rožica26 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 A lahko še meni pomagaš. Bojim se, da me fant vara. Kaj pravijo karte o tem? In ali mi bo uspelo rešiti moje težave s šolo. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacek69 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 zdravo El nino, hvala za v pogled, vendar jaz sem ženska, kaj potem na področju ljubezni velja enako, se mi zdi da sem se že ogromno naućila, vendar pa jeres da se še zmeraj dosti učimo, pa še nekaj me zanima, zaljubila sem se v sodelavca, a misliš da je tam kaj šans....Hvala ti še enkrat in lep dan ti želim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 El Nino, samo tole mi prosim še poglej -21.9. 95; se bodo problemi s tem dekletom kaj umirili, bo šlo na boljše ali slabše? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Zdravo El Nino, bi prosil, če pogledaš, kak mi kaj kaže na področju doma, se bom odselil in če kdaj pribljižno. 15. 1. 1980, 14:51 Hvala lepa,NVK Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Manjana 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Pozdravljen El Nino!Sicer si mi že enkrat odgovoril na moje vprašanje, če bova z bivšim ponovno skupaj, za kar se ti zahvaljujem.Ampak situacija je zdaj taka, da sem slišala govorice, da "serje" s to drugo (oprosti mojim štajerskih izrazom).Prosim te, vrži karte, da vidim, kaj kažejo. A je to res, vztrajam in čakam na razplet, ali kako? Hvala, Manjana OP - moji podatki: 14.03.1974njegovi podatki: 01.09.1982 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 El Nino, mene pa zanima, če mogoče vidiš, kdaj bo otroček? sej vem, da ko se odločiš, vendar me zanima, če vidiš kaj v kartah? kaj pa poroka? čez koliko mescu vidiš redno zaposlitev? Hvala! moj datum: 20.8.1982 njegov datum: 7.1.1980 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Pozdravljen ElNino, welcome back! Mene pa tokrat zanima najprej zdravje. A je vse ok? Namig... crevesje.Pa tudi ljubezen... koncno mam tisto pravo! A bo trajalo? Kaj pa finance... nama bo uspelo uresnicit najine cilje Pozdravcek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Arafat76 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Ahoj! Mene pa zanima ali sem morda zaljubljen v napačno žensko, če bi lohka prosim pogledu v karte. moj datum: 15.4.1976njen datum: 20.8.1976 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 končno El nino hehe malo sem vas spodbudil pol pa se meni kaj vrži karte za zdravje ljubezen in služba bo šlo????? se datum rojstva 22.3.1978 Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica03 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Pozdravljen - ponovno! Hvala za odgovor (že nekaj časa nazaj), imam pa spet eno vprašanje. In sicer: ali lahko kaj pričakujem (dolgoročno) od tega, kar se "dogaja" na ljubezenskem področju v zvezi z mlajšo osebo? Kaj pa s starejšim, ki je že nekaj časa v "igri"? V upanju na čimprejšnji odgovor , se že vnaprej naljepše zahvaljujem! LP (22.03.1978) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Heh, zdravje je nacin zivljenja vsklajen z lastno duso. Celostno bivanje.To pa je izziv slehernemu prebivalcu te oble (razen razsvetljenim in uresnicenim, ipd..). Pa tut nisem vprasal, ker bi bilo karkoli blazno narobe. Temvec ker me pac zanima, ce bo tudi v prihodnje dovolj dobro. free ... kaj je pa zdaj to ... sem vedno imela občutek, da je zdravje pri tebi "ta mal" problem Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesnica 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 El Nino Lepo prosim za vpogled v ljubezen, trenutno so problemi s partenjem sva narazen, ali je še upanje, akko kže za vnaprej moj roj datum 18.01.1980, njegov 12.09.1982 hvala Vesna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Ahoj. Karkoli napišem, bo vsakdanje.Ljubezen, denar, šola, .... Veliko je tega.Kdaj oz čez koliko časa pride oseba, ki jo iščem in ali se bodo stvari doma uredile.9.2.1979 Ne vem koliko podatkov potrebuješ, podala sem osnovo, občutke boš lahko dobil iz tega. Hvala Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 ko boš utegnil mi prosim povej Kako mi kaže glede službe? Službo sicer imam, vendar iščem novo. rojena 16.8.1976 hvala Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 hmmmm vedno ko koga sprasujem ni nikogar el nino kaj zaj meni nobeden noče kart vrečt hmmmmmmmmmmmm Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PETRAP 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 (popravljeno) HY NINO ? Mene tudi zanima kako mi kažejo karte saj ne vem niti kaj moram napisati,da bi me lahko upošteval.zanima me predvsem kaj mi bo prineslo delo,ki ga bom kmali sprejela?? lep pozdrav Popravljeno 28. april 2008 -> PETRAP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PETRAP 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 .................NINO,kam pa mi boš napisal in kdaj,kok je pa čakalna doba,js rabm odg kar se da hitro, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PETRAP 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 NINO JS BI TUDI RADA VIDELA KAJ MI KAŽEJO KART V BODOČEM,MI JIH LAHKO PREBEREŠ,KOT ZNAŠ? HVALA NINO ZA ODG,NAJBRŽ BOM KAR ČAKALA NANJ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 Alo elninjo.... Zemlja kliče. Kje si ti?Sej ni panike, samo si že drugi, ki si izginil iz foruma kakor kafra. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marija50 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 El nino, živjo, kako mi kažejo karte v ljubezni, bo ta ljubezen trajna?Lp Oprosti, pozabila sem napisati rojstvo: 16.6.1978. Oljubezni torej!Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 DRAGI NINONova ljubezen-hočem skoraj nemogoče- ali bo uspelo??Ali bova skupaj??Hvala ti vnaprej za odgovorečao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 Hej... Spet zblojena, nesrecna in čustveno neuravnovešena... Skratka na nobenem področju mi ne kaže najbolje... V službi je vse nekje v zraku, v ljubezni se pa vrtinči in doživljam ekstreme... Kam me pelje življenje? Nimam pojma niti v katero smer se obrnit. Hvala (r.d. 6.1.76, 11:05) Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lencka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 Mi lahko kdo odgovori kako kaže z mojo vezo (če temu še lahko tako rečem)?PA še glede faksa - kdaj mi bo uspelo naredit tole končno nalogo - a mi bo tale, ki mi je obljubil odgovore za nalogo, kaj poslal ali me je zajeb...?Please, please, please.... Poljubcek, Lencka. Citiraj Kar narediš drugemu narediš sebi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lencka 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 a sem pozabla r.d.? 12.03.1971. lpl Citiraj Kar narediš drugemu narediš sebi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 ahoj po doooolgem času..Zlati in vednotežkopričakovani in šetežjedosegljivi El Nino Kako si kaj? Mene zanima kdaj bo prišel moj princ charming kaj k meni na obisk.. katerega meseca? A se to vidi? Ker po tem dogodku se bo itak vse dogajalo kot je treba, oz. kot si želim Samo kdaj se začne ta premik.... jaz : 21.11.1968on: 11. 9.1967 Hvala hvala in uživaj to lepo pomlad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.