Pelcha 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 mene pa zanima kako mi kej kaže v ljubezni.....28.7.93 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*AashleY* 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Ali bi mi lahko kdo povedal kaj kar se tiče moje službe??? Trenutno sem brezposelna vendar iščem službo, vendar jo je zelo težko dobiti takšno ki bi bila primerna moji izobrazbi. Pa še nekaj malega o ljubezni(s fantom sva se pred kratkim preselila za sebe ali bo to šlo)Hvala že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ancka 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Pozdravljeni vsi skupaj Jaz sem bla pa tule nazadnje dolgo dolgo časa nazaj... in ker sem do zdaj seveda že pozabla kaj ste mi takrat vse napovedali, sem šla za hec malo pogledat. Vse pohvale!! Se je večinoma res tak nekak odvilo kasneje Kar me je seveda vzpodbudilo, da še enkrat poskusim malo sreče, če bo kdo pripravljen malo v karte pogledat V ljubezni so kot ponavadi največji zapleti... še vedno neka napetost iz bivše veze (se bo končno srečno končalo??), pa naenkrat se je odprlo še neko staro znanstvo... pa sem nekak v rahli dilemi kaj bi..?? Aja, če kaj pomaga, jaz sem vodnarka, zdaj že bivši je lev... ta stari znanec pa kozorog.Al je možno, da končno pride kaj čisto novega na vrsto?? Mam nekak že zadost vsega pogrevanja preteklosti. Pa še ena dilema... služba! Ponuja se mi neka možnost v državni službi, čeprav sem se zdaj končno nekak stabilizirala že v privatni. Ne vem kaj naj s tem..? Prosim prosim, malo pokukajte bom neizmerno hvaležna Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Oj! Mene pa zanima za ljubezen, če bi biv kdo tok prjazn pa vrgu karte. Še posebi me zanima za eno simpatijo. Tadej 19.3.1986 Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bibika 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Živijo, sama sem v divjem iskanju nove službe, saj se v stari počutim kot kup nesreče - nezadovoljstvoo s plačo, delovnimi pogoji, nič napredovanja, šikaniranje s strani nadrejenih, pametovanje, plača neprimerna 7. stopnji izobrazbe - skratka služba iz nočne more ... Poslala sem že kar nekaj prošenj, trenutno čakam na odgovor za službo, ki je 40 kilometrov oodaljena od doma - je pa na področju, na katerem želim delati v prihodnje. Torej - želim si menjave službe, zanima me, če bi bil kdo tako prijazen in mi pogledal v karte, kaj me na tem področju čaka do novega leta. Če mi uspe zamenjati službo (seveda na boljše, bolje plačano, v kateri bom zadovoljna). V tej se mi bo namreč zmešalo, tudi na otročku smo nehalli delati, ker sem enostavno preveč pod psihičnim pritiskom. NAjlepša hvala tistemu, ki bo malo premešal karte zame že vnaprej. LPB Živijo, sama sem v divjem iskanju nove službe, saj se v stari počutim kot kup nesreče - nezadovoljstvoo s plačo, delovnimi pogoji, nič napredovanja, šikaniranje s strani nadrejenih, pametovanje, plača neprimerna 7. stopnji izobrazbe - skratka služba iz nočne more ... Poslala sem že kar nekaj prošenj, trenutno čakam na odgovor za službo, ki je 40 kilometrov oodaljena od doma - je pa na področju, na katerem želim delati v prihodnje. Torej - želim si menjave službe, zanima me, če bi bil kdo tako prijazen in mi pogledal v karte, kaj me na tem področju čaka do novega leta. Če mi uspe zamenjati službo (seveda na boljše, bolje plačano, v kateri bom zadovoljna). V tej se mi bo namreč zmešalo, tudi na otročku smo nehalli delati, ker sem enostavno preveč pod psihičnim pritiskom. NAjlepša hvala tistemu, ki bo malo premešal karte zame že vnaprej. LPB Aja. 5.5.1975 sem rojena v LJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
črna kava 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 pozdrav vsem. imam vprašanje....ali kdo pozna gospo stanko iz postojne? namreč jaz sem že bila pri njej lani in zdaj jo kliče moja prijatlca že ves teden, pa je ne dobi na tel. je možno, da se več ne ukvarja s tem? ali je pač treba bit vztrajen? hvala za odg. papa Citiraj PEOPLE ARE PEOPLE ANYWHERE YOU PUT THEM.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 A kle noben več ne šloga? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zvezdica23 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Ojla, mene pa zanima, če priporočate h komu se kej splača it, da ti mal v karte pogleda, bi nujno rabila enga dobrega, ker imam res en problem in me zanima kaj mi pravijo karte! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DJEMILA_HABIBI 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Ali se še ukvarjas s preokovanjem? Kako pa meni kaze v ljubezni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Ali se še ukvarjas s preokovanjem? Kako pa meni kaze v ljubezni? Pozdrav!Tudi mene zanima moja, usoda kaj bo rojstni datum dovolj, seveda če se še strinjate z mojim vprašanjem?29.3.1962 ob 22h koper Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nasmejanasi 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 El Nino prosim te, če pomagaš še meni, ne vem več namreč kaj naj naredim.S fantom, s katerim sva hodila pred vec kot 10 leti (14 let nazaj), sva se ponovno srecala, postala sodelavca in zapletlo se je...hudi metuljcki...vleče se že celo leto, vmes sva prekinila stike, bilo je tudi malo manj lepo...a se vedno znova vračava nazaj, ne znam, ne zmorem prekiniti...ali sploh moram?Kaj nama kazejo karte o skupni prihodnosti?Kaj sploh on cuti do mene? Se najina roj. dneva:on: 8.12.1971jaz: 12.8.1972 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antaresca 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Tukaj ne odgovarjajo več... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 okej, ker vidm da se nodenmu ne da več šlogat, lahko jst vskočm za neki časa (prerokujem iz ciganskih kart, mam jih pa tm že ene 5 let) pa prosm d mi povete, čez čas seveda, če sm prov prerokovala:) aja pa ne vsega preveč resno vzet TIGROTA: (ure ne rabim, ker ti bom napovedala na podlagi kart in ne na podlagi astr. karte)ljubezen: v ne tako daljni preteklosti je bilo na področju ljubezni mirno, nič kaj pretresljivega se ni zgodilo, sedaja pa si že pripravljaš teritorij, imaš neke realne želje glede tega področja, ki se bodo v bližnji prihodnosti uresničile. NASMEJANASI:Četudi se odločiš vztrajati v tej zvezi ali karkoli že to je, ne bo vse, vsaj na začetku in tudi malo kasneje, tako kot bi si želela, pričakovala, seveda se bo tolkih letih veliko spremeni, in verjetno oba žene naprej, oba si želita biti skupaj, vendar pa je prisoten tudi strah, neke notranje ovire,... Kaj čuti do tebe? karte so bile tukaj zelo optimistične: poroka, ljubezen,... vendar ne v dobesednem pomenu, vendar ima zagotovo močna čustva do tebe. pogledala sm samo za tiste, ki ste vprašali oktobra, če pa je še kej od prej aktualno pa ponovno prašite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Ola! Hej a lahko še prosm zame? Bi biv ful hvaležn ;-) Zanima me pa za ljubezen na splošno, pa glede ene punce. Hvala! Ciao Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 PHAETON:ta punca se mota po tvoji glavi verjetn že kar nekaj časa, je možno, da je bila v preteklosti neiskrena do tebe al pa si jo ti kot tako dojeu? ne vem kaj bi ti rekla, glede na karte se nič ne obeta, vidim samo neko željo, mogoče tebe in tudi nje, da bi kaj bilo, ampak se noben ne potrud dost za to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Ja res je že kr neki cajta me matra. Sam stvar je mal bl komplicirana. Jz sm se trudu, sam pr njej ni blo odziva. Je pa res, daj jo poznam bolj na videz, tko da tut ne vem a je v kkšni zvezi a ma tipa al ne, pa kaj bi ona rada...Glede neiskrenosti pa nevem?! Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Cau Aishah, jst mam tud eno vprasanje, in sicer me zanima, ce bova s sodelavcem kdaj resila tezave, ki stojijo med nama ze nekaj mesecev in ali bova kdaj koncno skupaj? lp Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Ola! Aishah, a je mogoče, da je ona mene dojela kot neiskrenega oz. da mam kšne neresne namene? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bibica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Pozdravljena Aishah! Zdi se mi zelo lepo od tebe, da si ljudem priskočila na pomoč.Ob prebiranju prispevkov je pa še mene zamikalo, da vprašam, kaj karte govorijo meni. Zanima me,kako se bo razvijal moj odnos z osebo, rojeno 14.05.1980(bik) v bodoče.Jaz 24.08.1979 (devica).Kako on gleda na mene s čustvene plati?In kako bo šlo na splošno v ljubezni, če se ta odnos konča? Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 PHAETON:Ne, ne bi rekla, da te je ona dojela kot neiskrenega. Rekla bi ti samo še, da se mogoče ne preveč zanest na to, da bo ona kaj naredila, ampak se bolj zanes nase, še probavaj:) ICE: te težave bosta rešila najlažje, če se bosta o njih pogovarjala, pa ne samo drug z drugim, morda vprašala za nasvet, prijatelja, prijateljico, kakršnekoli probleme že imata, jih bosta lažje rešila s pomočjo drugih. Drugače pa karte obetajo pozitiven razplet, samo mal se bo treba potrudit:) BIBICA: Odnos med vama se lahko še v dobrem smislu zelo razvije, vendar pa ne pusti, da bi konflikti med vama ostali nerešeni, poskusta jih mirno rešit, razumet bolj drug drugega, predvsem ti, poskušaj bolj razumeti njega, njegovo stanje, vidi se, da sta ali oba al pa predvsem on precej nesamozavestna in nekaj ga verjetno muči. POgovarjita se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 (popravljeno) Aishah, na OS sem ti poslala sporočilo...zelo bom hvaležna za odgovor. Popravljeno 20. oktober 2007 -> *wena Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Aishah, ful ti hvala! ;-) LP Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bibica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Aishah, super si! Predvsem ti hvala za izjemno hiter odgovor.Sporočim, če so karte prav povedale. Vse lepo in prijetno nedeljo ti želim. Lep pozdrav, Bibica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 ni kej lepo nedeljo tud vam vsem *Wena, dobiš odgovor proti večeru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Tudi jst bi se ti rada zahvalila za odgovor Aishah, lep teden vsem! lp Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.