Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

V svojih napovedih si vseskozi navajal, da bo cez cas se vse OK, zato sm rekla, da je bla tvoja napoved pozitivna.. Sam zdej mam pa filing, da je res konec vsega skupaj....da niti upanja ni vec.

Ma sej vsaka stvar je za neki dobra..... x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Hm če misliš soncnica, da je vsega konec, hja prav, men spet kaže drgač,... ahja, mrbit bo pa to zelo dobro za kaj drugega.........

Nadi, mislim da ga boš mal pospešila, mu pomagala pohitet, ne da ga boš skenslala.... no če čakaš tisti dan v mesecu pol kul, uživej,...

Klavdija, nisem jaz trenutno dober naslov za ljubezenske nasvete, sem čist zmeden glede tega...... kasnej kasnej.... mislim da boš morala zasedaj sama vedet kaj naj.... nekaj me matra zdej :xx!: xrolleyesx sori :sori:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ojla x;)x

Pred nami je mesec maj, ja mesec ljubezni. :2src:

Zanima me, če se mi bo ta vikend kaj lepega dogajalo. Mogoče na kakšni zabavi. Bom spoznala kakšnega novega fanta, ali mogoče poglobila odnos z kom iz preteklosti ali z prijateljem. Skratka kaj mi bo prinesel ta vikend?

In še eno vprašanje, kaj mi bo prinesel mesec maj v ljubezensko področje? Se bo kaj spremennilo, a bo ostao tisto nihanje v meni?

Lep pozdrav in lep dan.

Zdaj pa najprej klavdja ko sem spet pr tem..... hm ja lahko začneš stvar in greš na to mislim celo da si že začela, in imaš dokaj trdno ačrtano pot...nameni niso najlepši ampak boš z mal intuicijiae prišla do prijetnih stvari ki ti bodo v velik užitek......

Zaspankaaaa, ta vikend ti vsekakor lahko prinese marsikaj, vročega, amapk mislim da se boš preveč nazaj držala, mrbit bo kak prijatelj... al kaka taka ovira.... ;) Mesec maj bo zate zelo vroč, vendar mislim da bo nihanje ostalo ker se boš proti koncu spet ohladila..... hm je pa v sredi maja ena priložnost da narediš nekaj za bolj trdno prihodnost.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

jaaa, saj sem dobila eno zanimivo, kr mikavo vabilo,,aaaaaaampak. v časih res mogoče malce preveč tehtam,analiziram.

ja, to sredini maja :eek: mi lohk poveš malce več x?x ga poznam x?x bo ljubezen ali le avantura x?x

pa še eno vprašanje : kako na mene gledajo ljudje oz. okolica x?x

Lep pozdrav.

El Nino!

V mislih mam enga konkretnega fanta, ki me vznemirja. Kam bo peljalo vse skup, če sploh bo? Se bom mal pomirla?

Kako je z njim (ne glede na mene)?

Hvala in en lep pozdrav tebi ter vsem na forumu! x;)x

hm karte sem nekam založu xnckrivx spodaj, bom zjutraj šel iskat ne bom cele hiše prebujal, pokowc glagol pa je ljubiti.... x;)x

Zaspanka, tale zadeva je lahko karkoli, oziroma kar si zmisliš se ne če gledaš tehtnico je zdaj čist 50 50 avantura al kaj več.... pa take zanimive močne karte, da lahko precej narediš tu...

Ska Vi, mislim da bo nad mejo.... rahlo nad mejo, takole ene 120% normalnega...

Popi, to lahko zelo daleč in prepričljivo pelje. ;) hm zanimiva zadevšna dokaj prijetno zna bit..... sicer pa dečko se trenutno dobro počuti, mrbit ma precej opravka s šolo al pa intelektualnim življenjem sicer pa ostalo vredu štima...

ahja P.S.: Če ma kdo kako zelo intimno vprašanje mi lahko piše tudi na privat.... prav?

El nino hvala ti za odgovore o ljuvezni. x;)x

Ali odgovarjaš samo na ljubezenska vprašanja??????

Vprašam zato ker nisem zasledila odovora na moje vprašanje:

kako na mene gledajo ljudje oz. okolica x?x

Lep pozdrav.

hehe a če rečem da nate gledajo kot na ljubeznivo osebo bom pol odgovarjal samo na ljubezenska vprašanja?

Popi, to lahko zelo daleč in prepričljivo pelje. ;) hm zanimiva zadevšna dokaj prijetno zna bit..... sicer pa dečko se trenutno dobro počuti, mrbit ma precej opravka s šolo al pa intelektualnim življenjem sicer pa ostalo vredu štima...

El Nino!

Prav fajn se mi zdi, da si tako hiter pri odgovorih! Hvala!

Tisto o intelektualnem življenju presneto res drži... x!x x!x x!x

Lahko pogledaš še, na kakšen način bo zadeva zanimiva (zaljubljenost, prijateljstvo al...). V glavnem iz njegove strani do mene? x?x

Sem firbčna, a!

En lep pozdrav tebi in vsem na forumu! :palec:

ola, El nino.

x:)x sem vprašala, ker na vprašanje o ljubezni si odgovoril, drugega pa nisem zasledila... x;)x

...ljubeznivo osebo....hja, kaj pa vem. Verjetno me 100 ljudi gleda na 100 različnih načinov... xrolleyesx ... nakeaterim pa se verjetno zdim res ljubeznica...

sam neki še prosim: povej ti men, a se bo kaj razvilo, bolj kaj resnega med mano in e.....? pa nevem v čassih imam občutek, da je med nama nekaj "velikega" spet dddddddurgičččč, da je vse skupaj le igra. --- to pa je vprašanje o ljubezni :2src: :2src:

Lep pozdrav. x:Dx x:Dx

Macabi... hm košarka to? hm hm

Popi... hm prijateljstvo z mal "dodatne energije" ki se lahko konča na več ekstremnih načinov...ne bit preveč radovedna mal bolj probi raj kaj narest... (iz mojih izkušenj to najboljš :sori: )

Zaspanka.... a secret game to play to let me stay this way... oh I've .... in tko naprej, pozabu besedilo ampak mislim da se tu lahko kaj razvije.... trenutno pa je res bolj igra... čustvena pa to..

EL Nino!

Jest bi te tud rada prosila, da mi malce pogledaš v karte.

Spoznala sem nekoga, zelo dobro sva se razumela, sedaj pa se je z njegove strani vse skupaj malo spremenilo. Začela sem dvomiti vanj, je moj dvom upravičen? Naj to vezo nadaljujem ali čimprej prekinem?

hvala ti za čimprejšen odgovor!

:huh: :huh: :huh:

hm nevem al ga boš pustila in s tem dobila priložnost za nov začetek, al pa boš imela to priložnost z njim to mi ni jasno... lej men se ne zdi vredno z njim trudit, ampak ga ne poznam, razmisli mal, mislim da se boš prav odločila... najbrž boš probalaa še mal in bo uspelo....

hahaha.... no konj, nisem tako brezsrčen, glede tvoje situacije da bi se šel še hahljat, sam nimaš prav... in tako zelo da se lahko nasmehneš..., bo kmalu... al pa še prej....

Deluje pomirjajoče in kot tolažba :8): , ampak vseeno ne bi dala roke v ogenj za tole.

Ne verjamem, ker enostavno trenutno ne vidim možnosti, da bi bilo to kje kaj kmalu res. :o|o:

Hvala x;)x

El Nino, hvala, res lepo od tebe, da si se potrudil in mi tako hitro odgovoril.

Ti kaj več o njem pove podatek, da je po znamenju OVEN. Če te prav razumem praviš, da naj še malo vztrajam, je tako? V kakšnem smislu pa naj bi uspelo?

Želim ti lep nedeljski dan in lep pozdrav!

No daj, bom pa se jaz.. x:)x

ljubezen.. a bo kej iz tega kar zdaj pocnem? mal.. nekonvencionalno vezo imam trenutno.. v vseh pogledih.. v katero smer bo slo?

pa kolk bolj natancne podatke rabis??? x:Dx

A.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ne ne ne rabim natančnih podatkov.. ;) mislim da bo v tem stilu nekak naprej šla stvar, mrbit mal več čustev bo, ampak dost sprememb ne vidm..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...