Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

lep pozdrav....

kaj se dogaja z mojim življenjem, mojo ljubeznijo, službo????

službo sem dobila, delala dva dni, nato zbolela (bom najmanj 2 meseca odsotna, baje da če bom hotela me bo počakala) pa niti nisem vedela ali je to to, kar si jaz želim, je to delo zame??? že zaradi zapleta s sodelavcem ne vem ali bi nadaljevala, jo obdržala ali ne....je hudič, če se ljudje zaljubijo v napačno dekle sploh sodelavci, joooojjjj...

najbolj pa me muči ljubezen...nekaj časa nazaj sem te spraševala za mojo 11 in pol let trajajočo vezo, kaj in kako....bolj ko se trudim bolj se mi zdi, da razpada.....kaj ti misliš???? in ali je prostor za koga drugega v mojem srcu ali bo mr. M. za vedno zapisan mojemu srcu??? najposlušam razum in grem drugam ali naj poslušam srce in ostajam v vezi, ki ne vem več če je to to....

po horoskopu sem škorpijonka....in to tipična, čeprav sem se naučila skrivati svoja čustva, ljubezen, nežnost pred drugimi....

kaj mi kažejo karte??? je on tisti pravi ali naj zaprem celo knjigo in začnem pisati življenje na novo.....???

res najlepša hvala za tvoj trud

Deli na socialnih omrežjih

ciao Polona...mi lahko prosim pogledas, ce bova z bivsim se skupaj, ne morem ga preboleti, vmes je se ena sosolka, ki ima baje tipa, ampak vem, da ji je naklonjen bolj, kot bi moral biti...a bosta onadva skupaj?kako bo fax, sploh se ne morem uciti, ker skoz na bedarije mislim in mi je hudo... hvala ti

ciao Polona...mi lahko prosim pogledas, ce bova z bivsim se skupaj, ne morem ga preboleti, vmes je se ena sosolka, ki ima baje tipa, ampak vem, da ji je naklonjen bolj, kot bi moral biti...a bosta onadva skupaj?kako bo fax, sploh se ne morem uciti, ker skoz na bedarije mislim in mi je hudo... hvala ti

Puti fanta pri miru...tako in tako neve kaj hoče. Ali si zelis takega deca?

loti se faksa in ga naredi....prihaja nova energija...tako, da zaključi cim prej faks, da bodo spremembe imele odprto pot :)

hola!

kaj pa bo z menoj? ljubezen - trenutno v vezi, pa sem včasih tko zbegana... ne vem kje je problem? kako bo v službi od maja naprej, ker grem drugam?

rd:15.5.80

hvala!

v maju prihajaš v svojo energijo in bo lazje...zdaj si zbegana, ker se ti energija glih obrača...tako, da malo "potrpi" po tvojem RD bo bolje...uziva zivljenje, ker je lepo

Super...karte kazejo da je to kar si zelela oz se bos nasla v tej sluzbi

v vezi ne vidim tezav...za prvi maj se posveti sebi in partnerju

:palec:

zdravo. zanima me, kako mi kaj kaže v ljubezni. rojena 27.6.1978. samska. lp

Ali veš kaj hočeš oz kaj si želiš? ali ti je ljubše luftanje?

Lahko ga imaš, če zeliš..odločitev je tvoja.

lep pozdrav....

kaj se dogaja z mojim življenjem, mojo ljubeznijo, službo????

službo sem dobila, delala dva dni, nato zbolela (bom najmanj 2 meseca odsotna, baje da če bom hotela me bo počakala) pa niti nisem vedela ali je to to, kar si jaz želim, je to delo zame??? že zaradi zapleta s sodelavcem ne vem ali bi nadaljevala, jo obdržala ali ne....je hudič, če se ljudje zaljubijo v napačno dekle sploh sodelavci, joooojjjj...

najbolj pa me muči ljubezen...nekaj časa nazaj sem te spraševala za mojo 11 in pol let trajajočo vezo, kaj in kako....bolj ko se trudim bolj se mi zdi, da razpada.....kaj ti misliš???? in ali je prostor za koga drugega v mojem srcu ali bo mr. M. za vedno zapisan mojemu srcu??? najposlušam razum in grem drugam ali naj poslušam srce in ostajam v vezi, ki ne vem več če je to to....

po horoskopu sem škorpijonka....in to tipična, čeprav sem se naučila skrivati svoja čustva, ljubezen, nežnost pred drugimi....

kaj mi kažejo karte??? je on tisti pravi ali naj zaprem celo knjigo in začnem pisati življenje na novo.....???

res najlepša hvala za tvoj trud

Zakaj toliko tuhtaš in tehtaš...

Ti si mali magnet za ljudi, ki "izkoriščajo" :) - to ni nic slabega...

Ko se bos postavila na noge in si potavila meje, se bodo tudi stvari potavile na svoje mesto.

Karte kazejo, da bos z fantom, vendar pusti času čas in nehaj toliko tuhtat :)

x;)x

(tea6 @ 6. Mar 2007, 17:04) *

(tea6 @ 3. Mar 2007, 18:49) *

Polona,

si tako prijazna in mi poveš, kaj se skriva za njegovim klicem in povabilom na pijačo ( bivši fant ) huh.gif ?

Roj.3.9.69

Lepo se ti zahvaljujem za odgovor in ti želim miren lunin mrk icon_smile_wink.gif T.

Da bo kaj več...lep se imej smile.gif)

icon_smile_wink.gif

Zeli si tvoje blizine smile.gif

---------------------------------------

Polona, hvala ti za pomenljiv odgovor icon_smile_wink.gif Še podvprašanje - kako kažejo karte - ponovno par ali prijatelja? DA ali NE?

Lepo te pozdravljam in hvala še enkrat, tea flower.gif

da - par

----------------------

Polona,

glede na tvoje videnje v kartah, katere si mi v prejšnjih odgovorih nanizala glede bivšega in mene, sem sedaj nekoliko zmedena, saj sem izvedela, da ga videvajo z bivšo punco, s katero je hodil pred mano. Kaj meniš o tem...ali sta ponovno par, mogoče prijatelja?

Lepo te pozdravljam in hvala za odovor, T.

vprasaj ga...mogoče te odg. preseneti :)

Zivjo, Polonca xrolleyesx

a mi lahko prosim pogledas, glede ljubezni :inocent: .....ali se bova se kdaj videla in prisla skupaj (ce vidis vezo) jaz 05.07.82 on 05.07.85 :8): ... xrolleyesx .....in ce vidis kaj glede mojega sedanjega fanta 23.01.75 ( ali je sploh smisel vztrajat) ...hvala za odgovor :8): :flower: xnckrivx

letos se ti je vse obrnilo na glavo...do meseca avgusta, se ti ne splača pri nobeni stvari vztrajat, ker je zate osebno tezko leto...razmisli, kako naprej oz kaj se je zgodilo 2-3 leta nazaj, in kaj se moraš letos nauciti...

:(

Ujemi življenje in dihaj z njim.

Živjo Polona!

Tudi mene zanima ljubezen in sicer bivši"! Zanima me če se bo ta veza nadaljevala kljub temu da sem jo sama prekinila in pa njegova čustva do mene! Že v naprej se ti zahvaljujem in te lepo pozdravljam!

Jana

P.S.

-moj roj.dan 12/09/

- njegov 13/07/

vidim močna čusta z njegove strani

vendar, ti priporočam, da se obrneš okoli sebe in pogledaš kaj se dogaja v tvoji blizini...začni dihat :)

Zdravo polona!

RD: 22.3.1994

Zanima me kako bo kaj s šolo glede ocen. Malo me skrbi. Bom na koncu leta odlična?

Hvala in lp x;)x

odg. je DA

Polona, lep pozdrav.

Rada bi vpraašala, kaj bo z mojim fantom in mano... Spet me je razočaral... Kaj on sploh misli, želi? Zakaj je tak ?

Za odgovor se ti iz srca zahvaljujem in ti želim lep, sončen dan.

jaz: 20.8.1982

on: 22.11.1979

mogoče mu kariera več pomeni kot ti?

karte mi ne kazejo nobenih problemov...vidim, pa da si neka bremza v vezi?

zakaj ga enostavno ne pustiš ...se veliko rib je v vodi :)

PROSIM, PROSIM ZA ODGOVOR

Zanima me kako bodo domaci sprejeli (sorodstvo bliznje in daljnje) spremembo "na meni" - ne vem kako naj to imenujem in kako ostali ljudje?

Bo sploh kaksna reakcija?

Hvala lepa

tako kot ti...bodo tudi oni sprejeli

Pozdravljeni!

Tudi mene zanima kako naj bi bilo z mojim? bova še skupaj?

Jaz:21.7.1979

On:4.8.1977

Hvala .

Lep pozdrav.

on malo bremza...vendar ne kaze nobenih tezav

kakor si lansko leto posjala tako boš žela :)

Polona, ko boš utegnila, prosim za vpogled glede ljubezni (obstoječa veza).

Moji podatki: 04.11.1981.

Hvala, lp

nic novega...mogoče le sluzba?

ali planirata kaj na svoje?

živjo, polona x;)x mene pa zanima, če bom do junija dobila službo? sm bila na kar nekaj razgovorih, ampak zaenkrat še nič ne vem, kaj bo. Zanima me tudi na kakšnem področju bom delala?

RD: 6.6.1983

Hvala za odgovor x:Dx

Super, polona, da si nazaj x;)x name si pa pozabila :o|o: Poleg zgornjega vprasanja me zanima se, kako bo kaj z ljubeznijo x:Ix se zmeri sm sama :inocent: hvala, hvala, hvala x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Polona,

glede na tvoje videnje v kartah, katere si mi v prejšnjih odgovorih nanizala glede bivšega in mene, sem sedaj nekoliko zmedena, saj sem izvedela, da ga videvajo z bivšo punco, s katero je hodil pred mano. Kaj meniš o tem...ali sta ponovno par, mogoče prijatelja?

vprasaj ga...mogoče te odg. preseneti

--------------------

Polona,

a ti mi pa nočeš povedati, kaj vidiš v kartah x;)x ?

Hvala Polona,

Tea x:)x

Super, polona, da si nazaj x;)x name si pa pozabila :o|o: Poleg zgornjega vprasanja me zanima se, kako bo kaj z ljubeznijo x:Ix se zmeri sm sama :inocent: hvala, hvala, hvala x;)x

kaj pa ne gre? meni kaze, da si zaljubljena?

Ali si sama sebi dovolj :) - hec...

karte kazejo soncek

Polona,

vprasaj ga...mogoče te odg. preseneti

--------------------

Polona,

a ti mi pa nočeš povedati, kaj vidiš v kartah x;)x ?

Hvala Polona,

Tea x:)x

x:Dx

hvala x;)x sm zgleda mal zmedeno napisala x;)x poleg ljubezni me namrec zanima se sluzba x;)x ker jo trenutno iscem, me zanima, kdaj jo bom dobila in na kaksnem podrocju x?x

hvala za vse, res x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

hvala x;)x sm zgleda mal zmedeno napisala x;)x poleg ljubezni me namrec zanima se sluzba x;)x ker jo trenutno iscem, me zanima, kdaj jo bom dobila in na kaksnem podrocju x?x

hvala za vse, res x;)x

posrednik, prodajalec...zelo dobra si v povezovanju ljudi..delo z ljudimi

letos bos dobila sluzbo, če bos seveda iskala

hvala, polona x;)x super si xDDx

Polona,

a ti mi pa nočeš povedati, kaj vidiš v kartah ?

Hvala Polona,

Tea

-----------------

Pa daj , prosim Polona, ne me tako mučit, daj povej mi, kaj si videla v kartah xscratchx - prosim, prosim, lepo prosim.

LP, Tea

Polona, hvala za odgovor

želim ti lep preostanek dneva

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Hey!

Rabim mali namig na ljubezenskem področju...spoznala sva se, sva si zanimiva...kako bo kaj s tem?

(18.06.1985 ob 00.50)

Hvala že v naprej!

Lp

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Hey!

Rabim mali namig na ljubezenskem področju...spoznala sva se, sva si zanimiva...kako bo kaj s tem?

(18.06.1985 ob 00.50)

Hvala že v naprej!

Lp

ali sta se spoznala nekej v šoli ali sluzbi?

ne vidim tezav v ljubezni :palec:

Zivjo Polona

Mene pa zanima kaj se mi obeta v ljubezni v tem letu?...kaksna avantura, resna veza, kaj zanimivga?

Lepo se imej, Hvala.....83letnik, riba

resna veza :palec:

zdravo.

Polona, prosim poglej mal v karte za mene.

Jutri popoldan mam izpit---je možno da ta izpit naredim????????

prosim, hvala

lp

zaskrbljena

možno je....samo ne zaupaj sosedu, ki bo sedel zraven tebe

(popravljeno)
Cau, mene tudi zanima (27/01/1983), ce je na vidiku kaksna resna zveza x:px v tem letu, pa ce utegnes mi prosim poglej se ali mi bo uspelo dobiti pogodbo italijanske agencije za delo poleti v Grciji. Res HVALA, lep dan vsem!!! xflowx Popravljeno -> ice
No matter where you go, your destiny follows you!

Polona, zakaj ne smem zaupat sosedu??

Mi bo hotel "namerno" narobe svetovati... ali sam ne bo vekel kako in kaj...

Mislim sedet zraven kolegice - lahko pa me tudi profesor kam presede...

Mojemu "sosedu" pa boljše kaže--- oz, ma več možnosti da naredi izpit kot jaz???

Lp, hvala

zaskrbljena

ali sta se spoznala nekej v šoli ali sluzbi?

ne vidim tezav v ljubezni :palec:

V bistvu sva se spoznala na zabavi...pa se nekak ne morem odtrest misli, da sem sam ena izmed mnogih.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...