Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pozdravljena Polona!!

Mene pa zanima kako mi kaže v ljubezni in ali je na obzorju kakšen partner? Nekdo, ki ga poznam ali ga še ne?

R.d. 31.8.1981

Najlepša hvala!!

lp Katia

Deli na socialnih omrežjih

ehhhhhhhhhhhhh, sedaj po izpitu mam grozno slab občutek, na izpitu neism nič komunicirala z sosedo, edina soseda na izpitu je bla kolegica z katero smo se skupaj peljali na izpit.

Pogledaš prosim sedaj po izpitu, še enkrat, je možno da naredim????

Lep pozdrav.

zaskrbljena

Ali veš kaj hočeš oz kaj si želiš? ali ti je ljubše luftanje?

Lahko ga imaš, če zeliš..odločitev je tvoja.

:palec:

to vem že sama. mislila sem, da si sposobna kaj v prihodnost videt.

to vem že sama. mislila sem, da si sposobna kaj v prihodnost videt.

Beti: mogoce tole ni nic osebnega, ampak zdi se mi, da mas ti mal napacna pricakovanja od slogarjev, usodo si vsekakor krojimo sami karte so nam samo v pomoc, da se lazje odlocimo in morda kaj spremenimo.... na koncu je odločitev vedno tvoja, pot po kateri gres pa sestevek tvojih odlocitev. Lp

No matter where you go, your destiny follows you!

Polona.t x;)x sem pač samska x:Dx za prvega/zadnjega tipčka za katerega sem vprašala je odgovor držal 100/h, me je vse minilo v procesu saj fant nima vsega razčiščenega pri sebi in jst resnično ta trenutek nimam energije se s tem ukvarjat xnckrivx sem upoštevala nasvet :palec:

Vbistvu pa me ta trenutek bolj zanima prijatelj, ki zelo DA po eni strani in obenem nič NE DA od sebe v odnosu do mene že par mesecev. Na čase se mi zdi kot da se zelo odpre; zato me zanima kako je trenutno stanje na tem področju, ali so kaki premiki --- kako napredujejo njegova čustva do mene? Je v kratkoročnem/dolgoročnem smislu med nama sploh možna kaka veza?

Hvala & lp!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Beti: mogoce tole ni nic osebnega, ampak zdi se mi, da mas ti mal napacna pricakovanja od slogarjev, usodo si vsekakor krojimo sami karte so nam samo v pomoc, da se lazje odlocimo in morda kaj spremenimo.... na koncu je odločitev vedno tvoja, pot po kateri gres pa sestevek tvojih odlocitev. Lp

hvala hvala... :palec:

:flowers:

ehhhhhhhhhhhhh, sedaj po izpitu mam grozno slab občutek, na izpitu neism nič komunicirala z sosedo, edina soseda na izpitu je bla kolegica z katero smo se skupaj peljali na izpit.

Pogledaš prosim sedaj po izpitu, še enkrat, je možno da naredim????

Lep pozdrav.

zaskrbljena

ja

Polona.t x;)x sem pač samska x:Dx za prvega/zadnjega tipčka za katerega sem vprašala je odgovor držal 100/h, me je vse minilo v procesu saj fant nima vsega razčiščenega pri sebi in jst resnično ta trenutek nimam energije se s tem ukvarjat xnckrivx sem upoštevala nasvet :palec:

Vbistvu pa me ta trenutek bolj zanima prijatelj, ki zelo DA po eni strani in obenem nič NE DA od sebe v odnosu do mene že par mesecev. Na čase se mi zdi kot da se zelo odpre; zato me zanima kako je trenutno stanje na tem področju, ali so kaki premiki --- kako napredujejo njegova čustva do mene? Je v kratkoročnem/dolgoročnem smislu med nama sploh možna kaka veza?

Hvala & lp!

velika verjetnost...samo ti bos se naprej iskala :)

Ujemi življenje in dihaj z njim.

velika verjetnost...samo ti bos se naprej iskala :)

Ja super x:Dx potem pa bi res moralo biti "cvetoče" da bi iskala še naprej ker se tako zlahka zasidram x;)x no, poskusit ni greh x:Ix

Hvala ti še enkrat xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

zdravo, polona.

upam, da res

Ne vem zakaj a občutek imam, da nisi pogledala v katre, apmak si kar napisla ja, ker ti pač za enako stvar pišem drugič- pred in po izpitu.

Pravijo da imam zelo močno razvitointuicijo,šesti čut prač. ČE se je tokrat zmotil, pa ne vem.

Lep pozdrav.

zaskrbljena

Cao Polona,

jaz bi te spet prosila, ce mi lahko pogledas v karte. Mam dve mocni vprasanji :)

1. Bom kdaj v prihodnosti zadela na loteriji kaksen vecji znesek?

2. Me mogoce moj decko vara?

Hvala v naprej in lep dan ti zelim!

Pozdravljeni vsi skupaj.

Sem popolnoma nova na tem forumu, vidim, pa da je zelo zanimiv. Ker obvladate gledanje v karte imam tudi sama nekaj vprašanj:

Ali bom imela otroke in če ja, kdaj v svoji starosti?

Kako bo z zdravjem?

Kaj mi kaže na poslovnem področju...služba?

Za odgovor najlepša hvala.

živjo, polona!

nočem težit, ampak je nekaj prišlo vmes.... pojavil se je dečko...

zanima me, ali bo iz tega kaj ratalo...(čeprav je on v vezi(razpadajoči) in tudi jaz...

jaz: 20.8.1982

on: 30.12.1276(za leto nisem sigurna)

hvala ti

cawc

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

oh, ma kako si ti pametna. a si se naučila na pamet tako lepo govorit? :)) zakaj pa pol so šlogarji (večina od njih samooklicanih)? če niso sposobni nič videt - a to je zate šlogar? meni ta polona al kar že je, ni povedala ničesar, kar bi mi dajalo vtis, da je šlogarca.

Ah, Beti...nehaj težit...če ti kaj ne paše, če ti Polona ni dala vtis, da je šlogarca, kot sama praviš..pojdi drugam stresat svojo slabo voljo in negativizem. Obstajajo še drugi, ki pa te bodo mogoče zadovoljili...

Pa lepo se imej in veliko lepega ti želim,

Tea

...Polona, hvala za tvoje odgovore in energijo

Ah, Beti...nehaj težit...če ti kaj ne paše, če ti Polona ni dala vtis, da je šlogarca, kot sama praviš..pojdi drugam stresat svojo slabo voljo in negativizem. Obstajajo še drugi, ki pa te bodo mogoče zadovoljili...

Tea

tea, pošlihti si raje stvari v glavi, ne pa da se vtikuješ v stvari, ki se te sploh ne tičejo. al pa imaš sam preveč časa in ne veš prav dobro, kaj bi sama s sabo? ti pa si zelo dobre volje, moram reči. svašta.

Živjo Polona... :2src:

Če boš imela kaj časa..prosim poškili še zame malo v karte...zanima me kdaj se mi obeta tale fantič, ki si mi ga napovedala xsrcx , se kaj več vidi o njemu? x:px riba...1983

Hvala...lepo se imej...papa :palec:

(popravljeno)

Beti

Moj zadnja minutka posvečena tvoji ubogi majhni duši...

....uboga revica, kako sem srečna da nisem v tvoji koži..

ALELUJA!!!!!!! :hepko:

Popravljeno -> tea6

Beti

Moj zadnja minutka posvečena tvoji ubogi majhni duši...

....uboga revica, kako sem srečna da nisem v tvoji koži..

ALELUJA!!!!!!! :hepko:

tea: ti, stvor, brez duše. gnusiš se mi v dno srca. fuj!!

oh, ma kako si ti pametna. a si se naučila na pamet tako lepo govorit? :)) zakaj pa pol so šlogarji (večina od njih samooklicanih)? če niso sposobni nič videt - a to je zate šlogar? meni ta polona al kar že je, ni povedala ničesar, kar bi mi dajalo vtis, da je šlogarca.

Beti: morda si najprej z SSKJ razjasni osnovna pojma jasnovidec in vedeževalec. :palec:

Tea6: hvala x;)x

Polona: tebi pa se posebaj hvala za ves trud, energijo in cas xflowx

No matter where you go, your destiny follows you!

Se podpišem.

Mislim, da smo taki ki cenimo tvoj trud v večini.

Jst osebno mislim da si zelo dobra v svojem delu,in te občudujem ker tako dobro razumes karte,saj so tvoji odgovori res konkretni.

Sm pokukala v to temo ker imam nekaj vprasanj (in poj vidim tole)

Zanima me ali se dejavnost1 ukinja ali širi?(letos)

Isto za dejavnost 2- ukinja ali širi?(naslednjih par let)

Pa se ljubezn če lahko mal pogledas,ali bo kaj sprememb?

Hvala!

zdravo, polona.

upam, da res

Ne vem zakaj a občutek imam, da nisi pogledala v katre, apmak si kar napisla ja, ker ti pač za enako stvar pišem drugič- pred in po izpitu.

Pravijo da imam zelo močno razvitointuicijo,šesti čut prač. ČE se je tokrat zmotil, pa ne vem.

Lep pozdrav.

zaskrbljena

razvijaj to se naprej

Tea

xsrcbumx hvala

Beti: morda si najprej z SSKJ razjasni osnovna pojma jasnovidec in vedeževalec. :palec:

Tea6: hvala x;)x

xvrtcx

Ujemi življenje in dihaj z njim.

Jst bi te tud neki prosila, polona. En tak čuden čas zele preživljam pa me zanima, kako bom mela zej prihodnost, ko se selimo pa to. Če rabiš podatke: sm Riba 1993, v Luni pa Škorpijon. ASC mam Tehtnico.

Hvala,

Zarja

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...