Danijela 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Pozdravljena!Mene pa zanima, kako mi kaj kaže na ljubezenskem področju? Je mogoče v kratkem na vidiku kakšna ljubezenska veza (resnejša) in če, kdaj,?Vprašala pa bi še kako kaže na mojem službenem področju. Pogodba za trenutno službo se mi bo konec novembra iztekla, kajti oseba, ki jo nadomeščam se bo vrnila s porodniške. Ali mi bo v kratkem uspelo najti službo (kdaj?) in ali bo v okviru moje izobrazbe?Rojena sem 29.4.1981. Najlepša hvala za odgovore in veliko uspeha še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čokolada 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Hvala za odgovor Imam pa še vseeno nekaj vprašanj glede ljubezni in šole. Zanima me kako mi kaže s šolo v letošnjem šolskem letu in kdaj bom končno srečna v ljubezni? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BARBI 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Aishah, najlepše hvala za odgovor! A še lahko prosim podvprašanje in sicer ali že to osebo poznam ali na kakšen način bo prišel v moje življenje, ter kaj lahko pričakujem na finančnem področju v roku meseca ( večji priliv da ali ne )? 1000 X HVALA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lolipop 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Lep pozdrav vsem! ,jst resnicno upam da sem se obrnila na pravo stran in prave osebe za eno kratko vprasanje,zanima me ce bi se dalo imeti vezo z moskim rojenim :3.9.1984,jaz:14.8.1987,sva se spoznala pred kratkim ampak je na meni pustil dokaj dober utis .Hvala vnaprej za odgovor!LP x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 a prosim še meni malo mojo prihodnost pogledaš? Sedaj sem sredi enih večjih izdatkov, pa me zanima kako bo mi šlo finančno naprej. Se bo stanje kaj izboljšalo? Ali bo sploh kakšna pozitivna sprememba? Hvala v naprej,Klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesnica 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Lepo prosim če še meni pogledaš, zanima me predvsem področje ljubezni, sem samska, roj. 18.01.1980 hvala lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Aishah, a mi lahko pogledas v karte, lepo prosim, za denar? Bo kaksna sprememba? V pozitivni smeri seveda Bo kaksen dodatni zasluzek, dobitek, karkoli? Prosim!! Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lolipop 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 a se kle da dobit ksn odgovor v kratkem?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Hej hej! Tudi mene zanima kaj se mi bo zgodilo.Leto 2007 mi je obrnilo življenje na glavo.Zanima me kaj bo z mojo službo, faksom in seveda ljubezen (kaj bo s tem tipom, ki mi je zlezel pod kožo, jst 14.10.1985, on 27.9.1975,-pač me privlačijo starejši). Lepo bi prosila za odgovor čimprej, ker sem trenutno v zelo razburkanem obdobju in ne vem kako naj se odločim glede določenih stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nasmejanasi 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Hvala za odgovor...seveda so prepreke..oba sva vezana....glede njegovih custev pa si me razveselila, mislila sem namreč, da jih ni... Kaj pa glede sluzbe in napredovanja?Bom spremenila sluzbo, napredovala?ali bom ostala v tej - je mozno tu napredovanje? Hvala vnaprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 oj, en ribak, taki lep, rjavolas, bo kak srček, iskrica preskočla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Draga Aishah ! Mi lahko prosim pogledaš, kako bo z mojo ljubeznijo. On...ljubezen mojega življenja...se je čisto izgubil...ne vem, ne znam mu več pomagat, ne znam mu stat ob strani...se bo kdaj rešil iz svoje situacije? Kam bova šla? Vsak svojo pot ? Ali še obstaja upanje za naju? Najlepša hvala za odgovor. LP,C. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MISR TAJA 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 (popravljeno) Aishah, tudi jaz bi se postavila v vrsto z vprašanjem, če boš imela čas, energijo in voljo. Zanima me ljubezen oz. ali se bo prijateljiski odnos z določenim moškim razvil v ljubezenski? pozdravček in najlepša hvala za odgovor... Popravljeno 13. november 2007 -> MISR TAJA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
monia 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Long time no see. pred davnimi casi, mi je ze bilo svetovano na teh straneh s pomočjo kart. Od takrat sem svoje zivljenje korenito spremenila, tudi nove priložnosti v smislu službe sem dobila, zdej se pa spet malo ciklam. Zato se obračam na vas s prošnjo za pomoč. Se smešno sliši. Ne nerabim denarja samo kašno smernico, da preskočim oviro, ki me spet drži na mestu, da ne morem napredovat. Nova zveza, me izpolnjuje samo delno, v bistvu me bolj obremenjuje. Mislim, da to ni to, da gre le za trenuten obliž na stare rane. Greva skupaj naprej ali kmalu vsak svojo pot? Služba?Bom zmogla toliko moči in se postavila po robu in odšla v drugo podjetje. Mi morda v trenutni službi kaže napredovanje? Pa še najpomembnejše? Bom končno našla svoj domek, stanovanje, kjer bom imela mir samo zase? Hvala že v naprej! Pa sončen pozdrav, N Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katia 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Pozdravljena Aishah! Prosim pomagaj mi!! Rada bi, da mi poveš kako mi kaže v ljubezni? Ali sploh obstaja možnost, da bom kdaj srečna?? Ali obstaja možnost, da se resno zapletem z določenim fantom, ki mi trenutno tava po mislih ali ne?? Najlepša hvala že v naprej!! Lp Katia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 pozdrav vsem; kot ste opazili že dolgo nisem odgovarjala na vaša vprašanja, trenutno se dogaja veliko stvari in preprosto ne utegnem. ko bo spet čas se oglasim:) uspešno reševanje težav in razreševanje vprašanj vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Potrebujem pomoč. Trenutno se ne znajdem. V čustvenem vrtincu sem in zdi se mi, da me bo odplaknilo nekam. Kaj se mi dogaja? Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Ola! Mene pa zanima neki glede zdravja. Pa na splošno če bo zdravje ok. Hvala. LP Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 men me pa zanima, kolk let bi naj dočakow.vsaj tko cca.aja, pa če bom dobu en rabljen/nov avto (blazno hiter) v bližnji prihodnosti. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*wena 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 (popravljeno) men me pa zanima, kolk let bi naj dočakow.vsaj tko cca.aja, pa če bom dobu en rabljen/nov avto (blazno hiter) v bližnji prihodnosti. brez kart ti lahko povem, če v bližnji prihodnosti dobiš tale blazno hiter avto...potem je odgovor tudi - da po vsej verjetnosti ne boš dočakal več kot bližnjo prihodnost.... veliko sreče in varnosti na cesti ti želim.... Popravljeno 26. december 2007 -> *wena Citiraj ''Ne lovite življenja le za rep, uživajte ga!'' (Angelsko sporočilo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Annaja 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Mene pa zanima ljubezen in sluzba?Annaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buria 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 zivijo.mene pa zanima kako je kej z mojo ljjubeznijo? je res ni vec na vidiku?? vse je tako zmedeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lea22 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Živjo!Mene bi zanimalo predvsem zdravje. Ali so bolečine, ki jih čutim kaj resnega, ali pa je vse skupaj bolj psihične narave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 lep pozdrav Sem noseca, a ker sem sele na zacetku,me zanima ce bo znosecnostjo vse v redu.Zanima me tudi spol otroka. Najlepsa hvala za odgovore! Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 HayVidim da imaš kar veliko uprašanj tukaj a te prosim da pogledaš v karte še zame Roj dan 1,5, 1993. Ali so moje bolićine resne? in tako nasploh? -hvala prosim odgovori usaj na prvo uprašanje HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.