borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ...MBmetuljčica, če nas boš še dolgo dražila , bomo prišli za teboj na obalo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ...MBmetuljčica, če nas boš še dolgo dražila , bomo prišli za teboj na obalo z veseljem napravim alarm, da spraznijo vsi ostali sobe in se LN in njegovi pajdasi ukrcajo noter... To bi bila zabava .... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....zakaj pa nisi prej predlagala , pa bi to lahko bil lunin party , sicer v tujini, bil bi pa le Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ....zakaj pa nisi prej predlagala , pa bi to lahko bil lunin party , sicer v tujini, bil bi pa le pa pa Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
popi 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 El Nino! A lahko pogledaš, kako me doživljajo drugi ljudje, še posebej moški spol?Ti bom full hvaležna! Drž se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 El Nino, bom jz kdaj odpotovala na kako drugo celino?? ne po vsej verjetnosti ne... Popi, doživljajo te kot zabavno razgledano duhovito bejbo..., mrbit ti manjka mal zemlje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Hja, Metuljčica, bom tud jz mal na morju, vsaj v tvojih mislih... Ja, sej bom pa kar sama šla nekam...Še bolš, ko pa da vzamem kakega godrnjavca s seboj, mi vsaj ne bo noben reku, ka nej delam, to mi pa fuuuul ne paše... Mogoče ne na drugo celino, pa nekam na sever, kaka Danska bi pasala... Popi, ful dobro vprašanje... Sej bi jz tud to vprašala, sam ko pa že vem odgovor ( kot hladno, resnobno, duhamornico z nenavadnim smislom za humor) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 Popi, ful dobro vprašanje... Sej bi jz tud to vprašala, sam ko pa že vem odgovor ( kot hladno, resnobno, duhamornico z nenavadnim smislom za humor) torej kot devico hehe obožujem nenavaden smisel za humor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Hja, vidm... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Oj Nino, A Lahko meni pogledaš za službo? Ful sem že sita vsega tega iskanja.. Sem prejela negativni odgovor za eno službo, katero sem si full želela, ...pa se mi ni posrečilo ... Kar je še huje, sem tvegala eno drugo službo za to, ker sem bila tolk prepričana, da bo tukaj pozitivni rezultat.. . Pravzaprav te kar ne upam vprašat, mam občutek, da boš rekel, da še nekaj časa ne bo nič? A mam prav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 hahaha.... no konj, nisem tako brezsrčen, glede tvoje situacije da bi se šel še hahljat, sam nimaš prav... in tako zelo da se lahko nasmehneš..., bo kmalu... al pa še prej.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 o hvala el nino, super, bom pogledala si malo bolj podrobno še fintice v excellu LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 el nino , tokrat si se zmotil, moja sestrica je že angelček....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Avtor Prijavi Deli 27. april 2004 el nino , tokrat si se zmotil, moja sestrica je že angelček.......huh, tud prav... sem si kar mal oddahnil, čeprav jaz sem rekel kao še dolgo, če se ne motim, in men se je zdelo presneto dolgo... sicer pa važno da je kul, hm zdaj se najbrž spet motim, ampak to je blo glede zdravja... (pa itak pravim da nimam pojma o tem) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 El NIno - zopet vprašanje (valjda, kaj pa drugega)....moj ljubimec? Kaj bo z njim? Oz. kako nama kažejo karte?Ima smisel, da sem potrpežljiva in čakam, čakam...(upam, da ne zgnijem prej )... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 El Nino hojla, Popi je pa dala dobro izočnico - tudi mene zanima kako me vidijo in doživljajo pripadniki moškega spola mam pa še eno vprašanje glede konkretnega ljubezenskega zapleta: moja draga sipmtija je zelo simpatična in meni srce kar poskoči ko ga vidim - mislim pa da ima punco - kaj pravija kaj karte o najini prihodnosti (moji in njegovi da ne bo pomete ), a mam tukej kaj upanja? Gracia! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Nadi, mislim da ti bo hmal zadost čakanja, oziroma priporočljivo bi bilo mal pospešit stvari.... Pixy, najbrž te vidimo kot čisti srček, pridno in prijazno. Hm mislim da ni velik prihodnosti v vajuni prihodnosti razen če ne bo pustil punce..., hm al pa podobne zadeve.. ala varanje pa to, hm preveri če ma punco, v kolikor je nima se da zgodit da se bo na vrat na nos zgodilo da se nekega jutra zbudita skupaj... čist ponesereči brez opozorila...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Jah tko je to , hvala El Nino ne preveč spodbudno ker ima punco , ampak bomo vidli kaj se bo zgodilo, upam da se bova nekega jutra res skupaj zbudila Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 povabi ga na zajtrk.... ob šestih popoldne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Cao...spet jest Je bla tvoja napoved kar se tice ljubezni tolk pozitivna....sam zdej me je pa on pustu. No pravzaprav sm se ujela v svojo lastno zanko, pa nism cist prepricana ce lahko stvari popravim... Dej prosim se enkrat poglej karte zame....pa cist preprosto vprasanje....a je se upanje za naju oz. a ma tale najina vezica/avanturca sploh se prihodnost? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Je še upanje ja, hm sam kako mi je pa to uspelo da sem zgrešil grem mal pogledat da se spomnim kaj točno sem mislil kaj je blo... čudno čudno.... Je to to?Soncnica, hja nevem kaj vsi danes to razmišljamo z adijo pa to...., resno dvomim da je to pametna poteza, mislim da se da pr tebi še vse speljat... mrbit po koncu aprila.... (ne čakaj pomladi ne čakaj na maj.... ) hm tolk dober tud ni, piše to kar piše, april so in najbrž še bodo problemi pol kasnej bo kaj na tem.... nevem sledisvoji intuiciji na tem. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Imam nekaj vprasanj in upam, da mi bos lahko odgovoril.. Bo ekipa, ki jo imam v mislih osvojila naslov drzavnega prvaka ( gre za stavo ) Bodo pocitnice uspele tako, kot sva si zamislila? Zelim si zanositi pa me zanima ce v bliznji prihodnosti vidis kak narascaj? In, ko bo, ali bo fantek ali puncka - ne vem ce mi to sploh lahko poves, ampak vseeno.. Trenutno se ucim en jezik pa me zanima, ce ga bom kmalu obvladala - zelo se trudim.. Bom kdaj napisala mladinsko knjigo, katere pisanja se zelim lotiti naslenje leto? Hvala pa lep vecer. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 hm nekdo mi je skril karte,..... pismu ej kje je tisti mali mulo... aha tle so... jaz nebi stavil na to ekipo.... kera ekipa pa to? sem se enkrat že zmotil v tem, tko da mrbit bo kaj pa vem, men se ful zdi da ne...... počitnice pa bodo vsekakor veliko bolj verjetne.... več al manj bo točno tko in zelo uživaško... kmalu in fantek bo... če sodim po elementih, ogenj, pač moški element, zdaj pa nevem če to deluje, če deluje bom metodo imenoval po tebi. ska-vi metoda.. še velik dela bo na tvojem jeziku preden boš obvladala.. vsekakor boš napisala tisto knjigo... hm ahja prosim, pa tudi tebi lep večer Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Zopet jez - ni mi jasno kaj si mislil s tem, da mi bo dosti čakanja? To pomeni, da ga bom "skenslala" ali kaj?Jaz si želim biti z njim in zaenkrat kamaj čakam tisti dan v mesecu, ko sva skupaj!!!(malček sem ovca - ampak saj bo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 El Nino, očitno me daje pomlad. Hm, moj "potencialni ljubimec" - bo kaj, ali je to igra, ki se je je že naveličal?Sicer meni že dolgo nekdo po srcu skače, je hvala bogu "vezan" in se trudim ne prestopiti meje prijateljstva. Mogoče ravno zato preveč mislim in se hočem spustiti v neko razmerje, da si dokažem, da sem še.... Ah, povej kaj naj... k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.