Katia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Pozdravljena Polona!! Mene pa zanima kako mi kaže v ljubezni in ali je na obzorju kakšen partner? Nekdo, ki ga poznam ali ga še ne? R.d. 31.8.1981 Najlepša hvala!! lp Katia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ehhhhhhhhhhhhh, sedaj po izpitu mam grozno slab občutek, na izpitu neism nič komunicirala z sosedo, edina soseda na izpitu je bla kolegica z katero smo se skupaj peljali na izpit. Pogledaš prosim sedaj po izpitu, še enkrat, je možno da naredim???? Lep pozdrav. zaskrbljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bajcjana 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Polonca, najlepša hvala, pa lepo se imej! Jana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Ali veš kaj hočeš oz kaj si želiš? ali ti je ljubše luftanje? Lahko ga imaš, če zeliš..odločitev je tvoja. to vem že sama. mislila sem, da si sposobna kaj v prihodnost videt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Limony 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Hey, mene pa zanima ljubezen.Kakšne so možnosti z njim on je 24.08.1987 jaz pa 08.07.1988.Pa kako mi kaže za naprej?hvala Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 to vem že sama. mislila sem, da si sposobna kaj v prihodnost videt. Beti: mogoce tole ni nic osebnega, ampak zdi se mi, da mas ti mal napacna pricakovanja od slogarjev, usodo si vsekakor krojimo sami karte so nam samo v pomoc, da se lazje odlocimo in morda kaj spremenimo.... na koncu je odločitev vedno tvoja, pot po kateri gres pa sestevek tvojih odlocitev. Lp Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Polona.t sem pač samska za prvega/zadnjega tipčka za katerega sem vprašala je odgovor držal 100/h, me je vse minilo v procesu saj fant nima vsega razčiščenega pri sebi in jst resnično ta trenutek nimam energije se s tem ukvarjat sem upoštevala nasvet Vbistvu pa me ta trenutek bolj zanima prijatelj, ki zelo DA po eni strani in obenem nič NE DA od sebe v odnosu do mene že par mesecev. Na čase se mi zdi kot da se zelo odpre; zato me zanima kako je trenutno stanje na tem področju, ali so kaki premiki --- kako napredujejo njegova čustva do mene? Je v kratkoročnem/dolgoročnem smislu med nama sploh možna kaka veza? Hvala & lp! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Beti: mogoce tole ni nic osebnega, ampak zdi se mi, da mas ti mal napacna pricakovanja od slogarjev, usodo si vsekakor krojimo sami karte so nam samo v pomoc, da se lazje odlocimo in morda kaj spremenimo.... na koncu je odločitev vedno tvoja, pot po kateri gres pa sestevek tvojih odlocitev. Lp hvala hvala... ehhhhhhhhhhhhh, sedaj po izpitu mam grozno slab občutek, na izpitu neism nič komunicirala z sosedo, edina soseda na izpitu je bla kolegica z katero smo se skupaj peljali na izpit. Pogledaš prosim sedaj po izpitu, še enkrat, je možno da naredim???? Lep pozdrav. zaskrbljena ja Polona.t sem pač samska za prvega/zadnjega tipčka za katerega sem vprašala je odgovor držal 100/h, me je vse minilo v procesu saj fant nima vsega razčiščenega pri sebi in jst resnično ta trenutek nimam energije se s tem ukvarjat sem upoštevala nasvet Vbistvu pa me ta trenutek bolj zanima prijatelj, ki zelo DA po eni strani in obenem nič NE DA od sebe v odnosu do mene že par mesecev. Na čase se mi zdi kot da se zelo odpre; zato me zanima kako je trenutno stanje na tem področju, ali so kaki premiki --- kako napredujejo njegova čustva do mene? Je v kratkoročnem/dolgoročnem smislu med nama sploh možna kaka veza?Hvala & lp! velika verjetnost...samo ti bos se naprej iskala Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 velika verjetnost...samo ti bos se naprej iskala Ja super potem pa bi res moralo biti "cvetoče" da bi iskala še naprej ker se tako zlahka zasidram no, poskusit ni greh Hvala ti še enkrat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 zdravo, polona. upam, da res Ne vem zakaj a občutek imam, da nisi pogledala v katre, apmak si kar napisla ja, ker ti pač za enako stvar pišem drugič- pred in po izpitu. Pravijo da imam zelo močno razvitointuicijo,šesti čut prač. ČE se je tokrat zmotil, pa ne vem. Lep pozdrav. zaskrbljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Cao Polona,jaz bi te spet prosila, ce mi lahko pogledas v karte. Mam dve mocni vprasanji 1. Bom kdaj v prihodnosti zadela na loteriji kaksen vecji znesek?2. Me mogoce moj decko vara?Hvala v naprej in lep dan ti zelim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FROCKA 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Pozdravljeni vsi skupaj. Sem popolnoma nova na tem forumu, vidim, pa da je zelo zanimiv. Ker obvladate gledanje v karte imam tudi sama nekaj vprašanj: Ali bom imela otroke in če ja, kdaj v svoji starosti? Kako bo z zdravjem? Kaj mi kaže na poslovnem področju...služba? Za odgovor najlepša hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 mi z 257 še čakamo.. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 živjo, polona!nočem težit, ampak je nekaj prišlo vmes.... pojavil se je dečko...zanima me, ali bo iz tega kaj ratalo...(čeprav je on v vezi(razpadajoči) in tudi jaz...jaz: 20.8.1982on: 30.12.1276(za leto nisem sigurna) hvala ticawc Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Beti: mogoce tole ni nic osebnega, ampak zdi se mi, da mas ti mal napacna pricakovanja od slogarjev, usodo si vsekakor krojimo sami karte so nam samo v pomoc, da se lazje odlocimo in morda kaj spremenimo.... na koncu je odločitev vedno tvoja, pot po kateri gres pa sestevek tvojih odlocitev. Lpoh, ma kako si ti pametna. a si se naučila na pamet tako lepo govorit? ) zakaj pa pol so šlogarji (večina od njih samooklicanih)? če niso sposobni nič videt - a to je zate šlogar? meni ta polona al kar že je, ni povedala ničesar, kar bi mi dajalo vtis, da je šlogarca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Ah, Beti...nehaj težit...če ti kaj ne paše, če ti Polona ni dala vtis, da je šlogarca, kot sama praviš..pojdi drugam stresat svojo slabo voljo in negativizem. Obstajajo še drugi, ki pa te bodo mogoče zadovoljili... Pa lepo se imej in veliko lepega ti želim,Tea ...Polona, hvala za tvoje odgovore in energijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Ah, Beti...nehaj težit...če ti kaj ne paše, če ti Polona ni dala vtis, da je šlogarca, kot sama praviš..pojdi drugam stresat svojo slabo voljo in negativizem. Obstajajo še drugi, ki pa te bodo mogoče zadovoljili... Pa lepo se imej in veliko lepega ti želim,Tea ...Polona, hvala za tvoje odgovore in energijotea, pošlihti si raje stvari v glavi, ne pa da se vtikuješ v stvari, ki se te sploh ne tičejo. al pa imaš sam preveč časa in ne veš prav dobro, kaj bi sama s sabo? ti pa si zelo dobre volje, moram reči. svašta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Živjo Polona... Če boš imela kaj časa..prosim poškili še zame malo v karte...zanima me kdaj se mi obeta tale fantič, ki si mi ga napovedala , se kaj več vidi o njemu? riba...1983 Hvala...lepo se imej...papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 (popravljeno) Beti Moj zadnja minutka posvečena tvoji ubogi majhni duši... ....uboga revica, kako sem srečna da nisem v tvoji koži.. ALELUJA!!!!!!! Popravljeno 23. april 2007 -> tea6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beti 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Beti Moj zadnja minutka posvečena tvoji ubogi majhni duši... ....uboga revica, kako sem srečna da nisem v tvoji koži.. ALELUJA!!!!!!! tea: ti, stvor, brez duše. gnusiš se mi v dno srca. fuj!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 oh, ma kako si ti pametna. a si se naučila na pamet tako lepo govorit? ) zakaj pa pol so šlogarji (večina od njih samooklicanih)? če niso sposobni nič videt - a to je zate šlogar? meni ta polona al kar že je, ni povedala ničesar, kar bi mi dajalo vtis, da je šlogarca. Beti: morda si najprej z SSKJ razjasni osnovna pojma jasnovidec in vedeževalec. Tea6: hvala Polona: tebi pa se posebaj hvala za ves trud, energijo in cas Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Beti: morda si najprej z SSKJ razjasni osnovna pojma jasnovidec in vedeževalec. Tea6: hvala Polona: tebi pa se posebaj hvala za ves trud, energijo in cas Ice.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Polona: tebi pa se posebaj hvala za ves trud, energijo in cas Se podpišem. Mislim, da smo taki ki cenimo tvoj trud v večini. Jst osebno mislim da si zelo dobra v svojem delu,in te občudujem ker tako dobro razumes karte,saj so tvoji odgovori res konkretni. Sm pokukala v to temo ker imam nekaj vprasanj (in poj vidim tole) Zanima me ali se dejavnost1 ukinja ali širi?(letos) Isto za dejavnost 2- ukinja ali širi?(naslednjih par let)Pa se ljubezn če lahko mal pogledas,ali bo kaj sprememb? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona.t 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 zdravo, polona. upam, da res Ne vem zakaj a občutek imam, da nisi pogledala v katre, apmak si kar napisla ja, ker ti pač za enako stvar pišem drugič- pred in po izpitu. Pravijo da imam zelo močno razvitointuicijo,šesti čut prač. ČE se je tokrat zmotil, pa ne vem. Lep pozdrav. zaskrbljena razvijaj to se naprej oh, ma kako si ti pametna. a si se naučila na pamet tako lepo govorit? ) zakaj pa pol so šlogarji (večina od njih samooklicanih)? če niso sposobni nič videt - a to je zate šlogar? meni ta polona al kar že je, ni povedala ničesar, kar bi mi dajalo vtis, da je šlogarca. Ah, Beti...nehaj težit...če ti kaj ne paše, če ti Polona ni dala vtis, da je šlogarca, kot sama praviš..pojdi drugam stresat svojo slabo voljo in negativizem. Obstajajo še drugi, ki pa te bodo mogoče zadovoljili... Pa lepo se imej in veliko lepega ti želim,Tea ...Polona, hvala za tvoje odgovore in energijo hvala Beti: morda si najprej z SSKJ razjasni osnovna pojma jasnovidec in vedeževalec. Tea6: hvala Polona: tebi pa se posebaj hvala za ves trud, energijo in cas Citiraj Ujemi življenje in dihaj z njim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Jst bi te tud neki prosila, polona. En tak čuden čas zele preživljam pa me zanima, kako bom mela zej prihodnost, ko se selimo pa to. Če rabiš podatke: sm Riba 1993, v Luni pa Škorpijon. ASC mam Tehtnico. Hvala, Zarja Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.