zvezdica26 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 ojla! danes prvič uporabljam vaš forum. med prebiranjem sem zasledila marsikaj zanimivega. astrologija in stvari povezane z njo me zanimajo. bi pa imela tud sama eno prošnjo. če bi lahko pogledal kdo v karte zame. že od marca imam težave z dvema izpitoma (zadnjima na faksu), pravzaprav z enim najbolj. učim se, pa izpit zmeraj padem. drug teden imam še zadnjo možnost. pa me zanima, če bo kaj več uspeha, ker sem že čisto na tleh zaradi tega. zanima me, če bom drugi izpit in diplomi uspešno opravila. kdaj bom našla službo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Hm, če bo kdo v karte gledal. Jaz sem brodolomirala na področju ljubezni. A bom zavedno ostaja ujeta na mojem osamljenem otoku? Hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vrtnicsa 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Jst bi tud full lepo lepo prosila če bi se dalo tud men to pogledat. jst 19.5.1988 on:24.1.1985najlepša hvala:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KaReRa 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 no, če bo kdo kaj v karte gledal, naj še prosim zame pogleda. Sem se znašla nekje na dnu... Težave doma, težave v službi, finančne težave....Bo sploh kdaj na katerem področju kaj boljše? no, če bo kdo kaj v karte gledal, naj še prosim zame pogleda. Sem se znašla nekje na dnu... Težave doma, težave v službi, finančne težave....Bo sploh kdaj na katerem področju kaj boljše?doma: težave se bodo še en čas vlekle, čeprav bo neko zatišje. najdi si nekega zaveznika v družini, da ti bo lažje.sl: nek manjši problem na vidiku, nekega mlajšega sodelavca dobiš. raztresenost.finance:preveč se obremenjuješ z domačimi zadevami in tako ne vidiš cele slike. ni tako slabo, vendar misli z glavo in ne s srcem. si na pravi poti, ne zabluzi. Hm, če bo kdo v karte gledal. Jaz sem brodolomirala na področju ljubezni. A bom zavedno ostaja ujeta na mojem osamljenem otoku? Hvala...ne. vendar preveč tuhtaš o tem. tuhtanje te naredi preveč črnogledo. veš kaj ti hočem povedat? vreme se bo zjasnilo ... čez čas Jst bi tud full lepo lepo prosila če bi se dalo tud men to pogledat. jst 19.5.1988 on:24.1.1985najlepša hvala:)ne boš verjela, imaš skritega oboževalca. zelo skritega (na žalost). pretekle težave ti onemogočajo tisti korak naprej k odprtju srca ljubezni na sploh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KaReRa 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Zdravo! Pred časom sem že pisala, pa nisem zasledila odgovora. Prosim te, povej mi, kaj karte kažejo za ljubezen. Jaz sem rojena 12.2.1982 in fant 4.10.1986. Zelo ti bom hvaležna. Lep dan.neke težave/fokus vidm, v zvezi s financami - stres, preveč premišljevanja itd,kar vpliva ne preveč lepo na vajino vezo, ampak se to obdobje uredi. pazi kaj počneš s svojimi financami. Prosim še meni za vpogled v ljubezen 18.01.1980, 01.20, Lj, nekoga ne morem pozabiti, drugče samska. Zanima me kako mi kaže na ljubezenskem področjuhvala Vesnapusti preteklost. preveč premišljuješ. usmeri pozornost v druge stvari. stvari se ti bodo začele dogajat, ko boš pustila preteklost preteklosti. nič prej. El Nino, zdravo. Lahk mal pogledaš, če mi v kratkem kaj kaže na selitev od doma. 15. 1. 1980, 14:51 - Trbovlje. Hvala, NVKne tako hitro kot bi si želel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ogrizek 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 Bi pa še jaz nekej vprašala =) in sicer rojena sem 28.7.1993 .in mam težave s tem,da ne vem kaj hočem in da se še iščem.zanimalo bi me na kaj morm bit pozorna in kako bo kaj ljubezen...če se v prihodnosti kaj obeta po rahlo negativnih izkušnjah. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Se meni, LEPO PROSIM. Vprasanja so se vedno ista:Cez koliko casa bomo lahko zaceli gradit (problemi s papirji)? In cez koliko casa nas vidis v nasi bodoci hiski? Pa se eno novo vprasanje... kako nama kaze s partnerjem na podrocju ljubezni? Je ta cudna situacija samo zacasna? Hvala v naprej! Pozdravcek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Čao! Mene pa tudi nekaj zanima če mi lahko kdo pove kako mi kaže v ljubezni. Pred kratkim sem nekoga srečala iz preteklosti in me zanima če je to ta oseba na katero sem čakala tako dolgo ali pa jo bom še čakala.Rojena sem 10.02.1978 ob 23:42 v Lj. Hvala! Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Hvala mislim, da vem kaj mi hočeš povedati s tem, da preveč tuhtam. Kakšen dan bi se kar po betici tresnila... samo še eno vprašanje... Tisti, ki bo čez čas... Ali je že v mojem življenju in ga poznam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 hej, jaz tudi že dolgo čakam, da se me bo kdo usmilil..... prosim.. vprašanje ostaja enako. pa hvala halo, me že doooolgo ni blo tuki.... mene pa zanima, kako mi kaj naprej kaže ljubezen - trenutno sem v vezi, nimam se čez kaj pritoževat... včasih so mala nesoglasja, ki pa se hitro rešijo. odpira se mi možnost za preselitev v tujino - bo kaj iz tega? moram pa priznat, da sem malo tudi žalostna, pa ne vidim pravega razloga.... že pred leti sva šla z bivšim narazen, najprej je bilo odrešenje, sedaj pa se sprašujem, če bi lahko takrat kaj rešila? kaj bi bilo?... čudno, ne? :S r.d. 15.05.80 lp in hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ice 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Heiii KaReRa, mene zanima ljubezen, in sicer ce je kaksen nov "princ na belem konju" na vidiku, sicer vem, da je zadnjega leta 1866 povozila kocija, ampak vseeno upam Citiraj No matter where you go, your destiny follows you! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šantal 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 hej, mene pa zanima ljubezen, nekako mi ne uspe najti pravega in sem v tem trenutku precej potrta, sem se rahlo zagledala v nekoga, ki naj bi imel punco, ki pa zivi v drugi drzavi, in me zanima, ce bo kaj iz tega in ljubezen na splosno, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Pozdravljen, mene pa zanima za mojega očeta (27.6.1954), kako kaže kaj glede službe. Ali so vidni kakšni premiki v sedanji službi ali ne? Povej, kaj vidiš na tem področju, za njega? Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KaReRa 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Bi pa še jaz nekej vprašala =) in sicer rojena sem 28.7.1993 .in mam težave s tem,da ne vem kaj hočem in da se še iščem.zanimalo bi me na kaj morm bit pozorna in kako bo kaj ljubezen...če se v prihodnosti kaj obeta po rahlo negativnih izkušnjah. Hvala Zakaj imam občutek, da preveč poslušaš 2 osebi okoli sebe? Preveč se obremejuješ z okolico. Preveč študiraš/analiziraš. To te zmede ... um. Si zelo kreativna oseba in rada si tudi skreiraš probleme po nepotrebnem.Zamenjaj taktiko: vprašaj se, kaj te veseli, tako ti bo lažje. In drži se tistega, kar te veseli.Mimogrede, to da se še iščeš, je čisto normalno, sploh glede na tvoja leta .Ljubezen: Pa zakaj ne priznaš, da ti je nekdo všeč? Aja točno ... preveč analiziraš . Ja nekaj bo, relatino kmalu in bo good. Pa še zabaven bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Ojla KaReRa ! Me pa prav zanima kaj neki porečeje karte na mojo več kot triletno zvezo, ki je vseskozi zelo zanimivo obarvana Bo zdržala in se poglobila ali bo šla v maloro.... Najlepša hvala za odgovor! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KaReRa 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Se meni, LEPO PROSIM. Vprasanja so se vedno ista:Cez koliko casa bomo lahko zaceli gradit (problemi s papirji)? Že letos lahko vse papirje uredite-ali vsaj večino, tako da se kašna dela lahko začno delat. Vendar bo potrebno mnogo vstrajnosti in potrpežljivosti in živcev. Ne bo lahko.In cez koliko casa nas vidis v nasi bodoci hiski? V enem letu max bo vseljiva. Pa se eno novo vprasanje... kako nama kaze s partnerjem na podrocju ljubezni? Sploh ne tako slabo. Ne se kregat glede financ, pa bo. Spet se bosta našla in bolj uživat. Čigava mama je tečna?Je ta cudna situacija samo zacasna? Ja, tuhtanje okoli financ ravno ni romantično, mar ne. Hvala v naprej! Pozdravcek!glej blue je modro. Čao! Mene pa tudi nekaj zanima če mi lahko kdo pove kako mi kaže v ljubezni. Pred kratkim sem nekoga srečala iz preteklosti in me zanima če je to ta oseba na katero sem čakala tako dolgo ali pa jo bom še čakala.Rojena sem 10.02.1978 ob 23:42 v Lj. Hvala!Tale je fejst človek, ampak tak bolj miren in rad tuhta. V kontaktih bosta definitivno še naprej in so zelo dobre možnosti da imata razmerje. Zelo si mu všeč in do zebe goji čustva. Sta se našla preko službenih poslov? Tak občutek sem dobila. Vendar obstaja nekaj nerazkritega. Ne morem točno določit kaj. Mogoče kdaj drugič. Hvala mislim, da vem kaj mi hočeš povedati s tem, da preveč tuhtam. Kakšen dan bi se kar po betici tresnila... samo še eno vprašanje... Tisti, ki bo čez čas... Ali je že v mojem življenju in ga poznam?Ja, vendar se dobro skriva oz. ga ne porajtaš. Ne išči / tuhtaj, se bosta že našla oz bo ob pravem trenutku preskočila iskrica v tebi. Ne išči, še enkrat ti pravim, lahko se preplaši. Je pa ok človek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KaReRa 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 hej, jaz tudi že dolgo čakam, da se me bo kdo usmilil..... prosim.. vprašanje ostaja enako. pa hvala me že doooolgo ni blo tuki.... mene pa zanima, kako mi kaj naprej kaže ljubezen - trenutno sem v vezi, nimam se čez kaj pritoževat... včasih so mala nesoglasja, ki pa se hitro rešijo. odpira se mi možnost za preselitev v tujino - bo kaj iz tega? moram pa priznat, da sem malo tudi žalostna, pa ne vidim pravega razloga.... že pred leti sva šla z bivšim narazen, najprej je bilo odrešenje, sedaj pa se sprašujem, če bi lahko takrat kaj rešila? kaj bi bilo?... čudno, ne? :S Ok ok, že grem. Veza je kar ok, ker nekako res poflikata vsa nesoglasja. Selitev: rada bi šla, ampak te vseeno zadržuje srce tukaj. Boš pa še veliko razmišljala o tem. Bolj si s srcem tu, kot tam.Bivši: če bi takrat imela zdajšnje iskušnje, bi definitivno probala vezo pokrpat. Vendar bi težave med vama še vedno ostale. Določene stvari vajine mi delujejo nerešljive. Zakaj imaš občutek, da moraš vse ti rešit? Za probleme v vezi sta vedno odgovorna oba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 KaReRa a lohk še zame prosm. Jz mam čist štalo glede ljubezni zdej, nevem kako nej se odločm, k sta mi 2 všeč. Ful bi biv hvaležen če bi lohk. Ena je 22.8.1985 druga pa 17.7.1990 jz sm pa 19.3.1986 Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ogrizek 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Zakaj imam občutek, da preveč poslušaš 2 osebi okoli sebe? Preveč se obremejuješ z okolico. Preveč študiraš/analiziraš. To te zmede ... um. Si zelo kreativna oseba in rada si tudi skreiraš probleme po nepotrebnem.Zamenjaj taktiko: vprašaj se, kaj te veseli, tako ti bo lažje. In drži se tistega, kar te veseli.Mimogrede, to da se še iščeš, je čisto normalno, sploh glede na tvoja leta .Ljubezen: Pa zakaj ne priznaš, da ti je nekdo všeč? Aja točno ... preveč analiziraš . Ja nekaj bo, relatino kmalu in bo good. Pa še zabaven bo. veš kaj...tole je pa čisto res tole pišem dobesedno z odprtimi usti.prevečkrat pustim, da me neka oseba dotolče,da potem na koncu "spoznam" da je imela prav,čeprav to ni res.ah, zapleteno.probleme si pa res ustvarjam kjer jih ni.to je velikokrat res in se sekiram po nepotrebnem...glede priznanja, če mi je kdo všeč pa živim v prepričanju, da dokler ne bom priznala se ne bom sekirala zaradi tega in bila ljubosumna ali pa karkoli drugega.še sama se ne razumem, le kdo me potem bo?ubistvu imam nek strah pred ljubeznijo, se bojim da bi bila prizadeta, ker se to vse prevečkrat dogaja. Hvala ti =) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KaReRa 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Heiii KaReRa, mene zanima ljubezen, in sicer ce je kaksen nov "princ na belem konju" na vidiku, sicer vem, da je zadnjega leta 1866 povozila kocija, ampak vseeno upam Trenutno še ne še. Drugo leto. Ampak bo pa rabljen model princa . hej, mene pa zanima ljubezen, nekako mi ne uspe najti pravega in sem v tem trenutku precej potrta, sem se rahlo zagledala v nekoga, ki naj bi imel punco, ki pa zivi v drugi drzavi, in me zanima, ce bo kaj iz tega in ljubezen na splosno, hvalaV kontaktih bosta, ampak on nje ne bo kar pustil. Splošno: preveč iščeš. Se ti bo pa začelo dogajat na tem področju. Pozdravljen, mene pa zanima za mojega očeta (27.6.1954), kako kaže kaj glede službe. Ali so vidni kakšni premiki v sedanji službi ali ne? Povej, kaj vidiš na tem področju, za njega?Premik bo. Ali tvoj oče kaj tuhta v smeri druge službe?Splošno. Precej se mu dogaja, ima nekaj ponavljajočih težav. Veliko razmišlanja vidim. Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna82 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 CITAT(luna82 @ 6. Oct 2008, 17:49) Pozdravljen, mene pa zanima za mojega očeta (27.6.1954), kako kaže kaj glede službe. Ali so vidni kakšni premiki v sedanji službi ali ne? Povej, kaj vidiš na tem področju, za njega? Premik bo. Ali tvoj oče kaj tuhta v smeri druge službe?Splošno. Precej se mu dogaja, ima nekaj ponavljajočih težav. Veliko razmišlanja vidim. _______________ Hvala za odgovor, KaReRa! Premik bo v tej službi ali na splošno na tem področju? Razmišlja tudi v kakšni drugi poti. Kje pa vidiš, da bi uspel? Še vidiš, kaj na splošno? Najlepša hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 KARERA, kak mi kaj kaže v ljubezni? 15. 01. 1980, 14:51 TRBOVLJE Hvala! Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Manjana 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Pozdravljeni, mene pa zanima, kakšen bo razplet z mojim ex boyfriendom. Sva se razšla, ampak me zanima, kaj kažejo karte za naju. On: 1.9.1982, jaz 14.3.1974. Prav tako me zanima, kaj kažejo karte za mojo novo simpatijo: On: 25.12.1971, jaz 14.3.1974. Hvala in lep pozdrav.manjana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Ok ok, že grem. Veza je kar ok, ker nekako res poflikata vsa nesoglasja. Selitev: rada bi šla, ampak te vseeno zadržuje srce tukaj. Boš pa še veliko razmišljala o tem. Bolj si s srcem tu, kot tam.Bivši: če bi takrat imela zdajšnje iskušnje, bi definitivno probala vezo pokrpat. Vendar bi težave med vama še vedno ostale. Določene stvari vajine mi delujejo nerešljive. Zakaj imaš občutek, da moraš vse ti rešit? Za probleme v vezi sta vedno odgovorna oba. najlepša ti hvala res točno to premišljujem že dalj časa, kar si napisala... najbrž sem samo morala slišati potrditev pojma nimaš kako dobro dene lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 hvala za tvoj odgovor.sploh to glede družinskih zadev.je že res, da je sedaj malo zatišja. ...in večen strah kaj bo naprej, kaj bo naslednja neumnost. Bo sploh kdaj ven iz tega.... to so stvari, ki uničujejo zaupanje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.