Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Živjo Polona t. :2src: Spet malo mene...

Te prosim, kaj mi kaže tarot v zvezi z dodatnim šolanjem : rojena 20.3. delam (za določen čas) in NI možnosti za redno zaposlitev... Zato se učim dodatno nekaj zraven, je pa zahtevno ... Ali bom uspešno končala šolo, ki traja 2 leti?

Ali lahko pričakujem kakšne možnosti v tem (novem) poklicu? Ne izgleda dobro...

Morda mi kaže redno delo v kakšni tretji branži, kakšen namig, karkoli... ?

Prosim še nekaj : ali je oseba, dobra prijateljica, ki se je izkazala za nasprotje temu in ki je zarad razočaranja in izdaje, bila mnogo v mojih mislih, srečna v svojem zakonu ali pa ima po dolgih letih ljubimca? Slišala sem, da je temu tako, a sama ne verjamem. Čeprav je res, da je nihce ne skapira, nihče je ne pozna v globino... še lastna mati ne. Ona je 23.2.

Hvala xsrcx LP

Deli na socialnih omrežjih

divje :)) - komunicacija je zelo pomembna...samo niso potrebne priprave...samo tvoj sarem :)))

:palec:

Hvala za odgovor, sem takoj malo bolj optimistična !

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Padla sem v zelo negativno obdobje, na prvi pogled se zdi, da se je vse porusilo, konec zveze, selitev drugam, nesporazum v sluzbi in posledicno odhod...trudim se vzdrzati, prosim, ce pogledas, kdaj se mi spet obetajo boljsi casi in ce bo slucajno fax trpel zaradi tega, ker si to najmanj zelim...najlepsa hvala, pa lep preostanek vikenda.

Zdravo, jst bom tudi malo neizvirna, ker me kot vecino zanima kako kaze v ljubezni :2src: , mogoce kaka nova zveza na vidiku. Hvala, papa

Ne vidim ljubezni...v

idim pa neki premik v tebi - kot, da se bos koncno začela sprejmat taksna kot si

Ujemi življenje in dihaj z njim.

Padla sem v zelo negativno obdobje, na prvi pogled se zdi, da se je vse porusilo, konec zveze, selitev drugam, nesporazum v sluzbi in posledicno odhod...trudim se vzdrzati, prosim, ce pogledas, kdaj se mi spet obetajo boljsi casi in ce bo slucajno fax trpel zaradi tega, ker si to najmanj zelim...najlepsa hvala, pa lep preostanek vikenda.

napiši mi samo dan in mesec RD - lahko tudi na OS

vidim, tezko obdobje, ker je zato to nekako kot "šola", ker si pri navajena probleme pometat pod tepih, zato zdaj "bruhajo" na plan. Zdaj je čas, da zavihas rokave in se soočiš s problemi.

Naj bi se to vleklo cca 9 let...

drzi se, za vse je nekaj dobro.

A se še kaj drugega vidi al je to vse kar se da videt?

kaj pa te zanima?

Polona,

lepo prosim, če mi poveš, kakšne so njegove želje (novo znanstvo ) v zvezi z mano? Hvala ti, T. x:)x

je crn in visok? je zelo sramežljiv in neve kako naj se ti prebliza...nekaj "vode" bo se preteklo

Polona,

prosim za en pogled v karte... Trenutno delam na dveh projektih, en je vezan na družino, drugi na kariero. Od drugega je odvisna moja nova služba predvidoma naslednje leto, od obeh pa moji stiki s tujino. Kako mi kej kaže?

Lp, Elka (2. 8.)

Živjo Polona t. :2src: Spet malo mene...

Te prosim, kaj mi kaže tarot v zvezi z dodatnim šolanjem : rojena 20.3. delam (za določen čas) in NI možnosti za redno zaposlitev... Zato se učim dodatno nekaj zraven, je pa zahtevno ... Ali bom uspešno končala šolo, ki traja 2 leti?

Ali lahko pričakujem kakšne možnosti v tem (novem) poklicu? Ne izgleda dobro...

Morda mi kaže redno delo v kakšni tretji branži, kakšen namig, karkoli... ?

Prosim še nekaj : ali je oseba, dobra prijateljica, ki se je izkazala za nasprotje temu in ki je zarad razočaranja in izdaje, bila mnogo v mojih mislih, srečna v svojem zakonu ali pa ima po dolgih letih ljubimca? Slišala sem, da je temu tako, a sama ne verjamem. Čeprav je res, da je nihce ne skapira, nihče je ne pozna v globino... še lastna mati ne. Ona je 23.2.

Hvala xsrcx LP

Namig: nekaj kar bi lahko delala doma...samo jaz ne vidim, da nimas možnosti...edino, če te nekje ze čaka novo sluzba...vidim delo, ki ti je okej. bos pa se menjala delovno mesto. Solo bos koncala...konec novembra vidim zaključek oz novo izobraževanje..

vpr. ki si mi ga zastavila za prijateljico nisem razumela...vidim, pa divjo zensko, ki se je sprostila oz misli, da lovi zadnji vlak v zivljenju..iskren pogovor bi ji pomagal..isce pozornost...

pojdi z njo na kavo in jo vpr...odgovorila ti bo..samo mora ti zaupati. Ti lahko?

Lep dan

Namig: nekaj kar bi lahko delala doma...samo jaz ne vidim, da nimas možnosti...edino, če te nekje ze čaka novo sluzba...vidim delo, ki ti je okej. bos pa se menjala delovno mesto. Solo bos koncala...konec novembra vidim zaključek oz novo izobraževanje..

vpr. ki si mi ga zastavila za prijateljico nisem razumela...vidim, pa divjo zensko, ki se je sprostila oz misli, da lovi zadnji vlak v zivljenju..iskren pogovor bi ji pomagal..isce pozornost...

pojdi z njo na kavo in jo vpr...odgovorila ti bo..samo mora ti zaupati. Ti lahko?

Lep dan

Hello, hvala za odgovor x:Xx

res je : nekaj, kar lahko delam doma :palec:

Konec novmebra bo sicer malo prehitro, še kaksno leto prehitro... razen če menjam smer x:)x

Ta zenska pa... ocitno xrolleyesx O ko bi mi le zelela zaupati... Koncno pa nima vec smisla... Poslala sem ti OS v zvezi z njo, upam da ne obremenjujem prevec x:o)x

Hvala še enkrat :palec: x;)x

Cau polona t., mene pa zanima kako nama kaze (jst 27/01/1983, on 23.8.1980), on je sicer trenutno oddan, vendar sva si vedno blize, pa me zanima ce so njegova custva do mene kaj vec kot samo prijatelska. Full hvala za odgovor, lep dan vsem!

vidim, da tip rabi samo rame za "jokat" (neke zadeve mu ne grejo od rok in se tolazi). Nekaj med vama se ze dogaja...lahko celotno zadevo obrneš na svoj mlin...

lep dan

Polona,

prosim za en pogled v karte... Trenutno delam na dveh projektih, en je vezan na družino, drugi na kariero. Od drugega je odvisna moja nova služba predvidoma naslednje leto, od obeh pa moji stiki s tujino. Kako mi kej kaže?

Lp, Elka (2. 8.)

do avgusta je idealni čas za razmisliti in narediti "načrt" kako to izpeljat.....od zelo dobre organizacije in natančih "načrtov" je odvisno nalsednje leto...bodi iskrena do sebe..

Lp :palec:

do avgusta je idealni čas za razmisliti in narediti "načrt" kako to izpeljat.....od zelo dobre organizacije in natančih "načrtov" je odvisno nalsednje leto...bodi iskrena do sebe..

Lp :palec:

Najlepša hvala za odgovor. Ja, saj vem, dela je veliko in ga trenutno tudi z veseljem opravljam, čeprav sem bila v preteklosti v dvomih. Zdaj vem, da je projekt pač treba pripeljat do konca in s pridnim delom bo pač šlo, ne? Potem pa naprej v nove zmage. x:)x

Imam pa samo še eno vprašanje: kako kej kaže moji zvezi? V prejšnjem letu sva imela nekaj težav, zdaj pa spet kujeva skupne načrte.

vidim, da tip rabi samo rame za "jokat" (neke zadeve mu ne grejo od rok in se tolazi). Nekaj med vama se ze dogaja...lahko celotno zadevo obrneš na svoj mlin...

lep dan

Hvala za odgovor x;)x , ker sem res vedno bolj "zagledana" v njega :love: .

No matter where you go, your destiny follows you!

Moj rojstni dan je 27.02.1983, 7,25h zjutraj...hvala za trud in spodbudo, samo sem bila kar sokirana, 9 let?:D...no, saj to obdobje oz. boj v meni ter zelja in trud po spremembi se tudi vleceta ze od 16.leta, tako da...je prevec zakoreninjeno v meni, da bi se dalo na hitro resiti, tega se zavedam, tako si zelim svobodno zadihati....:(

Moj rojstni dan je 27.02.1983, 7,25h zjutraj...hvala za trud in spodbudo, samo sem bila kar sokirana, 9 let?:D...no, saj to obdobje oz. boj v meni ter zelja in trud po spremembi se tudi vleceta ze od 16.leta, tako da...je prevec zakoreninjeno v meni, da bi se dalo na hitro resiti, tega se zavedam, tako si zelim svobodno zadihati....:(

Čeprav bo bolje....letos bos zadihala...če si bila pridna 2 leti nazaj in veliko "popucala" potem bos letos sadila :)

x;)x

na to vpr- samo ti pozanš odgovor

poslusaj srce :)

Draga Polona! xsrcx , najlepša hvala za odgovor x;)x x:)x !

Zdaj se je že zgodilo....ne vem, če je res tako hotelo moje srce :sori: , ampak razšla sva se.

Zdaj ne pričakujem ničesar več.

Kaj pravijo karte za ljuezensko področje sedaj x:px x?x ?

Lp,

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

cao

eno vprasanje imam, sem se nekaj zapletla z enim clovekom, ki me pa zdaj ignorira, pa me res zanima, ce bo se kaj iz tega al se sploh ne bova vec vidla.

hvala lepa (28.1.)

ne rabis ga....zdaj prihaja tvoj čas in ga lahko izkoristiš tako, da zivis in se podaš na zivljensko pot brez njega..

uzivaj...

x;)x

Draga Polona! xsrcx , najlepša hvala za odgovor x;)x x:)x !

Zdaj se je že zgodilo....ne vem, če je res tako hotelo moje srce :sori: , ampak razšla sva se.

Zdaj ne pričakujem ničesar več.

Kaj pravijo karte za ljuezensko področje sedaj x:px x?x ?

Lp,

xrosex

da uzivas..kaže da bo se pestro...pusti se presenetiti...nekaj lepega te čaka

Hojla :vio: a je kakšna možnost meni pogledati za eno osebo (30.4.) --- torej kako kaj kaže tole poznanstvo oz. kaj se bo iz njega razvilo, ČE sploh kaj x:px x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Hojla :vio: a je kakšna možnost meni pogledati za eno osebo (30.4.) --- torej kako kaj kaže tole poznanstvo oz. kaj se bo iz njega razvilo, ČE sploh kaj x:px x:Ix

pazi..on je zelo v intezivnem obdobju....vidim neko zmedenost...vzemi to za rezervo..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...