5rca 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 pazi..on je zelo v intezivnem obdobju....vidim neko zmedenost...vzemi to za rezervo.. škoda... pa tko fajn zgleda. Bom previdna hvala!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estelle 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 hvala ti polonca... ne vem, ce sem kaj pucala pred dvema letoma, mocno upam, da sem ... stay sweet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 zdravo polona js bi tudi prosila če vržeš karte še zame! me pa zanima kako mi kaže za naprej v zvezi s partnerjem(jaz 12.7.1984 on 25.4.1977). hvala Ziv! Tebi se "ne da" on pa akcija? Ne vidim nobenih sprememb Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAYRA17 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Živjo polona, če imaš kaj časa, prosila bi te, če mi lah pogledaš kako kaže najini zvezi zdaj za naprej (jaz:27.07.83, on: 24.09.83).Pa kako kaže z mojim faxom kaj? Bo šlo? Lep pozdrav Citiraj "Kam gredo ptice umret?" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xenija 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Ziv! Tebi se "ne da" on pa akcija? Ne vidim nobenih sprememb hvala za odgovor, ampak sem mislila da je ravno obratno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Limony 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Živjo !Jz bi mela tut 2 uprašanji in sicer kako mi kaže v ljubezni?On je 24.05.1988 jz pa 08.07.1988.Hvala lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanchi 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Lp, mene pa zanima kako mi kaže z zaposlitvijo. 26.3.1978Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ne rabis ga....zdaj prihaja tvoj čas in ga lahko izkoristiš tako, da zivis in se podaš na zivljensko pot brez njega..uzivaj... hvala za odgovor, sem ga pa vcer po nakljucju srecala in je bil spet zadrzan ... pa nisem imela v mislih zivljenjsko pot z njim, samo se kaksno avanturico samo mam obcutek, da tudi te ne bo ... se morda motim???????? pa se to me zanima, kaksen moj cas prihaja??? lp,Šantal (28.1.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 hvala za odgovor, sem ga pa vcer po nakljucju srecala in je bil spet zadrzan ... pa nisem imela v mislih zivljenjsko pot z njim, samo se kaksno avanturico samo mam obcutek, da tudi te ne bo ... se morda motim???????? pa se to me zanima, kaksen moj cas prihaja??? lp,Šantal (28.1.) Če veš, da te avantura ne bo "pokopala" si ga vezmi ...in ga...poleti bos cvetela Lp, mene pa zanima kako mi kaže z zaposlitvijo. 26.3.1978Hvala Ali ves kaj bi delala? Vidim, da ni nobenih težav, samo če se odločiš za to. Če si poslala prošnjo in upaš, da bo..potem še pokliči (bodi malo zoprna in daj jim vedet, da bi to rada počela) Živjo polona, če imaš kaj časa, prosila bi te, če mi lah pogledaš kako kaže najini zvezi zdaj za naprej (jaz:27.07.83, on: 24.09.83).Pa kako kaže z mojim faxom kaj? Bo šlo? Lep pozdrav Ne vidim nobenih težav v vezi - harmonija...oz naslednje leto selitev (začetek leta) Faks bo super... Živjo !Jz bi mela tut 2 uprašanji in sicer kako mi kaže v ljubezni?On je 24.05.1988 jz pa 08.07.1988.Hvala lp Nekako, vam sluzba ne dovoli, da bi se veliko druzila Pri tebi vidim napredovanje glede zaposlitve...lahko da bos delala dve stvari hkrati. Leto je zate Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 živjo, polona mene pa zanima, če bom do junija dobila službo? sm bila na kar nekaj razgovorih, ampak zaenkrat še nič ne vem, kaj bo. Zanima me tudi na kakšnem področju bom delala?RD: 6.6.1983Hvala za odgovor Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAYRA17 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Ne vidim nobenih težav v vezi - harmonija...oz naslednje leto selitev (začetek leta) Faks bo super... JUHUHUHUHUHUHU Ker moram ta fax spelat, pa ga tud bom, tko da hvala, mi je to velika vzpodbuda! Selitev? A mogoče to da grem spet v Lj, pač na fax.. No sam da bo harmonija hvala, tenx, danke, finke... Citiraj "Kam gredo ptice umret?" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 da uzivas..kaže da bo se pestro...pusti se presenetiti...nekaj lepega te čaka Hvala . pestro bo kje? Z bivšim, ali v novem poglavju ljubezenskega življenja? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanchi 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Hvala za odgovor. Vem kaj bi delala, sem namreč zaposlena v OŠ kot vzgojiteljica, vendar se mi na žalost delovno razmerje izteka. Zanima me, ali bom ostala tu, ali bom morda zamenjala delovno mesto. Hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prijateljica 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Pozdravljeni! Tudi mene zanima kako naj bi bilo z mojim? bova še skupaj? Jaz:21.7.1979On:4.8.1977 Hvala . Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Živjo Polona! Vprašala bi samo, kako bo ta vikend. Pa z njim ... Če lahko. Če misliš, da ni potrebno, ni treba. Hvala Lep vikend in veliko pirhov vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezdica_Z 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Čer, ali lahko vprašam še kako mi kaže v ljubezni v naslednjih 3 mesecih?Ali pride kakšen nov? Najlepša hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solecito 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Tudi mene zanima kako mi kaze v ljubezni (18-10-1978) hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
piscanecPP 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 PROSIM, PROSIM ZA ODGOVOR Zanima me kako bodo domaci sprejeli (sorodstvo bliznje in daljnje) spremembo "na meni" - ne vem kako naj to imenujem in kako ostali ljudje?Bo sploh kaksna reakcija? Hvala lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Zdravo polona!RD: 22.3.1994Zanima me kako bo kaj s šolo glede ocen. Malo me skrbi. Bom na koncu leta odlična?Hvala in lp Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Zivjo Polona Mene pa zanima kaj se mi obeta v ljubezni v tem letu?...kaksna avantura, resna veza, kaj zanimivga? Lepo se imej, Hvala.....83letnik, riba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Polona, lep pozdrav. Rada bi vpraašala, kaj bo z mojim fantom in mano... Spet me je razočaral... Kaj on sploh misli, želi? Zakaj je tak ? Za odgovor se ti iz srca zahvaljujem in ti želim lep, sončen dan. jaz: 20.8.1982on: 22.11.1979 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beybika 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Zdravo, prosim poglej kako mi kaze v ljubezni, ker sem se nekako znasla v trikotnik, ceprav se zelo zadrzujem sem vseeno vedno bolj navezana nanj, a mam kej sans, da ga osvojim? Plp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Zivjo, Polonca a mi lahko prosim pogledas, glede ljubezni .....ali se bova se kdaj videla in prisla skupaj (ce vidis vezo) jaz 05.07.82 on 05.07.85 ... .....in ce vidis kaj glede mojega sedanjega fanta 23.01.75 ( ali je sploh smisel vztrajat) ...hvala za odgovor Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bajcjana 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Živjo Polona! Tudi mene zanima ljubezen in sicer bivši"! Zanima me če se bo ta veza nadaljevala kljub temu da sem jo sama prekinila in pa njegova čustva do mene! Že v naprej se ti zahvaljujem in te lepo pozdravljam! Jana P.S.-moj roj.dan 12/09/- njegov 13/07/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 (tea6 @ 6. Mar 2007, 17:04) * (tea6 @ 3. Mar 2007, 18:49) * Polona, si tako prijazna in mi poveš, kaj se skriva za njegovim klicem in povabilom na pijačo ( bivši fant ) huh.gif ?Roj.3.9.69Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in ti želim miren lunin mrk icon_smile_wink.gif T.Da bo kaj več...lep se imej smile.gif)icon_smile_wink.gifZeli si tvoje blizine smile.gif--------------------------------------- Polona, hvala ti za pomenljiv odgovor icon_smile_wink.gif Še podvprašanje - kako kažejo karte - ponovno par ali prijatelja? DA ali NE? Lepo te pozdravljam in hvala še enkrat, tea flower.gif da - par----------------------Polona, glede na tvoje videnje v kartah, katere si mi v prejšnjih odgovorih nanizala glede bivšega in mene, sem sedaj nekoliko zmedena, saj sem izvedela, da ga videvajo z bivšo punco, s katero je hodil pred mano. Kaj meniš o tem...ali sta ponovno par, mogoče prijatelja? Lepo te pozdravljam in hvala za odovor, T. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.