damjanmb 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 lep pozdrav podolgem času sem spet tukaj in me zanima moja prihodnost mi lahko pove keri kaj o njej prosim ( denar sluzba zdravje in druzina) se da to HMMM problem je da nevem kdo sloga grem zaj malo prečitat oki papa oj jasinti jaz mislim da bo fantek iiiii Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gilly 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 (popravljeno) Lahko še jaz prosim za en vpogled.Čist simpl vprašanje,s podvprašanji Samo to me zanima,kje je moj tip,ki ga še kar ni na spregled?Podvprašanje:kaj me ovira pri spoznavanju potencialnih partnerjev Sem v fazi,ko delam vse mogoče analize,zakaj sem še vedno sam(sk)a; pa še valentinovo se bliža,kriza.Hvala za tvoj čas. Popravljeno 31. januar 2008 -> gilly Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Lahko še jaz prosim za en vpogled.Čist simpl vprašanje,s podvprašanji Samo to me zanima,kje je moj tip,ki ga še kar ni na spregled?Podvprašanje:kaj me ovira pri spoznavanju potencialnih partnerjev Sem v fazi,ko delam vse mogoče analize,zakaj sem še vedno sam(sk)a; pa še valentinovo se bliža,kriza.Hvala za tvoj čas. hehe ta je dobra pa saj na silo itak nič ne gre pomojo veš koliko valentinovih še bo se bo že našel pravi ne papa Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
horizont 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 živjo,v mojem čustvenem področju so same zmede. Bom uspela urediti moje ljubezensko življenje? Je tam nekje v horizontu kakšen moški, ki me bo imel rad?Hvala,horizont Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 ma ljudje kaj je z vami , a noben ni srčen v ljubezni? kako mi kaže ljubezen??? kokr boš ti ljubezni dajal okoli toliko jo boš dobil, pa ne govorim o igrani ljubezni ampak ta pravi. sej ni čudn da je pobegnila boga reva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MALINA25 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Živjo, zanima me kako kaže ljubezen pri meni (imam fanta), kdaj se vidi že kakšna družinica in skupno stanovanje, pa kako bo z denarjem ki ga pričakujem že nekaj časa, službo, šolanjem? Hvala in lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tincika 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Zdravo! Danes sem se prvič prijavila na forum. Prosim, še meni povej, kaj je z ljubeznijo.Hvala ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zm3d3nc 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 http://s10.gladiatus.com/game/c.php?uid=19020 vedeževanje preko interneta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ziuchyka 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Zdravo! Jaz bi lepo prosila za vpogled. Res me zanima, kaj se bo zgodilo z ljubeznijo, kajti zelo sem zaljubljena v enega fanta in imam občutek, da sem mu všeč. Zanima me, kaj se bo iz tega razvilo. Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor! Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 hmmmmmmoram vas razočarat tu že en čas nobeden ne vedežuje.papa Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 Damjanmb, prav imaš, ampak enemu starmu šlogarju je malo dolgčas, pa bo spet malo začel... če imate kako vprašanje zame, kar.... Naj bodo kratka, jedernata in natančna. Predvsem brez ponavljajočih vprašanj... Ok, pa da vidimo kaj se skuha s te župce... dober tek! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Damjanmb, prav imaš, ampak enemu starmu šlogarju je malo dolgčas, pa bo spet malo začel... če imate kako vprašanje zame, kar.... Naj bodo kratka, jedernata in natančna. Predvsem brez ponavljajočih vprašanj... Ok, pa da vidimo kaj se skuha s te župce... dober tek!Oooo Ninc je nazaj, tebe pa ze 100 let nismo brali No pa ena zame kaj kaze mojemu mozku v tej sluzbi po diplomi( ki boupam do poletja narejena )Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 kar fajn, prijetno mu bo, veliko novega pa tko, kako idejo bo lažje uveljavil, njegovo delovanje bo bolj plodno in čustveno izjemno pozitivno.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Kdaj se bom kaj na nov zaljubila?? ;-) (rojstni pod. 12.5.1978 ob 21.25) LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2008 Ehja, Kuky, prav posebej kmalu še ne,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 kar fajn, prijetno mu bo, veliko novega pa tko, kako idejo bo lažje uveljavil, njegovo delovanje bo bolj plodno in čustveno izjemno pozitivno.. pa mu bo to trgalo zepe ...bo mel tudi financno kaj od tega ?Mojca : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAJA15 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 El Nino, kako se bo razvijal odnos z mojo simpatijo? hvala ti in lepo, da si spet šlogarsko razpoložen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beybika 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Hej Nino, lepo da si spet med nami , mene tud zanima ljubezen, in sicer a bo obstojece prijateljstvo scasoma preraslo v kaj vec, al me caka kj novga? hvala papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
horizont 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Živjo,mene zanima, če bo kaj novega glede ljubezni? kdaj se bom pset zaljibila/če sploh:)? 17.5.1978 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
masa1973 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 hej mam tudi jaz vprasanje ... ljubezen me zanima ... mal sem razdvojena, zagledana v enega, s katerim sva mela avanturo pred enim letom in se v enega, s katerim sva se mal zapletla pred 3 meseci ... pa me zanima, ce bo se s kaksnim od teh dveh kaj??? ali prihaja, kdo treji??? ali prihaja, sploh kdo hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2008 Tipka, presenetljvio bo tudi finančno nekaj od tega... Taja 25, hja no najprej bosta požela kar sta posejala, dobre stvari predvsem, potem se bosta malo umirila, vseskozi pa vaju čakajo burni preobrati Beybika, če bi rada, da preraste v kaj več, začni zalivat, posadi semena ljubezni in jih s pravo mero pozrnosti razvij v nekaj več, ni ovir za to. Ne bo pa šlo brez tvoje pomoči. Horizont, delaj malo na odnosu do ljubezni. Razmisli kakšnega si želiš in ga prikliči v svoje življenje, mislim da ti bo uspelo. Masa, uh hudiča, oba sta zelo primerna, ti se kar odloči kateri izmed teh dveh bo, vsekakor nimaš kaj izgubit, izbereš in vzameš, morda je drugi bolj varna izbira, prvi bolj modra, . ni dobrega odgovora na to vprašanje in ni slabega razpleta. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 o nino enga Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Čao! Hej Nino mi prosim pogledaš kaj bo s tem tipom, ki mi je še vedno ful všeč, sva že bla skup sam je pršlo do konflikta. Jst sm rojena 14.10.1985,on 27.9.1975. A mu ni več do mene? A bo kaj nardil končno? Ne morem nehat mislit nanj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Zivjo Nino! Mene pa zanima kdaj se mi obeta kakšen resen zaljubljen fantiček-v mene seveda in jaz v njega...hehe? Hvala, lepo uživaj ribica,83 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Tipka, presenetljvio bo tudi finančno nekaj od tega... Ninc, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.