christel 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Živjo! Kaj pravijo pa karte zame glede ljubezni in službe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lutka 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Pozdravljen....tudi mene bi zanimalo kako mi kaj kaže na področju ljubezni...se mi obeta kakšna resna zveza v kratkem...bova mogoče s tem fantom s katerim imava sedaj bolj prijateljski odnos,kdaj skupaj kot par.Pa še za zdravje,če bo vse ok.........25.2.1983.........Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majat 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 EL NINO, a je za šloganje s kartami res potreben le datum rojstva? Zanima me, če lahko vidiš, kako mi kaže kaj na finančnem področju? Rojena 30.04.1967 ob 1.05 uri Citiraj Sem kar sem. In nihče ne more me spremeniti.Grem in vem, da bom hodila vedno naprej,obložena z prtljago poguma in težav, ki mi stojijo na poti.In se ne ustavljam, kajti moj kočijaž je pogum in vodnica priložnost! EDINA ZANESLJIVA NAPOVED ZA PRIHODNOST JE TA, DA NAS BO PRESENETILA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Barbiii 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Lahko še zame? Mi bo šlo v torek na izpitu?In ali mi letošnje poletje prinaša manj smole kot lansko?Rojena 30.3.1989 ob 13.08 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunna 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 hej najprej morm tudi jaz pohvalit tole vedeževalnico. kul ideja evo me pa zanima kako kej moje ljubezensko življenje - s trenutnim partnerjem.. pa kaj mi kaj kažejo karte v prihodnosti na tem področju - z ali brez njega.. hvala! lp 5.12.1983 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunna 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 hej najprej morm tudi jaz pohvalit tole vedeževalnico. kul ideja evo me pa zanima kako kej moje ljubezensko življenje - s trenutnim partnerjem.. pa kaj mi kaj kažejo karte v prihodnosti na tem področju - z ali brez njega.. hvala! lp 5.12.1983 ah ja njegov je pa 25.9.75 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokko 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Živjo! Tudi mene bi zanimalo enih par vprašanja.Ali mi bodo v službi podaljšali pogodbo ali pa bom šla kam drugam delat?Ali bom kmalu spoznala moškega s katerim bom v resni vezi?3.10.1980 Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megan 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 (popravljeno) ojla!a je kdo t,al ste vsi na morju?me mao zanimakaj pravijo zvezde zame v tem času.moji podatki 22.07.1975 22.40 lepo prosim če ma kdo kaj časa naj vrže eno očke sem.pa,pa Popravljeno 16. julij 2008 -> megan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2008 No, če ima kdo kako vprašanje... naj kar.... vpraša Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 uuuuuuuuuuuuu kerga vidim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2008 Ja ninčy je back... pa pomočnico ima, tko da bova skp šlogala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 Ojla...Dej prosim poglej kako kaže, ali bom dobila kmalu službo?Hvala in lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 ola, El Nino! Mene pa zanima, kdaj vidiš zanositev? Sej vem, ko se bova odločila s partnerjem - vendar mogoče vidiš kdaj bo časovno? ALi bom zadovoljna z šihtom, v katerem imam sedaj možnost delati? Hvala! moj datum: 20.8.1982njegov: 7.1.1980 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megan 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 ojla el nino že dosti časa mam vprašnje kaj mi kaže za službo,pa ljubezen lahko tudi.22.7.1975 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikica03 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 Pozdravljen! Zdej je pa konc dopusta? Tudi jaz sem že malo nestrpna in radovedna... Ali lahko kaj pričakujem (dolgoročno) od tega, kar se "dogaja" na ljubezenskem področju v zvezi z mlajšo osebo? Oz. se kaže že kaj novega na ljubezenskem področju? Ko sem že ravno tu kdaj pa lahko "pričakujem" kakšen naraščaj? V upanju na čimprejšnji odgovor, se že vnaprej NAJLEPŠE zahvaljujem! LP (22.03.1978) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aisha5 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Hei Nino, na poti po Portugalski sem spoznala Georga in lahko recem, da je "my soul mate" pa me zanima ali se bova se kdaj srecala, oz. kako nama kaze, ker je iz Avstralije, pa ce utegnes se kaj kazejo karte za pot po Juzni Ameriki v prihodnjem letu, ker grem sama me zanima ce moram na kaj posebno paziti, hvala papa Aisha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Ojla...Dej prosim poglej kako kaže, ali bom dobila kmalu službo?Hvala in lep dan. Aja sem pozabila datum (4.4.1978ob 21:38 uri) Lepo se imej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Ola El Nino. Mene pa zanima to k je najbl pomembn, kwa bo kej na ljubezenskem področju dogajal, pa glede zdravja me zanima k mam eno stvar povezano bl s psiho, če se bo zrihtal. POdatki so pa 19.3.1986 23:50 pa lahko pol tut na private pošleš. Hvala lepa. LP Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2008 Megi: V preteklosti se najbrž nisi prav lotila iskanja službe, veliko problemov so ti delali pretekli grehi,.. v sedanjosti lahko ogromno razmisliš in splaniraš na tem področju, potem pa preidi čimprej k konkretnim dejanjem, takrat (kmalu) bo tudi služba... ne odlašaj! Luna82: Pripravljena si na to, vsaj telesno, sama zanositev bo malo odvisna od muhavosti pa tko... vse pa se bo vrtelo okrog Odločitve kot praviš. Ta bo temeljila na čustvih mislim, da se preveč razumsko odločata, čeprav je dobro dobro razmislit, bo v tem primeru odločitev čustvene narave. Takrat boš dobro vedela kdaj in boš to tudi čutila, prej pa pač ne...Šiht... Ta služba ima zelo dobre možnosti, da ti prinese obilo sreče in zadovoljstva, pozorno investiraj svoje trude ter uporabi svojo intuicijo, pa ti bo prenesla velik premik v tvoji karieri. Megan: Veliko več težko najdeš v sedanji službi, najbrž te ta čustveno precej ovira. Skušaj poiskati nekaj, kar bi se veliko bolj ujemalo s tvojim življenjskim smislom. Nekaj kar te bo podžgalo in boš lažje vstala zjutraj... Pikica: Stvari počasi padajo svoje mesto, veza potrebna je temeljitega razmisleka in velikih sprememb, le to bo vodilo k uspehu. Obetajo se spremembe, v končni fazi boš srečna, z njim ali s kakim drugim... Iz te sreče bo tudi vela ljubezen. Z veseljem te obveščam da lahko pričakuješ naraščaj, praktično kmalu, karte so ti zelo naklonjene, če si tega že dolgo želiš kar uresniči to željo... Pol pa naprej, ko si moja pomočnica odpočije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Bravo El Nino, nisem si misilla, da boš zmogel predelati vsa ta vprašanja. Važno, da kroži pozitivna energija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridica 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 hej, welcome back mene mal zanima ljubezensko področje, kako kaj kaže ... je, kje skrit kakšen fantič zame hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emaa* 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 Živijo!Sm čis nova tuki p sm odkrila tole zanimivo temo... pa me zanima kako zame kej kaže za službo katero področje bi blo zame?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 halo, me že doooolgo ni blo tuki.... mene pa zanima, kako mi kaj naprej kaže ljubezen - trenutno sem v vezi, nimam se čez kaj pritoževat... včasih so mala nesoglasja, ki pa se hitro rešijo. odpira se mi možnost za preselitev v tujino - bo kaj iz tega? moram pa priznat, da sem malo tudi žalostna, pa ne vidim pravega razloga.... že pred leti sva šla z bivšim narazen, najprej je bilo odrešenje, sedaj pa se sprašujem, če bi lahko takrat kaj rešila? kaj bi bilo?... čudno, ne? :S r.d. 15.05.80 lp in hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emaa* 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 Živijo!Sm čis nova tuki p sm odkrila tole zanimivo temo... pa me zanima kako zame kej kaže za službo katero področje bi blo zame?hvala sj res datum: 2.5.1991 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Manjana 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 Pozdravljen, El Nino, mene pa zanima, kakšen bo razplet z mojim ex boyfriendom. Sva se razšla, ampak me zanima, kaj kažejo karte za naju. On: 1.9.1982, jaz 14.3.1974. Prav tako me zanima, kaj kažejo karte za mojo novo simpatijo: On: 25.12.1971, jaz 14.3.1974. Hvala in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.