo pomembna...samo niso potrebne priprave...samo tvoj sarem )) Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Živjo Polona... Ali lahko pogledas v svoje karte če boš imela kaj časa, če se vidi kakšno srečanje in kdaj ali pa kaj več med mano 83 in znancem 78.....ali bo med nama kaj več?....hvala, lepo se imej..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 prosim za odgovor na tri kratka vprašanja: kak se bo izteklo v petek? kak se bo izteklo drug teden v torek? ali bom zaključla okrog oktobra? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Živjo Polona, jaz bi te prosila ce lahko pogledas za moje zdravje. imam manjse teazve, ampka na pregledih se nic ne pokaze ampak vseeno nisem cisto pomirjena. pa glede ljubezni - kako kaj kaze v prihodnosti. imam partnerja, a bova " in love for ever" sej vem da najvec naredimo sami...ampak me znaima kaj se kaj vidi. r.d. 19.12.1976 Hvala in en lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misha 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Polona, čaw. sem kar nekaj čas apremišljevala, ali naj vprašam ali ne... ampak vem, da moram. ker tako dalje več ne gre. zanima me samo glede moje ljubezni... zaljubljena sem (moj rd: 8.9.1985) v najboljšega prijatelja (njegov rd: 7.3.1985)... sem mu sicer lani v začetku decembra vse skup priznala, ampak mi je odvrnil, da mu je zlo žal, ampak so njegova čustva do mene zgolj prijateljska.je res, da sem v teh skoraj štirih mesecih od takrat mela stike tud z drugimi fanti... ampak ni šlo... ni prišlo do zveze z nobenim... vse je ostalo na ravni "prijateljstva". pa še nekaj je... v tej skoraj štirih mesecih se je med nama (z tem prijateljem, za katerega sprašujem) ogromno spremenilo. občutek imam, da ni tako ravnodušen do mene... kljub vsemu se ogromno srečujeva... slišiva skoraj vsak dan... ...ne vem... zemdena sem... še vedno so stvari, zaradi katerih upam... ...in ne želim, da bi se opirala na lažno (prazno) upanje... zato te resnično prosim za pomoč... za nasvet, kaj storiti. če se splača čakati? bo kaj iz tega? ali bo vse ostalo res le na tej ravni prijateljstva kot je sedaj? prosim, pomagaj. pa najlepša hvala že vnaprej. lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estelle 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Všeč mi je sošolec s faxa, čeprav mi dvojčki niso nikoli ustrezali, ampak ponedeljkova noč in zapeljiv večurni ples sta marsikaj spremenila...ne vem, če sploh razmišlja o meni, ker se nisem ravno pokazala v najboljši luči, sem trenutno še ranljiva in si ne pustim blizu...problem je v tem, da je tud sošolki zelo dober in mi ni, da bi se borila zanj, pa tud druga violina nočem biti v primeru njunega neuspešnega združenja....potrebujem vsaj en namig, ker povedati, da mi je simpatičen, nočem...prosim za nasvet...hvala, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Živjo Polona... Ali lahko pogledas v svoje karte če boš imela kaj časa, če se vidi kakšno srečanje in kdaj ali pa kaj več med mano 83 in znancem 78.....ali bo med nama kaj več?....hvala, lepo se imej..... ne vidim srečanja vidim pa neko sluzbo oz napredek na tem področju Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misel 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Lep pozdrav, ponovno jaz, pred casom ste mi napovedali neko "selitev" v tujino oz. neko povezavo s tujino, zdej me pa zanima, ce ima to kaksno povezavo z moskim, ki sem ga spoznala pred kratkim in je tujec???? hvala (28.1.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 (popravljeno) test Popravljeno 29. marec 2007 -> Šantal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 prosim za odgovor na tri kratka vprašanja: kak se bo izteklo v petek? kak se bo izteklo drug teden v torek? ali bom zaključla okrog oktobra? hvala ti pa si....ali nebi bilo dolgcas če vse natancno veš _) kaže se sonček Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Živjo Polona, jaz bi te prosila ce lahko pogledas za moje zdravje. imam manjse teazve, ampka na pregledih se nic ne pokaze ampak vseeno nisem cisto pomirjena. pa glede ljubezni - kako kaj kaze v prihodnosti. imam partnerja, a bova " in love for ever" sej vem da najvec naredimo sami...ampak me znaima kaj se kaj vidi. r.d. 19.12.1976 Hvala in en lep pozdrav se težave vlečejo še iz preteklosti?? nimam prakse odgovarjat na zdr. težave, ker je to zelo delikatno ne vidim ljubezni vidim, pa težave, ki jih nisi podelala v prejšnjih letih in boš morala delat na tem ,da se soočiš s tem... Glede na to, da znaš trezno razmišljat in si tudi za to vzameš čas...le pogumno se sooči s tem...zaupaj Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ti pa si....ali nebi bilo dolgcas če vse natancno veš _)kaže se sonček ha ha, maš prav, sem se določila in si obljubila, da zdaj najmanj dva mesca nič ne smem več vprašat, ker to čist odvisen postaneš, zato se bom puščala presenetit, zdaj pa gremna en sprehodek ob reki, da si zbistrim misli:) hvala:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Polona, čaw. sem kar nekaj čas apremišljevala, ali naj vprašam ali ne... ampak vem, da moram. ker tako dalje več ne gre. zanima me samo glede moje ljubezni... zaljubljena sem (moj rd: 8.9.1985) v najboljšega prijatelja (njegov rd: 7.3.1985)... sem mu sicer lani v začetku decembra vse skup priznala, ampak mi je odvrnil, da mu je zlo žal, ampak so njegova čustva do mene zgolj prijateljska.je res, da sem v teh skoraj štirih mesecih od takrat mela stike tud z drugimi fanti... ampak ni šlo... ni prišlo do zveze z nobenim... vse je ostalo na ravni "prijateljstva". pa še nekaj je... v tej skoraj štirih mesecih se je med nama (z tem prijateljem, za katerega sprašujem) ogromno spremenilo. občutek imam, da ni tako ravnodušen do mene... kljub vsemu se ogromno srečujeva... slišiva skoraj vsak dan... ...ne vem... zemdena sem... še vedno so stvari, zaradi katerih upam... ...in ne želim, da bi se opirala na lažno (prazno) upanje... zato te resnično prosim za pomoč... za nasvet, kaj storiti. če se splača čakati? bo kaj iz tega? ali bo vse ostalo res le na tej ravni prijateljstva kot je sedaj? ALi si ga res želiš? vidim, da je to tebi samo, cilj da ga dobiš in ker je nedostopen si ga se bolj želiš.On se ne počuti enakovrednega v vajinem odnosu zato se odmika od tebe, mu pa je všeč ker mu "dvoriš" svetujem...prvo sebe vpr ali je to to - ali si zaljubljena ali je samo ta nedostopnost privlačna...on je zelo krhek in lahko ga hitro prizadeneš...razmisli Lep dan prosim, pomagaj. pa najlepša hvala že vnaprej. lep pozdrav Všeč mi je sošolec s faxa, čeprav mi dvojčki niso nikoli ustrezali, ampak ponedeljkova noč in zapeljiv večurni ples sta marsikaj spremenila...ne vem, če sploh razmišlja o meni, ker se nisem ravno pokazala v najboljši luči, sem trenutno še ranljiva in si ne pustim blizu...problem je v tem, da je tud sošolki zelo dober in mi ni, da bi se borila zanj, pa tud druga violina nočem biti v primeru njunega neuspešnega združenja....potrebujem vsaj en namig, ker povedati, da mi je simpatičen, nočem...prosim za nasvet...hvala, lp ne vidim veze....vidim pa avanturo - možno, da bos spet z njim...ne obremenjuj se z njim, ker to ni to - raje uzivaj svojo ljubezen bos spoznala v tujini srečno Lep pozdrav, ponovno jaz, pred casom ste mi napovedali neko "selitev" v tujino oz. neko povezavo s tujino, zdej me pa zanima, ce ima to kaksno povezavo z moskim, ki sem ga spoznala pred kratkim in je tujec???? hvala (28.1.) vidim tujino...je mozno, da greste z njim v tujino? ne vidim moškega.. ha ha, maš prav, sem se določila in si obljubila, da zdaj najmanj dva mesca nič ne smem več vprašat, ker to čist odvisen postaneš, zato se bom puščala presenetit, zdaj pa gremna en sprehodek ob reki, da si zbistrim misli:) hvala:) tako se govori Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Cau polona t., mene pa zanima kako nama kaze (jst 27/01/1983, on 23.8.1980), on je sicer trenutno oddan, vendar sva si vedno blize, pa me zanima ce so njegova custva do mene kaj vec kot samo prijatelska. Full hvala za odgovor, lep dan vsem! Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TANČI 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Pozdravljena! Jaz bi tudi vprašala, če se bo med nama vse uredilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
StellaZala 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Pozdravljena, mene pa zanima ljubezen. Rojena 5.8.76, samska.Hvala lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Pozdravljena! Jaz bi tudi vprašala, če se bo med nama vse uredilo! upam, ker ne vidim veze vidim pa nekega otroka... Pozdravljena, mene pa zanima ljubezen. Rojena 5.8.76, samska.Hvala lepa. nekaj se kaze konec jeseni..samo nic določenega letos se bos odmaknila sama vase Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Čaw. Mam jest vprašanje. A se pri meni vidi kakršna koli sprememba aprila ali maja letos?. 31.1.89. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estelle 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 najlepša hvala za odgovor....saj tud sama cutim, da ne bo nic resnega med nama...ampak sem upala, ker je full v redu fant...lep soncek zelim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Čaw. Mam jest vprašanje. A se pri meni vidi kakršna koli sprememba aprila ali maja letos?. 31.1.89. Konec meseca maja. Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 A se še kaj drugega vidi al je to vse kar se da videt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Cau polona t., mene pa zanima kako nama kaze (jst 27/01/1983, on 23.8.1980), on je sicer trenutno oddan, vendar sva si vedno blize, pa me zanima ce so njegova custva do mene kaj vec kot samo prijatelska. Full hvala za odgovor, lep dan vsem! A lahko se meni pogledas, ko bos utegnila, plizzzz... Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.